ویزای سوئد

  • ویزای سوئد و مقدمه ای بر آن
  • ویزای سوئد و شرایط عمومی
  • ویزای سوئد و انواع ویزا
    • ویزای نوع A
    • ویزای نوع B
    • ویزای نوع C
    • ویزای نوع D
  • ویزای سوئد و ویزای تحصیلی
  • ویزای سوئد و ویزای کار
  • ویزای سوئد و ویزای درمانی
  • ویزای سوئد و ویزای بلند مدت
  • ویزای سوئد و ویزاهای دیگر
  • ویزای سوئد و مدارک لازم برای اقدام
  • ویزای سوئد و وکیل متخصص ویزا
  • ویزای سوئد و وقت سفارت
  • ویزای سوئد و توصیه های مهم
  • ویزای سوئد و سخن پایانی
ویزای سوئد

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای سوئد و مقدمه ای بر آن

ویزای سوئد و مهاجرت به سوئد در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار میگیرد. ویزای سوئد از طرق مختلفی به دست می آید که در این مقاله شرح داده خواهد شد. روش های اخذ ویزای سوئد چیست؟ چگونه ویزای سوئد منجر به اقامت این کشور می شود؟  با توجه به شرایط خاص کشور سوئد در زمینه های رفاه اجتماعی، نظام آموزشی و اقتصاد پیشرفته سوئد این کشور مقصد مهاجرت بسیاری از علاقه مندان می باشد. ما در این مقاله سعی نموده ایم مهمترین و اساسی ترین نکات مربوط به ویزای سوئد را به صورت ساده و مفصل بیان کنیم. این مقاله توسط کارشناسان مجرب موسسه حقوقی ملک پور به نگارش در آمده است. در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی شما می توانید با این موسسه تماس حاصل فرموده و از اطلاعات رایگان بهره مند شوید.

فایل تصویری موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با سوئد
فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با دوره های زبان در سوئد

ویزای سوئد و شرایط عمومی

کشور سوئد از جمله کشورهای حوزه اسکاندیناویست و در شمال اروپا واقع شده است. مساحت این کشور 449/964 کیلومتر مربع می باشد که از نظر وسعت کشور اروپاییست. آب و هوای شمال و جنوب سوئد به دلیل کشیدگی طولی این کشور متفاوت است. شمال آن بسیار سرد است و برای سکونت مناسب نمی باشد ولی جنوب این کشور از آب و هوای معتدلی برخوردار است. نظام حاکم بر کشور سوئد نظام سوسیالیستی است واز نظر رسیدگی اجتماعی به مردم در جایگاه بسیار بالایی قرار دارد، به همین دلیل مهاجرت به سوئد طرفداران زیادی دارد. شناخت روشهای اخذ ویزای سوئد، اقامت و تابعیت آن و شرایط زندگی در این کشور برای کسانی که متقاضی مهاجرت به سوئد می باشند حائز اهمیت است. در این مقاله بر آنیم طرق مختلف اخذ ویزای سوئد را به صورت مفصل مورد بررسی قرار دهیم، در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر شما میتوانید با تماس با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه mie اتریش از مشاوره رایگان برخوردار شوید.

ویزای سوئد و انواع ویزا

  • ویزای سوئد نوع A

    با این نوع ویزا که ترانزیت نام دارد مسافر نمی تواند از فرودگاه خارج شود و فقط این اجازه را دارد که از طریق یکی از فرودگاه های کشور سوئد پرواز خود را تغییر دهد و به کشور مقصد خود برود.

  • ویزای سوئد نوع B

    این نوع ویزا ویزای عبور نامیده می شود، با این نوع ویزا مسافر می تواند از فرودگاه خارج شود و و از حوزه شنگن به عنوان مکانی برای عبور خود استفاده کند و سپس به کشوری خارج از حوزه شنگن برود.

  • ویزای نوع C

    این نوع ویزای سوئد ویزای توریستی است و بیشتر ایرانی ها برای ورود به سوئد از این نوع ویزا استفاده می کنند.

  • ویزای نوع D

    این نوع ویزا ویزای بلند مدت می باشد و بیشتر تاجران و بازرگانان از این نوع ویزا استفاده می کنند. در این نوع ویزا شخص این امکان را دارد که در طول سال هر وقت نیاز باشد از این کشور خارج و دوباره وارد شود.

ویزای سوئد و ویزای تحصیلی

اخذ ویزای سوئد از طریق تحصیل امکان پذیر می باشد. برای تحصیل در کشور سوئد شما بایستی ابتدا از یکی از دانشگاه های این کشور با پرداخت هزینه یک سال اول تحصیل خود پذیرش بگیرید. با دریافت پذیرش تحصیلی می توانید برای اخذ ویزای تحصیلی سوئد اقدام نمایید. بر حسب اینکه متقاضی از اتباع خارج از اتحادیه اروپا باشد و یا از شهروندان اتحادیه اروپا اصول مربوط به ویزای تحصیلی متفاوت می باشد. در صورتی که متقاضی از شهروندان اتحادیه اروپا باشد برای ورود به کشور سوئد نیازمند اخذ ویزا نمی باشد ولی چنانچه بخواهد بیش از 12 ماه در این کشور بماند باید در اداره مالیات سوئد ثبت نام نماید.در شرایطی که متقاضی از اتباع خارج از اتحادیه اروپا باشد و مدت تحصیل بیشتر از سه ماه به طول بیانجامد باید قبل از ورود به کشور سوئد ویزای تحصیلی سوئد اخذ نماید که این ویزا مجوز اقامت در این کشور را نیز به همراه دارد.

در جدول ذیل لیست تعدادی از دانشگاه های برتر کشور سوئد ارائه می گردد.

رتبه کشوریرتبه جهانیدانشگاهشهر

1
40موسسه کارولینسکااستکهلم
287دانشگاه اوپسالااوپسالا
398دانشگاه لوندلوند
4153دانشگاه استکهلماستکهلم
5187KTH Royal Institute of Technologyاستکهلم
6201-250دانشگاه صنعتی چالمرزگوتنبرگ
6201-250دانشگاه گوتنبرگگوتنبرگ
8251-300دانشگاه علوم کشاورزی سوئداوپسالا
9301-350دانشگاه Umeåاومئو

تا قبل از سال 2011تحصیل در کشور سوئد رایگان بود اما پس از آن نظام آموزشی سوئد تغییر نمود  و تحصیل در این کشور با پرداخت هزینه همراه می باشد. تحصیل در مقاطع مختلف دانشگاهی شرایط متفاوتی دارد  که در این بخش از مقاله ارائه می گردد.

  • مقطع لیسانس

    تحصیل در مقطع لیسانس 4 سال به طول می انجامد. شما در کنار تحصیل اجازه کار کردن به مدت 10 ساعت در هفته دارید و از این طریق می توانید بخشی از هزینه های خود را تامین نمایید. متقاضی تحصیل در مقطع لیسانس باید دارای مدرک آیلتس 6 باشد.

  • فوق لیسانس

    مدت زمان تحصیل در دوره فوق لیسانس در دوره فوق لیسانس در کشور سوئد 2 سال می باشد. برای اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی در دوره فوق لیسانس داشتن مدرک آیلتس 5/6 ضروری می باشد. دانشجو در کنار تحصیل در این مقطع تحصیلی اجازه کار پاره وقت به مدت 20 ساعت در هفته دارد.

  • دکتری

    در صورتی که متقاضی دارای مدرک لیسانس وفوق لیسانس از دانشگاه معتبر باشد ونمره آیلتس 7 داشته باشد و نظر استاد مشاور راجلب کند موفق به اخذ بورسیه از دانشگاه های سوئد می شود. با اخذ بورس تحصیلی دانشجو به صورت رایگان تحصیل می کند و از حقوق ماهیانه دو هزار یورو برخوردار خواهد شد. این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور نگارش گردیده است، هر گونه کپی برداری بدون ذکر منبع ایراد شرعی دارد.

  • مدراک مورد نیاز ویزای تحصیلی سوئد

    • مدارک هویتی شامل کپی صفحات شناسنامه
    • نامه پذیرش از دانشگاه که نشان دهنده تمام وقت بودن تحصیل باشد
    • مستندات مربوط به پوشش بیمه سلامت شخص متقاضی در مدت اقامت در سوئد
    • صورت حساب مالی که نشان دهنده تمکن مالی شخص برای پرداخت هزینه هایش در مدت تحصیل در سوئد باشد
    • مدارک مربوط به درخواست آنلاین و پرداخت هزینه های آن
    • مدارک مربوط به پرداخت شهریه
    • سوابق ومدارک تحصیلی

    ویزای تحصیلی سوئد در این بخش از مقاله به صورت مختصر بررسی گردید در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی با مشاورین حقوقی ملک پور تماس برقرار نموده و سوالات خود را در این خصوص مطرح نمایید و از مشاوره رایگان برخوردار شوید.

ویزای سوئد و ویزای کار

کشور سوئد طی دهه های اخیر رونق اقتصادی چشم گیری داشته است و این امر باعث رشد بازار کار در این کشور گردیده است. برای اخذ ویزای کار کشور سوئد همانند بسیاری از کشور های دیگر اروپایی داشتن پیشنهاد کاری از یک کارفرمای معتبر ضروری می باشد. کارفرما باید طبق قوانین سوئد بتواند اسپانسر شود. کارفرمای سوئدی برای جذب نیرو می بایست شغل مورد نیاز خود را 3 ماه در کشور سوئد وسه ماه در کل اتحادیه اروپا آگهی نماید. در صورتی که در سوئد و اتحادیه اروپا متقاضی کار نباشد کارفرما می تواند از افراد خارجی از جمله متقاضیان ایرانی جذب نیرو نماید.

در جدول ذیل تعداد ویزاهای موافقت شده و در صف انتظار کشور سوئد ارائه گردیده است.

آمار ویزای کارژانویه
درخواست ویزاهای دریافت شده4 494
در حال تصمیم گیری3 838
ویزاهای اعطا شده

تایید شده توسط کارفرما

3 067

816

در صف انتظار

برای اخذ ویزای کار سوئد برخی مشاغل مانند پرستاری، پزشکی، مهندسی صنایع، مددکار اجتماعی و …نیاز به تخصص و مدرک دانشگاهی دارند. در برخی دیگر از مشاغل مانند آشپزی، لوله کشی وکارهای ساختمانی نیازی به داشتن مدرک دانشگاهی نمی باشد.

  • مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار سوئد:
    • پیشنهاد کاری از یک کارفرمای معتبر
    • مدارک هویتی
    • مشخص نمودن حداقل حقوق توسط کارفرما که برای تامین معیشت فرد و خانواده وی مورد نیاز است
    • ارائه بیمه و تععین حقوق بازنشستگی
    • گواهی سوء پیشینه
    • گواهی سلامت پزشکی
    • گواهی تمکن مالی

اگر مدت ویزا بیش از سه ماه باشد به شما کارت اقامت می دهند. این مجوز دو ساله می باشد که به مدت دو سال دیگر قابل تمدید می باشد و در صورت پرداخت مالیات طی این چهار سال متقاضی می تواند تقاضای اقامت دائم نماید. بر اساس آخرین آمار گزارش شده نرخ بیکاری در کشور سوئد 6 درصد می باشد که نشانگر فرصت های شغلی در این کشور می باشد. در جدول زیر نرخ بیکاری در کشور سوئد در سال های اخیر نشان داده شده است.

ویزای سوئد

ویزای سوئد و ویزای درمانی

کشور سوئد از جمله کشور هایی است که به منظور درمان بیماران در این کشور ویزا صادر و ارائه می نماید. برای اخذ ویزای درمانی سوئد شخص همزمان با درخواست ویزا بایستی فرم ویژه ای موسوم به برگه C تکمیل نموده و تحویل سفارت سوئد بدهد. به علاوه، یک گواهی پزشکی از سوئد باید ارایه شود که در آن مشخص گردد چه درمانی قرار است بر روی بیمار صورت پذیرد و چه زمانی بیمار تحت درمان قرار می گیرد. همچنین، شخص بیمار بایستی یک گواهی پزشکی از کشور محل سکونت خود ارائه دهد مبنی بر اینکه وی نمی تواند در آن کشور تحت درمان مورد نظر قرار گیرد.

ویزای سوئد و ویزای بلند مدت

اگر مدت اقامت شما در کشور سوئد بیشتر از 91 روز طول بکشد باید تقاضای ویزای بلند مدت بدهید. این نوع ویزا به شما این فرصت را می دهد که علاوه بر کشور سوئد از دیگرکشورهای شنگن هم بازدید کنید. این نوع ویزا برای بیش از یک سال اعتبار داشته و شخص قبل از اتمام ویزا به کشور خود بازگردد.  این نوع ویزا همان ویزای مولتیپل می باشد که به دارنده ویزا این امکان را می دهد تا در دوره اعتبار ویزای خود به دفعات و بدون محدودیت وارد کشورهای عضو حوزه شنگن شود. دارنده ویزای بلند مدت سوئد  در هر 6 ماه می تواند 90 روز در این کشور اقامت نماید. ویزای مربوط به تاجران ویزای بلند مدت می باشد تا در صورت نیاز شخص بتواند برای ملاقات با مشتریان و دیگر تجار بارها به این کشور وارد شود.

ویزای سوئد و ویزاهای دیگر

 کشور سوئد دارای انواع دیگری نیز هست که بستکی به نوع ویزا و هدف شخص از دریافت ویزا دارد، از جله این ویزاها می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

  • ویزای سرمایه گذاری

    برای سرمایه گذاری در سوئد از دو روش می توان اقدام نمود. در حالت اول شخص میتواند از طریق راه اندازی تجارت جدید اقدام نماید و در روش دوم متقاضی می تواند با خرید حداقل 51 درصد از سهام شرکتی که از قبل ثبت شده است نسبت به اخذ ویزای سرمایه گذاری سوئد اقدام نماید.

  • ویزای ازدواج

    در صورتی که شما با یک فرد تبعه سوئد ازدواج نمایید می توانید ویزای کشور سوئد را اخذ نمایید. برای این امر شما بایستی مدارک خود به همراه درخواست خود را به سفارت سوئد تحویل دهید. حدود سه تا پنج ماه بعد شما برای مصاحبه دعوت می شوید. این مصاحبه برای این است که شخص با ارائه مدارکی  ثابت نماید این پیوند یک رابطه واقعی می باشد.

  • ویزای توریستی

    برای اخذ ویزای توریستی سوئد لازم است به صورت آنلاین تقاضای وقت مصاحبه نمایید. پس از تعیین وقت مصاحبه باید در وقت مقرر  جهت انگشت نگاری و تحویل مدارک به سفارت سوئد مراجعه نمایید. برای اخذ ویزای توریستی سوئد شما با ارائه مدارک مربوط به تمکن مالی، مدارک شغلی و…  باید بتوانید افسر ویزا را قانع نمایید که پس از پایان مدت ویزا به کشور خود باز خواهید گشت.

  • ویزای پناهندگی

    • موسسه حقوقی ملک پور به هیچ عنوان روش پناهندگی را به دلیل خطرات احتمالی  پیشنهاد نمی دهد. برای اطلاع از طرق قانونی مهاجرت شما می توانید با خرید ویدئوی گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت اطلاعات کاملی در  زمینه به دست آورید تا بتوانید بهترین روش مهاجرت را انتخاب نمایید.

ویزای سوئد و مدارک لازم برای اقدام

برای اخذ انواع ویرای سوئد ارائه مدارک ذیل مورد نیاز می باشد:

  • اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
  • دو قطعه عکس4×3 جدید،تمام رخ با زمینه روشن
  • شناسنامه
  • سند مالکیت به نام فرد متقاضی
  • گواهی تمکن مالی
  • کپی از قراردادهای سپرده کوتاه مدت و بلند مدت
  • حداقل موجودی حساب بانکی برای هر نفر 50 میلیون تومان
  • مدارک شغلی

ویزای سوئد و وکیل متخصص ویزا

اخذ ویزای سوئد با توجه به سیاست سخت گیرانه این کشور ساده نخواهد بود. داشتن اطلاعات در مورد این که برای چه مدارکی باید به سفارت ارائه نمود تا شانس اخذ ویزا افزایش یابد بسیار مهم می باشد. این اطلاعات کاملا تخصصی بوده و این کار بایستی از طریق وکیل مجرب در این زمینه انجام شود. عدم آگاهی در این زمینه می تواند منجر به ریجکتی ویزا شود که این مسئله باعث ایجاد مشکل برای اخذ ویزای مجدد میگردد. مشاورین موسسه حقوقی ملک پور و در این زمبنه اطلاعات کاملی در اختیار شما قرار می دهند.

شرایط کار در سوئد

ویزای سوئد و وقت سفارت

برای دریافت ویزای سوئد باید وقت سفارت این کشور اخذ نمایید.  برای ردیافت وقت سفارت سوئد باید فرم درخواست ویزا را به صورت آنلاین تکمیل نموده و هم زمان هزینه های سفارت را پرداخت نمایید.برای دریافت فرم درخواست ویزا و پرداخت هزینه باید به سایت اداره مهاجرت مراجعه نمایید . پس از این انجام این مراحل وقت سفارت تعین خواهد شد، در صورتی که نتوانید در وقت تعیین شده به سفارت مراجعه کنید برای دریافت وقت مجدد بایستی همه این مراحل را مجددا انجام دهید. شما باید وقت مقرر پرینت فرم درخواست ویزا به همراه سایر مدارک خود به سفارت ارائه دهید. برای انجام تشریفات مذکور شما می توانید به سفارت سوئد در تهران مراجعه نمایید. در جدول ذیل  آدرس سفارت سوئد، آدرس وبسایت و شماره تماس ارائه می گردد.

آدرس سفارت: تهران – خیابان پاسداران – بالاتر از فرمانیه – خیابان بوستان – نبش کوچه نسترن – پلاک 27

تلفن: 02122296802

وبسایت: www.swedenabroad.com/en-/GB/embassies/tehran

ویزای سوئد و توصیه های مهم

 دست بابی به ویزای سوئد امری حساس و دشوار  و نیازمند داشتن اطلاعات تخصصی در این زمینه می باشد. آگاهی از قوانین کشور سوئد در باب اخذ ویزای این کشور و مشورت با وکلا و مشاورین مجرب بسیار مفید خواهد بود. با داشتن اطلاعات کافی شمادر این مسیر  دچار گمراهی نخواهید شد. بهتر است قبل از اقدام از طریق موسسات مهاجرتی تحقیق لازم در این زمینه داشته باشید تا بتوانید بهترین گزینه را انتخاب نموده و با اطمینان خاطر نسبت به امر مهاجرت اقدام نمایید.  سوئد در شرایط کنونی دست یابی ایرانیان به ویزای این کشور بسیار سخت نموده است، بنابراین برای اخذ ویزا چه به صورت کوتاه مدت و چه بلند مدت  یاید پرونده کامل و مناسبی ارائه شود، هرچه پرونده کامل تر باشد روند اخذ ویزای شما با ریسک کمتری صورت می پذیرد. توصیه می شود قبل از اقدام برای اخذ ویزای سوئد اطلاعات خود را در زمینه هزینه های زندگی، شرایط آب و هوایی و دیگر مسائل را کامل نمایید تا با دید بازتری برای امر مهاجرت اقدام نمایید.

ثبت شرکت در سوئد
موسسات کاریابی در سوئد
ازدواج در کشور سوئد
پناهندگی در سوئد
ویزای سوئد و سخن پایانی

ویزای سوئد در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت. کشور سوئد از نقطه نظر های منختلف شرایط مطلوبی دارد. این کشور از نظر رفاه اجتماعی جزء برترین کشور های دنیا می باشد.اقتصاد سوئد در سال های اخیر پیشرفت چشم گیری داشته است. نظام آموزشی و دانشگاه های این کشور از رنکیگ بالایی برخوردار است. همه این موارد باعث گردیده افراد زیادی به دنبال اخذ ویزای سوئد باشند، هرچند دریافت ویزای این کشور ساده نیست و نیازمند داشتن تخصص و تجربه می باشد. در صورتی که در پی اخذ ویزای سوئد می باشید می توانید از اطلاعات کاملا تخصصی مشاورین موسسه حقوقی ملک پور برخوردار شوید تا با آگاهی کامل در این مسیر گام بردارید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ویزای سوئد
به این پست امتیاز دهید!