تحصیل در دانشگاه های آلمان

مهاجرت از طریق تحصیل به کشور آلمان

مهاجرت از طریق تحصیل به کشور آلمان یکی از رایج ترین انواع مهاجرت به این کشور است. امروزه شاهد بسیاری از دانشجویان ایرانی هستیم که خواهان  مهاجرت از طریق تحصیل به کشور آلمان هستند. این به دلیل هزینه های معقولانه دانشگاه های آلمان و همینطور راحت تر بودن شرایط دانشگاه های این کشور است. علاوه بر آن آلمان در حال حاضر کشوری مهاجر پذیر محسوب می شود که سختگیری های بسیاری از کشورهای دیگر اروپایی را ندارد. اما باید بدانیم که  مهاجرت از طریق تحصیل به کشور آلمان دارای قوانین خاص خود است و نباید بدون اطلاعات کافی برای این کار اقدام کرد.

مهاجرت از طریق تحصیل به کشور آلمان ،  منوط به دارا بودن شرایطی است ، که در ذیل به آن اشاره می نماییم . آیا مهاجرت از طریق تحصیل به کشور آلمان ، منجر به اخذ اقامت در کشور آلمان می شود ؟ متقاضیان در چه مقاطعی می توانند ، اقدام به اخذ پذیرش و اخذ اقامت در دانشگاه های آلمان نمایند ؟ شرایط اخذ پذیرش در دانشگاه های رایگان آلمان چیست ؟ آیا جهت ادامه تحصیل در دانشگاه های آلمان ، نیاز به ارائه مدرک زبان می باشد ؟ (این مقاله با عنوان مهاجرت از طریق تحصیل به کشور آلمان متعلق به موسسه مشاوره ای و مهاجرتی MIE می باشد.)

 

پنج دلیل مهاجرت از طریق تحصیل به کشور آلمان :

آموزش و تعلیم با کیفیت بالا

دوره های بین المللی جذاب برای دانشجویان

هزینه های پایین

چشم انداز شغلی خوب

کیفیت زندگی

 

مطالعات انجام شده در مورد تحصیل در کشور آلمان که به اختصار در ذیل توضیح می دهیم ؛

 

آموزش و تعلیم با کیفیت بالا

لازم به ذکر است که ؛ حدودا تعداد 400 دانشگاه در کشور آلمان ، فرصت های عالی جهت آموزش و یادگیری ارائه می دهند.

مجله آموزشی انگلیسی تایمز ، در میان دویست دانشگاه برتر دنیا ، رتبه 11 را به دانشگاه های آلمان اختصاص داده است و دانشجویان بین المللی که درآلمان تحصیل نموده اند ، به دانشگاه های آلمان رای داده اند . در یک سر شماری در سال 2012 ، حدود 85% از دانشجویان اظهار داشتند که از کیفیت و سطح آموزش رضایت داشتند و همچنین بیش از 90% از دانشجویان به استاندارد دانشگاه های آلمان و کیفیت و کمیت بالای آموزشی دانشگاه های آلمان رای دادند.(این مقاله با عنوان مهاجرت از طریق تحصیل به کشور آلمان متعلق به موسسه مشاوره ای و مهاجرتی MIE می باشد.)

دوره های بین المللی جذاب برای دانشجویان

دانشگاه های آلمان تعداد زیادی از رشته ها در تمامی مقاطع مختلف تحصیلی ، اعم از کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری را با هدف بین المللی ، به دانشجویان ارائه می دهد و دانشجویان می توانند ، با توجه به دانشگاه و قابل دسترس بودن آن ، دوره های فوق را به زبان  آلمان ، انگلیسی و یا فرانسه سپری نمایند.

هزینه پایین

برخلاف ، بسیاری از کشورهای دیگر دنیا ، هیچ شهریه ایی بابت ثبت نام مدرک کارشناسی از دانشجویان ، در دانشگاه های دولتی آلمان اخذ نمی گردد . سال تحصیلی در دانشگاه های آلمان ، به دو ترم منقسم می گردد. از آنجا که از شروع ترم زمستان سال 2015 و 2014 دانشجویان از پرداخت شهریه معاف می باشند و صرفا تنها یک ترم هزینه بایستی پرداخت گردد. بعبارتی دانشگاه های آلمان از هزینه بسیار پایینی برخوردار است.(این مقاله با عنوان مهاجرت از طریق تحصیل به کشور آلمان متعلق به موسسه مشاوره ای و مهاجرتی MIE می باشد.)

همچنین دانشجویان می توانند ، با هزینه حدودا هشتصد یورو در ماه ، هزینه، زندگی خود را بگذرانند و می توانند این هزینه را از طریق دارا بودن حرفه و یا شغلی در این کشور جبران نمایند. همچنین یکی دیگر از راه های کمک هزینه های تحصیلی در کشور آلمان استفاده از بورس تحصیلی ND   می باشد ، که در کاهش هزینه تحصیلی در کشور آلمان کمک خواهد کرد. بنابراین هزینه های زندگی در کشور آلمان ، با توجه به نوع زندگی متفاوت است .

 

برخی از مخارج در آلمان : 1. هزینه مسکن در المان به نسبت به نوع و مکان  حدودا ، 150 تا 300 یورو می باشد. 2.هزینه بیمه سالیانه 75 یورو است . 3.مایحتاج زندگی حدود 400 یورو  4.هزینه رفت و آمد در کشور آلمان با دارا بودن ، بلیط شش ماهه حدود 155 تا 200 یورو است.

چشم انداز شغلی خوب

تحصیل در دانشگاه های آلمانی ، نخستین گام پیش به سوی آینده ایی شغلی و حرفه ایی در کشور آلمان می باشد . از آنجا که شرکتهای آلمانی به دنبال جذب نیرو ، پس از فارغ التحصیل شدن دانشجویان از دانشگاه در رشته هایی همچون مهندسی ، علوم زیستی ، پزشکی و فن آوری اطلاعات می باشد.

از مزایای دیگری که تحصیل در کشور آلمان دارد ، اخذ حقوق می باشد که بسته به عوامل مختلف همچون نیاز جامعه به کار ، شرایط کار ، تجربه حرفه ایی متفاوت می باشد. فارغ التحصیلان رشته های فنی ، مهندسی ، ریاضیات و فن آوری اطلاعات  ، از آینده شغلی و میانگین درامد بالاتری در کشور آلمان نسبت به سایر رشته های دیگر قرار گرفته اند.(این مقاله با عنوان مهاجرت از طریق تحصیل به کشور آلمان متعلق به موسسه مشاوره ای و مهاجرتی MIE می باشد.)

کیفیت زندگی

کیفیت زندگی در کشور آلمان بسیار بالا و عالی می باشد. کشور آلمان بسیار امن ، با استاندارد بالای زندگی ، فرهنگ و تاریخ غنی می باشد. این کشور همچنین دارای یک زیر ساخت بسیار عالی و فرصت های بسیار عالی جهت تفریح و سرگرمی دارد.

در دانشگاه های کشور آلمان شما می توانید غیر از مطالعه ، فعالیت های بیشتری انجام دهید ، از جمله ، رفتن به باشگاه ورزشی ، انجام فعالیت های سیاسی و اجتماعی ، رفتن به کلوپ های شبانه و تائتر و… .(این مقاله با عنوان مهاجرت از طریق تحصیل به کشور آلمان متعلق به موسسه مشاوره ای و مهاجرتی MIE می باشد.)

پنج مرحله جهت تحصیل در کشور آلمان

Study in German

مراکز آموزشی و تحصیلی در آلمان

1.دانشگاه های واقع در کشور آلمان

2.دانشگاه های آموزشی عالی فنی و حرفه ایی در کشور آلمان

3.دانشگاه هایی که در زمینه سینما ، فیلم و هنر خدمات آموزشی در کشور آلمان ارائه می دهند.

رشته های تحصیلی ارائه شده در دانشگاه های آلمان

1.حقوق

2.پزشکی و پیراپزشکی

3.علوم انسانی

4.علوم طبیعی

5.حسابداری

6.مهندسی مکانیک

7.مهندسی برق

8.ریاضیات

9.مهندسی صنایع

10.علوم بهداشت و ….

لازم به ذکر است که در دانشگاه های واقع در کشور آلمان ، دانشجویان می توانند اقدام به ادامه تحصیل در مقاطع لیسانس ، فوق لیسانس و دکتری نمایند.

در دانشگاه های آموزشی حرفه ایی ، دانشجویان به صورت تخصصی و حرفه ایی تر ، به تحصیل می پردازند و به جنبه کاربردی تحصیلی نسبت به جنبه کاربردی بیشتر پرداخته می شود.(این مقاله با عنوان مهاجرت از طریق تحصیل به کشور آلمان متعلق به موسسه مشاوره ای و مهاجرتی MIE می باشد.)

در دانشگاه های ارائه دهنده خدمات آموزشی ، هنر ، موسیقی و فیلم ؛ می توان گفت که بیش از 58 دانشگاه در آلمان رشته های هنری ، در زمینه موسیقی ، هنر ، فیلم ، سینما ، گرافیک و ….. خدمات ارائه می دهند .

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی در کشور آلمان

  1. پاسپورت معتبر متقاضی
  2. اخذ پذیرش تحصیلی از یکی از دانشگاه های آلمان
  3. گواهی تائید شده و ترجمه شده سه سال پایانی دوره متوسطه
  4. گواهی تائید شده و ترجمه شده دوره پیش دانشگاهی
  5. گواهی تائید شده و ترجمه شده دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد
  6. فرم تکمیل شده درخواست ویزا
  7. پذیرش تحصیلی متقاضی
  8. عکس رنگی پاسپورتی متقاضی
  9. دو کپی تائید شده شناسنامه
  10. گواهی تمکن مالی متقاضی به مبلغ حدود ده هزار یورو
  11. در صورت وجود رزومه شغلی ، مدارک و سوابق تائید شده آن ارائه گردد
  12. پرداخت هزینه صدور ویزا و یا روادید

متقاضیان جهت مهاجرت از طریق تحصیل به کشور آلمان ، بایستی ابتدا در یکی از دانشگاه های آلمان اقدام به اخذ پذیرش تحصیلی نمایند و متعاقب ان از طریق سفارت ، اقدام به اخذ ویزا دانشجویی نمایند ، در اینجا لازم به ذکر است که کسانی اقدام به اخذ ویزای توریستی می نمایند ، نمی توانند ویزای توریستی خود را به ویزای تحصیلی نمایند ، چراکه مدارک ویزای توریستی با مدارک ویزای تحصیلی ، جهت ارائه به سفارت متفاوت می باشد.(این مقاله با عنوان مهاجرت از طریق تحصیل به کشور آلمان متعلق به موسسه مشاوره ای و مهاجرتی MIE می باشد.)

کلیه دانشجویان در کشور آلمان به صورت نیمه وقت و یا پارت تایم حدود 20 ساعت اجازه کار دارند که مجموع آن در سال حدود 960 ساعت در سال است.

در صورتی که تمایل به ادامه تحصیل در یکی از دانشگاه های آلمان برای خود و یا فرزندانتان را دارا هستید ،  با موسسات معتبر حقوقی تماس حاصل فرمائید و شرایط خود را برای ما بیان نمائید تا با توجه به شرایط شما ، کارشناسان و وکلای ما بهترین گزینه را به شما پیشنهاد نمایند.

2 پاسخ
  1. mie editor3
    mie editor3 گفته:

    سلام.بنده احمدرضا هستم ۱۹ ساله از تهران.بنده دانشجوی برق صنعتی در دانشگاه آزاد هستم.دیپلم هنرستانی دارم و پیش دانشگاهی نرفتم.بنده شخص آنچنان فنی ای نیستم و اطلاعات کافی راحع به رشتم ندارم و خودم رو فرد فنی نمیدونم…در سر داشتم ک کاردانی برقم رو بگیرم و برای کاردانی به کارشناسی رشته مدیریت بازرگانی اقدام کنم و بعد از اتمام دوره لیسانس،برای دوره ی ارشد mba توی اتریش یا المان بخونم…ولی دو دل هستم ک مدیریت بخونم یا رشتمو ک برق هستش ادامه بدم و برای ارشد بیام اتریش یا آلمان(با توجه به اینکه شخص فنی ای نیستم و اطلاعات کافی و دانش رشتمو ندارم)..دو دل هستم که چکار کنم و از شما برادر بزرگوارم تقاضا دارم برادر کوچکتون رو راهنمایی کنید…با تشکر

    پاسخ
    • mie editor3
      mie editor3 گفته:

      با سلام
      بله برای تحصیل می توانید برای آلمان و اتریش اقدام نمایید اما شرایط شما قبل از اقدام بهتر است بررسی شود که برای این امر می توانید با دفاتر mie تماس حاصل نمایید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *