ویزای فرانسه

  • ویزای فرانسه و مقدمه ای بر آن
  • ویزای فرانسه و شرایط عمومی
  • ویزای فرانسه و انواع ویزا
  • ویزای فرانسه و دریافت ویزای تحصیلی
  • ویزای فرانسه و دریافت ویزای کاری
  • ویزای فرانسه و دریافت ویزای درمانی
  • ویزای فرانسه و ویزاهای بلند مدت
  • ویزای فرانسه و سرمایه گذاری
  • ویزای فرانسه و دریافت ویزای توریستی
  • ویزای فرانسه و دریافت ویزای ازدواج
  • ویزای فرانسه و وضعیت ویزای همراه
  • ویزای فرانسه و شرایط عمومی کشور فرانسه
  • ویزای فرانسه و مدارک لازم برای اقدام
  • ویزای فرانسه و وکیل متخصص ویزا
  • ویزای فرانسه و وقت سفارت فرانسه
  • ویزای فرانسه و توصیه های مهم
  • ویزای فرانسه و سخن پایانی
ویزای فرانسه

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای فرانسه و مقدمه ای بر آن

 ویزای فرانسه و شرایط اخذ اقامت فرانسه در این مقاله مورد بحث بررسی علمی قرار گرفته است. در این مقاله انواع  ویزای فرانسه و مراحل اخذ اقامت فرانسه بررسی شده است. در سال های اخیر متقاضیان سوالاتی در مورد اخذ اقامت این کشور داشتند و همیشه این سوال در ذهن متقاضیان وجود دارد که چگونه ویزای فرانسه دریافت کنیم؟ ما در این مقاله به سوالات شما عزیزان پاسخ داده ایم و تمام تلاش ما بر این بوده که نکات مهم اقامت در این کشور را دراین مقاله برای شما خوانندگان عزیز مطرح کنیم و به صورت کامل و جامع مورد بررسی واقع شود. با توجه به این که کشور فرانسه عضو کشورهای محدوده شنگن و بزرگترین کشور غرب اروپا می باشد و دارای 68 میلیون جمعیت است اخذ ویزای فرانسه پروسه ای حساس و مهم می باشد. به افراد متقاضی پیشنهاد می شود قبل از هر اقدامی از وکیل مهاجرت به فرانسه و مشاورین و وکلای بین المللی موسسه حقوقی ملک پور مشاوره دریافت کنید. شما می توانید با موسسه حقوقی ملک پورتماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان بهره مند گردید.

ویزای فرانسه و شرایط عمومی

ویزای فرانسه و شرایط عمومی فرانسه در این بخش  برای متقاضیان عزیز بررسی شده و راهنمایی های لازم انجام شده است. عزیزان برای اخد اقامت فرانسه باید در ابتدا در خواست ویزا دهند درخواست ویزای شما با توجه به نیاز شما بررسی می شود. کشور فرانسه با توجه به جمعیت و وسعت خود خدمات مختلفی را ارائه می دهند. این کشور ویزای هایی همانند : ویزای کاری، ویزای تحصیلی، ویزای سرمایه گذاری، ویزای درمانی، ویزای ازدواج و ویزای توریستی ارائه می دهد . ویزاها با توجه به شرایط شما تغییر می کند و باید به این نکته توجه داشته باشید مدارک لازم جهت اخذ هر یک از ویزا های درخواستی متغییر می باشد. دوستان عزیز می توانند برای اطلاع از مدارک مورد نیاز هر یک از ویزای های مورد نظر از سایت موسسه حقوقی ملک پور دیدن نمایند.

ویزای فرانسه و انواع ویزا

ویزای فرانسه و انواع ویزای فرانسه برای افراد ی که تمایل به سفر و مهاجرت به کشور فرانسه را دارند نام برده شده است. کشور فرانسه بزرگ ترین کشور اروپایی غربی است که سومین کشور بزرگ قاره اروپا می باشد. این کشور برای متقاضیان ورود به این کشور و فعالیت به هر نحوی ویزای فرانسه و اجازه ورود به این کشور را صادر می کند. متقاضیان که قصد ورود به این کشور را دارند می توانند با توجه به نیاز خود به سفارت این کشور در محل زندگی خود مراجعه کرده و نسبت به درخواست خود جهت ورود به فرانسه ویزای مرتبط را دریافت کنند. در ادامه این بحث به بررسی انواع ویزای فرانسه و بررسی آن ها پرداختیم.

1 : ویزای تحصیلی فرانسه

2:ویزای کاری فرانسه

3: ویزای درمانی فرانسه

4: ویزای سرمایه گذاری فرانسه

5: ویزای ازدواج فرانسه

6:ویزای ورزشکاری فرانسه

7: ویزای هنرمندان فرانسه

8: ویزای توریستی فرانسه

ویزای فرانسه و دریافت ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی فرانسه و اخذ اقامت فرانسه از طریق تحصیل مورد بحث می باشد. ویزای تحصیلی فرانسه در موارد مختلفی صادر می شود. متقاضیان می توانند بسته به نوع در خواست خود ویزای تحصیلی فرانسه را درخواست کنند. کشور فرانسه با توجه به این که چهارمین کشور صنعتی جهان بزرگترین کشور اروپای غربی می باشد متقاضیان زیادی جهت تحصیل در این کشور وجود دارد. کشور فرانسه از دسته کشورهایی است که تحصیل با قیمت مناسب و تقریبا رایگان امکان پذیر می باشد. ویزای فرانسه جهت تحصیل در این کشور متفاوت می باشد و به چند دسته تقسیم می شود.

  • ویزای تحصیلی کوتاه مدت

    ویزای فرانسه برای متقاضیان تحصیل به صورت های مختلف صادر می شود یکی از این نوع ویزا ها ویزای تحصیلی کوتاه مدت فرانسه می باشد متقاضیان ویزای تحصیلی کوتاه مدت فرانسه  باید توجه داشته باشند که اصولا این ویزاها برای دوره‌ های زبان اخذ می‌شود نکته قابل توجه که در این نوع ویزا وجود دارد اعتبار آن می باشد که مدت سه ماه است و دانشجویان به این نکته مهم توجه کنند در صورت اتمام این سه ماه امکان تمدید این نوع ویزا وجود ندارد نکته جالبی که ویزای کوتاه مدت تحصیلی فرانسه را جذاب می کند رایگان بودن این ویزا می باشد

  • ویزای تحصیلی بلند مدت

    ویزای فرانسه و اخذ ویزای تحصیلی بلند مدت فرانسه که موضوع بحث می باشد در سال 2013 توسط قانون فرانسه پایه گذاری کرد این ویزا اصولا برای افرادی می باشد که قصد تحصیل در این کشور را بیشتر از 6 ماه دارند اصولاً افرادی که متقاضی این نوع ویزا می باشند جهت تحصیل در دوره های بلند مدت دانشگاهی این نوع ویزا را ارائه می‌ دهند با توجه به این موضوع لازم است بدانیم تحصیلات دانشگاهی در فرانسه به سه دسته تقسیم می شود که در آن مقطع کارشناسی چهار سال مقطع کارشناسی ارشد دو سال و مقطع دکترا سه سال ویزای تحصیلی دریافت می کنند ویزای تحصیلی بلند مدت به عنوان یک اجازه اقامت محسوب می شود تمام دانشجویان بین المللی که قصد تحصیل دانشگاهی در کشور فرانسه دارند ویزای اقامت بلند مدت یا تحصیلی صادر می شود متقاضیانی که می‌خواهند این ویزا را دریافت کنند باید توجه داشته باشند که حتما فراگیری زبان فرانسه بسیار اهمیت دارد هزینه این نوع ویزا 670 یورو می ‌باشد

  • ویزای تحصیلی جهت شرکت در آزمون

    ویزای فرانسه و اخذ ویزای تحصیلی فرانسه نیازمند  پذیرش از دانشگاه مورد نظر متقاضی می باشد نظام حقوقی فرانسه این امکان را به متقاضیان داده است که  که جهت شرکت در آزمون های ورودی موسسات آموزشی و دانشگاه ها  بتوانند از ویزاهای شرکت در آزمون ورودی استفاده نمایند این ویزا ها کوتاه مدت بوده و صرفا جهت شرکت در آزمون های ورودی صادر می شود متقاضیان می‌ توانند در صورت قبولی در آزمون موسسات و دانشگاه های مورد نظر از اداره مهاجرتی محل زندگی خود تقاضای ویزای تحصیلی فرانسه و اجازه اقامت بلند مدت تحصیلی  کسب کنند.

ویزای فرانسه و دریافت ویزای کاری

ویزای کاری فرانسه و اخذ اقامت کاری  فرانسه در این بخش از مقاله مورد بحث واقع شده است با توجه به اینکه کشور فرانسه چهارمین کشور صنعتی جهان و بزرگترین کشور اروپای غربی می باشد در سال های اخیر اعلام کمبود نیروی کار متخصص کرده است اما تفاوت آن با سایر کشورهای اروپایی در این موضوع می باشد که کشور فرانسه ویزای جست و جوی کار برای متخصصان و متقاضیان کار در این کشور فراهم نمی‌کند متقاضیان کار در این کشور باید الزاماً یک کارفرما در این کشور داشته باشند تعیین این کارفرما کاری دشوار می باشد اصولاً کارفرمایان برای استخدام نیروهای خارجی باید طبق قوانین و شرایطی درخواست نیروی خارجی و اخذ ویزای فرانسه داشته باشند کارفرمایان متقاضی استخدام نیروی خارجی در ابتدا باید شغل مورد نظر را در کشور فرانسه به مدت سه ماه آگهی کرده و در صورت نبود نیروی متخصص مورد نیاز سه ماه دیگر آگهی را در کل اتحادیه اروپا باید منتشر کند در صورتی که بعد از 6 ماه نیروی کار مورد نظر کارفرما یافت نشد کارفرما فرانسوی می‌ توانند نیروی کاری متخصص را از کشورها سایر قاره ها داشته باشد که آن هم با تأیید اداره کار واداره امور مهاجرتی کشور فرانسه امکان پذیر می باشد.ویزا های کاری فرانسه به صورت سالانه باید تمدید شود و نکته جالب این می باشد که بعد از 4 سال به اقامت دائم تبدیل می شود. متقاضیان می توانند بعد از ورود به این کشور درخواست ویزای همراه داشته باشند. هزینه 368 یورو می باشد و متقاضیان جهت اخذ ویزای همراه باید هزینه برابر 368 یورو دیگر پرداخت نمایند. مهم ترین نکته ای که متقاضیان ویزای کاری فرانسه باید توجه داشته باشند درصد بیکاری در این کشور می باشد در انتهای این متن نموداری مربوط به درصد بیکاری کشور فرانسه در سال های اخیر آمده است.

ویزای فرانسه

ویزای فرانسه و دریافت ویزای درمانی

ویزای درمانی فرانسه و نحوه اخذ ویزای درمانی مورد توجه بیماران زیادی در سر تا سر دنیا می باشد. کشور فرانسه از جمله کشور هایی می باشد که دارای امکانات پزشکی مناسبی می باشد و این باعث شده این کشور همانند کشورهایی مانند آلمان ، انگلیس و … افراد متقاضی درمان در سر تا سر دنیا را جذب خود کند. اصولا این ویزا جزو ویزا های کوتاه مدت محسوب می شود و برای افرادی صادر می شود که در کشور خود امکانات درمانی مناسبی را دریافت نمی کنند ومتقاضیان دریافت این نوع ویزا در ابتدا باید با یک بیمارستان و یا مرکز پزشکی در این کشور هماهنگی های لازم را انجام داده و در صورت پذیرش بیمارستان و یا موسسات درمانی می توانند با نامه ی تایید شده از این مراکز اقدام به اخذ ویزا فرانسه و ویزای درمانی این کشور کنند. افراد متقاضی برای بهبود باید بعد از انجام مراحل پذیرش مرکز درمانی تمکن مالی خود را برای هزینه های این درمان و نامه تایید دولتی در صورت استفاده از خدمات دولتی به سفارت ارائه دهند و مدارک مورد نظر سفارت فرانسه از قبیل عکس متقاضی ، کپی شناسنامه و مدارک مربوط به هویت شخص و… در پرونده متقاضی باشد.

ویزای فرانسه و ویزاهای بلند مدت

ویزا فرانسه اقامت بلند مدت فرانسه اصولا به اقامت بالای 90 روز گفته می شود به این معنی است که متقاضیان باید برای اقامت بیش از 90 روز در این کشور نیاز به اخذ ویزای های بلند مدت دارد اما نکته جالب آن می باشد که شهروندان اتحادیه اروپا می توانند آزادانه مدت 90 روز در کشور فرانسه تردد نمایند. ویزا های بلند مدت خود به چند دسته تقسیم می شوند. اصولا به ویزای های بیشتر از 180 روز ویزای بلند مدت گفته می شود افرادی که ویزای بلند مدت دارند می توانند در اتحادیه اروپا رفت و آمد کنند. در انتها تعدادی از ویزای های بلند مدت فرانسه برای شما عزیزان نام برده شده.

1: ویزای سرمایه گذاری فرانسه

2: ویزای تحصیلی فرانسه

3: ویزای کاری فرانسه

ویزای فرانسه و سرمایه گذاری

ویزا سرمایه گذاری فرانسه و اقامت کوتاه مدت  این کشوراز  طرق مختلفی بدست می آید. یکی از شیوه هایی که متقاضیان می توانند ویزای این کشور را دریافت نمایند سرمایه گذاری در این کشور می باشد. فرانسه کشوری با بیش از 65 میلیون مصرف کننده در دنیا و دومین کشور پرمصرف اروپا می باشد همچنین کشور فرانسه دارای ششمین اقتصاد بزرگ جهان می باشد باید توجه داشت که کشور فرانسه از بزرگترین کشورهای اتحادیه اروپا و از قوی ترین اقتصادهای این اتحادیه می باشد متقاضیان عزیز قابل توجه است که اتحادیه اروپا با بیش از 500 میلیون مصرف کننده بزرگترین اقتصاد جهان می باشد لازم به ذکر است که کشور فرانسه 9 کشور اقتصادی جهان می باشد متقاضیان ثبت شرکت در فرانسه می توانند با ثبت شرکت در این کشور یک ویزای بلند مدت دریافت کرده و به راحتی به این کشور مقصد و کشور خود رفت و آمد داشته باشند متقاضیان عزیزی که قصد سرمایه گذاری و ثبت شرکت در کشور فرانسه را دارند باید بدانند یکی از شرایط ثبت شرکت و شروع کار در این کشور استخدام تبعه فرانسوی می باشد و حداقل 2000 تا 2500  یورو در ماه دستمزد دریافت کنند متقاضیان سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت می توانند برای خانواده خود که شامل همسر و فرزند زیر 18  سال می باشد اقامت این کشور را دریافت کند و نکته جالب ویزای همراه در این می باشد که شما اجازه کار دارید ولی در ابتدا باید کار را پیدا کرده و از کار فرما خود تقاضا کرده تا از اداره ی مهاجرت درخواست اجازه کار نمایید. مهم ترین نکته در این سرمایه گذاری در این کشور هزینه ای می باشد که باید افراد مد نظر خود قرار دهند این هزینه بالغ بر 100 هزاریورو می باشد و افراد این مبلغ را باید به عنوان حداقل سرمایه جهت ویزای سرمایه گذاری مد نظر قرار دهند

ویزای فرانسه و دریافت ویزای توریستی

ویزای توریستی فرانسه از دسته ویزای های کوتاه مدت می باشد و فرد اجازه اقامت کوتاه مدت در این کشور را دارد. ویزای توریستی کشور فرانسه این اجازه را به شما می دهد که به سایر کشورهای اروپایی سفر کنید. طبق پیمانی که در سال 1985 بین 5 کشور اروپایی منعقد شد افراد می توانند با دارا بودن ویزای یکی از این کشورها به سایر کشور های عضو این کنوانسیون سفر کنند در حال حاضر کشور های عضو این کنوانسیون 26 کشور می باشند. افرادی که از طریق ویزای توریستی فرانسه وارد این کشور می شوند حق کار، تحصیل، سرمایه گذاری و… را ندارند و برای انجام امری متفاوت حتما باید نوع ویزای خود را تغییر دهند. اصولا ویزای توریستی فرانسه مدتی 3 ماه دارد که این مدت قابل تمدید می باشد. متقاضیان برای ورود به این کشور از طریق ویزای توریستی نیاز به شرایطی دارند که مهم ترین آن ها دارا بودن پاسپورت شما به یک مهر شنگن می باشد و حتما باید حداقل 1 بار وارد کشورهای اتحادیه اروپا شده باشید تا ویزای توریستی فرانسه برای شما عزیزان صادر شود

ویزای فرانسه و دریافت ویزای ازدواج

ویزای ازدواج فرانسه و در خواست این ویزای برای افراد متقاضی متفاوت و بستگی به شرایط دارد اگر شما در خواست ازدواج با یک فرد فرانسوی را دارید می توانید از طریق اخذ اقامت این کشور تابعیت این کشور را بدست بیاورید و این موضوع بستگی به شرایط فرد مقابل دارد اما در مورد افرادی که اقامت دائم این کشور را دارند شرایط به این صورت نمی باشد. متقاضیان درخواست می توانند در صورت ازدواج با افرادی که اقامت دائم این کشور را دارند ویزای همراه درخواست دهند و به عنوان همراه متقاضی وارد این کشور شوند. افراد متقاضی اقامت دائم ار طریق ازدواج باید درخواست خود را ثبت نمایند امکان دارد تقاضای شما 3 تا 4 سال طول بکشد به همین دلیل بهتر است متقاضیان از وکلای مهاجرت فرانسه و موسسه حقوقی ملک پور مشاوره گرفته و پروسه خود را به اقداماتی مطمئن پیش ببرید.

اخذ اقامت فرانسه از طریق ازدواج و تولد
سرمایه گذاری فرانسه

ویزای فرانسه و وضعیت ویزای همراه

ویزای همراه فرانسه برای همراهی ویزاهای مختلف صادر می شود افرادی که به عنوان دانشجو جهت تحصیل در این کشور اقدام می کنند می توانند تقاضای ویزای همراه داشته باشند همچنین سایر ویزا ها این امکان را داند که تقاضای ویزای همراه برای خانواده خود داشته باشند. در قانون فرانسه خانواده به همسر و فرزند زیر 18 گفته می شود و فردی که به هر نحوی وارد این کشور شده و اقامت فرانسه را دارد نمی تواند برای پدر و مادر خود و یا فرزند بالای 18 سال خود درخواست ویزای همراه داشته باشد. اوصولا ویزای همراه دارای شرایط یکسانی می باشد ولی در برخی موارد امکان دارد موارد همچون اجازه کار و تحصیل متفاوت باشد اما نکته قابل توجه آن می باشد که اصولا ویزای های همراه اجازه کار و تحصیل دارند پیشنهاد می شود جهت اطلاع از قوانین کامل ویزای همراه فرانسه از از موسسه حقوقی ملک پور مشاوره دریافت نمایید.

ویزای فرانسه و شرایط عمومی کشور فرانسه

ویزا فرانسه و اقامت این کشور دارای شرایط متفاوت می باشد با توجه به این که کشور فرانسه از پیشرفته ترین کشور هایی دنیا می باشد متقاضیان باید نسبت به هدف مهاجرتی خود درخواست ویزا نمایند. ویزا فرانسه در موارد مختلف صادر می شود و با توجه به این که فرانسه در اتحادیه اروپا و عضو کنوانسیون شینگن می باشد افرادی که ویزای فرانسه را دریافت کردند می توانند به راحتی در سطح اتحادیه اروپا رفت و آمد داشته باشند. متقاضیان باید برای شروع اخذ ویزای فرانسه ابتدا وقت سفارت از این کشور دریافت کنند دوستان عزیز دقت نمایند تعیین وقت سفارت به صورت حضوری می باشد و نیازی به حضور شما در محل سفارت نمی باشد. عزیزان توجه داشته باشید که مدارک مورد نظر جهت اخذ ویزا های فرانسه متفاوت می باشد و برخی از موارد مشترک هستند به متقاضیان توصیه می شود جهت اخذ ویزا مدارک مورد نظر را مطالعه نمایید. دوستاران عزیز وقت سفارت کشور فرانسه در کشور ما 2 هفته ای می باشد و بهتر است افراد متقاضیان نسبت به زمان خود این تایم را  با دقت تنظیم نمایند

پاسپورت فرانسه
ویزای تحصیلی فرانسه

ویزای فرانسه و مدارک لازم برای اقدام

ویزای فرانسه و اخذ اقامت این کشور الزام به ارائه  مدارکی دارد این مدارک درون پرونده شما به سفارت ارائه می شود و امتیازات شما و پرونده شما با توجه به درخواست و نوع ویزای شما بررسی می کنند. متقاضیان عزیز توجه داشته باشید نحوه ارائه مدارک شما برای مثبت شدن جواب ویزا اهمیت فراوان دارد به همین دلیل پیشنهاد می شود از وکیل متخصص مهاجرت و ویزای فرانسه مشاوره دریافت کنید.

1: عکس پاسپورت

2: تکمیل فرم ویزای ارائه شده توسط سفارت

3: مدارک هویتی شخص متقاضی

4: باید پاسپورت شما حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.

5: مدارک مربوط به تمکن مالی

6: مدارک مربوط رزرو خانه و هتل در مدت اقامت

7: مدارک مربوط به بیمه مسافرتی

8: مدارک زبان فرانسه و مدارک زبان انگلیسی معادل

9: مدارک پذیرش دانشگاهی جهت ویزای کاری فرانسه

10: دعوت نامه ی کاری جهت ویزای کاری فرانسه

ویزای فرانسه و وکیل متخصص ویزا

ویزای فرانسه و اخذ اقامت بلند مدت این کشور باید از طرق امن بررسی شود و راهکارهای مناسبی برای آن ارائه شود پیشنهاد می‌شود افرادی که متقاضی اخذ ویزای فرانسه و اقامت در این کشور می باشند از وکلای تخصصی بین الملل ویزای مهاجرت فرانسه استفاده نمایند افراد باد توجه داشته باشند که اخذ وکیل و دریافت وکیل بین المللی ریسک ویزای این کشور را کاهش می دهد. متقاضیان عزیز توجه داشته باشید که ریجکت شدن شما و رد شدن درخواست شما امری بسیار خطرناک می باشد و این امکان را دارد شانس شما برای مهاجرت به کشور های دیگه ر از بین ببرد. پس بهتر است قبل از هر گونه اقدام برای اخذ ویزا با وکیل مهاجرت و موسسه حقوقی ملک پور در تماس باشید و با توجه به سابقه 15 ساله در امر مهاجرت راهنمایی بهتری را دریافت نمایید.

ویزای فرانسه و وقت سفارت فرانسه

ویزای فرنسه و وقت سفارت این کشور با توجه به ترافیک کنسولگری هر کشور متفاوت می باشد در ایران با توجه به فصل مورد نظر و تقاضای آن امکان تغییر در این زمان وجود دارد دوستان عزیز می توانند برای تایین وقت سفارت خود به سایت سفارت این کشور مراجعه کرده زمان مصاحبه خود را تایین نمایید.اصولا تایم سفارت فرانسه 2هفته ای می باشد اما متقاضیان باید با توجه به فصل پیش بینی داشته باشند که امکان دارد این زمان به 5 تا 6 هفته افزایش یابد و اما هزینه  صدور ویزای توریستی برای متقاضیان از 35 یورو تا 60 یورو می باشد که بستگی به سن متقاضیان دارد و نکته جالب آن است که کودکان زیر 6 سال نیاز به پرداخت هزینه ی ویزا ندارند.  همراهان گرامی برای سهولت کار شما در انتها این مطلب آدرس سفارت فرانسه در ایران قرار داده شده است.

 تهران، خیابان نوفل لو شاتو، پلاک 66-64

ویزای فرانسه و توصیه های مهم

 ویزای فرانسه و اخذ اقامت این کشور امری حساس می باشد. متقاضیان عزیز باید توجه داشته باشید که جهت اخذ ویزای فرانسه و اقامت این کشور چه به صورت بلند مدت یا کوتاه مدت باید پرونده کامل و مناسبی ارائه شود هرچه پرونده شما بهتر و پر بار تر باشد اخذ ویزای شما سریع تر و با ریسک پایین تری می باشد. متقاضیان باید توجه داشته باشند که مدرک زبان فرانسوی برای پروسه ی شما بسیار مفید و ارزنده می باشد. باتوجه به این که کشور فرانسه از دسته کشور هایی می باشد که سطح اقتصادی در این کشور یا سایر کشور های اروپایی متفاوت می باشد و نرخ بیکاری در این کشور بالا می باشد دوستان عزیز بایذ در انتخاب خود دقت لازم را داشته باشند زیرا یک مهاجرت نا موفق می تواند شانس مهاجرت دوبار را از شما بگیرد. با توجه به این که کشور فرانسه از دسته کشور های پر هزینه جهان می باشد توصیه می شود متقاضیان قبل از ورود به این کشور هزینه های زندگی در این کشور را بررسی کرده و بعد از آن جهت ویزای و اقامت این کشور اقدام نمایند.حداقل حقوق در این کشور 2000 یورو می باشد دوستان و همراهان گرامی می توانند در جدول زیر از هزینه های زندگی در شهر پاریش فرانسه اطلاع داشته باشند.

ویزای فرانسه و سخن پایانی

ویزای فرانسه و مواردی که متقاضیان ویزای فرانسه باید از آن اطلاع داشته باشد در مقاله بالا به طور کامل بیان شده است با توجه به اینکه ویزای کشور فرانسه و اقامت این کشور انواع مختلفی دارد متقاضیان سفر و مهاجرت به فرانسه باید طبق برنامه ی مهاجرتی و سفر خود درخواست ویزای کشور فرانسه داشته باشد با توجه به اینکه کشور فرانسه از کشورهای بزرگ اروپایی می باشد ویزای این کشور از شیوه های گوناگونی اخذ می شود متقاضیان می توانند جهت اخذ ویزای کشور فرانسه وکلای متخصص بین المللی ویزا کمک بگیرند متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر ازسایت موسسه حقوقی ملک پور اطلاعات کافی را دریافت کنند در سایت موسسه با توجه به درخواست شما عزیزان ویدیو هایی برای راهنمایی شما عزیزان به صورت رایگان تهیه شده است و می توانید برای اطلاع از بهترین روش های مهاجرت ویدیوی راهنمای گام به گام مسیر مهاجرت را مشاهده نمایید. در انتها پیشنهاد می شود با دریافت مشاوره از مشاورین و وکلای موسسه حقوقی ملک پور بهترین شیوه مهاجرت را در پیش داشته باشند. متقاضیان ویزای کشور فرانسه و مهاجرت به این کشور می توانید در قسمت انتهایی مقاله، در قسمت دیدگاه نظرات و پرسش ها سوالات خود را بیان نموده و پاسخ خود را در کوتاه ترین زمان ممکن دریابید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ویزای فرانسه
به این پست امتیاز دهید!