کار در انگلیس

اخذ ویزای کار در انگلیس چگونه است؟آیا با نحوه دریافت ویزای کار در انگلیس آشنایی دارید؟مدارک لازم جهت ویزاهای کاری در انگلستان چیست؟چه کسانی کاندیدای مناسبی جهت ویزای کار در انگلیس هستند؟هزینه های درخواست ویزای کار در انگلیس به چه صورت است؟

در این مقاله که توسط مشاورین و کارشناسان ارشد مؤسسه MIE  برای شما عزیزان تهیه و گرد آوری گردیده است ، می توانید تمامی اطلاعات مربوط به اخذ اقامت و از طریق کار در انگلیس ،  چگونگی اخذ اقامت و از طریق کار در انگلیس  ، شرایط مورد نیاز برای اخذ اقامت از طریق کار در انگلیس ، شرح مراحلی که شما طی خواهید کرد تا به اخذ اقامت و از طریق کار در انگلیس  دست پیدا کنید ، مدارک مورد نیاز جهت اخذ اقامت از طریق کار در انگلیس ، را به دست آورید.

همچنین شما عزیزان می توانید در صورت وجود هر گونه سوالی و همچنین توضیحات کامل تر در خصوص اخذ اقامت و تابعیت از طریق کار  در انگلیس ، با مشاوران و وکلای برجسته امور حقوق بین الملل در مؤسسه مشاوره ای MIE تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان تلفنی در مورد امور مهاجرتی خود ، اخذ انواع ویزای تحصیلی ، ویزای توریستی ، اقامت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت ، انواع ویزای کار و…. در سایر کشورها بهره مند شوید.

 

 

بسیاری از افراد سعی دارند با ویزای کاری وارد انگلستان شوند و درخواست اقامت کنند اما این امر منوط به این موضوع است که افراد یک دوره تحصیلی را در انگلستان گذرانده باشند که در اینصورت یکی از راههای اقامت کاری در انگلستان به اینگونه است که فرد می تواند با ویزای تحصیلی وارد کشور انگلستان شود و پس از طی دوره تحصیل برای کاریابی اقدام کنند و ویزای خود را تبدیل به ویزای کاری کنند .

روش دیگری که در کشور انگلستان برای ویزای کاری در حال حاضر قابل اقدام است این است که فرد از کشور انگلستان پیشنهاد شغلی یا همان JOB OFFER  را داشته باشد که در این مورد کارفرما از کشور انگلستان درخواست نیروی کار می کند و فرد به محض ورود به انگلستان با کار و حقوق مواجه می شود که البته بااید در این مورد قوانین ویزای کاری در اتحادیه اروپا رعایت شود . به این شکل که شرایط فرد مورد نظر ابتدا باید ۳ ماه در انگلستان و ۳ ماه دیگر در اتحادیه اروپا آگهی شود و در صورت نبود نیروی کار می توانند از کشورهای دیگر از جمله ایران درخواست نیروی کار نمایند .

در قسمت های زیر خلاصه ای از ویزاهای کاری همراه با JOB OFFER را خدمت شما خوانندگان محترم این مقاله توضیح داده ایم .

فایل صوتی توضیحات آقای ملک پور (فارغ التحصیل حقوق عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین) در باب ویزای کار در انگلیس

کارگران خانگی در ویزای خانوادگی

شرایط : ۱- سن فرد باید بین ۱۸تا ۶۵ سال باشد – برای کارفرمای خود حداقل ۱ سال کار کرده است – قصد فرد از ورود به انگلستان به همراه همسر و فرزندش کار برای در این کشور برای مدت معینی می باشد – پس از پایان ۶ ماه برنامه ترک بریتانیا را خواهند داشت – فرد قادر به حمایت مالی از خود و خانواده اش در انگلستان بدون نیاز به بودجه عمومی کشور می باشد .

همچنین کارفرمای شما باید ظرف این ۶ ماه حداقل حقوق در قالب دستمزد ملی را به فرد بدهد .

مدارک لازم جهت درخواست این ویزا

پاسپورت – پشتیبانی مالی ظرف مدت ۶ ماه که این امر از طریق حساب بانکی قابل اثبات است – نامه ای از  کارفرما در انگلستان (دعوتنامه کاری ) و همچنین تاییدیه ای که در شغل مورد نظر حداقل یکسال سابقه کاری داشته باشد .

این ویزا مخصوص دیپلمات ها و یا افرادی است که ماموریت در انگلستان را دارند مانند وزیر یک دولت برای سفر به انگلستان تحت ورود برای قراردادهای کسب و کار – افراد تبعه کشورهای مشترک المنافع به عنوان نیروهای مسلح برای هدف آموزش در انگلستان … – رئیس جمهور یک کشور در قالب یک سفر رسمی که در این مورد کشورهای کوبا و کره شمالی از این مرد استثناء می گردند .

ویزای کار آفرین درجه ۱

افرادی که خارج از منطقه اتحادیه اروپا هستند و به دنبال راه اندازی و یا اجرای یک کسب و کار در انگلستان هستند . حدود ۳ ماه طول می کشد که به درخواست این ویزا پاسخ دهند .

هزینه های درخواست    

درخواست آنلاین از طریق پست                     درخواست فرد خارج از بریتانیا

فرد متقاضی                     1.204  پوند                                            ۹۶۳ پوند

تبعه ترکیه و مقدونیه            ۱.۱۴۹ پوند                                             ۹۰۸ پوند

همراه                             ۱۲۰۴ پوند                                              ۹۶۳ پوند

متقاضی با این ویزا می تواند حداکثر تا ۳سال و ۴ ماه در انگلستان بماند و تا ۲ سال دیگر نیز قابل اقدام به تمدید است .

ویزای استعدادهای استثنایی

اگر فرد استعداد خاصی در زمینه های علوم – علوم انسانی – مهندسی – پزشکی – فن آوری دیجیتال داشته و یا استعداد در حال ظهوری در این زمینه ها می باشد واجد شرایط دریافت این ویزا است .

هزینه های درخواست این ویزا ۲ مرحله ای می باشد که مرحله اولیه آن تایید است که هزینه آن ۲۸۷ پوند است که هر فرد باید هزینه اضافه بهداشت و درمان را هم به عنوان بخشی از هزینه ها بپردازد .

هزینه مرحله دوم هم درخواست ویزا است که ۲۸۷ پوند برای فرد متقاضی و برای هر همراه ۵۷۴ پوند هزینه به همراه دارد .

با این ویزا چه مدت می توانید در انگلستان حضور داشته باشید

اگر شما خارج از بریتانیا درخواست می دهید مدت اقامت شما ۵ سال و ۴ ماه می باشد اما اگر درخواست شما از داخل خاک انگلستان باشد این مئدت به ۵ سال کاهش می یابد .

 

نتیجه گیری

ضمن سپاس از حضور گرم شما در سایت مؤسسه MIE به اطلاع شما عزیزان می رسانیم در صورت تمایل و در جهت ارائه توضیحات و پاسخ به سوالات بیشتر، شما سروران گرامی می توانید با مؤسسه تماس حاصل فرمایید و از مشاوره رایگان (به صورت تلفنی) و در صورت نیاز مشاوره حضوری وکلا و کارشناسان ارشد مؤسسه MIE بهره مند گردید .

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

2 پاسخ
  1. Ahmad
    Ahmad گفته:

    سلام
    کاش بصورت دائم می شد حظور پیدا کرد یعنی به جز راه پناهنده شدن نمی شود بصورت دائم حظور پیدا کرد مثلا ما مهاجر دائم هم داریم

    پاسخ
    • m h
      m h گفته:

      سلام و ارادت
      ممنون از شما بخاطر انتخاب موسسه ما
      برای مهاجرت به انگلیس راههای تحصیل و سرمایه گذاری وجود دارد. در صورت تمایل به کسب اطلاعات کاملتر می توانید با شماره زیر تماس حاصل نمایید.
      021-49196000

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *