,

ویزای نامزدی و ازدواج آلمان

ویزای نامزدی و ازدواج آلمان:

قوانین 2018 اخذ ویزای نامزدی و ازدواج آلمان چیست ، اشخاصی که قصد ازدواج در آلمان در سال 2018 و اخذ ویزای نامزدی و ازدواج آلمان را دارند باید بدانند که هر کشوری قوانین و مقررات ویژه ای را برای ویزای نامزدی و ازدواج  در نظر دارد و افراد متقاضی ویزای نامزدی و ازدواج آلمان باید با فردی ازدواج نمایند که تابعیت آلمان را داشته باشد تا امکان مهاجرت به آلمان و دریافت ویزای نامزدی و ازدواج آلمان برای آنها مهیا گردد. برای دریافت ویزای نامزدی و ازدواج آلمان فرد متقاضی باید مدارکی را برای سفارت ارائه نماید همچنین صحت ازدواج باید برای سفارت محرز گردد تا فرد متقاضی بتواند ویزای نامزدی و ازدواج آلمان را اخذ نماید. ما در این مقاله تمامی روش های دریافت ویزای نامزدی و ازدواج آلمان را برای شما عزیزان بیان می نماییم برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر مرکزی موسسه  مشاوره ای MIE تماس حاصل نمایید.

چه شرایطی برای دریافت ویزای نامزدی و ازدواج آلمان وجود دارد؟ چه مدارکی برای دریافت ویزای نامزدی و ازدواج آلمان وجود دارد؟

تابعیت رابطه ای است سیاسی ، اقتصادی و معنوی است که بین فرد و کشورش برقرار می شود که این موضوع باعث می شود فرد و کشور مورد نظرش در قبال یکدیگر وظایف ، تکالیف و تعهداتی داشته باشند .

اقامت رابطه ای است مادی و حقوقی که فرد را به قسمتی از خاک یک کشور مرتبط می کند و به تابعیت شخص ارتباطی ندارد ، همچنین فرد در مواردی مانند حق رای و امور سیاسی اجازه هیچ گونه دخالتی ندارد.

در کشور آلمان از راه های متفاوت می توان به اقامت و تابعیت دست یافت اما یکی از روش های اخذ تابعیت کشور آلمان ، اخذ تابعیت از طریق ویزای نامزدی و ازدواج آلمان است .

ازدواج یکی از مواردی است که در گرفتن تابعیت در کشورهای مختلف تاثیرگذار است. براساس نظام حقوق بین الملل خصوصی در اکثر کشورهای جهان پذیرفته شده که در صورت ازدواج بین زوجین شخص میتواند برای اخذ تابعیت اقدام نماید. کشور آلمان از این این قائده مستثنی نخواهد بود. لذا چنانچه یک فرد با یک آلمانی ازدواج کند میتواند جهت اخذ تابعیت آلمان از طریق ویزای نامزدی و ازدواج آلمان اقدام نماید.

حداقل سن برای ازدواج در آلمان ۱۸ سال می باشد اما افراد از سن ۱۶ تا ۱۸ سالگی با اجازه والدین نیز می توانند ازدواج نمایند.  اگر فردی قبلا ازدواج کرده باشد و بخواهد مجدد ازدواج نماید به مدارکی برای اثبات اتمام یا انحلال ازدواج های قبلی مانند گواهی فوت همسر یا حکم طلاق نیاز دارد هم چنین اگر فرد غیر آلمانی و فرد تبعه کشور آلمان بخواهند مراسم ازدواج خود را در کشور آلمان برگزار نمایند ، فرد غیر آلمانی می تواند با اخذ ویزای توریستی به مدت ۳ تا ۶ ماه وارد کشور آلمان شده و برای برگزاری مراسم خود از این روش  اقدام نمایند .

دو فرد مقیم در آلمان برای ازدواج با یکدیگر باید قصد خود را به اداره ثبت اسناد  در محل سکونت خود اعلام نمایند و مدارکی مانند کارت شناسایی ، گذرنامه برای اثبات اقامت قانونی خود در خاک کشور آلمان را با مدت اعتبار بیش از ۳ هفته و آدرس محل سکونت و …. را به عنوان گواهی صحت این امر به این اداره ارائه دهند ،با گذشت دو سال از زمان ازدواج مشروط به اینکه افراد از سه سال قبل از ازدواج ، در خاک آلمان اقامت داشته باشند به هر دو آنها  تابعیت آلمان اعطا می گردد که طی این شرایط اخذ تابعیت کشور آلمان از ۸ سال به ۵ سال کاهش خواهد یافت.

در خصوص بحث اخذ تابعیت آلمان از طریق ویزای نامزدی و ازدواج در آلمان لازم به ذکر است که بعضی از کشورها نظیر ایران آثار حقوقی جهت اخذ تابعیت در ازدواج با شوهر یا زن آن کشور متفاوت می باشد . لیکن در مورد کشور آلمان ازدواج با مرد یا زن آن قطعا منتهی به اخذ تابعیت کشور آلمان خواهد شد . شایان ذکر است در نظام حقوقی برخی کشورها نظیر ایران ازدواج دارای آثار تحمیلی تابعیت میباشد. به عنوان مثال: در ماده ۹۷۶ قانون مدنی ایران اگر زن خارجی با مرد ایرانی ازدواج کند از لحاظ قانون گذار خود به خود ایرانی محسوب میشود. حال آنکه ازدواج مرد خارجی با زن ایرانی متضمن اخذ تابعیت برای فرد نمی گردد.

اگر فردی که تبعه کشور آلمان است بخواهد با فردی غیر المانی ازدواج نماید باید سطح درآمد خود را برای تامین هزینه های خود و خانواده خویش اثبات نماید و نشان دهد که نیازی به کمک های دولت آلمان برای تامین هزینه های خود را نخواهد داشت همچنین فرد غیر آلمانی باید به زبان آلمانی در سطح A1  تسلط کافی را داشته باشد تا بتواند برای ویزای نامزدی و ازدواج آلمان اقدام نماید. پس از ازدواج ، شخص متقاضی دریافت ویزا باید با مدارک ثبت ازدواج و تقاضای خود به سفارت آلمان در کشور خود مراجعه نماید و تقاضای خود برای دریافت ویزای ازدواج را ارائه دهد ، سفارت آلمان پس از بررسی مدارک ارائه شده ( ترجمه شده ) در صورت صحت مدارک و کافی بودن درآمد شخص تبعه آلمانی اقدام به صدور ویزای ازدواج می نماید . شخص متقاضی با دریافت ویزای نامزدی و ازدواج آلمان می تواند وارد خاک کشور آلمان شود  و اقامت کشور آلمان را دریافت نماید همچنین پس از ۳ سال اقامت در کشور آلمان شخص می تواند تابعیت کشور آلمان را اخذ کند.

برای اخذ تابعیت از طریق ویزای نامزدی و ازدواج آلمان فرد حتما باید درخواست تابعیت بدهد و پس از طی شدن مدت زمان لازم  به وی تابعیت کشور آلمان اعطا می گردد و بدون درخواست تابعیت هیچ حقی به فرد داده نخواهد شد.

افرادی که متقاضی اخذ ویزای نامزدی و ازدواج آلمان هستند باید با فردی که تابعیت کشور آلمان را دارا باشد ازدواج نمایند همچنین فرد متقاضی اخذ ویزای نامزدی و ازدواج آلمان باید شرایطی را دارا باشد تا بتواند ویزای نامزدی و ازدواج آلمان را دریافت نماید که یکی از این موارد اثبات رابطه زوجیت بین آنها می باشد یعنی فرد متقاضی باید بتواند اثبات نماید که ازدواج وی با فرد تبعه ی آلمان صوری نمی باشد و ازدواجی کاملا قانونی بوده است تا بتواند ویزای نامزدی و ازدواج آلمان را دریافت نماید همچنین فرد تبعه ی آلمان باید بتواند فرد غیر تبعه را که قصد ازدواج با وی را دارد ساپورت نماید و اثبات نماید که می تواند هزینه های زندگی وی را نیز تامین کند در این صورت می تواند برای ویزای نامزدی و ازدواج آلمان برای فرد متقاضی غیر تبعه اقدام نماید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزای نامزدی و ازدواج آلمان می توانید با دفتر مرکزی موسسه مشاوره ای MIE تماس حاصل نموده و مشاوره اخذ نمایید و اطلاعات دقیقی در مورد ویزای نامزدی و ازدواج آلمان را دریافت نمایید.

 

ویزای نامزدی و ازدواج آلمان
4.3 (86.67%) 15 votes
0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *