ویزای توریستی سوئد

  • ویزای توریستی سوئد و مقدمه ای بر آن
  • ویزای توریستی سوئد و شرایط عمومی آن
  • ویزای توریستی سوئد و مدارک مورد نیاز
  • ویزای توریستی سوئد و مدت درخواست
  • ویزای توریستی سوئد و تمدید آن
  • ویزای توریستی سوئد و وقت سفارت سوئد
  • ویزای توریستی سوئد و پروسه اقدام
  • ویزای توریستی سوئد (با وثیقه یا بدون وثیقه)
  • ویزای توریستی سوئد و خدمات مؤسسه MIE
  • ویزای توریستی سوئد و ریجکتی
  • ویزای توریستی سوئد تضمینی و با گارانتی
  • ویزای توریستی سوئد و نکات مهم
  • ویزای توریستی سوئد و سخن پایانی
ویزای توریستی سوئد

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای توریستی سوئد و مقدمه ای بر آن

ویزای توریستی سوئد در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار خواهد گرفت. کشور سوئد یکی از کشورهای عضو شنگن می باشد و کیفیت بالای زندگی در این کشور مردم زیادی را به خود جذب می نماید. کشور سوئد در حوزه اسکاندیناوی در شمال اروپا می باشد و جمعیت آن 10 میلیون نفر و زبان رسمی آن سوئدی است. پول این کشور کرون سوئد است و تقریبا 2.5 میلیون نفر از جمعیت آن پیشینه ی کشورهای دیگر را دارند. ۲۵٪ سوئدی ها زیر سن ۲۰ سال هستند. حال باید بدانیم که چگونه میتوان ویزای توریستی سوئد را اخذ نمود؟  مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی سوئد چیست؟ کشور سوئد با فنلاند، نروژ و دانمارک مرز  مشترک دارد .در این مقاله شرایط اخذ انواع ویزا ی توریستی سوئد  و مدارک مربوط به آن توضیح داده می شود. علاقه مندان به بحث ویزای توریستی سوئد می توانند با مطالعه این مقاله در باب ویزای توریستی کشور سوئد و شرایط سفر به این کشور اطلاعات کسب نمایند و در صورت نیاز به مشاوره، با همکاران ما در  موسسه ی حقوقی ملک پور تماس حاصل نمایند.

فایل تصویری موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با سوئد

ویزای توریستی سوئد و شرایط عمومی آن

کشور سوئد در 19 دسامبر سال 1996 به عضویت پیمان اتحادیه شنگن در آمد که از25 مارس 2001 اجرایی شد. امروزه افرادی قصد اخذ ویزای توریستی سوئد را دارند ، این موضوع باعث شد تا مقاله ای در مورد ویزای توریستی سوئد گردآوری نمائیم ، برای مسافرت به سوئد فرد متقاضی نیاز به یک ویزای توریستی معتبر دارد، این ویزا یک سند رسمی می باشد که به متقاضی اجازه می دهد به سوئد سفر نموده و حتی از سایر کشورهای عضوشنگن نیز بازدید نماید.

اتحادیه اروپا  شامل کشور های (اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا و سوئد) و نیز نروژ، ایسلند، سوئیس و لیختن اشتاین. ) می باشد.

ویزای توریستی سوئد و مدارک مورد نیاز

براساس چک لیست ویزای توریستی سوئد، اسناد ذیل ضروری می باشند و باید برای درخواست ویزا در سفارت سوئد ارائه شوند. فرم درخواست ویزای سوئد یکی از جنبه های مهم چک لیست است که باید به درستی با جزئیات مناسب پر شود. فهرست اسناد زیر شرایط مالی متقاضی را هم نیز در بر می گیرد که اینها نیز باید با دقت ارائه شوند و چینش مناسب برای آنها هم مهم است.

در صورت کارمند بودن فرد متقاضی:

  • پاسپورت اصلی [فعلی و قبلی در صورت لزوم].
  • فرم درخواست روادید توریستی سوئد
  • 2 عکس 35-40 میلی متر در فاصله ی نزدیک سر و بالای شانه ها، به طوری که صورت 70-80٪ از عکس را گرفته باشد و پس زمینه سفید گرفته شده باشد.
  • بیمه درمانی در خارج از کشور برای همه کشورهای شنگن معتبر است. بیمه باید برای متقاضی حداقل 30،000 یورو یا معادل آن را پوشش دهد، برای همه خطرات مانند تصادف، بیماری، اورژانس پزشکی، ورود و خروج + 2 روز اضافی.
  • صورتهای مالی (۴۵۰ کرون / ۴۸.۲۶ یورو در روز برای گزراندن سفر در سوئد)
  • مدارک تحصیلی و مدارک پرداختی
  • بازپرداخت مالیات بر درآمد.
  • رزرو هتل یا محل اقامت (پوشش تمام مدت اقامت در نظر گرفته شده باشد).
  • رزرو پرواز بازگشت.
  • گواهی ازدواج در صورت متعهل بودن
  • اگر كودك تنها با يكی از والدین مسافرت می كند، رضايت كتبي توسط دفتر اسناد رسمي والدين يا سرپرست كودك، الزامی است.
  • قرارداد استخدام
  • نامه جاری بانک از آخرین 6 ماه
  • گواهی رضایت از سوی کارفرمایان
  • دعوت نامه با آدرس و شماره تلفن از طرف اعضای خانواده یا حامی مالی در کشور مقصد – در صورت لزوم

اگر فرد متقاضی صاحب شغل باشد:

  • یک کپی از مجوز کسب و کار
  • نامه جاری بانک از آخرین 6 ماه شرکت
  • بازگشت مالیات بر درآمد (ITR)

 اگر فرد متقاضی دانش آموز باشد:

  • اثبات ثبت نام در مدرسه
  • نامه تاییدیه از مدرسه یا دانشگاه

 اگر فرد متقاضی بازنشسته باشد:

  • نامه بازنشستگی
  • نامه جاری بانک از آخرین 6 ماه شرکت

ویزای توریستی سوئد و مدت درخواست

مدت مجاز برای درخواست ویزای شنگن به شرح زیر است:

  • یک درخواست ویزا ارسال شود – سه ماه قبل از شروع سفر برنامه ریزی شده.
  • زمان توصیه شده برای درخواست ویزا – حداقل سه هفته قبل از سفر می باشد.

براساس نوع ویزا که توسط سفارت / کنسولگری خاص سوئد صادر می شود محدودیت های مختلفی وجود دارد که برای ویزای خاص مطابق با ماهیت مسافرت و سایر شرایط مربوطه اعمال می شود. با این حال، رایج ترین نوع ویزا که به مسافرین اعطا می شود، می تواند حداکثر تا 90 روز را در هر شش ماهه از تاریخ ورود به کشور سوئد بگذراند (به طور کلی تمامی کشورهای عضو اتحادیه شنگن از یک سری قوانین مشخص و مشترک و واحد پیروی می کنند). در صورت نیاز به مشاوره، همکاران ما در  موسسه ی حقوقی ملک پور نیز جهت ارایه مشاوره آمادگی خود را برای ارائه خدمات در خصوص شرایط و نحوه ی اخذ ویزای توریستی سوئد خدمت شما متقاضیان عزیز اعلام می دارد. این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور همکار مؤسسه MIE اتریش تهیه و گردآوری شده، هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع شرعاً و قانوناً حرام و غیرقانونی می باشد.

ویزای توریستی سوئد و تمدید آن

ویزای توریستی سوئد با شناسه ی ویزای تایپ C  شناخته می شود و امکان تبدیل و یا تمدید ویزا در حالت عادی در خاک این کشور وجود ندارد و متقاضی در صورتی که نیاز به تمدید و یا تبدیل ویزا داشته باشد باید در ابتدا خاک این کشور را ترک نماید و خارج از خاک کشور سوئد درخواست خود را ارائه نماید. در صورت وجود هر گونه دلیلی که کاملا قابل قبول باشند و به عناوین شخصی، شغلی، پزشکی و یا غیره باشد، متقاضی باید به مؤسسات مربوطه در کشور شنگن اقامت موقت خود مراجعه کند و درخواست برای افزایش ویزای شنگن را بدهد. در حالتی که فرد متقاضی به دلیل وجود مسائل پزشکی قادر به خروج از خاک نباشد می تواند از همان کنسولگری درخواست تمدید ویزا را ارائه نماید.  بسته به ماهیت سفر فرد، چندین سند دیگر وجود دارد که باید برای دریافت ویزای طولانی مدت تر به نام ویزای ملی “D” پیوست شوند.

ویزای توریستی سوئد و وقت سفارت سوئد

برای درخواست ویزای توریستی سوئد هر فرد قبل از رفتن به سفارت، باید از قبل وقت ملاقات را رزرو نماید. تمام مدارک درخواست شده باید در زمان ارسال ارائه شوند و درخواست هایی که ناقص باشند و نقص پرونده در آن وجود داشته باشد بررسی نمی شوند. قرار ملاقات اجباری است و باید برای هر متقاضی ویزا وجود داشته باشد.

برای رزرو ملاقات، مدارک ذیل باید فراهم شوند:

  • نام کامل
  • شماره پاسپورت
  • تاریخ انقضای پاسپورت
  • ملیت
  • جنسیت
  • تاریخ تولد
  • شماره تماس
  • تاریخ سفر
  • تاریخ مورد نظر روز ملاقات
  • بخش مربوطه ویزا
    • تجارت
    • ملیت های عضو اتحادیه اروپا
    • افراد زیر سن قانونی
    • کنفرانس
    • فرهنگ و ورزش
    • تحصیل، علم، تمرین های حرفه ای
    • بازدید
    • بازدید از دانشجو
    • همراهی والدین

این قرار ملاقات ها قابل لغو کردن نمی باشند و در صورت حضور پیدا نکردن متقاضی، فرد باید قرار دیگری را تنظیم کند. قبل از درخواست، اطمینان حاصل شود که  «هدف بازدید» بسیار روشن می باشد – به یاد داشته باشید که ما (موسسه حقوقی ملک پور MIE ) اینجا هستیم تا به شما در تمام پروسه درخواست ویزا کمک کنیم. از آنجاییکه کار ما عمدتا به صورت اداری انجام می شود، ما نمی گوییم که آیا شما ویزای خود را دریافت می کنید و چه مدت طول می کشد تا پرونده  پردازش شود، زیرا این امر به طور کامل در اختیار سفارت کشور سوئد در تهران است.

از تاریخ 25 فوریه 2018 اگر به هر دلیلی نیاز به مراجعه به بخش ویزا و اقامت سفارت را دارید می بایست از قبل وقت بگیرید.

فرم ها را به زبان انگلیسی تکمیل نمایید. تمام بخش های ستاره دار باید پر شوند. در نوشتن آدرس ایمیل خود دقت کنید زیرا از این ایمیل برای مکاتبات بعدی استفاده خواهد شد.  پس از ارسال اطلاعات ایمیل تائیدیه برای شما ارسال خواهد شد. بعد از آن منتظر بمانید تا کارمندان سفارت از طریق ایمیل با شما مکاتبه نمایند.

نکته مهم: فرد متقاضی می بایست تمامی مدارک خود را به طور کامل و مرتب در زمان مصاحبه با خود همراه داشته باشد.

آدرس سفارت سوئد در تهران:

خیابان پاسداران، خیابان بوستان، خیابان نسترن، پلاک ۲۷

https://www.swedenabroad.se/en/embassies/iran-teheran

ویزای توریستی سوئد و پروسه اقدام

برای دریافت ویزای توریستی سوئد ، فرد متقاضی باید در ابتدا اقدام به دریافت وقت مصاحبه نماید و با توجه به این موضوع که سوئد در تهران سفارت دارد ، افراد باید برای مراجعه ی حضوری به سفارت این کشور در اقامتگاه خود اقدام  نمایند. مراحل و پروسه ای که فرد متقاضی از زمان اقدام پیش رو دارد به طور کامل توضیح داده شده است.

  • پر کردن فرم درخواست ویزای توریستی در سایت سفارت سوئد در کشور خود

  • مناسب ترین زمان برای ارسال درخواست را پیدا کنید

    با توجه به این که سفارتخانه ها و کنسولگری های شنگن در سراسر جهان باید یک ویزای شنگن را تصویب نمایند، شما یک دوره و زمان تعیین شده ای دارید که می توانید درخواست ویزای خود را ارائه دهید.

  • رزرو وقت مراجعه به سفارت

    برای تکمیل درخواست باید یک قرار ملاقات برای صدور ویزای شنگن رزرو شود.

  • مدارک مورد نیاز را جمع آوری کنید

    مدارک مورد نیاز بخش مهمی از درخواست ویزا هستند. معمولا این اسناد به دو گروه تقسیم می شوند.

    • گروه اول از مدارک مورد نیاز استاندارد است که شامل موارد زیر است:
      • فرم درخواست ویزا
      • پاسپورت معتبر.
      • دو عکس یکسان
      • بیمه مسافرتی
      • رزرو پرواز رفت و برگشت
      • برنامه سفر با تاریخ و شماره پرواز مشخص ورود و خروج از منطقه شنگن
      • اثبات محل اقامت
      • اثبات مالیات و غیره
  • شرکت در مصاحبه ویزا

    در طول مصاحبه، از فرد سوالات شخصی در مورد محل اقامت، سفر مورد نظر و سایر جزئیات سفر خواسته می شود. پاسخ ها باید سازگار با اطلاعات موجود در فرم درخواست و سایر اسناد باشد. مصاحبه ممکن است حدود 10 تا 15 دقیقه طول بکشد.

    برخی از سوالاتی که ممکن است در طی مصاحبه مطرح شود

    • کدام کشورها در شنگن شما قصد سفر دارید؟
    • آیا شما عضوی از خانواده یا دوستان خود را در اروپا دارید؟
    • هدف شما از این بازدید چیست؟
    • چه کسی برای بازدید شما هزینه پرداخت خواهد کرد؟
    • آیا ازدواج کرده اید؟ اگر بله، همسر شما چه کار می کند؟ برای چه مدت ازدواج کرده اید؟
    • آیا بچه دارید؟ اگر بله، چند ساله هستند؟، چه کار می کنند؟
    • چه مدت می خواهید در اروپا بمانید؟
    • کجا اقامت می کنید؟
    • مدارک تحصیلی شما چیست؟
    • برای کدام شرکت کار می کنید؟
  • پرداخت هزینه درخواست ویزا

    هنگام درخواست ویزای شنگن هزینه ی درخواست ویزا را باید پرداخت شود، که غیر قابل بازپس دهی می باشد.

    در حال حاضر هزینه ویزای شنگن € 60 برای هر نفر است. کودکان و بعضی از گروههای خاص دیگر هزینه های کم و یا هیچ گونه هزینه ای را پرداخت نمی کنند.

  • منتظر پاسخ خود در مورد درخواست تان باشید

    اگر چه در اغلب موارد برای پردازش ویزا بیش از 15 روز طول می کشد، اما امکان این که این روند طولانی تر بشود، وجود دارد. این دوره را می توان از 15 تا 30 روز در برخی از کشورها در مورد برخی از شهروندان گسترش داد.

    اگر ویزای شنگن شما تایید شده باشد، با دریافت ویزا، برچسب های مربوط به ویزا، از جمله دوره ای که اجازه داده می شود فرد در اروپا باقی بماند، باید به دقت بررسی شوند، در غیر اینصورت، در طول زمان اقامت در حوزه ی شنگن ممکن است عواقبی برای فرد داشته باشد.

    نمودار درصد اجازه اقامت در فیلد های مختلف مهاجرتی در سوئد بین سالهای 2010 تا 2018

    ویزای توریستی سوئد

  • پرداخت هزینه درخواست ویزا

    هنگام درخواست ویزای شنگن هزینه ی درخواست ویزا را باید پرداخت شود، که غیر قابل بازپس دهی می باشد.

    در حال حاضر هزینه ویزای شنگن € 60 برای هر نفر است. کودکان و بعضی از گروههای خاص دیگر هزینه های کم و یا هیچ گونه هزینه ای را پرداخت نمی کنند.

ثبت شرکت در سوئد
ازدواج در سوئد
کار در سوئد

ویزای توریستی سوئد (با وثیقه یا بدون وثیقه)

برای اخذ ویزای توریستی سوئد ، اگر فردی قبلا از منطقه شنگن بازدید نکرده باشد می بایست مدارک بسیاری که در بالا ذکر شده اند را ارسال کند. اما نکته ی مهم این است که در برای درخواست ویزا باید مدارکی دال بر وجود علقه در کشور خود را نشان دهید تا سفارت بداند که شما بخاطر وجود علقه بر می گردید. سند خانه، ملک، زمین، وجود فرزند در کشور خود اینها  دلایلی بر وجود علقه هستند اما سفارت چیزی را بعنوان وثیقه از شما دریافت نمی کند. بعضی از موسسات هستند که برای اینکه درصد صدور ویزای توریستی شما را بالا ببرند در صورتیکه شما دعوتنامه ای از کشور سوئد برای بازدید نداشته باشید، برای شما دعوتنامه از محلی معتبر در سوئد تهیه می کنند و با توجه به اینکه صدور دعوتنامه عواقبی را ممکن است بهمراه داشته باشد دفتر یا آژانس مسافرتی از شما وثیقه ای را بعنوان امانت میگیرد تا شما به کشور برگردید و پس از بازگشت وثیقه به شما عودت داده می شود.

به یاد داشته باشید که ما (موسسه حقوقی ملک پور MIE ) اینجا هستیم تا به شما در تمام پروسه درخواست ویزا کمک کنیم.

ویزای توریستی سوئد و خدمات مؤسسه MIE

یکی از خدمات موسسه حقوقی ملک پور ارائه خدمات در باب ویزای توریستی شنگن می باشد، یکی از محبوب ترین مقاصد برای گردشگران کشور سوئد می باشد. ویزای توریستی سوئد صرفاً مختص به افرادی است که با هدف گردشگری اقدام به دریافت ویزا می نمایند.  برای دریافت ویزای توریستی هم خود شخص می تواند در صورت داشتن دعوت نامه معتبر اقدام نماید هم می تواند از طریق وکیل مهاجرت به سوئد که آشنا به امور ویزای توریستی می باشد، اقدام نماید. موسسه ی حقوقی ملک پور با سال ها تجربه در زمینه مهاجرت و اخذ ویزاهای متفاوت و با کادر مجرب بر آن است که آسان ترین و کم هزینه ترین روش ممکن را برای شما عزیزان فراهم کند تا در اسرع وقت ویزای توریستی خود را برای کشور سوئد و حوزه ی شنگن دریافت کنید. موسسه ی حقوقی ملک پور با دانش روز حقوقی ایران و مجارستان بهترین راه حل را برای شما بوجود می آورد.

سرمایه گذاری در سوئد

ویزای توریستی سوئد و ریجکتی

 درصورتی که درخواست شما از طرف سفارت رد شود نامه ای به شما ارايه می شود که علل  ردی ویزای شما در آن ذکر شده است ، شما با توجه  به آن نامه این امکان را دارید که به ردی ویزای توریستی سوئد اعتراض نمایید. اما پیشنهاد ما به شما اینست که  در صورتی که قصد اعتراض به ردی ویزا  را دارید، در این زمینه  با وکیل مهاجرت معتبر و مجرب  اقدام کنید تا شانس برطرف کردن ریجکتی و اقدام دوباره را داشته باشید. در این زمینه می توانید با موسسه حقوقی ملک پور مشورت نموده و علل ریجکتی پرونده خود و شرایط اعتراض به جواب ویزای خود را بررسی نمایید.

 واقعیت این است که هر زمان که یک ویزای شنگن یا هر ویزا رد می شود، در مورد درخواست ویزا چیزی غیر قابل پذیرش وجود داشته است. ۱۲ دلیل معمولا وجود دارد که باعث رد شدن درخواست ویزا شود:

  • سابقه قضایی فعلی یا قبلی
  • مدارک سفر تقلبی یا غیر صحیح
  • دلایل ناکافی که هدف سفر را توضیح دهد.
  • پاسپورت آسیب دیده
  • پاسپورت باطل یا تقلبی
  • کمبود مدارک سفر
  • سفارش نامه ناصحیح
  • مدارک مالی ناکافی
  • مدارک ناصحیح ازدواج یا تولد
  • بیمه سفر ناصحیح یا ناکافی
  • کمبود مدارک اقامت
  • وضعیت نامطلوب ویزای شنگن

ویزای توریستی سوئد تضمینی و با گارانتی

به طور کلی می توان گفت در روابط بین الملل تضمین وجود ندارد و این که تضمینی در خصوص ویزای توریستی سوئد ارائه شود یک امر غیر منطقی و غیر اخلاقی می باشد زیرا که صدور ویزای شما به صورت مستقیم وابسته به نظر افسر سفارت و تکمیل بودن مدارک افراد دارد. این مقاله متعلق به موسسه حقوقی ملک پور است و هر گونه کپی برداری از این مقاله بدون ذکر منبع شرعا و قانونا حرام است و پیگرد قانونی دارد. همانطور که گفته شد اگر فردی قبلا از منطقه شنگن بازدید نکرده باشد ویزای توریستی برای یک بار ورود برایش صادر می شود. هنگامی که اولین بازدید طبق مقرارات ویزا اعطا گردید، این امکان وجود دارد که برای دو یا چند دفعه  دیگر فرد درخواست ویزا ی جدید بکند، زیرا می تواند مستندات مربوط به این بازدید ها را ارائه دهد. پس در صورتی که فردی قبلا ویزای شنگن داشته باشد و طبق مقرارات رفتار کرده باشد صدور مجدد ویزای شنگن برای وی تقریبا تضمین شده و آسان تر است.

توجه: هر فرد می تواند در مدت 3 ماه از تاریخ صدور ویزا سفر کند و بعد از آن دیگر این امکان وجود ندارد.

ما در موسسه حقوقی ملک پور تضمین می کنیم که برای کشورها و پرونده هایی که ریسک پایینی در صدور ویزا دارند  در صورت رد شدن ویزا هیچ هزینه ای از شما در یافت نخواهیم کرد. بنابراین هیچ موسسه ای نمی تواند ادعا کند که می تواند ویزای شما را تضمین کند اما می تواند تضمین کند که در صورت ردی هزینه ای از شما دریافت نمی کند.

ویزای توریستی سوئد و نکات مهم

صدور ویزای توریستی سوئد چه نکات مهمی دارد؟ در این بخش به تمامی موارد ضروری در این باب می پردازیم.

  • آخرین فرم درخواست را دانلود کرده زیرا تنها فرم پذیرفته شده توسط سفارت است.
  • اطمینان حاصل شود که تمامی جاهای خالی مورد نیاز پر شوند.
  • ستون خالی نماند اگر احساس می کنید که ستون هایی هستند که با پرونده شما مطابقت ندارند، آنها را با NA (بدون پاسخ) پر کنید.
  • به یاد داشته باشید که فرم را دوبار چاپ کنید در پایان هر دو نسخه را امضا کنید.
  • برای افراد زیر سن قانونی، والدین باید یک رضایت نامه کتبی ارائه دهند که در ستون مربوطه فرم درخواست وارد شود.
ویزای توریستی سوئد و سخن پایانی

ویزای توریستی سوئد در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت. اساسا ویزای توریستی سوئد دارای پیچیدگی ها و حساسیت های خاصی است و با اینکه شرایط دریافت ویزا به نظر می رسد که مناسب باشد لکن باید با توجه به انتظارات افراد شرایط کلی را بررسی نمود که آیا این راه برای افراد راه مناسب اخذ ویزا است لذا ما به شما توصیه می کنیم در این خصوص سوالات خود را در بخش دیدگاه های مقاله مطرح کرده و یا با موسسه ی حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای MIE اتریش مشورت نمایید و اطلاعات بیشتر را در خصوص ویزای توریستی سوئد از مشاوران زبده موسسه حقوقی ملک پور دریافت کنید و در باب ویزای توریستی سوئد در سایت موسسه ی حقوقی ملک پور مطرح نمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *