کار در هلند

  • کار در هلند و مقدمه ای بر آن
  • کار در هلند و شرایط عمومی آن
  • کار در هلند و نرخ بیکاری در هلند
  • کار در هلند و ویزای کاری هلند
  • کار در هلند و بررسی ویزای همراه
  • کار در هلند و مدارک مورد نیاز برای ویزای کار
  • کار در هلند و نحوه کاریابی
  • کار در هلند و موسسات کاریابی
  • کار در هلند و میزان حقوق
  • کار در هلند و مشاغل مورد نیاز سال 2019 هلند
  • کار در هلند و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت
  • کار در هلند و سخن پایانی
کار در هلند

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

کار در هلند و مقدمه ای بر آن

کار در هلند ، اخذ اقامت  هلند  از طریق کار و مهاجرت کاری به  هلند در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. کار در هلند با چه شرایطی امکانپذیر است؟ نرخ بیکاری  در این کشور به چه میزان است؟ و ویزای کاری هلند چگونه اخذ می شود؟ شرایط اخذ ویزای همراه چگونه است، چگونه می توان در هلند کار مناسب پیدا کرد؟ شرایط اخذ ویزای کار هلند چگونه است؟ میزان حقوق و دستمزد در شغلهای مختلف چه مقدار است؟ چگونه میتوان از طریق ویزای کار هلند اقامت دائم و اخذ تابعیت نمود؟ در این مقاله سعی گردیده به تمامی سوالات رایج در این زمینه پاسخ داده شود. شما می توانید با استفاده از این مقاله و مقالات و مطالب دیگر در سایت های مربوط به موسسه حقوقی ملک پور در مورد مهاجرت به کشورهای مختلف اطلاعات کافی بدست آورید.

کار در هلند و شرایط عمومی آن

هلند کشوری کوچک در شمال غربی اروپا است که پایتخت آن آمستردام است. جمعیت این کشور ۱۶ میلیون نفر است که بیشتر آنها مسیحی و پروتستان هستند. حدود یک میلیون نفر مسلمان نیز در هلند زندگی می کنند. کشور هلند بخش اصلی پادشاهی هلند است که این پادشاهی جزایری را در آمریکای مرکزی شامل می‌شود. هلند ازغرب  با بریتانیا از شرق با آلمان و از جنوب با بلژیک همجوار است. بندر روتردام که دومین شهر هلند است، بزرگترین بندر اروپا از حیث مساحت و تعداد اسکله‌های موجود درآن است. واحد پول هلند فلورن یا گیلدر هلندی است. هلند در تجارت گل و پرورش آن در جهان مقام اول را داراست. کشاورزی و دامداری از پایه‌های اقتصاد هلند محسوب می‌شود. این کشور در بانکداری و تجارت جهانی سهم بزرگی را داراست. شرکت نفتی و گازی “شل” شرکت هلندیی- بریتانیایی است که بیش از نیمی از سهام آن متعلق به هلند می باشد. این کشور دارای ذخایر گاز طبیعی است و بخشی از آن صادر می‌شود. هلند در کشتی سازی و صنایع شیمیایی بسیار موفق بوده است. همچنین شرکت‌های بزرگ هلندی مانند فیلیپس که در زمینه صنایع الکترونیک و آکزو نوبل که در زمینه صنایع شیمیایی فعال می باشند، شهرتی جهانی دارند. زبان رسمی هلند، هلندی است، که شاخه ای از زبانهای ژرمنی است. هلند دارای اقتصاد نسبتاً پایداراست که مورد حمایت سرمایه گذاری خارجی است و شامل جمعیت متنوع و تحصیلکرده می‌شود که حدود ۲۱ درصد این جمعیت اقلیت های قومی و یا افراد خارجی هستند. هلند با داشتن5.6 دهم درصد نرخ بیکاری در اتحادیه اروپا رتبه پنجم را داراست.افرادی که در منطقه اقتصادی اروپا  که شامل اتحادیه اروپا، ایسلند، لیختن اشتاین و نروژ می‌شود، همچنین شهروندان کشور سوئیس، می توانند بدون نیاز به اجازه کار یا اقامت در هلند کار کنند. شهروندان کشور کرواسی برای سال اول نیاز به مجوز کار ندارند. در هر صورت برای افراد دیگر کشورها می‌بایست هم اجازه اقامت و هم اجازه کار گرفته شود که معمولا با هم صادر میشود. دانش آموزان و دانشجویان و کارگران فصلی و انتقال درون شرکتی تنها به مجوزکار نیازدارند. کارگران بسیارماهر و همچنین کسانی که بلوکارت اروپا را دارند فقط نیاز به اجازه اقامت دارند. افرادی که اجازه کار دریافت می‌کنند، قبل از شروع به کار می بایست شماره امنیت اجتماعی دریافت کنند. این شماره را فرد مهاجر از شهرداری اخذ می نماید. زبان ادارات درهلند انگلیسی است. هرگونه کپی برداری از این مقاله بدون ذکر نام موسسه حقو قی ملک پور غیر قانونی و غیر شرعی  می باشد.   برای کار در شرکت های بزرگ هلندی دانستن زبان انگلیسی کفایت می کند، هرچند دانستن زبان هلندی امتیاز محسوب می شود. برای کار در شرکت های کوچک تر که در آن جلسات کنفرانس برگزار می شود، دانستن زبان هلندی ضروری به نظر می رسد. زبان فرانسوی آلمانی و اسکاندیناوی بعد از زبان انگلیسی در اولویت  است

کار در هلند و نرخ بیکاری در هلند

بدیهی ست برای افرادی که قصد مهاجرت به هلند از طریق ویزای کار را دارند،دانستن نرخ بیکاری از اهمیت بالائی برخوردار است. از سال 2014 نرخ بیکاری در هلند رو به کاهش است و طبق آخرین آمار در ماه آگوست 2018 نرخ بیکاری در این کشور به 7/3 درصد رسیده است.

کار در هلند

کار در هلند و ویزای کاری هلند

 برای کار در کشور هلند شما نیاز به اخذ ویزای کار هستید. این مطلب در مورد  شهروندان عضو اتحادیه اروپا و کشور سوئیس استثنا است و این افراد نیاز به ویزای کار نخواهند داشت. شهروندان کرواسی نیز تنها برای یکسال اول باید مجوز کار دریافت نمایند .

ویزاها در کشور هلند از حیث مدت ویزا به دونوع کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم می شود.

  • ویزای کوتاه مدت

    • ویزاهای کوتاه مدت نوع A ویزائی ست که برای ترانزیت در نظر گرفته شده است. با استفاده از این ویزا شما تنها می توانید در بخش بین المللی فرودگاه هلند وارد شوید. این ویزا عموما زمانی صادر می شود که شما قصد مسافرت به کشوری را دارید که ناچارا باید در فرودگاه هلند به هر دلیلی توقف داشته باشید. اگر شما قصد دارید  که حتی یک روز از  فرودگاه  خارج شوید، می بایست ویزای نوع Cکه مخصوص اقامت های کوتاه مدت  است  را اخذ نمائید.
  • • ویزای نوع C

    • ویزای نوع C ویزائی ست که به شما اجازه می دهد که  از  شش ماه ،سه ماه را در کشورهای عضو شنگن بمانید. در صورتی که کارفرما برای شما مجوز کار اخذ نماید، دیگر نیاز به اخذ ویزای اقامت نیست. برای اخذ مجوز اقامت و  مجوز کار  بعد از سه ماه باید خاک هلند را ترک کرده و از کشور خود درخواست دهید.
  • ویزای نوع بازگشت

    • برای افرادی که به طور موقت قصد خروج از خاک هلند را دارند و در فاصله بین ترک هلند و بازگشت به این کشور مدت ویزای آنها منقضی می شود و یا برای افرادی که سند اقامت آنها مفقود شده و یا درخواست تغییر هدف ویزای آنها در حال بررسی ست.  می توانند برای بازگشت به هلند از ویزای بازگشت استفاده نمایند که  بسته به شرایط  از سه ماه تا یکسال صادر می شود.
  • GVV

    • این مجوز برگرفته از واژه هلندی بنام Machtiging voorlopig verblijf  که برای افرادی که قصد اقامت  بالای 90 روز در هلند را دارند، صادر که مجوز اقامت محسوب می شود. این مجوز برای تجار و همچنین برای کسانیکه می خواهند برای دیدن خانواده خود به هلند بیاید و برای کسانی که قصد کارکردن طولانی مدت در هلند را ندارند و یا ملزم  به اخذ مجوز کار در هلند نیستند صادر می شود.
  • GVVA

    • برای افرادی که قصد کار  در  هلند را دارند، اداره مهاجرت کشور هلند   IND ، اجازه کار و اقامت  را به  صورت واحد صادر می کند. این مجوز تحت عنوان GVVAشناخته می شود که برای اقامتهای کاری بیش از سه ماه است. کارفرما می بایست از IND درخواست مجوز نماید که معمولا برای مدت یک تا سه سال صادر می شود.

      کارگران فصلی، دانشجویان و کارکنان یک شرکت بین المللی که به هلند فرستاده می شوند نیز نیاز به اخذ اجازه اقامت ندارند و مجوز کار به طور  مجزا برای آنها صادر می شود.

  • GVVA

    • برای افرادی که قصد کار  در  هلند را دارند، اداره مهاجرت کشور هلند   IND ، اجازه کار و اقامت  را به  صورت واحد صادر می کند. این مجوز تحت عنوان GVVAشناخته می شود که برای اقامتهای کاری بیش از سه ماه است. کارفرما می بایست از IND درخواست مجوز نماید که معمولا برای مدت یک تا سه سال صادر می شود.کارگران فصلی، دانشجویان و کارکنان یک شرکت بین المللی که به هلند فرستاده می شوند نیز نیاز به اخذ اجازه اقامت ندارند و مجوز کار به طور  مجزا برای آنها صادر می شود.

کار در هلند و بررسی ویزای همراه

خانواده فردی که اقامت کاری هلند را دریافت نموده در صورت دارا بودن شرایط زیر  می توانند از طریق ویزای MVV به وی ملحق شوند:

  • فرزندان زیر 18 سال
  • همسر فرد که دارای حد اقل 21 سال سن باشد.
  • ازدواج مدنی باید ثبت شده باشد در غیر اینصورت می بایست ثابت نمایندکه در رابطه طولانی مدت هستند.
  • می بایست در یک مکان مشترک که در شهرداری ثبت نموده اید زندگی کنید.
  • ازدواج می بایست در پایگاه داده اطلاعات شخصی کشور هلند ثبت شود.
  • شخصی که مجوز اقامت را دارد باید ثابت نماید که توانائی پداخت هزینه های مربوط به خانواده را دارد. در حال حاضر در آمد حداقل1647 یورو کافی ست.

کار در هلند و مدارک مورد نیاز برای ویزای کار

جهت اخذ ویزای کار در هلند، مدرک لیسانس شانس فرد را برای  استخدام افزایش می دهد. البته با مدرک پائین تر هم می توان  برای یافتن کار درهلند اقدام نمود. برای ارزیابی مدرک تحصیلی فرد می تواند به سایت Nuffic که یک سایت بین المللی بوده و ارزیابی مدارک ایران نیز از طریق این سایت امکان پذیر است، مراجعه نماید.

مدارک مورد نیاز بسته به نوع ویزای کار  شما متفاوت است و معمولا در فرم ثبت نام مدارک ذکر میگردد.با این وجود مدارکی که عموما به آن نیازمندید به شرح ذیل می باشد:

  • پاسپورت و کپی آن که مدت اعتبار آن باید بالای6 ماه باشد.
  • دو قطعه عکی سه در چهار
  • گردش مالی جهت اثبات تمکن مالی
  • فرم کامل شده درخواست ویزا
  • قرارداد کار
  • گواهی بیمه

کار در هلند و نحوه کاریابی

برای یافتن کار در هلند شما می توانید از طریق موسسات کاریابی اقدام کنید. در هلند موسسات زیادی وجود دارد که به طور تخصصی اقدام به کاریابی می نمایند. به طور مثال کاریابی در شرکت های انگلیسی زبان و یا هلندی و یا دوزبانه توسط موسسات خاصی صورت میگیرد، یا هر موسسه ممکن است از نظر موضوع کاری اقدام به یافتن  کار در هلند  برای متقاضیان نمایند. علاوه بر این  برخی از شرکت های بزرگ در سیستم اداری خود این امکان را فراهم نموده اند که به طور مستقیم با قسمت تامین نیروی انسانی آنها در ارتباط بوده و درخواست کار خود را ارائه نمایند.

کار در هلند و موسسات کاریابی

برخی از موسسات کاریابی درهلند که در زمینه تخصصی شغل ارئه می دهند به شرح ذیل می باشد :

  • AQUENT در مورد طراحی وب،استراتژی و محتوای وب
  • ARDEKEY فقط شغل های IT
  • DARWIN RECRUITMENTفقط ITو ارتباطات
  • RAVE RECRUITMENT فناوری اطلاعات

لیست سایت های مربوط به کاریابی به شرح زیر می باشد:

  • EXPATICA
  • EURES
  • UWV
  • وب سایت های کاری
    • XPATICA JOBمشاغل انگلیسی زبان و چند زبانه
    • MONSTERBOARDفقط هلندی
    • STEP STONE
    • INTER MEDIAIR
    • LINKDIN

کار در هلند و میزان حقوق

با  بررسی  410پرونده حقوق شخصی آمستردام و نظر سنجی متوسط حقوق و دستمزد نا خالص 59،100 یورو در سال و میانگین حقوق خالص 39،683 یورو و رایج ترین حقوق نا خالص 33،890 یورو در سال است. رایج ترین مدرک دانشگاهی کارشناسی ارشد است و شایع ترین سابقه کار 4-8 سال است. جدول زیر مربوط  به میزان حقوق برخی مشاغل در آمستردام  می باشد.

کار در هلند

موسسات معتبر کاریابی در هلند
شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در هلند
ویزای کار هلند

کار در هلند و مشاغل مورد نیاز سال 2019 هلند

برای یافتن کار در هلند ابتدا می بایست نیازهای شغلی این کشور را مورد بررسی قرارداد و با توجه به آن و با در نظر گرفتن مهارت های فردی نسبت به درخواست کار اقدام نمود.

مشاغل مورد نیاز در هلند، رشته های مربوط به IT، مهندسان ،  افرادی با مهارت های فنی، افراد متخصص در امور مالی و نیز افراد با تجربه کار در فروش،مارکتینگ و خدمات مشتری، متخصصان و فارغ التحصیلان در مراقبت های بهداشتی، مالیاتی، مدیران موقت و آموزش و پرورش می باشد.

کار در هلند و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت

افرادی که قصد کار در هلند را دارند، پس از دریافت ویزای کاری هلند و اقامت در این کشور و پرداخت مالیات به مدت 5 سال می توانند نسبت به اخذ اقامت دائم هلند اقدام نمایند. پس از گذشت 5 سال دیگر می توانند در خواست تابعیت نمایند. اخذ تابعیت منوط به اثبات ادغام در جامعه هلندی ست بدین معنا که شخص باید تسلط کافی به زبان هلندی داشته و بتواند به این زبان صحبت کند، بنویسد، بخواند و با فرهنگ و تاریخ هلند انس گرفته باشد.

کار در هلند و سخن پایانی

کار در هلند در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت. از آنجا که نرخ بیکاری در هلند بسیار پائین است و از سوئی سیاست های این کشور در جذب نیروهای تحصیل کرده دنیاست، لذا تقاضا برای کار در هلند بسیار بالاست. امید است با مطالعه این مقاله که در آن به بررسی نرخ بیکاری، مشاغل مورد نیاز در هلند، نرخ حقوق و دستمزد برخی مشاغل، انواع ویزای کار، ویزای همراه و موسسات کاریابی پرداخته شد به پاسخ سوالات و ابهامات ذهنی خود در خصوص کار درهلند دست یافته باشید. مشاورین موسسه حقوقی ملک پور با 15 سال سابقه در زمینه مهاجرت، همواره آمادگی ارائه خدمات مشاوره و اخذ ویزای کاری این کشور را دارند. همچنین می توانید سوالات و نظرات خود را در قسمت دیدگاه درج نموده و پاسخ خود را دریافت نمائید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *