ویزای کار اتریش

ویزای کار اتریش

ویزای کار اتریش یکی از بهترین روش های مهاجرت به اتریش می باشد. اخذ ویزای کار اتریش به ۳ روش قابل انجام است. روش ارزیابی متقاضی کار در اتریش به مانند بسیاری از کشورها با استفاده از سیستم امتیازبندی انجام می شود. در این مقاله به ویزای کار اتریش ، شرایط ، امتیازبندی ، مدارک لازم و سایر موارد کار در اتریش می پردازیم ، برای یافتن سوالات خود در خصوص ویزای کار اتریش با ما همراه باشید .

کشور اتریش به علت صنعت قوی ، اقتصاد پیشرفته ، امنیت و رفاه بالا و درامد بالای کار مورد علاقه بسیاری از متقاضیان ویزای کار اتریش است هم چنین خود کشور اتریش علاقمند به جذب افراد تحصیل کرده در رشته های مهندسی ، پزشکی ، علوم پایه و انسانی یا مدیریت می باشد . در این کشور می توان پس از اتمام دوره مدرسه و از سن ۱۵ سالگی مشغول به کار شد که فرد تا سن ۱۸ سالگی زیر پوشش قانون اشتغال کودک و نوجوانان می باشد و پس از ان می تواند به صورت تمام وقت یا پاره وقت مشغول به کار شود .

موسسه ملک پور در مورد ویزای کار اتریش فایل های صوتی و تصویری مفید را تهیه کرده است که کلیه نکات مهم را در می گیرد و اگر شما خواهان دریافت اطلاعات کامل هستید حتما این فایل ها را مشاهده و ذخیره کنید زیرا برای مدت کوتاهی به صورت رایگان ارائه می شود.

اخذ ویزای کار اتریش از ۳ روش امکان پذیر است :

  • روش اول کار در اتریش

در این روش نیاز به یک پیشنهاد شغلی از کمپانی یا شرکت است که برای جذب متقاضی ابتدا باید این شغل به مدت ۳ ماه در کشور اتریش آگهی شود،  اگر کسی خواستار ان نشد به مدت ۳ ماه در اتحادیه اروپا آگهی شود و بازهم اگر کسی خواستار این شغل نشد کمپانی یا شرکت می تواند برای جذب متقاضی مورد نظر برای شغل مذکور برای مدت یکسال اقدام کند که طبق شرایط فوق این روش بسیار دشوار است و داشتن مدرک لیسانس و تخصص و مهارت لازم برای متقاضی الزامی است .

  • روش دوم کار در اتریش

در این روش فرد به راحتی می تواند از طریق تحصیل به کشور اتریش وارد شود و بر اساس قوانین کشور اتریش پس از اتمام تحصیلش تا یکسال فرصت دارد که دنبال کار باشد و در صورت یافتن شغل می تواند با تبدیل ویزای تحصیلی خود به ویزای کاری به راحتی در این کشور کار کند .

  • روش سوم کار در اتریش

این روش ویزای جست و جوی کار نام دارد که از طریق سیستم امتیاز بندی می باشد  ( PBS )  و مدت ان ۶ ماه است و اگر فرد از ۱۰۰ امتیاز ۷۰ امتیاز کسب نماید به متقاضی این فرصت را می دهند که به کشور اتریش وارد شده و به دنبال کار بگردد . فرد پس از یافتن کار با پرداخت مالیات و تمدید ویزای خود می تواند پس از ۳ سال کار اقامت دائم کشور اتریش را اخد نماید .

نحوه امتیاز دهی ویزای جست و جوی کار اتریش

۱ . امتیاز بندی شرایط سنی متقاضی کار در اتریش

رده سنی امتیاز
زیر 20 سال صفر
20 تا 35 سال 20
35 تا 40 سال 15
40 تا 45 سال 10
بالای 45 سال صفر

حداکثر ۲۰ امتیاز

۲ . امتیاز بندی مدرک زبان برای کار در اتریش

مدرک صفر
آلمانی یا انگلیسی مبتدی 5
آلمانی یا انگلیسی متوسط 10

حداکثر ۱۰ امتیاز

۳ . نحوه امتیازدهی سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی برای ویزای کارت اتریش

سابقه کاری امتیاز
زیر 2 سال صفر
2 سال 4
3 سال 6
4 سال 8
5 سال 10
6 سال 12
7 سال 14
8 سال 16
9 سال 18
10 سال 20
بیش از 10 سال 20
6 ماه سابقه کار در اتریش 10

حداکثر ۲۰ امتیاز

۴ . امتیاز تحصیل در کشور اتریش برای ویزای کار

تحصیلات امتیاز
داشتن مدرک کاردانی برای دانشجویان تبادل شده از دانشگاه های اتریش 5
داشتن مدرک دیپلم ، کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشگاه های اتریش 10

حداکثر ۱۰ امتیاز

۵ . امتیاز سازگار پذیری و شرایط و مهارت های ویژه برای ویزای کار اتریش

صلاحیت یا مهارت ویژه امتیاز
مدرک تحصیلی دکتری و پسا دکترا مدرک تحصیلات توانبخشی 40
فارغ التحصیلان در رشته های ریاضیات ، علوم طبیعی و فناوری ، انفورماتیک 30
داشتن فعالیت های پژوهشی ، ثبت اختراع و نواوری 20
داشتن جوایز رسمی 20
فارغ التحصیلان ۴ ساله دوره های موسسات اموزش عالی 20
درامد سالانه ناخالص فرد در جایگاه مدیر ارشد با کمپانی که در لیست تبادل بورس باشد یا کمپانی ای که در تجارت خارجی اتریش سابقه مثبت در زمینه فعالیت بازرگانی داشته باشد
50 تا 60 هزار یورو 20
60 تا 70 هزار یورو 25
بیشتر از 70 هزار یورو 30

حداکثر ۴۰ امتیاز

حداقل امتیاز موردنیاز و مجموع کل امتیازات ویزای کار اتریش

امتیاز مجموع امتیازات
70 100

مدارک مورد نیاز برای ویزای کار اتریش

برای ویزای کار اتریش مدارک زیر مورد نیاز است که کلیه مدارک باید به زبان المانی ترجمه شود و به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه برسد :

  • تکمیل دقیق فرم های ویزای جست و جوی کار و تحویل ان به سفارت اتریش ( برای جلوگیری از رد شدن ویزا در تکمیل فرم ها از اطلاعات صحیح و دقیق استفاده نمایید و در صورت لزوم از افراد متخصص و موکلین کمک بگیرید )
  • دو قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵ با زمینه سفید و بدون روتوش برای حداکثر ۶ ماه گذشته
  • شناسنامه
  • پاسپورت و تصویر تمام صفحات ان ( در صورت داشتن پاسپورت قدیمی حتما سفارت را مطلع نمایید )
  • بیمه نامه ۶ ماهه تا مبلغ ۳۰۰۰۰ یورو
  • تاییدیه عدم سوء سابقه کیفری و ترجمه ان
  • اصل مدارک کلیه مقاطع تحصیلی و ریز نمرات ( ۳ سال دبیرستان ، دیپلم ، پیش دانشگاهی ) و ترجمه ان
  • رزومه معتبر از سوابق تحصیلی و کاری
  • اجاره نامه ۶ ماهه
  • تسلط به زبان المانی در سطح A2 یا ایلتس ۵ برای مصاحبه سفارت
  • نامه اشتغال به کار
  • پرینت تمکن مالی

کارت قرمز سفید قرمز ( red white red card  ) برای کار در اتریش

در سال ۲۰۱۱ قانونی تصویب شد بر این مبنا که به افراد با ویژگی و شرایط خاص امکانات و امتیازاتی برای اقامت یا کار انها اعطا شود و کارتی به عنوان کارت قرمز سفید قرمز به انها تعلق گیرد که مدت اعتبار این کارت ۱۲ ماهه است ، حال این کارت به چه افرادی تعلق می گیرد و چه امتیازاتی برای فرد دارد . افراد زیر واجد شرایط دریافت کارت قرمز سفید قرمز می باشند :

  • نیروی کار ماهر و متخصص
  • نیروی کار متخصص در مشاغل خاص و کمیاب
  • نیروی کار در مشاغل مهم و کلیدی

اگر فرد فارغ التحصیل دانشگاه ها ، کالج ها و مراکز اموزش عالی از کشور اتریش با رشته مرتبط باشد ، حقوق دریافتی وی به طور سالانه معادل حقوق مدیر ارشد باشد ، سابقه تحقیقاتی و نواوری و جوایز علمی معتبر داشته باشد و تجربه کاری و مهارت در زبان المانی یا انگلیسی داشته باشد می تواند خواستار کارت قرمز سفید قرمز باشد .

نحوه امتیازدهی نیروی کار متخصص در مشاغل خاص و کمیاب :

۱ . شرایط ویژه و مهارت ها برای ویزای کار اتریش

مهارت ها امتیاز
سپری نمودن یک برنامه حداقل ۳ ساله در یک موسسه اموزش عالی 30
داشتن شرایط مطلوب برای ورود به دانشگاه 25
دیدن اموزش حرفه ای در مشاغل کمیاب 20

حداکثر ۳۰ امتیاز

۲ . امتیاز سابقه کار متناسب با مهارت برای ویزای کار اتریش

سابقه کار امتیاز
به ازای هر سال 2
به ازای هر سال کار در اتریش 4

حداکثر ۱۰ امتیاز

۳ . امتیاز مدرک زبان برای ویزای کار اتریش

مدرک زبان امتیاز
مهارت مقدماتی زبان آلمانی (A1) و مدرک زبان انگلیسی سطح (A2) 5
مهارت مقدماتی زبان آلمانی (A2) و مدرک زبان انگلیسی (B1) 10
مدرک زبان آلمانی (B1) 15

حداکثر ۱۵ امتیاز

۴ . امتیاز شرایط سنی برای ویزای کار اتریش

سن امتیاز
تا 30 سال 20
تا 40 سال 15

حداکثر ۲۰ امتیاز

حداقل و مجموع امتیاز ویزای کار اتریش

حداقل امتیاز موردنیاز مجموع امتیازات
50 75

فایل های صوتی استاد ملک پور (فارغ التحصیل حقوق عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین) در باب ویزای کاری اتریش 

فایل های صوتی آقای ملک پور (فارغ التحصیل حقوق عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین)در باب مکانیک و کار در اتریش 

فایل های صوتی آقای ملک پور (فارغ التحصیل حقوق عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین)در باب ویزای کار اتریش 

نحوه امتیازدهی نیروی کار در مشاغل کلیدی در اتریش

۱ . شرایط ویژه و مهارت ها برای کار در اتریش

مهارت ها امتیاز
سپری نمودن یک برنامه حداقل ۳ ساله در یک موسسه اموزش عالی 30
داشتن شرایط مطلوب برای ورود به دانشگاه 25
اموزش حرفه ای در مشاغل کمیاب یا مهارت ویژه در کار ( بخصوص موزیسین ها ، دیزاینرها و ورزشکاران حرفه ای ) 20

حداکثر ۳۰ امتیاز

۲ . امتیاز بندی سابقه کار متناسب با مهارت برای کار در اتریش

سابقه کار امتیاز
به ازای هر سال 2
به ازای هر سال کار در اتریش 4

حداکثر ۱۰ امتیاز

۳ . امتیاز مدرک زبان برای کار در اتریش

مدرک زبان امتیاز
مهارت مقدماتی زبان آلمانی (A2) و مدرک زبان انگلیسی سطح (B2) 15
مهارت مقدماتی زبان آلمانی (A1) و مدرک زبان انگلیسی سطح (B1) 10

حداکثر ۱۵ امتیاز

۴ . امتیاز شرایط سنی برای کار در اتریش

سن امتیاز
تا 30 سال 20
تا 40 سال 15

حداکثر ۲۰ امتیاز

برای ورزشکاران و مربیان حرفه ای نیز 20 امتیاز اضافی در نظر گرفته می شود.

حداقل امتیاز مورد نیاز و مجموع امتیازهای ویزای کار در اتریش برای مشاغل کلیدی

حداقل امتیاز موردنیاز مجموع امتیازات
50 75

فرد پس از دریافت کارت قرمز سفید قرمز می تواند ویزای کشور اتریش را اخذ نموده و خانواده وی ( همسر و فرزندان ) به متقاضی ملحق شوند هم چنین پس از یکسال کار می تواند به بازار کار دسترسی نامحدود یابد .

به طور کلی روش های متفاوتی برای اخذ ویزای کار اتریش وجود دارد که به انها پرداختیم  ، در ویزای جست و جوی کار با کسب ۷۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز می توان به مدت ۶ ماه برای یافتن کار در کشور اتریش اقدام نمود و با پرداخت مالیات و تمدید ویزا به مدت ۳ سال به اقامت دائم این کشور دست یافت . سعی بر این شد که تمامی نکات ویزای کار اتریش ، امتیازات ، شرایط و مدارک لازم برای اخذ ویزای کار اتریش بیان گردد اما اگر هنوز سوالی در ارتباط با ویزای کار اتریش دارید می توانید با موسسات مشاوره ای معتبر تماس حاصل نموده و پاسخ سوالات خود را جویا شوید . موسسه ملک پور در کلیه موارد حقوقی ویزای کار اتریش و در صورت مناسب بودن شرایط برای پیدا کردن کار مناسب همراه شما خواهد بود.

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *