پاسپورت سوئد

  • پاسپورت سوئد و مقدمه ای بر آن
  • پاسپورت سوئد و شرایط عمومی
  • پاسپورت سوئد و اعتبار آن
  • پاسپورت سوئد و روش های اخذ پاسپورت
    • اخذ پاسپورت سوئد از طریق کار
    • اخذ پاسپورت سوئد از طریق تحصیل
    • اخذ پاسپورت سوئد از طریق سرمایه گذاری
    • اخذ پاسپورت سوئد از طریق تولد
    • اخذ پاسپورت سوئد از طریق ازدواج
    • اخذ پاسپورت سوئد از طریق پناهندگی
  • پاسپورت سوئد و نکات مهم در باب سوئد
  • پاسپورت سوئد و وکیل معتبر برای امور مهم
  • پاسپورت سوئد و سخن پایانی
پاسپورت سوئد

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

پاسپورت سوئد و مقدمه ای بر آن

پاسپورت سوئد در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. کشور سوئد برای بسیاری از افراد مقصدی جذاب برای مهاجرت می باشد و اینکه سوال این است که چگونه می توان پاسپورت سوئد را اخذ نمود؟ و روش ها و مدارک برای اخذ پاسپورت سوئد چگونه است؟  کشور سوئد در حوزه اسکاندیناوی در شمال اروپا می باشد و جمعیت آن 10 میلیون نفر و زبان رسمی آن سوئدی است. پول این کشور کرون کشور سوئد است و تقریبا 2.5 میلیون نفر از جمعیت آن پیشنه ی کشورهای دیگر را دارند کشور سوئد و با فنلاند، نروژ و دانمارک مرز مرز مشترک دارد .در این مقاله شرایط مهاجرت قانونی به 5 روش مهاجرت و اخذ انواع ویزا کشور سوئد و در نهایت اخذ پاسپورت سوئد توضیح داده می شود. نسخه 2018 گذرنامه سوئد به عنوان بهترین رتبه سوم در جهان محسوب می شود زیرا دسترسی بدون ویزا به 187 کشور را فراهم می دارد و در رتبه ی بالا تری نسبت به رقبای سنگین بین المللی مانند انگلیس، آمریکا و چین قرار دارد. سوئد سومین رتبه را با فنلاند، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا و کره جنوبی به دست آورد. پیشنهاد می شود افراد متقاضی قبل از هرگونه اقدام با وکیل مهاجرت سوئد و وکلا و مشاورین تخصصی موسسه حقوقی ملک پور مشاوره دریافت نمایند تا بتوانند بهترین روش مهاجرت را در پی داشته باشند.

فایل تصویری موسسه ملک پوردر رابطه با سوئد

پاسپورت سوئد و شرایط عمومی

تابعیت سوئد و دریافت پاسپورت سوئد یک قرارداد قانونی بین دولت و شهروند است. عضو رسمی جامعه، پایه و اساس دموکراسی سوئدی است. تعریف قانونی شهروندی معمولا به عنوان رابطه رسمی بین یک فرد و یک دولت با توجه به حقوق و تعهدات تعریف می شود. فرد تبعه سوئد می تواند مزایایی مانند:

  • فقط شهروندان سوئدی حق مطلق برای زندگی و کار در کشور دارند و فقط شهروندان سوئدی حق رای دادن در انتخابات مجلس سوئد دارند.
  • فقط افراد سوئدی را می توان به عنوان عضوی از پارلمان سوئدی انتخاب کرد.
  • فقط شهروندان سوئدی می توانند به پلیس یا نیروهای مسلح بپیوندند. مشاغل دیگری نیز وجود دارد که فقط برای شهروندان سوئدی قابل دسترسی است.
  • به عنوان یک شهروند سوئدی، اگر بخواهید در سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا کار کنید این امکان برای شما وجود دارد.

پاسپورت سوئد و اعتبار آن

مسائلی مانند نحوه گرفتن پاسپورت سوئد، دسترسی به کشورهای بدون ویزا، قیمت آن و مدت اعتبار آن همه عوامل اصلی برای ارزشیابی پاسپورت کشور ها می باشند. این نشان می دهد که گذرنامه سوئد قدرتمند ترین در جهان است، که به دنبال آن فنلاند، آلمان، انگلستان و ایالات متحده است. در حالی که کسانی که دارای گذرنامه ای از این پنج کشور برتر هستند می توانند بدون ورود ویزا به 174 کشور وارد شوند، هزینه دریافت پاسپورت سوئد ارزان ترین است. هزینه آن معادل 43 دلار (€ 40، £ 28، 350 کرون) است. در مقابل، یک گذرنامه آلمانی در قیمت 69 دلار (64، 46، 46، 600 کرون) و گذرنامه های بریتانیایی در حدود 110 دلار (102، 72، 50، 957 کرون) قیمت گذاری می شود. عضویت در اتحادیه اروپا یک عامل حیاتی برای جنبش آزادی بخش گذرنامه  است، در حالی که اسپانیا، بلژیک و هلند نیز در رتبه های برتر قرار دارند.

پاسپورت سوئد

پاسپورت سوئد و روش های اخذ پاسپورت

هنگامی که شما برای مدت مشخصی در سوئد زندگی کرده اید و دیگر شرایط معین شده توسط دولت این کشور را رعایت می کنید ، می توانید برای پاسپورت سوئدی درخواست دهید.

  • یکی از الزامات برای تبدیل شدن به یک شهروند سوئدی ، ارسال فرم درخواست می باشد.
  • هویت خود را ثابت کنید.
  • به سن 18 سالگی رسیده باشید.
  • اجازه اقامت دائم، حق اقامت و یا کارت اقامت در سوئد را دارا باشید.
  • در مدت مشخصی در سوئد زندگی کرده باشید.
  • در سوئد به خوبی رفتار کرده باشید و سوء رفتاری از جانب شما در این کشور وجود نداشته باشد.

  • اگر فرزندان زیر 18 سال دارید و در سوئد زندگی می کنند، می توانند در همان زمان به عنوان شهروند سوئدی تبدیل شوند.

اگر فرزندان خود را در پرونده خود قرار دهید، باید آن را در نظر داشته باشید.

  • لازم است جزئیات فرزند یا فرزندان شما به درخواست شما ضمیمه شود. (درخواست جداگانه ای برای فرزندان ارسال نکنید)
  • کودکان 12 سال به بالا نیاز به رضایت خود دارند و درخواست را امضاء می کنند تا به شهروند سوئدی تبدیل شوند.
  • شما نیازی به پرداخت هزینه برای کودکان ندارید.

  • مدارک مورد نیاز:

شما باید ارسال کنید

یک کپی اصل از پاسپورت ملی و / یا کارت شناسایی خود را از کشور مبدا شما

سند سفر سوئدی سوئد یا یک نسخه اصلی از گذرنامه خارجی خارجی سوئد (اگر برای فرزندانتان نیز درخواست می کنید، این نیز برای آنها اعمال می شود).

اگر شما عضو خانواده یک شهروند اتحادیه اروپا / EEA هستید، تعدادی از اسناد اضافی نیز وجود دارد که شما نیز باید آن را ارسال کنید.

  • ارسال مدارک به طور آنلاین

قبل از شروع درخواست خود اطمینان حاصل کنید که موارد زیر را دارا می باشید :

  • شما باید جهت مکاتبات یک آدرس ایمیل معتبر ارائه نمایید.
  • قادر به پرداخت هزینه از طریق کارت یا از طریق بانکداری آنلاین باشید.
  • گذرنامه ملی یا کارت شناسایی خود را از کشور مبدأ به همراه داشته باشید زیرا یکی از مواردی است که برای ارائه به اداره مهاجرت نیاز دارید.

مراحل درخواست آنلاین به صورت زیر است:

  • ورود
  • چاپ کردن و امضای درخواست تکمیل شده شما (اگر شما قادر به چاپ برنامه خود نباشید، آن را به طور خودکار ثبت شده و در مدت سه هفته بعد از از تاریخ درخواست شما ارسال می شود).

پرداخت

کارت اعتباری (VISA یا  MasterCard).

درخواست برای شهروندی1500 SEK

درخواست برای کودک زیر 15 سال 175 SEK

درخواست خود را به آدرس ذیا ارسال کنید:

Migrationsverket

Medborgarskapsenheten

601 70 Norrköping

از آنجا که شما اسناد اصلی را در کنار پرونده خود ارسال می کنید، باید آن را با ایمیل ثبت شده ارسال کنید. شما می توانید از دفتر پست خود کمک بگیرید.

اگر درخواست خود را بصورت آنلاین ارسال کنید، سریعتر دریافت خواهد شد و بهتر است از ارائه اطلاعات اضافی در درخواست اجتناب نکنید. اگر به هر دلیلی قادر به ارسال آنلاین نبودید از مشاوران و وکلای بین المللی موسسه حقوقی ملک پور ( MIE اتریش) مشاوره گرفته و بهترین روش مهاجرتی را طی نمایید. (این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور همکار مؤسسه MIE اتریش تهیه و گردآوری شده، هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع شرعاً و قانوناً حرام و غیرقانونی می باشد.)

  • اخذ پاسپورت سوئد از طریق کار

    شهروندان غیر اتحادیه اروپا با اجازه اقامت دائمی که در سوئد برای مدت پنج سال مستمر کار و زندگی کرده اند نیز می توانند برای تابعیت سوئدی درخواست دهند. با توجه به شرایط مختلف ذکر شده در بالا تضمین نمی شود که شهروندی به شما داده شود. برای شروع، شما همچنین باید مورد تایید جامعه ی سوئدی باشید و آژانس مهاجرت اطلاعاتی را درباره اینکه آیا شما بدهی دارید یا مرتکب جرائم در کشور شده اید را بررسی خواهد نمود. درخواست برای اخز پاسپورت سوئد  در صورتی رد می شود که شخص مالیات، جریمه یا سایر اتهامات را پرداخت نکرده باشد. بدهی به شرکت های خصوصی که سازمان تأمین اجتماعی سوئد نیز شامل آن می شود نیز می تواند بر برنامه اعمال شود.

پاسپورت سوئد

– مدارک و شرایط مورد نیاز:

۱. حداقل سن ۱۸ سال

۲. مدرک شناسایی معتبر

۳. داشتن اقامت دائم سوئد

۴. حداقل ۵ سال زندگی در سوئد با اقامت دائم

۵. رفتار خوب

۶. دانش زبان سوئدی

پاسپورت سوئد

  • اخذ پاسپورت سوئد از طریق تحصیل

    اگر مجوز اقامت برای تحصیل در دانشگاه یا سایر موسسات عالی تحصیلی در سوئد را دارید و تحصیلات خود را در این کشور به اتمام رسانده اید ، می توانید اجازه اقامت خود را به دنبال استخدام یا بررسی فرصت های کسب و کار خود در اینجا تغییر دهید و این موضوع در حالی است که هنوز در خاک سوئد هستید و نیازی به خروج و تغییر ویزا نمی باشد.

    شرایط لازم برای دریافت مجوز اقامت

    • هنوز در سوئد هست پس از تکمیل تحصیلات خود، در خواست شما برای اخذ پاسپورت سوئد ممکن است رد شود.
    • وجود پاسپورت معتبر برای کل دوره ای که قصد دارید در سوئد باشید.
    • مجوز اقامت برای تحصیلات دانشگاهی حداقل دو دوره داشته باشید.
    • آخرین اجازه اقامت شما باید اجازه اقامت برای تحصیلات دانشگاهی باشد.
    • مطالعات خود را تکمیل کرده باشید ، این بدان معنی است که تمام دوره های تحصیلی شما باید تکمیل شده باشد.

    برای اخذ پاسپورت سوئد ، یکی از شرایط این است که شما باید بتوانید از خودتان حمایت مالی کنید.

    الزامات نگهداری برای افرادی که در طول سال 2017 اعمال می شود ، حداقل 8646 کرون در ماه است. برای برنامه های دریافت شده توسط اداره مهاجرت در تاریخ 1 ژانویه 2018 یا بعد از آن، نیازمندی های تعمیر و نگهداری حداقل 8،190 کرون در ماه است.

    – مدارک مورد نیاز:

    ۱. فرد باید همچنان در سوئد باشد

    ۲. داشتن پاسپورت معتبر برای کل مدت مورد نظر اقامت

    ۳. اجازه اقامت دانشجویی برای حداقل دو ترم

    ۴. آخرین اجازه اقامت باید اجازه اقامت دانشجویی باشد

    ۵. باید تحصیلات تمام شده باشد.

    ۶. باید فرد در جستجوی کار باشد یا اینکه حداقل قصد آن را داشته باشد

    ۷. فرد باید توانایی براورد نیازهای مالی خود باشد

    ۸. یک بیمه کامل داشته باشد

  • اخذ پاسپورت سوئد از طریق سرمایه گذاری

    اگر شما قصد دارید برای یک مدت بیش از سه ماه برای شروع کار یا کسب و کار خود یا مالکیت یک مجموعه ، شرکت کنید، باید مجوز اقامت داشته باشید. تا زمانی که اجازه داده نشود، نمی توانید وارد سوئد شوید. شما به عنوان کارآفرین خود مجاز به استخدام به عنوان کارفرما نیستید.

    شرایط لازم برای اخذ اجازه اقامت به عنوان کارمند

    • یک گذرنامه معتبر داشته باشید
    • نشان می دهد که شما تجربه قابل ملاحظه ای در زمینه خود و تجربه قبلی کسب و کار خود دارید
    • دانش مستند و مربوط به سوئدی و / یا انگلیسی داشته است
    • نشان می دهد که شما در حال کسب و کار هستید، و مسئولیت نهایی آن را بر عهده دارید و حداقل نیمی از این کسب و کار را دارید

پاسپورت سوئد
  • نشان می دهد که خدمات یا کالاهای تجاری در سوئد به فروش می رسد و یا تولید می شود
  • نشان می دهد که شما برای کمک به شما و در صورت لزوم خانواده خود در طول دو سال اول مبلغ کافی دارید (معادل 200،000 SEK برای شما، 100،000 SEK برای همسر و 50000 SEK برای هر کودکی همراه)
  • مستندات منبع قابل اعتماد برای بودجه خود را نشان می دهد
  • نشان می دهد که شما تماس های مشتری و / یا شبکه در سوئد ایجاد کرده اید
  • نشان می دهد که شرکت شما، پس از یک دوره آزمایشی 2 ساله، دارایی های خود را در تعادل حفظ خواهد کرد و شما توانایی حمایت از خود و در صورت لزوم خانواده تان را دارید (درآمد حمایتی طبق استاندارد ملي سوئد برای کمک به درآمد به همراه مسکن محاسبه می شود هزینه ها)
  • – سرمایه گذاری:
  • ۱. ارایه مدرک شناسایی معتبر(پاسپورت)
  • ۲. اثبات مهارت کافی در زمینه کاری خود
  • ۳.مدرک زبان انگلیسی / سوئدی
  • ۴. اثبات اینکه فرد شخصا سرمایه گذاری را هدایت می کند
  • ۵. اثبات ارایه سرویس یا محصول در سوئد یا برای سوئدی ها
  • ۶. تمکن مالی برای دو سال اول (۲۰۰ هزار کرون برای فرد متقاضی، ۱۰۰ هزار کرون برای همسر و ۵۰ هزار کرون برای هر فرزند)
  • ۷. اثبات منابع بودجه ای کافی
  • ۸. اثبات ساخت روابط کاری با مشتریان در سوئد
  • ۹. بعد از دو سال مدت شرطی فرد باید اثبات کند از لحاظ مالی ثبات کافی را دارد و توانایی نگهداری از خود و خانواده اش را دارد
  • اخذ پاسپورت سوئد از طریق تولد

    کودکان متولد در سوئد همانند والدین همان پاسپورت سوئد را دریافت می کنند. اگر والدین فرزند شهروند یک کشور خارج از اتحادیه اروپا باشند، والدین باید برای اجازه اقامت برای کودک درخواست دهند. کودک اغلب همان مجوز والدین خود را دریافت می کند. یک کودک ممکن است به طور خودکار از طریق تولد، ازدواج پدر و مادر به یک شهروند سوئدی تبدیل شود. در مواردی که یک کودک به طور خودکار به یک شهروند سوئدی تبدیل نشود، ممکن است برای درخواست یا ارسال یک اطلاعیه برای پاسپورت سوئدی امکان پذیر باشد.

    تابعیت سوئد برای کودکان متولد 1 آوریل 2015

    اگر فرزند شما بعد از 1 آوریل 2015 متولد شود، درصورتی که یکی از والدین کودک سوئدی باشد ، به طور خودکار به یک شهروند سوئدی تبدیل خواهد شد.

    کودکانی که پس از 1 آوریل 2015 به دنیا آمده باشند ، در صورتی به آنها شهروندی و پاسپورت سوئدی اعطا می شود که :

    • یکی از والدین کودک شهروند سوئدی باشند.

     مدارک لازم:

    برای تمامی افرادی که زیر سن ۱۸ سال هستند که پدر و / یا مادری سوئدی دارند شهروندی سوئد تحت شرایط ذیل اعطا می شود:

    ۱. مدرک شناسی فرزند

    ۲. مدرک اقامت دائم فرزند

    ۳. فرزندان ۱۵ سال به بالا باید حداقل ۳ سال در سوئد باشند و رفتار خوبی از خود نشان داده باشند

    ۴. فرزندانی با بیش از یک قیم قانونی نیاز به دریافت تاییدیه همه  قیم هایخود دارند

    ۵. فرزندان بالای ۱۲ سال می بایست تاییدیه کتبی خود را برای شهروندی سوئد ارسال کنند

  • اخذ پاسپورت سوئد از طریق ازدواج

    اگر شما یک شهروند یک کشور خارج از اتحادیه اروپا / EEA هستید و مایل به انتقال به یکی از اعضای خانواده در سوئد هستید که شهروند اتحادیه اروپا / EEA نیز نیست، شما به اسناد زیر نیاز دارید.

    اسناد مورد نیاز برای تمام متقاضیان

    • یک گذرنامه معتبر – اگر شما حتی با برخی از گذرنامه های دیگر به سوئد سفر کردید، لطفا آنها را نیز برای مصاحبه به همراه داشته باشید.

پاسپورت سوئد
  • اخذ پاسپورت سوئد از طریق پناهندگی

    کشور سوئد یکی از کشور های عضو در کنوانسیون ژنو می باشد و از قوانین این کنوانسیون در جهت حمایت از پناهندگان پیروی میکند. طبق کنوانسیون ژنو، پناهنده به شخصی اطلاق می شود که به خاطر ملیت، مذهب، نژاد، عقاید سیاسی، گرایشات جنسی و … ترس ازکشته شدن، شنکجه، آزار و اذیت در کشورش را دارد و در صورت بازگشت این امکان وجود دارد که جان خود را از دست بدهد. کشورهای عضو کنوانسیون ژنو این افراد را حمایت کرده و پناه می دهند. اتباع خارجی که به کشور سوئد طبق کنوانسیون ژنو پناهنده شده اند دیگر نمی توانند تابعیت سابق خود را دارا باشند و از طرف دولت کشور سوئد در ابتدا اجازه ی اقامت های موقت صادر می شود و پس از ۹ سال پاسپورت سوئد به آنها اعطا می شود. مراحل درخواست برای پناهندگی متعدد است و در صورتی که ثابت شود فرد در کشور خود تهدید جانی و شرایط نامناسبی دارد با درخواست پناهندگی وی موافقت می گردد.

    – مدارک لازم پناهندگی:

    1. حداقل مدت ۴ سال در سوئد زندگی کرده باشد

    ۲. باید اجازه اقامت دائم مطابق چپتر ۴، بخش ۱ اجرای خارجی داشته باشد

    ۳. این کافی نیست که فرد فقط نیازهای پناهندگی را برای اقامت براورد کند

ویزای تحصیلی سوئد
ویزای کاری در سوئد
سرمایه گذاری در سوئد

پاسپورت سوئد و نکات مهم در باب سوئد

سوئد دولت رفاه اجتماعی است و اقتصاد آن کاملا مبتنی بر خدمات عمومی از طرف دولت است. سوئد یکی از اعضاء سازمان تجارت جهانی  می باشد و حامی قوی سیاست تجاری لیبرال است. مکان استراتژیک سوئد در حوزه ی  دریای بالتیک و دسترسی آن به منابع نفتی و دریاهای بین المللی، سوئد را تبدیل به مرکزی استراتژیک برای شرکت های های ایالات متحده و بخش خصوصی با منطقه نوردیک / بالتیک کرده است. مهم ترین شریک تجاری سوئد خارج از اروپا ، ایالات متحده آمریکا می باشد. رفاه اقتصادی درکشور سوئد در رتبه ی دوم جهانی قرار دارد و فساد اقتصادی هم یکی از کمترین رتبه ها در جهان می باشد و نیرو های کار سوئد به عنوان یکی از ماهرترین نیرو های کار جهان شناخته می شوند به این علل است که پاسپورت سوئد یکی از بالا ترین رتبه های جهانی را به خود اختصاص داده است و درخواست برای اخذ آن بسیار است.

پناهندگی در سوئد

پاسپورت سوئد و وکیل معتبر برای امور مهم

اکثر وکلای حقوقی به طور مستقیم برای ویزای کشور سوئد کمک قانونی می کنند. فرد یک وکیل را انتخاب میکند و وکیل معمولا با فرد در دفتر او ملاقات خواهد کرد تا به وی توصیه های لازم را در خصوص موارد مورد نظر به وی ارایه دهد. ما در موسسه ی حقوقی ملک پور (MIE) همیشه به دنبال ارایه به روزترین، دقیقترین و کاربردی ترین روش ها برای انجام امور مهاجرت و اقامت بوده ایم و به طور دائم سعی خود را در ارایه بهترین خدمات به افراد متقاضی این امور کرده ایم. وکلای ایرانی و بین المللی در موسسه حقوقی ملک پور آماده  ارائه مشاوره تخصصی در زمینه اخذ اقامت و تابعیت در همه کشورها به متقاضیان عزیز هستند.

پاسپورت سوئد و سخن پایانی

پاسپورت سوئد و اخذ اقامت و تابعیت این کشور در این مقاله برای شما عزیزان به طور کامل بررسی شده است. متقاضی اخذ پاسپورت سوئد باید شرایط خود را مورد بررسی قرار دهد تا بتواند تصمیم درست و یک روش مهاجرتی مناسب برای ادامه ی زندگی خود انتخاب نماید. بسیاری از افرادی که از طریق تحصیل وارد این کشور می شوند می توانند بعد از تحصیل و یا حین تحصیل وارد بازار کار شوند و از این طریق به اقامت و در نهایت تابعیت برسند و پاسپورت سوئد را دریافت نمایند. دوستان عزیز می توانید جهت تکمیل اطلاعات خود از سایت حقوقی موسسه ملک پوردیدن نموده و سوالات خود را در بخش دیدگاه ها در انتهای مقاله مطرح نموده و با مشاهده ویدیوهای مربوطه و ویدیو راهنمای گام به گام مسیر مهاجرت اطلاعات خود را تکمیل نمایند. پیشنهاد می شود شما دوستان عزیز قبل از هرگونه اقدام از وکیل مهاجرت سوئد و مشاوران و وکلای بین المللی موسسه حقوقی ملک پور ( MIE اتریش) مشاوره گرفته و بهترین روش مهاجرتی را انتخاب نمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • 2016

    Milestone 1

  • 2017

    Milestone 2

    2017

  • 2018

    Milestone 3

پاسپورت سوئد
به این پست امتیاز دهید!