پاسپورت دانمارک

  • پاسپورت دانمارک و مقدمه ای بر آن
  • پاسپورت دانمارک و شرایط عمومی
  • پاسپورت دانمارک و اعتبار آن
  • پاسپورت دانمارک و روش های اخذ پاسپورت
    •  پاسپورت دانمارک از طریق کار
    •  پاسپورت دانمارک از طریق تحصیل
    • پاسپورت دانمارک از طریق سرمایه گذاری
    •  پاسپورت دانمارک از طریق تولد
    •  پاسپورت دانمارک از طرق ازدواج
    •  پاسپورت دانمارک و پناهندگی
  • پاسپورت دانمارک و نکات مهم در باب دانمارک
  • پاسپورت دانمارک و وکیل معتبر برای امور مهم
  • پاسپورت دانمارک و سخن پایانی
پاسپورت دانمارک

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

پاسپورت دانمارک و مقدمه ای بر آن

 پاسپورت دانمارک و شرایط اخذ اقامت دانمارک در این مقاله مورد بحث و بررسی علمی قرار گرفته است. اتباع خارجی برای دریافت تابعیت این کشور معمولاً یک سوال در ذهن خود دارند و آن این است که چگونه میتوان پاسپورت دانمارک را دریافت کرد؟در این مقاله تلاش بر این است که تمامی شرایط و قوانین  برای شما توضیح داده شود. دانمارک کشوری است در شمال اروپا و پایتخت آن کپنهاگ است و جمعیت آن ۵.۵ میلیون نفر است و همینطور جنوبی ترین کشور حوزه اسکاندیناوی است و تنها مرز آن با کشور آلمان می باشد. واحد پولی این کشور کرون دانمارک می باشد و ۸۰٪ جمعیت پیرو دین مسیحیت هستند. کشور دانمارک در رتبه ی نخست برای شادترین مردم جهان قرار دارد و با عنوان کشوری با کمترین فساد اداری در جهان شناخته میشود. پیشنهاد می شود افراد متقاضی قبل از هرگونه اقدام با وکیل مهاجرت دانمارک و وکلا و مشاورین تخصصی موسسه حقوقی ملک پور مشاوره نمایند تا بتوانند بهترین روش مهاجرت را  انتخاب نمایند.

فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با اقامت کاری دانمارک

پاسپورت دانمارک و شرایط عمومی

پاسپورت دانمارک و اخذ شهروندی این کشور امروزه مورد توجه افراد زیادی می باشد.اتباع کشور های دیگر می توانند با دریافت پاسپورت دانمارک مانند یک شهروند دانمارکی شناخته شوند و از تمامی حقوق یک شهروند دانمارکی بهره مند شود. کشور دانمارک یکی از کشور های عضواتحادیه شنگن می باشد وافرادی که تبعه ی این کشور باشند می توانند به راحتی در 26 کشور اروپایی تردد داشته باشند. کشور دانمارک از قانون خون پیروی می کند به این صورت که فرد در حالتی می تواند شهروندی دانمارک را در بدو تولد دریافت نماید که پدر و یا مادر وی شهروند این کشور باشند و صرفاً این موضوع که فردی در خاک این کشور متولد شود سبب اعطای تابعیت دانمارکی نخواهد شد

پاسپورت دانمارک و اعتبار آن

پاسپورت دانمارک بر اساس شاخصه ی رتبه بندی گذرنامه های معتبر ، در رتبه ی سوم قرار دارد و به عنوان یکی از معتبر ترین پاسپورت ها شناخته می شود. گذرنامه دانمارک به عنوان سومین رتبه در جهان قرار داده شده است ، زیرا دسترسی و یا ورود بدون ویزا به 187 کشور را تأمین و محیا می کند. اما دانمارک سومین رتبه را در کنار کشور های ایتالیا، فنلاند، فرانسه، اسپانیا، سوئد و کره جنوبی به صورت مشترک به دست آورده است. همسایگان این کشور در حوزه ی اسکاندیناوی مثل کشور نروژ چهارمین رتبه را کسب کردند و این در حالی است که انگلیس و ایالات متحده هر دو در رتبه ی چهارم قرار دارند. افرادی که دارای پاسپورت دانمارک می باشند می توانند به ۱۷۸ کشور جهان سفر کنند و این  امر سبب ارزش بالا برای پاسپورت کشور دانمارک شده است و از معتبر ترین پاسپورت های جهان شناخته می شود. اخذ پاسپورت و دریافت شهروندی این کشور مزایای زیادی از جمله حق رای و استفاده رایگان از خدمات عمومی و …. را به همراه دارد.

پاسپورت دانمارک و روش های اخذ پاسپورت

 پاسپورت دانمارک را میتوان از راه های مختلفی اخذ نمود.  با به دست آوردن ملیت از طریق والدین ، فرد می تواند تبدیل به یک شهروند دانمارکی به صورت طبیعی شود. اگر شما بخواهید شهروند دانمارکی به صورت قانونی باشید ،  باید از طریق یکی از ۶ روش مهاجرت یعنی تولد ، ازدواج ، پناهندگی ، کار ، تحصیل و یا سرمایه گذاری اقدام نمایید. برای درخواست ملیت دانمارکی، شما باید برای چندین سال در دانمارک زندگی کرده و اجازه اقامت دائمی داشته باشید. اگر مجوز اقامت دائمی ندارید، باید برای یکی از روش های مهاجرت دانمارک درخواست بدهید. در اکثر موارد شما نیاز دارید که در دانمارک به مدت حداقل 9 سال برای درخواست شهروندی اقامت داشته باشید.

 الزامات اقامت دائم در دانمارک به این شکل است:

  • هر کسی که با یک شخص با ملیت دانمارکی ازدواج کند.
  • هر کودکی که پدر و یا مادر وی تبعه ی کشور دانمارک باشد.
  • هر کسی که بخش قابل توجهی از آموزش عمومی و یا آموزش حرفه ای خود را در دانمارک سپری کرده باشد.
  • اخذ پاسپورت دانمارک از طریق کار

    از ۱ می ۲۰۰۹ محدودیت های موقت برای کشورهای جدید عضو شده در اتحادیه اروپا کاملا لغو شده است. مجوز کار و اقامت هم زمان در یک کشور دیگر مورد نیاز نیست و شهروندان این کشورها حقوق مشابهی با سایر شهروندان اتحادیه اروپا دارند. به عنوان یک شهروند در اتحادیه اروپا شما می توانید آزادانه در دانمارک برای مدت ۳ ماه اقامت داشته باشید. در واقع کار در دانمارک به این صورت است که شخص باید یک پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای مورد تایید دولت از شرکت یا سازمانی داشته باشد تا بتواند برای کار اقدام کند ، البته در کل پیشنهاد شغلی در اتحادیه اروپا به این صورت است که در ابتدا باید 3 ماه در کشور دانمارک آگهی شود و اگر فرد واجد شرایط برای آن شغل در کشور دانمارک یافت نشود 3 ماه نیز در اتحادیه اروپا آگهی میشود که به این نیرو کار نیازمند هستند و اگر متقاصی این کار در اتحادیه اروپا پیدا نشد میتوانند برای  افراد خارج از اتحادیه اروپا دعوتنامه ارسال کند. ولی در صورتی که فرد ویزای تحصیلی کشور دانمارک را داشته باشد یا به طرق قانونی در خاک این کشور حضور داشته باشد می تواند در صورت وجود موقعیت شغلی ، مشغول به کار گردد.

مدارک مورد نیاز:

  • کارفرما باید مورد تایید سیستم siri باشد
  • تایید کارفرما
  • تایید اقامت در دانمارک
  • ارسال مدارک حقوقی
  • کپی تمام صفحات پاسپورت
  • فرم قرارداد کاری
  • مدارک تحصیلی
  • فرم تکمیل شده ی درخواست ویزای AR6

پاسپورت دانمارک

  • اخذ پاسپورت دانمارک از طریق تحصیل

    تحصیل در دانمارک در ۴ مقطع اصلی انجام می شود. که برای پذیرش در این دوره ها می توان اقدام نمود. طول دوره های لیسانس در این کشور ۴ سال است و در مقطع لیسانس مدرک زبان آیلتس ۶ مورد نیاز است و فردی که در این مقطع تحصیل می کند اجازه ۲۰ ساعت کار در هفته را دارد. در مقطع  فوق لیسانس ۱ سال و  ۱.۵سال و ۲ سال است که با توجه به شرایط تحصیلی فرد و همچنین رشته متفاوت است یکی از مدارک مورد نیاز برای پذیرش در این دوره مدرک زبان آیلتس ۶.۵ می باشد و فرد دانشجو اجازه ی ۳۰ ساعت کار در هفته را داراست. و همینطور دوره های دکترا در  کشو ر بین ۳ سال تا پنج سال است که آیلتس ۷ به بالا با توجه به رشته را نیاز دارد و فرد متقاضی به صورت فول تایم می تواند کار کند. نکته ی قابل توجه این است که زبان دانمارکی به صورت رایگان به افراد آموزش داده می شود. اخذ بورسیه از دانشگاه های این کشور کاری دشوار می باشد. کشور دانمارک با توجه به رنکینگ و رتبه بالای دانشگاه های این کشور مقصد بسیاری از دانشجویان است. اتباع خارجی می توانند با دریافت پذیرش در دانشگاه های کشور دانمارک برای اخذ ویزای تحصیلی اقدام نمایند و از این طریق به کشور دانمارک ورود داشته باشند. دانشجو اجازه کار پارت تایم در این کشور را داراست و همراه وی می تواند به صورت فول تایم در این کشور کار کند. تحصیل صرفاً سبب اعطای اقامت و پاسپورت دانمارک نخواهد شد ولی با کار کردن و پرداخت مالیات می تواند در ابتدا اقامت موقت و بعد از آن اقامت دائم و در نهایت شهروندی این کشور را به همراه داشته باشد. برای اخذ پذیرش از دانشگاه های دانمارک شما به مدارک زیر نیاز خواهید داشت

    • اسکن پاسپورت
    • رزومه فرد متقاضی
    • ترجمه ی تمامی مدارک تحصیلی به زبان انگلیسی و یا دانمارکی و در بعضی موارد به زبان آلمانی
    • ترجمه کارنامه ۳ سال آخر تحصیلی برای پذیرش در مدارس بین المللی دانمارک
    • ترجمه ریز نمرات هر مقطع نیز مورد نیاز هست
    • توصیه نامه از اساتید مقطع قبلی و برای برخی رشته ها مانند مدیریت اجرایی از کارفرما
    • انگیزه نامه

    همچنین روش های دریافت بورسیه تحصیلی برای کشور دانمارک باید معدل بالا، نمره زبان بالا (آیلتس 7 به بالا)، چندین مقاله بین المللی ، رزومه قوی و شرایطی از این قبیل را دارا باشید تا بتوانید برای دریافت بورسیه، درخواست بدهید.

    متخصصان و مشاوران موسسه حقوقی ملک پور در زمینه ویزای تحصیلی دانمارک دارای تجربه چندین ساله بوده و راهنمای شما در اخذ این نوع از ویزا خواهند بود.

  • اخذ پاسپورت دانمارک از طریق سرمایه گذاری

    سرمایه گذاری در کشور دانمارک یکی از مقاصد جذاب برای سرمایه گذاران است ، زیرا کشور دانمارک از استاندارد های جهانی مربوط به سازمان wto   برخوردار است و این موضوع امنیت سرمایه و سرمایه گذار را تامین می نماید. زیرا که سرمایه گذاری در دانمارک از آن جهت که این از نظام قضایی عادلی برخوردار است مناسب است و بین سرمایه گذاران اتحادیه اروپا و سرمایه گذاران خارجی تفاوتی قائل نمی شود، کاملاً قابل اطمینان بوده و سرمایه گذاران خارجی نگرانی و دغدغه از دست رفتن اموال خود را نخواهند داشت. روش های متعددی برای سرمایه گزاری در این کشور در نظر گرفته شده است که برای اتباع خارجی جذاب و قابل توجه است به طور مثال سرمایه گذاری از طریق خرید ملک در این کشور موجب اعطای اقامت نمی گردد ولی کارآفرینی و ثبت شرکت اقامت های موقت ۳ ساله در ابتدا و دائم و در نهایت پس از ۵ سال اخذ پاسپورت دانمارک را به همراه دارد. دانمارک سالانه 50 فرصت برای  اقامت و کار اعطا می کند. متقاضی برای درخواست مجوز کار و اقامت در کشور دانمارک می بایستی ایده کسب و کار خود را که توسط کارشناسان منصوب شده است به اداره کسب و کار کشور دانمارک معرفی نماید. طرح تجاری فرد باید نوآوری داشته باشد و در صورتی که نیاز منطقه را تامین کند و در صورت تأیید، می تواند مجوز اقامت دریافت کرده و برای مدت حدود دو سال به طور دایم کار کند. در صورتی که سه سال مداوم کارآفرینی ادامه داشته باشد می تواند به اقامت دائم دست پیدا کند.

    مدارک مورد نیاز:

    • مدرک اثبات پرداخت هزینه
    • مدرک تهیه مسکن
    • مدرک زبان دانمارکی
    • تایید اشتغال به کار

    پاسپورت دانمارک

    نمودار ریسک سلب مالکیت در کشور دانمارک از سال ۲۰۱۴ تا سال ۲۱۰۷

  • اخذ پاسپورت دانمارک از طریق تولد

    پاسپورت دانمارک از طریق تولد یکی از راه های اخذ پاسپورت این کشور می باشد. در جهان ، تمام کشور ها از طریق تولد به صورت طبیعی از ۲ روش پاسپورت اهدا می کنند. بعضی کشور ها تابع سیستم خاک هستند و بعضی دیگر تابع سیستم خون ، روش اول همینکه طفل در خاک یک کشور متولد شود کافی است و بعد از تولد ، پاسپورت و شهروندی به او اعطا می شود. در سطح جهان 30 کشور از سیستم خاک تابعیت می کنند که که معروف ترین آنها کشور های توسعه یافته ای چون  آمریکا ، کانادا و

… می باشد ولی کشور دانمارک از سیستم خون تابعیت می کند و متقاضیان اخذ شهروندی  دانمارک از طریق تولد باید توجه داشته باشند که در این روش  باید حتما پدر و مادر و یا یکی از والدین طفل  شهروند این کشور باشند در این صورت طفل به خودی خود یک دانمارکی محسوب می شود و پاسپورت این کشور را دریافت می کند.

مدارک مورد نیاز :

  • گواهی تولد فرزند
  • عکس پاسپورت ۳.۵ * ۴.۵
  • کارت شناسایی عکس دار والدین
  • ۹۵ کرون دانمارک
  • اخذ پاسپورت دانمارک از طریق ازدواج

    دریافت پاسپورت دانمارک از طریق ازدواج شرایط متفاوتی دارد ولی لازم به ذکر است که ازدواج به تنهایی سبب اعطای پاسپورت و اخذ تابعیت این کشور نمی گردد و هر دو نفر باید تمام قوانین مربوط به ازدواج این کشور را رعایت نمایند. فرد دانمارکی که خواهان ازدواج با فرد خارجی است باید ثابت نماید که از شرایط مالی خوبی برخوردار می باشد و میتواند هزینه های زندگی همسر خارجی اش را پوشش دهد و درآمد کافی برای معاش ۲ نفر را دارد. همینطور قوانینی برای اثبات ازدواج وجود دارد که مربوط به سال های زندگی مشترک می باشد و در صورت جدایی در سال های اول ، تابعیت به فرد تعلق نمی گیرد. یکی دیگر از شروط برای اخذ تابعیت دانمارک آموختن زبان دانمارکی برای فرد تازه وارد می باشد.

    مدارک مورد نیاز:

    • فرم درخواست ازدواج
    • گذرنامه
    • تایید اقامت یکی از طرفین
    • تایید گواهی نامه ی ازدواج
  • اخذ پاسپورت دانمارک از طریق پناهندگی

    موسسه حقوقی ملک پور هیچگونه فعالیتی در زمینه پناهندگی ندارد و این مطلب صرفا جهت اطلاع مخاطبین از خطرات پناهندگی است. کشور دانمارک یکی از کشور های عضو در کنوانسیون ژنو می باشد و از قوانین این کنوانسیون در جهت حمایت از پناهندگان پیروی میکند. طبق کنوانسیون ژنو، پناهنده به شخصی اطلاق می شود که به خاطر ملیت، مذهب، نژاد، عقاید سیاسی، گرایشات جنسی و … ترس ازکشته شدن، شنکجه، آزار و اذیت در کشورش را دارد و در صورت بازگشت این امکان وجود دارد که جان خود را از دست بدهد. کشورهای عضو کنوانسیون ژنو این افراد را حمایت کرده و پناه می دهند. اتباع خارجی که به کشور دانمارک طبق کنوانسیون ژنو پناهنده شده اند دیگر نمی توانند تابعیت سابق خود را دارا باشند و از طرف دولت کشور دانمارک در ابتدا اجازه ی اقامت های موقت صادر می شود و پس از ۹ سال پاسپورت دانمارک به آنها اعطا می شود. مراحل درخواست برای پناهندگی متعدد است و در صورتی که ثابت شود فرد در کشور خود تهدید جانی و شرایط نامناسبی دارد با درخواست پناهندگی وی موافقت می گردد.

فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با ازدواج با دانمارکی

پاسپورت دانمارک و نکات مهم در باب دانمارک

دانمارک دولت رفاه اجتماعی است و اقتصاد آن کاملا مبتنی بر خدمات عمومی از طرف دولت است. دانمارک یکی از اعضاء سازمان تجارت جهانی  می باشد و حامی قوی سیاست تجاری لیبرال است. مکان استراتژیک دانمارک در ورود به دریای بالتیک، کپنهاگ را تبدیل به مرکز ایالتی برای سازمان های ایالات متحده و بخش خصوصی با منطقه نوردیک / بالتیک کرده است. مهم ترین شریک تجاری دانمارک خارج از اروپا ، ایالات متحده آمریکا می باشد. رفاه اقتصادی درکشور دانمارک در رتبه ی نخست جهانی قرار دارد و فساد اقتصادی هم با کمترین رتبه در جهان قرار دارد و نیرو های کار دانمارک به عنوان شاد ترین نیرو های کار جهان شناخته می شوند به این علل است که پاسپورت دانمارک یکی از بالا ترین رتبه های جهانی را به خود اختصاص داده است و درخواست برای اخذ آن بسیار است.

پاسپورت دانمارک و وکیل معتبر برای امور مهم

اکثریت وکلای حقوقی به طور مستقیم برای ویزای کشور دانمارک کمک قانونی می کنند. مراکز حقوقی منطقه ی زندگی هر فردی لیستی از وکلایی را که این سرویس را ارائه می دهند، خواهد داشت. فرد یک وکیل را انتخاب میکند و وکیل معمولا با فرد در دفتر او ملاقات خواهد کرد تا توصیه های لازم را در خصوص موارد مورد نظر به وی ارایه دهد. ما در موسسه ی حقوقی ملک پور (MIE) همیشه به دنبال ارایه به روزترین، دقیقترین و کاربردی ترین روش ها برای انجام امور مهاجرتی و اقامتی بوده ایم و به طور دائم سعی خود را در ارایه بهترین خدمات به افراد متقاضی این امور کرده ایم. (این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور همکار مؤسسه MIE اتریش تهیه و گردآوری شده، هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع شرعاً و قانوناً حرام و غیرقانونی می باشد.) شما می توانید برای مشاوره جهت دریافت پاسپورت دانمارک با مشاورین ما در موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تماس حاصل نمایید.

دفتر حقوقی ملک پور
تحصیل در دانمارک
سرمایه گذاری در دانمارک
کار در دانمارک
پاسپورت دانمارک و سخن پایانی

پاسپورت دانمارک و اخذ اقامت و تابعیت این کشور در این مقاله برای شما عزیزان به طور کامل بررسی شده است. متقاضی اخذ پاسپورت دانمارک باید شرایط خود را مورد بررسی قرار دهد تا بتواند تصمیم درست و یک روش مهاجرتی مناسب برای ادامه ی زندگی خود انتخاب نماید. بسیاری از افرادی که از طریق تحصیل وارد این کشور می شوند می توانند بعد از تحصیل و یا حین تحصیل وارد بازار کار شوند و از این طریق به اقامت و در نهایت تابعیت برسند و پاسپورت دانمارک را دریافت نمایند. دوستان عزیز می توانید جهت تکمیل اطلاعات خود از سایت موسسه حقوقی ملک پوردیدن نمایید و با مشاهده ویدیوهای مربوط و ویدیوی رهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت اطلاعات خود را تکمیل نمایید پیشنهاد می شود شما دوستان عزیز قبل از هرگونه اقدام از وکیل مهاجرت دانمارک و مشاوران و وکلای بین المللی موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه ( MIE اتریش) مشاوره گرفته و بهترین روش مهاجرتی را انتخاب نمایید. (این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور همکار مؤسسه MIE اتریش تهیه و گردآوری شده، هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع شرعاً و قانوناً حرام و غیرقانونی می باشد.)

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *