کار در ژاپن

  • کار در ژاپن و مقدمه ای بر آن
  • کار در ژاپن و انواع ویزای کاری ژاپن
  • کار در ژاپن و مراحل اخذ ویزا
  • کار در ژاپن و ویزای همراه
  • کار در ژاپن و مشاغل مورد نیاز در ژاپن در سال 2019
  • کار در ژاپن و سیستم امتیازات لازم
  • کار در ژاپن و نحوه کاریابی
  • کار در ژاپن و موسسات کاریابی
  • کار در ژاپن و نرخ بیکاری
  • کار در ژاپن و میزان حقوق
  • کار در ژاپن و سخن پایانی
کار در ژاپن

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

کار در ژاپن و مقدمه ای بر آن

کار در ژاپن، نحوه اخذویزای کاری ژاپن و مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا دراین مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد. شرایط دریافت ویزای کار در ژاپن چگونه است؟ آیا کار در ژاپن و پرداخت مالیات سبب اخذ اقامت و تابعیت ژاپن میگردد؟ آیا با ویزای کار در ژاپن امکان بردن همراه نیز وجود دارد؟ چگونه می توانیم در ژاپن کارپیدا نماییم؟ همه این موارد در این مقاله مورد بررسی قرارخواهد گرفت. ما در این مقاله سعی بر ان داریم که تمام جزییات ویزای کار در ژاپن را برای شما به رشته تحریر درآوریم. چنانچه پس از مطالعه این مقاله، باز هم سوالی در مورد ویزای کاری ژاپن و مسائل مرتبط داشتید می توانید سوالات خود را در قسمت انتهای همین مقاله در قسمت دیدگاهها و یا در قسمت سوالات همگانی همین سایت مطرح نموده و پاسخ رایگان سوال خود را از مشاورین ما به صورت رایگان دریافت نمایید. همچنین می توانید با موسسه حقوقی ملک پور و دفاتر همکار ما تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان بهره مند گردید. هدف ما در موسسه حقوقی ملکپور آسان و هموار نمودن راههای مهاجرت برای متقاضیان مهاجرت و اقامت و ارائه مطالب صحیح و قوانین مهاجرت کشورها به صورت صحیح و درست است. شما می توانید مقالات و فایل های صوتی و ویدیوهای رایگان موسسه را با جستجوی موضوع مورد نظر خود در گوگل همراه با کلیدواژه ملک پور بدست آورده و به صورت رایگان استفاده و مطالعه نمایید.

فایل تصویری موسسه ملک پور در رابطه با کار در ژاپن
فایل صوتی موسسه ملک پور در رابطه با کار در ژاپن

کار در ژاپن و شرایط عمومی

کار در ژاپن مورد توجه و علاقه عده زیادی از متقاضیان مهاجرت از طریق کار است. کشور ژاپن به عنوان برترین و پیشرفته ترین کشور آسیایی یکی از مقاصد کسانیست که به دنبال کار کردن و کسب درآمد هستند.  سطح رفاه اجتماعی در ژاپن بسیار بالاست.  ژاپن قبل از این شرایط اعطای اقامت دائم نداشت و شخص حتی اگر 10 سال نیز در ژاپن کار و زندگی میکرد، نمی توانست اقامت کشور ژاپن را بدست آورد. اما درحال حاضر با توجه به رشد منفی جمعیت، دولت ژاپن تصمیم به ارائه ویزای کاری و اعطای اقامت دائم از طریق کار گزفته است. از سال 2019 ظاهرا ژاپن پذیرای 345 هزار نیروی کار خارجی خواهد بود. طبق برنامه ریزی دولت، سالیانه 47500 ویزای کار صادر خواهد شد و در طول  5 سال این تعداد به 345150 نفر خواهد رسید. از همه مهمتر این است که تعداد 60 هزار تا از این ویزاها به نیروهای پرستار و مراقبت های پرستاری اختصاص دارد. ویزای کار در ژاپن به صورت امتیاز بندی است و بیشترین امتیاز را در شرایط دریافت این ویزا دعوت نامه کاری به خود اختصاص داده است. بعضی از رشته ها امتیاز بیشتری دارند و از دیگر شرایط اخذ ویزای کار در ژاپن دانشتن زبان ژاپنی است. در ادامه به تفصیل در مورد شرایط و سیستم امتیاز بندی و سایر موارد کار در ژاپن می پردازیم.

کار در ژاپن و انواع ویزای کاری ژاپن

برای کار در ژاپن دو نوع ویزا از سوی دولت ژاپن معرفی شده است. در اینجا به بررسی و شرح این دو نوع ویزا می پردازیم.

  • ویزای نوع اول

    این نوع ویزا مخصوص کارگران نیمه ماهر و متوسط است و در14 بخش کاری از جمله کشاورزی، مراقبت پرستاری، ساخت و ساز و… است. متقاضیان دریافت این ویزا باید یک مدرک زبان ژاپنی ارائه دهند و یا در آزمون ورودی زبان ژاپنی قبول شوند. علاوه بر داشتن مدرک زبان ژاپنی، داشتن تجربه و سابقه کاری مرتبط یکی دیگر از شرایط دریافت ویزاست. این نوع ویزای کاری برای بار اول به مدت 5 سال صادر خواهدشد. یکی از نکات منفی این ویزا اینست که متقاضیان در صورت متاهل بودن، امکان همراه بردن خانواده خودرا ندارند و نمی توانند خانواده خود را به ژاپن ببرند.

  • ویزای نوع دوم

    نوع دوم ویزای کار در ژاپن مختص نیروهای ماهر است. در حال حاضر نیروهای متخصص در امر ساخت و ساز و کشتی سازی برای این نوع ویزا درخواست دهند. این نوع ویزا آزمون ورودی دارد و متقاضیان در مورد مهارت تخصصی خودمورد آزمایش و سنجش قرار خواهند گرفت. در این نوع ویزا متقاضیان می توانند برای خانواده خود نیز ویزای همراه دریافت نموده و انها را نیز به همراه خود به ژاپن ببرند. در این نوع ویزا نیز احتمال این وجود دارد که متقاضیان بتوانند برای اقامت دائم نیز درخواست دهند.

کار در ژاپن و مراحل اخذ ویزا

برای دریافت ویزای کار در ژاپن در هر دو نوع ویزا نیاز به آشنایی و توانایی مکالکه به زبان ژاپنی برای برقراری ارتباط و سازگاری با محیط دارید. به احتمال زیاد برای زبان ژاپنی ارائه مدرک JLPTN4 نیاز است. بنابراین بهتر است که متقاضیان ویزای کار در ژاپن سطح زبان ژاپنی خود را به این درجه برسانند و مدرک دریافت نمایند.  دولت ژاپن برای اعطای ویزای کاری به متقاضیان اقدام به برگزاری آزمون در زمینه تخصص افراد می نماید. زمان ازمون برای شغلهای رستوران، مهمانداری و مراقبت و پرستاری به احتمال بسیار در آپریل 2019 برگزار خواهد شد و سایر رشته ها نیز بعد از ماه می برگزار می گردد. برای دریافت ویزای کاری ژاپن متقاضی نباید سوئ پیشینه ای داشته باشد.

مدارک لازم برای دریافت ویزا

  • فرم درخواست ویزا
  • نامه قرارداد یا پیشنهاد کاری و یا دعوت نامه یا سایر مدارک برای اثبات فعالیت و موقعیت شغلی و حقوق و دستمزد برای مدت زمان اقامت در ژاپن و گواهینامه های شرکتی که شما را استخدام میکند.
  • بیانیه های مالی شرکت ژاپنی در مورد سود و زیان شرکت
  • پزارش مالیات بر درآمد شرکت
  • شرح فعالیت شرکت اعم از بروشور، کاتالوگ و …
  • رزومه کاری متقاضی
  • مدارک تحصیلی و گواهینامه های معتبر بین المللی متقاضی
  • مدارک و سولبق کاری متقاضی
  • عکس پرسنلی 3*4

برای تمدید ویزا نیاز به گواهی صادر شده از سوی اداره شهرداری و مالیات است. همچنین چنانچه متقاضی متاهل است باید گواهی ازدواج، تولد فرزند و … را نیز ارائه نماید. در اینجا لازم بذکراست که هر گونه کپی برداری از این مقاله بدون ذکر منبع شرعا حرام است و منع قانونی دارد. همچنین یکی دیگر از مدارک لازم برای درخواست ویزا گواهی عدم سوء پیشینه است. در بسیاری از موارد توصیه میشود که یک انگیزه نامه به زبان ژاپنی بنویسید و هدف خود و اینکه چرا نیاز به ویزا دارید را بنویسید. این انگیزه نامه به صدور ویزا کمک می نماید. همچنین اگر مدارک دیگری دارید که می تواند به صدور ویزا کمک نماید میتوانید ارائه نمایید. کلیه مدارک فوق باید به زبان ژاپنی ترجمه گردد.

کار در ژاپن و ویزای همراه

همانطور که درقسمت انواع ویزا نیز اشاره نمودیم برای دریافت ویزای کاری زاپن دونوع ویزا وجود دارد. ویزای نوع اول که این نوع ویزا، ویزای همراه ندارد و شخص نمی تواند برای همراه اقدام نماید. اما درویزای نوع دوم که مختص نیروهای متخصص وماهر است شخص می تواند برای ویزای همراه نیز اقدام و خانواده خودرا همراه ببرد.

کار در ژاپن و مشاغل مورد نیاز در ژاپن در سال 2019

بر اساس دو نوع ویزای بالا لیست مشاغل مورد نیاز ژاپن بیشتر کارهای خدماتی، تولیدی، کشاورزی و کار دستی است. لیست این مشاغل  به شرح  زیر است:

مشاغل مورد نیاز ویزای نوع اول
ساخت و ساز
کشتی سازی
خودرو
کارکنان فرودگاه – تعمیرات زمینی و تعمیر هواپیما
مهمان نوازی
مراقبت
سرپرست پروژه
کشاورزی
صید ماهی
تولید مواد غذایی
رستوران
تولید صنعتی – فلزکاری
ماشین آلات صنعتی صنعتی
تولید برق
مشاغل مورد نیاز ویزای نوع دوم
ساخت وساز
کشتی سازی

کار در ژاپن و سیستم امتیازات لازم

جدول امتیازات فعالیت های آکادمیک پیشرفته به شرح زیراست:

کار در ژاپن

جدول امتیازات براساس فعالیت های تخصصی پیشرفته

کار در ژاپن

جدول امتیازات بر اساس فعالیت های مدیریتی کسب و کار پیشرفته

کار در ژاپن

کار در ژاپن و نحوه کاریابی

برای کاریابی در ژاپن متقاضی باید به وبسایتها و موسسات کاریابی مراجعه نماید. یافتن کار در ژاپن مستلزم دانستن زبان ژاپنی است. بنابراین ابتدا باید مهارت خود را در زمینه یادگیری زبان ژاپنی بالا ببرید. برای یافتن شغل مورد تخصص خود در ژاپن  می توانید به سایتهای کاریابی مراجعه و شغل مورد نظر خودرا یافته و برای کارفرما رزومه و مشخصات و تجربه کاری خود را ارسال نمایید. در صورت تاییداز سوی کارفرما با شما تماس گرفته خواهد شد. همچنین می توانید به موسسات کاریابی درژاپن مراجعه و با انها مکاتبه نمایید.

کار در ژاپن و موسسات کاریابی

در این قسمت لیست برخی از سایت های کاریابی درژاپن را اورده ایم:

  • www.jobs.gaijinpot.com
  • www.jobsinjapan.com
  • www.yolo-japan.com
  • www.daijob.com
  • www.kansaifinder.com
  • www.jsite.mhlw.go.jp
  • www.careercross.com
مراکز کاریابی در کشور ژاپن

کار درژاپن و نرخ بیکاری

متقاضیان کار درهر کشوری باید به شاخص درصد بیکاری در آن کشور و میزان رشد یا کاهش  بیکاری توجه نمایند. نرخ بیکاری در ژاپن در سالهای 1953 تا 2018 به صورت ثابت میزان 2.73 درصد بوده است و درماه ژوئن 1968 ناگهان رشد داشته و به میزان 5.5 درصد رسیده اما در سال 2002 مجددا کاهش یافته و به پایین ترین حد خود رسیده است. در نمودار زیر به نرخ بیکاری در ماههای مختلف سال 2018 اشاره می نماییم.

کار در ژاپن

مهاجرت کاری به ژاپن
مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا کاری به ژاپن
شرایط کار پس از تحصیل در ژاپن

کار در ژاپن و میزان حقوق

کشور ژاپن با تکیه بر علوم نوآورانه و فن آوری و صادرات یکی از قوی ترین اقتصادهای جهان را دارد. توکیو دارای حقوق بالاییست اما هزینه های زندگی نیز در توکیو بالاست. استانداردهای بالای زندگی در ژاپن، اهمیت فوق العاده به مراقبت های بهداشتی باعث جذب مهاجر به این کشور آسیایی شده است. میزان حداقل حقوق در ژاپن بر مبنای کار ساعتی محاسبه می شود. حداقل دستمزد برای پست های مدیریتی در توکیو در سال 2018 از 958 ین  برای هر ساعت شروع می شود. در اوزاکا حداقل دستمزد ساعتی 909 ین است. در ژاپن مردم 40 ساعت در هفته کار می کنند. متوسط حقوق در توکیو در سال 2018 325 هزار ین در ماه است. متوسط درآمد خالص درتوکیو یکی از بالاترین درآمد ها در جهان است.

کار در ژاپن و سخن پایانی

کار در ژاپن، نحوه اخذ ویزای کاری، شرایط بردن همراه و میزان حقوق و سیستم امتیاز بندی کار در ژاپن دراین مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار گرفت. مادر این مقاله برای شما امتیازات موثر در اخذ ویزای کاری ژاپن را بررسی نمودیم. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در مورد شرایط کار در ژاپن می توانید با مشاورین ما در موسسه حقوقی ملکپور تماس حاصل نمایید. همچنین پس از مطالعه مقاله در صورت وجود سوال می توانید سوالات خودرا در قسمت انتهای مقاله دردیدگاهها و یا در قسمت سوالات همگانی وبسایت درج نموده و پاسخ آن را به صورت رایگان دریافت نمایید. موسسه حقوقی ملک پور با بهره گیری از وکلای مجرب ایرانی و بین المللی آماده ارائه مشاوره تخصصی به متقاضیان ویزای کار در ژاپن است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *