ویزای فنلاند

ویزای فنلاند و بررسی انواع آن

  • ویزای فنلاند و مقدمه ای بر آن
  • ویزای فنلاند و شرایط عمومی
  • ویزای فنلاند و انواع ویزا
  • ویزای فنلاند و ویزای تحصیلی
  • ویزای فنلاند و ویزای کاری
  • ویزای فنلاند و ویزای درمانی
  • ویزای فنلاند و ویزای بلند مدت
  • ویزای فنلاند و ویزاهای دیگر
  • ویزای فنلاند و مدارک لازم برای ویزا
  • ویزای فنلاند و وکیل متخصص ویزا
  • ویزای فنلاند و وقت سفارت
  • ویزای فنلاند و توصیه های مهم
  • ویزای فنلاند و سخن پایانی
ویزای فنلاند

ویزای فنلاند و مقدمه ای بر آن

ویزای فنلاند و شرایط اخذ اقامت فنلاند در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار گرفته است. تلاش ما بر این است که به سوالات شما عزیزان در مورد ویزای فنلاند پاسخ بدهیم. شرایط اخذ ویزای فنلاند چیست؟ انواع ویزای فنلاند کدام است؟ بنا به درخواست مکرر دوستان بر آن شدیم تا مقاله ای کامل در  این باب تهیه نموده و نکات لازم  را به طور خلاصه بیان کنیم. شما عزیزان می توانید با مطالعه این مقاله ، نتیجه بخش ترین روش و مسیر مهاجرت به فنلاند را طی نمایید. این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور تهیه شده و تلاش ما بر این است که چراغ راه شما عزیزان در این زمینه باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و تکمیلی با کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور همکار MIE اتریش تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان دریافت نمایید و یا می توانید ویدیوی راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت را تهیه نموده و با تماشای آن بهترین مسیر خود برای مهاجرت را بیابید .

ویزای فنلاند

ویزای فنلاند و شرایط عمومی

بررسی ویزای فنلاند نیازمند آگاهی و تحقیق در مورد شرایط کلی کشور فنلاند می باشد. فنلاند کشوری پیشرفته در در منطقه ی اسکاندیناوی که در شمال اروپا است. جمعیت کشور فنلاند ۵.۴  میلیون نفر می باشد. زبان رسمی این کشور فنلاندی و سوئدی  است و دین رایج آن نیز مسیحیت می باشد. واحد پول این کشور یورو است. فنلاند یکی از کشورهایی است که هر ساله در صدر جدول کیفیت بالای زندگی در جهان قرار می‌گیرد. فنلاند از شمال با نروژ از شرق با روسیه و از غرب با سوئد همسایه است. لازم به ذکر است که آب و هوای فنلاند سرد می باشد. اخذ ویزای فنلاند طرق مختلفی دارد به طوری که بسته به هدف شخص متفاوت است .اخذ ویزای فنلاند در سالهای اخیر برای ایرانیان تا حدودی سخت شده از طرفی آب و هوای سرد آن نیز از دلایلی می باشد که متقاضیان زندگی در حوزه اسکاندیناوی کشورهای دیگری همچون دانمارک را برای مهاجرت در نظر می گیرند. این مقاله توسط گروه حقوقی موسسه ملک پور تهیه و تنظیم شده است و هرگونه کپی برداری و رو نوشت از این مقاله شرعا حرام است و به دور از اجازه موسسه می باشد.

ویزای فنلاند

ویزای فنلاند و انواع ویزا

کشور فنلاند یکی از بهتربن کشورها در حوزه اسکاندیناوی است که با توجه به موقعیت و وسعت آن ویزاهای متفاوتی را برای متقاضیان در نظر گرفته است که با توجه به شرایط و هدف آن ها متفاوت است. افراد متقاضی برای اقدام ابتدا باید از نوع ویزای مورد نیاز خود اطلاع و آگاهی داشته باشند که بتوانند متناسب با نوع ویزای فنلاند مدارک مورد نیاز را تهیه نماید و از این طریق اقدام کنند. ویزاهای فنلاند به طور کلی به چهار نوع  A B C D تقسیم می شوند که هر کدام از این ویزا ها ویژگی های خاصی را دارا هستند. به این ترتیب افراد متقاضی می توانند با مشخص شدن مسیر و نوع ویزای خود به سفارت فنلاند در کشور محل اقامت خود مراجعه نمایند و جهت اخذ ویزا اقدام کنند. انواع ویزای فنلاند

  • ویزای فنلاند نوع A

    این نوع ویزا ترانزیت می باشد و به این صورت است که افراد می توانند از فرودگاه های فنلاند پرواز خود را تغییر داده و به کشور مقصد خود بروند.

  • ویزای فنلاند نوع B

    این نوع ویزای فنلاند به این صورت است که برای عبور از حوزه شنگن در نظر گرفته شده است. به این صورت افرادی که می خواهند از حوزه شنگن عبور  کنند این ویزا را تهیه می کنند. به این طریق به کشور مقصد خود که خارج از شنگن است وارد می شوند.

  • ویزای فنلاند نوع C

    این نوع ویزای توریستی می باشد که متقاضیان سفر کوتاه مدت به فنلاند این ویزا را اخذ می کنند. به این ترتیب اجازه سفر و حضور در شنگن را خواهند داشت.

  • ویزای فنلاند نوع D

    این نوع ویزای فنلاند بلند مدت می باشد و به دارندگان آن این امتیاز را می دهد که در طول سال در صورت نیاز از این کشور خارج شده و دوباره وارد شوند.

ویزای فنلاند و ویزای تحصیلی

کشور فنلاند به عنوان یکی از بهترین نظام های آموزشی در دنیا شناخته می شود. سیاست این کشور برای نظام آموزشی برابری است و این به این معنی می باشد که بدون هیچگونه شهریه ای است. که این موضوع یکی از دلایل توجه افراد برای اخذ ویزای فنلاند می باشد. افراد تا سنین ۶ سال می توانند در مهدکودک و بین سن ۶ تا ۷ سال در پیش دبستانی و بعد از آن از سن ۷ تا ۱۶ سال در مدارس جامع تحصیل نمایند. بعد از سن ۱۶ سال تا ۱۹ سال در مقطع تحصیلی متوسطه تحصیل می نمایند و بعد از آن می توانند به تحصیلات عالیه بپردازند. متقاضیان تحصیل در فنلاند ابتدا باید برای اخذ ویزای فنلاند اقدام نمایند. و لازم به ذکر است که در این کشور تحصیل صرفاً به زبان رسمی یعنی فنلاندی و سوئدی رایگان است و تحصیل به زبان انگلیسی مستلزم پرداخت هزینه می باشد. تحصیل در مقطع لیسانس در این کشور بین ۳ سال و نیم تا ۴ سال می باشد و فرد دانشجو اجازه کار به صورت پارت تایم یعنی ۲۰ ساعت در هفته را از سوی دولت این کشور دارا است. در مقطع فوق لیسانس تحصیلات ۲ سال به طول می انجامد که فرد اجازه ۳۰ ساعت کار در هفته را دارد. یکی از مدارک جهت اخذ ویزای فنلاند برای تحصیل در این کشور نمره آیلتس ۶ برای مقطع لیسانس ، ۶.۵ برای فوق لیسانس و ۷ برای دکترا می باشد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای فنلاند برای تحصیل عبارتند از:

ویزای فنلاند
  • ترجمه مدارک شناسایی( شناسنامه، پاسپورت و ...)
  • ترجمه مدارک تحصیلی
  • نامه پذیرش دانشگاه
  • مدرک زبان مورد نیاز هر مقطع ( لیسانس ایلتس 6، فوق لیسانس ایلتس 6.5 ، دکتری ایلتس7)
ویزای تحصیلی فنلاند

ویزای فنلاند و ویزای کاری

یکی از روش های ورود به کشور فنلاند دریافت ویزای فنلاند برای کار در این کشور است. برای افرادی که خارج از حوزه شنگن هستند یکی از مهم ترین موارد برای اخذ ویزای فنلاند دریافت یک پیشنهاد شغلی از سوی کارفرمای مورد تایید دولت در این کشور است. نرخ بیکاری اعلام شده در کشور فنلاند در ژانویه سال ۲۰۱۹ نزدیک به ۷٪ می باشد که این موضوع احتمال کاریابی در این کشور را برای اتباع خارجی کاهش میدهد. متقاضیان به طور کلی باید رزومه های قوی داشته باشند. از جمله دارا بودن حداقل مدرک لیسانس، سابقه کاری مرتبط با مدرک لیسانس و پیشنهاد شغلی، تمکن مالی و سن مناسب. به طوری که افسر ویزای فنلاند قانع شود که فرد به عنوان نیروی متخصص و ماهر وارد کشور می شود.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای فنلاند برای تحصیل عبارتند از :

  • ترجمه مدارک شناسایی( شناسنامه، پاسپورت و ...)
  • ترجمه مدارک تحصیلی
  • تایید نامه پیشنهاد شغلی
  • بیمه مسافرتی
  • فرم درخواست ویزا
  • مجوز اقامت برای اتباع خارج از اتحادیه اروپا
ویزای فنلاند
اخذ ویزای کار در فنلاند

ویزای فنلاند و ویزای درمانی

افرادی که می خواهند برای معالجه به کشور فنلاند مراجعه نمایند و نیازمند حضور بیش از 90 روز هستند، باید درخواست ویزای فنلاند را بدهدند. کشور فنلاند در جهت حمایت از افرادی که امکان درمان و معالجه ی را در کشور خود ندارند و یا به امکانات کشور فنلاند برای درمان خود نیاز دارند، این ویزای کوتاه مدت را در نظر گرفته است. به این ترتیب بیماران در صورت اثبات شرایط لازم می توانند برای درمان در این کشور اقدام نمایند. اگر بیمار نیاز به حضور همراه در کنار خود را نیز داشته باشد می تواند درخواست ویزای فنلاند برای او را نیز بدهد. اخذ ویزا فنلاند برای درمان در ابتدا نیازمند یک تایید پزشکی از یک بیمارستان درمانی معتبر در فنلاند می باشد. در قدم بعدی بیمار باید هزینه درمان خود را پرداخت کند. و در صورتی که فرد ممنوعیت ورود به حوزه شنگن را نداشته باشد می تواند برای اخذ ویزای درمانی فنلاند اقدام نماید.

ویزای فنلاند و ویزای بلند مدت

ویزای کشور فنلاند و اقامت بلند مدت در این کشور اصولاً به اقامت های بالای 90 روز اطلاق می شود. به این صورت که فرد متقاضی برای اقامت بیش از 90 روز در این کشور باید برای اخذ ویزای بلند مدت اقدام نماید. شایان ذکر است که با اخذ ویزاهای فنلاند به صورت بلند مدت فرد متقاضی می توانند آزادانه در فنلاند و تمام کشور های اتحادیه اروپا تردد و رفت و آمد نماید. به طور کلی ویزاهای بلند مدت به چند دسته تقسیم می شود که عبارتند از:

  • ویزای تحصیلی

  • ویزای کار

  • ویزای سرمایه گذاری

    سرمایه گذاری فنلاند، با توجه به رشد اقتصادی چند ساله اخیر، می تواند برای مهاجرین اقتصادی گزینه مناسبی باشد. یکی از مهمترین عوامل تخمین این معیار، تولید ناخالص ملی کشور فنلاند می باشد که بیانگر رشد اقتصادی این کشور در چند ساله اخیر است. در جدول روبرو می توانید، میزان رشد سالانه تولید ناخالص ملی کشور فنلاند را نشان می دهد.

ویزای فنلاند

ویزای فنلاند و ویزاهای دیگر

ویزای کشور فنلاند بنا به شرایط و خواسته های مختلف تعریف شده است. علاوه بر ویزا های ذکر شده از جمله ویزاهای فنلاند می توان به ویزای توریستی این کشور نیز اشاره نمود.

با ویزای توریستی این امکان فراهم است که که فرد اجازه اقامت 90 روز در فنلاند را داشته باشد. جهت اخذ این نوع ویزای فنلاند شخص باید حدوداً 3 ماه قبل از سفر اقدام نماید تا زمان کافی برای آماده سازی و تکمیل مدارک را داشته باشد. ویزای توریستی کوتاه مدت فنلاند شامل یک بار ورود و چندبار ورود می باشد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی فنلاند:

  • علقه معنوی، تمکن مالی مناسب، ارائه ی دعوتنامه نیز از الزامات است. این مدارک به این منظور است که افسر ویزای فنلاند نسبت به این موضوع که فرد قصد ماندن در این کشور را ندارد و بعد از اتمام مدت ویزا به کشور محل اقامت خود بازمی گردد، قانع شود.

ویزای فنلاند و مدارک لازم برای ویزا

جهت اخذ ویزای کشور فنلاند باید مدارکی برای ارائه به سفارت آماده نمود که صحت مدارک موجود امری بسیار مهم می باشد. زیرا این مدارک در پرونده به سفارت تحویل داده می شود و تعیین کننده امتیازات متقاضی است. به این ترتیب با مشورت وکیل بین المللی می توان مدارک را صحیح ارائه می شود و میزان ریسک را به حداقل رسیده به این ترتیب شانس متقاضی نیز افزایش می یابد.

  • عکس پاسپورت 6*4
  • مدارک هویتی
  • پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  • مدارک تمکن مالی
  • مدارک رزرو خانه، هتل و بلیط هواپیما
  • مدارک بیمه مسافرتی
  • تکمیل فرم ویزای ارائه شده
  • مدارک شغلی
  • مدارک اشتغال به تحصیل
  • در صورت بازدید از خانواده نیاز به دعوتنامه از میزبان می باشد.
اقامت فنلاند

ویزای فنلاند و وکیل متخصص ویزا

جهت اخذ ویزای کشور فنلاند در اولین قدم شخص باید از راه های مناسب آن با توجه به شرایط خود اطلاع داشته باشد و بر اساس شرایط و هدف خود بهترین روش را برای اخذ ویزای فنلاند انتخاب نماید و از این طریق اقدام نماید. به همین دلیل این مسیر بسیار حساس است و نیاز به آگاهی از قانون کشور این کشور می باشد. در نتیجه متقاضی نیاز دارد که با وکیل بین الملل  مشرف به قوانین مشاوره نماید. هرچند اخذ ویزا در فنلاند برای ایرانی ها امری بسیار دشوار بوده و نیازمند بررسی دقیق تر می باشد که به این صورت میزان ریسک اخذ ویزا به حداقل می رسد و نتیجه بخش تر می شود. در غیر این صورت با ریجکت شدن ویزای کشور فنلاند ممکن است شانس متقاضی برای اقدام دوباره حتی برای سایر کشورهای نیز با مشکل مواجه شود. پس پیشنهاد می شود قبل از هرگونه اقدام با موسسه حقوقی ملک پور با سابقه ترین دفتر حقوقی مهاجرتی با ویزاهای موفق بسیار است مشورت کرده تا نتیجه بخش ترین مسیر را برای اخذ ویزای فنلاند طی نمایید.

دفتر حقوقی ملک پور

ویزای فنلاند و وقت سفارت ویزای کشور

ویزای فنلاند

افرادی که قصد اخذ ویزای کشور فنلاند را دارند ابتدا باید درخواست خود جهت اخذ ویزا را به صورت آنلاین ارسال نمایند و هزینه ویزا نیز به صورت آنلاین پرداخت شود. پس از ارسال درخواست یک ایمیل یا یک نامه برای تعیین وقت برای متقاضی ارسال می شود. به این ترتیب قرار ملاقات حضوری و مصاحبه مشخص می شود. برای رزو مصاحبه حضوری باید یک ایمل به آدرس زیر ارسال شود :

appointmentfinland@vfshelpline.com

 تاییدیه مصاحبه نیز برای متقاضی ایمیل می شود.

سفارت فنلاند در تهران:

تهران- منطقه 4- خیابان موسوی (گلستان پنجم) -میدان هروی- مرکز هروی- طبقه چهارم

ویزای فنلاند و توصیه های مهم

اخذ ویزای فنلاند و دریافت اقامت از این کشور امری بسیار حساس است که فرد متقاضی برای اقدام باید تمام جوانب و شرایط خود را در نظر گرفته و بسنجد و با توجه به هدف و شرایط خود راه های اخذ ویزای فنلاند را بررسی نمایند و قدم به قدم طی نماید. به این صورت می توان با کمک گرفتن از وکلای بین المللی و افرادی که به قوانین کشور فنلاند مشرف هستند مدارک را به صورت کامل ارائه داد تا میزان ریسک ویزا به حداقل رسانده شود. این مقاله توسط گروه حقوقی موسسه ملک پور تهیه و تنظیم شده است و هرگونه کپی برداری و رو نوشت از این مقاله شرعا حرام است و به دور از اجازه موسسه می باشد. ولی به طور کلی باید این موضوع را در نظر داشت که دریافت ویزای فنلاند برای ایرانی ها امری دشوار است زیرا فنلاند کشوری مهاجر پذیر نیست ولی افرادی که خواهان تحصیل و زندگی در حوزه اسکاندیناوی هستند می توانند برای کشورهای دیگری همچون دانمارک که شرایط مناسبی داشته و ویزا شدن برای افراد واجد شرایط امکان پذیر می باشد اقدام کنند. به این صورت که محدودیت سنی نداشته و برای همراه متقاضی نیز شرایط مناسبی فراهم است . با مراجعه به لینک زیر می توانید در خصوص تحصیل در دانمارک نیز اطلاعات خود را افزایش دهید.

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای فنلاند و سخن پایانی

ویزای فنلاند و نکات مهم که فرد متقاضی اخذ ویزا باید از آن اطلاع داشته باشد در این مقاله به طور کامل بیان شده است. با توجه به این که روش های اخذ ویزای فنلاند و اقامت آن متفاوت است بنابراین متقاضیان باید با توجه به هدف خود و برنامه مهاجرتی ویزای فنلاند را درخواست دهند. امیدواریم توانسته باشیم به سوالات شما در باب ویزای فنلاند پاسخ داده باشیم. جهت اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین تخصصی ما در موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تماس حاصل فرموده و مشاوره رایگان دریافت کنید و یا در قسمت دیدگاه نظرات و پرسش های خود را بیان کرده و پاسخ خود را در کوتاه ترین زمان دریافت کنید تا شما را در این امر مهم ویزای فنلاند یاری نماییم .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *