کار در فنلاند

کار در فنلاند و بررسی آن

  • کار در فنلاند و مقدمه ای بر آن
  • کار در فنلاند و شرایط عمومی آن
  • کار در فنلاند و نرخ بیکاری
  • کار در فنلاند و ویزای کاری فنلاند
  • کار در فنلاند از طریق پیشنهاد شغلی
  • کار در فنلاند و نیروی کار ماهر
  • کار در فنلاند برای هنرمندان و ورزشکاران
  • کار در فنلاند و لیست مشاغل مورد نیاز
  • کار در فنلاند و مدارک مورد نیاز برای ویزای کار فنلاند
  • کار در فنلاند و نحوه کاریابی درفنلاند
  • کار در فنلاند و موسسات کاریابی
  • کار در فنلاند و اخذ اقامت و تابعیت فنلاند
  • کار در فنلاند و بررسی ویزای همراه
  • کار در فنلاند و حقوق دریافتی در فنلاند
  • کار در فنلاند و سخن پایانی
کار در فنلاند

کار در فنلاند و مقدمه ای بر آن

کار در فنلاند و مهاجرت به فنلاند از طریق اخذ ویزای کار در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. کار در فنلاند چه شرایطی دارد؟ مشاغل مورد نیاز و پر تقاضا در کشور فنلاند چه مشاغلی است؟ شانس کاریابی در فنلاند به چه میزان می باشد ؟ در صورتی که متقاضی کار در فنلاند می باشید این سوالات ممکن است در ذهنتان مطرح گردد. در این مقاله سعی شده است کلیه نکات مهم و اساسی در جهت پاسخگویی به سوالات ذهنی شما مطرح گردد. در صورت نیاز به اطلاعات کامل تر و تخصصی تر شما می توانید با تماس با مشاورین مجرب موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه mie اتریش از اطلاعات تمکیلی به صورت رایگان بهره مند شوید. همچنین می توانید سوالات خود را ذیل همین مقاله مطرح نمایید مشاورین ما با کمال میل پاسخگوی شما عزیزان خواهند بود.

ویزای فنلاند

کار در فنلاند و شرایط عمومی آن

فنلاند از کشورهای حوزه اسکاندیناویست که در شمال اروپا واقع شده و با کشورهای روسیه، نروژ و سوئد همسایه و هم مرز می باشند.  جمعیت  این کشور حدود 5/5 میلیون نفر می باشد و شهر هلینسکی پایتخت این کشور پرجمعیت ترین شهر فنلاند محسوب می شود. فنلاند مانند دیگر کشورهای حوزه اسکاندیناوی از آب و هوای سرد برخوردار می باشد و زبان رسمی این کشور فنلاندی و سوئدی است. کار در فنلاند یکی از روش  های مناسب مهاجرت به این کشور می باشد. با توجه به کاهش نرخ بیکاری، کار در این کشور شرایط مناسبی یافته است.  این قوانین به نحوی وضع شده که از نیروی کار حمایت می نماید. این موارد و وخدمات بالای اجتماعی باعث شده که کار درفنلاند متقاضیان زیادی را به خود جذب نماید. برای کار کردن در کشور فنلاند کسب مجوز اقامت در این کشور ضروری  است. پروسه اخذ مجوز اقامت بدین نحو می باشد که پس از کاریابی متقاضی بایستی ابتدا از اداره کار مجوز کار کردن را دریافتی نماید سپس نسبت به اخذ اجازه اقامت اقدام نماید. در ادامه شرایط کار در فنلاند را بررسی می نماییم.

ویزای فنلاند

کار در فنلاند و نرخ بیکاری

نرخ بیکاری در فنلاند نسبت به دیگر کشورهای واقع در حوزه اسکاندیناوی بیشتر است و از شرایط ضعیف تری برخوردار می  باشد. نرخ بیکاری در این کشور 60/7 درصد می باشد که این آمار نسبت به سالهای گذشته پیشرفت داشته است. در نمودار ذیل نرخ بیکاری در سالهای اخیر در کشور فنلاند نمایش داده شده است.

ویزای فنلاند

کار در فنلاند و ویزای کاری فنلاند

شرایط کار در فنلاند از نظر مجوز اقامت برای اتباع کشورهای مختلف متفاوت می باشد. اگر متقاضی از اتباع کشورهای خارج از اتحادیه اروپا باشد برای کار در کشور فنلاند بایستی ویزای کار و اجازه اقامت دریافت نماید. اتباع کشورهای عضو اتحادیه اروپا صرفا از طریق ثبت نام در اداره مهاجرت می توانند جهت کار در این کشور اقدام نمایند. متقاضیانی که از اتباع کشورهای حوزه اسکاندیناوی (نروؤ، سوئد، فنلاند، دانمارک و ایسلند) می باشند بدون اینکه نیاز به مجوز خاصی داشته باشند می توانند به صورت تمام وقت در فنلاند کار کنند. موضوع ما در این بخش از مقاله اتباع خارج از اتحادیه اروپا می باشند. جهت کار در فنلاند اقامت های مختلفی اعطا می گردد که در ادامه به آنها می پردازیم.

  • برای برخی از افراد امکان کار در مشاغل عمومی وجود دارد و تقسیم بندی شغلی مشخصی برای آنها وجود ندارد. از جمله این مشاغل نظافتچی، آشپز و پرستار بچه می باشد.

  • افرادی که خواهان کار فصلی و یا موقت در کشور فنلاند می باشند بایستی درخواست اقامت کارگر فصلی ارائه نمایند. مجوز این نوع اقامت حداکثر برای مدت 9 ماه و برای مشاغل خاصی صادر می گردد، این مشاغل عبارت است از جنگلداری، گیاه زراعی، کار جشنواره و فستیوال.

  • برخی از مجوزهای اقامت در فنلاند که برای کار در این کشور اعطاء می گردد، مربوط به یک شخص خاص می باشد و شخص باید در همان شغل مشغول به کار شود. برخی از این زمینه های شغلی شامل موارد ذیل می باشد:

    • زمینه های پژوهشی
    • حوزه علم و فرهنگ و هنر
    • پست های تخصصی
  • در صورتی که شخص بر اساس اقامت دیگری در کشور فنلاند اقامت دارد و اجازه کارکردن در این کشور دریافت نموده است مجددا نیاز به اخذ مجوز اقامت ندارد. مثلا شخصی که به عنوان همراه به کشور فنلاند وارد شده و مجوز کار کردن دریافت نموده است بدون نیاز به مجوز اقامت به صورت مجدد، می تواند در این کشور کار نماید.

  • شخصی که در کشور فنلاند از یکی از دانشگاه های این کشور فارغ التحصیل شده است می تواند اقامت خود را برای مدت 12 ماه تمدید نموده و در این کشور مشغول به کار شود.

اخذ ویزای کار در فنلاند

کار در فنلاند از طریق پیشنهاد شغلی

کار در فنلاند

برای کار در فنلاند متقاضی معمولا نیاز به دریافت پیشنهاد شغلی از کارفرمای فنلاندی دارد. البته برای دریافت پیشنهادی شغلی برخلاف دیگر کشورهای اروپایی نیازی نیست کارفرما شغل مورد نیاز خود را سه ماه در فنلاند و سه ماه در اتحادیه اروپا آگهی نماید و تائید اداره مهاجرت برای دریافت مجوز اقامت از سوی متقاضی کار در فنلاند کفایت  می نماید. در برخی موارد استثنائاً برای اخذ مجوز اقامت نیازی به ارائه پیشنهاد شغلی نیست مانند موردی که شخص در کشور فنلاند تحصیلات خود را به پایان رسانده و پس از فارغ التحصیلی اقامت خود را جهت کاریابی تمدید می نماید. در این حالت داشتن پیشنهاد کاری ضروری نمی باشد.

مهاجرت کاری به فنلاند

کار در فنلاند و نیروی کار ماهر

در کشور فنلاند  نیز مانند بسیاری از کشورها برای نیروهای متخصص و کارگرهای ماهر شرایط متفاوتی وجود دارد. در این کشور برای نیروهای کار متخصص، معلمین و افرادی که در برخی زمینه ها مانند مدیریت تجربه کافی و تخصص و مهارت مورد نیاز یک کارفرمای فنلاندی را دارند موقعیت خاصی تعیین شده که فرد می تواند نسبت به اخذ اقامت این کشور اقدام نماید. در واقع شخص برای استفاده از این امتیاز باید از سابقه تحصیلی و کاری ویژه ای برخوردار باشد که کمتر کسی واجد این شرایط می باشد. برای اخذ این  نوع اقامت بایستی مقدماتی فراهم شود از جمله:

  • انعقاد قرارداد مربوط به کار با یک کارفرمای فنلاندی
  • وظایف محوله در قرارداد بایستی نیازمند یک تخصص خاص باشد مانند آی تی
  • ارائه مدارک تحصیلی مرتبط با تخصص
  • داشتن درآمد خالص به مبلغ 000/30 یورو در ماه

کار در فنلاند برای هنرمندان و ورزشکاران

در کشور فنلاند نیز مانند سایر کشورهای پیشرفته شرایط ویژه ای برای کار افراد خاص مانند هنرمندان و ورزشکاران بین المللی و افرادی که دارای استعداد خاصی می باشند تعیین شده است. برای استفاده از این امتیاز و دریافت این نوع اقامت ها از کشور های مختلف از جمله فنلاند علاوه بر اینکه شخص بایستی در رشته کار خود برجسته و شناخته شده باشد، تخصص و هنر وی نیز باید با فرهنگ و رسوم آن کشور هم خوانی داشته باشد. به این دلیل که نظر اداره مهاجرت در این موارد بسیار تاثیر گذار می باشد. این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور گردآوری شده است هر کونه کپی برداری بدون ذکر منبع شرعا حرام و غیر قانونی می باشد. جهت درخواست این نوع اقامت در کشور فنلاند ارائه مدارک ذیل ضروری می باشد:

  • مدارک هویتی شامل پاسپورت و کپی تمام صفحات آن
  • عکس
  • مستندات مربوط به هنر و نبوغ شخص
  • مدارک مربوط به اقامت قانونی متقاضی

کار در فنلاند و لیست مشاغل مورد نیاز

یکی از امور مهمی که باید مورد توجه متقاضیان کار در فنلاند قرار گیرد آگاهی از مشاغل مورد نیاز این کشور می باشد تا بر اساس اعلام نیاز کشور فنلاند برای مشاغل مختلف بتواند نسبت به اخذ این نوع ویزا اقدام نمایند. طبق آخرین آمار رسمی اعلامی از سوی دولت فنلاند پرکاربردترین مشاغل در فنلاند به شرح ذیل می باشد:

  • پرستاری
  • حسابداران بانکی
  • معلمین
  • کارگران نظافتچی
  • مهندسین برق و عمران
  • تکنسین های مکانیک
  • دندانپزشک

کار در فنلاند و مدارک مورد نیاز برای ویزای کار فنلاند

همان طور که در بخش های قبلی بیان شد اولین اقدام برای اخذ ویزای کاری کشور فنلاند دریافت پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای فنلاندی می باشد. سپس متقاضی می بایست متناسب با شغل و حرفه خود مجوز اقامت در این کشور را اخذ نماید. با فراهم نمودن شرایط مذکور شخص می تواند با ارائه مدارک و مستندات مورد لزوم نسبت به اخذ ویزای کار فنلاند اقدام نماید. این مدارک عبارتند از:

  • مدارک هویتی شامل پاسپورت و شناسنامه و ترجمه آنها
  • ارائه نامه مربوط به دعوت نامه کاری
  • بیمه مسافرتی
  • فرم درخواست ویزا
  • مجوز اقامت برای اتباع خارج از اتحادیه اروپا

کار در فنلاند و نحوه کاریابی فنلاند

با توجه به اینکه یکی از فاکتورهای مهم مدنظر اداره مهاجرت فنلاند این است که شخص استخدام شده تهدیدی برای امنیت ملی کشور فنلاند نباشد این اداره در اعطاء مجوز اقامت به اتباع کشورهای جهان سوم سخت گیری بیشتری می کند و بر همین مبنا کارفرمایان نیز برای استخدام نیروهای خارجی و ایجاد تعهد برای خود تمایلی نشان نمی دهند. هر چند افرادی که از نظر تحصیلی و سابقه کاری رزومه قوی دارند برای استخدام از سوی کارفرما و اخذ مجوز اقامت از اداره مهاجرت فنلاند دارای شانس بیشتری می باشند.  همچنین افرادی که از دانشگاه های این کشور و یا کشورهای عضو حوزه شنگن فارغ التحصیل شده اند از شرایط مطلوبی برای کاریابی برخوردارند. شرایط  کار برای ایرانیان در برخی کشور های اروپایی مانند اتریش و آلمان بسیار مناسب تر می باشد. در صورتی که قصد کار کردن در کشورهای دیگر دارید برای اطلاع از شرایط کار در کشورهای مختلف توصیه میشود با انجام مشاوره با مشاورین موسسه حقوقی ملک پور از اطلاعات تخصصی در این زمینه برخوردار شوید.

موسسات کاریابی در کشور فنلاند

کار در فنلاند و موسسات کاریابی

برای کاریابی در فنلاند متقاضی می تواند از طرق مختلفی اقدام  نماید از جمله اینکه با اخذ ویزای توریستی به کشور فنلاند سفر نماید و نسبت به کاریابی اقدام کند. این روش توصیه نمی شود، به دلیل اینکه ویزای توریستی مقید به زمان محدود می باشد و قابل تمدید نیست در صورتی که شخص در مدت حضور خود در فنلاند موفق به کاریابی نگردد بایستی به کشورخود بازگردد. به علاوه از آنجا که هیچ تضمینی جهت اخذ مجوز اقامت برای شخص وجود ندارد معمولا کارفرمایان رغبتی به استخدام یک توریست ندارند. بهترین و کم هزینه ترین روش کاریابی در کشور فنلاند استفاده از موسسات و وب سایت های کاریابی فنلاند می باشد شخص می تواند رزومه خود را تهیه و از طریق وب سایت ها و موسسات نسبت به کاریابی در فنلاند اقدام نماید. در جدول ذیل برخی موسسات و وبسایت های کاریابی در فنلاند بیان شده است.

کار در فنلاند

کار در فنلاند و اخذ اقامت و تابعیت در فنلاند

هدف اکثر افرادی که به نحوی به کشورهای دیگر از جمله فنلاند مهاجرت می نمایند نهایتاً کسب اقامت و تابعیت و برخورداری از مزایای شهروندی آن کشورها می باشد. در کشور فنلاند متقاضی پس از 4 سال کار کردن در این کشور و پرداخت مالیات می تواند درخواست اقامت دائم نماید. در صورتی که مدت زمان لازم از اقامت دائم بگذرد و اثبات شود شخص زبان فنلاندی را فرا گرفته و در جامعه این کشور ادغام شده می تواند جهت کسب تابعیت و پاسپورت فنلاند اقدام نماید.

کار در فنلاند و بررسی ویزای همراه

یکی از مواردی که برای افراد متاهل خواهان کار در فنلاند حائز اهمیت می باشد موضوع خانواده به عنوان همراه است. همراه در قوانین بیشتر کشورها از جمله فنلاند شامل همسر، شریک زندگی و فرزندان زیر 18 سال می باشد. برای اینکه خانواده موفق به دریافت ویزای همراه شوند شخص اصلی باید ثابت نماید دارای حقوق ثابت است و این حقوق مربوط به کسب و کار وی می باشد برای شخص بالغ باید مبلغ 1000 یورو و برای هر فرزند مبلغ 500 یورو به عنوان سپرده و به صورت ماهیانه ارائه نماید.

کار در فنلاند و حقوق دریافتی در فنلاند

کار در فنلاند

 برای دریافت مجوز اقامت از طریق کار در فنلاند حداقل حقوق قانونی متقاضی بایستی رعایت شود. متوسط حقوق دریافتی در فنلاند ماهیانه حدود 3000 یورو می باشد که حدود 25 تا 40 درصد این حقوق بابت مالیات کسر می گردد. این مقاله توسط مشاورین موسسه حقوقی ملک پور تهیه شده است هر گونه کپی برداری و استفاده از محتوا با تغییرات جزئی بدون ذکر منبع شرعاً حرام و غیرقانونی می باشد و موسسه هیچ رضایتی در این خصوص ندارد. ذکر این نکته ضروری است که شاید یافتن کار با چنین شرایط حقوقی برای همه افراد به راحتی میسر نباشد.

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

کار در فنلاند و سخن پایانی

کار در فنلاند و شرایط مهاجرت به فنلاند از طریق کار در این مقاله مورد تحلیل علمی قرار گرفت. کشور فنلاند مانند دیگر کشورهای حوزه اسکاندیناوی از رفاه اجتماعی بسیار بالایی برخوردار می باشد اما زبان فنلاندی که زبان رسمی این کشور می باشد بسیار دشوار بوده و یادگیری آن برای اکثر افراد راحت نمی باشد و به همین دلیل خیلی از متقاضیان از بین کشورهای اسکاندیناوی فنلاند را به عنوان گزینه آخر خود انتخاب می نمایند. به علاوه نرخ بیکاری در فنلاند نسبت به دیگر کشورهای اروپایی بیشتر و در واقع این کشور در زمینه کار از شرایط ضعیفتری برخوردار می باشد. برای کار در فنلاند توصیه می شود ابتدا اطلاعات خود را در این زمینه کامل نمایید. برای دریافت اطلاعات تخصصی شما می توانید با مشاورین موسسه حقوقی ملک پور مشاوره نموده و دانش خود را در زمینه کار در فنلاند تکمیل نمایید. همچنین شما می توانید سوالات خود را در انتهای همین مقاله مطرح نموده مشاورین ما در اسرع وقت پاسخگوی شما عزیزان خواهند بود.

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *