ویزای سنگاپور

  • ویزای سنگاپور و مقدمه ای بر آن
  • ویزای سنگاپور و انواع ویزا
  • ویزای سنگاپور از طریق تحصیل
  • ویزای سنگاپور از طریق کار
  • ویزای سنگاپور و ویزای درمانی سنگاپور
  • ویزای سنگاپور و ویزای بلند مدت سنگاپور
  • ویزای سنگاپور و ویزاهای دیگر سنگاپور
  • ویزای سنگاپور و مدارک لازم برای اقدام
  • ویزای سنگاپور و وکیل متخصص ویزا
  • ویزای سنگاپور و وقت سفارت ویزای کشور
  • ویزای سنگاپور و سخن پایانی
ویزای سنگاپور

ویزای سنگاپور و مقدمه ای بر آن

ویزای سنگاپور ،مهاجرت به سنگاپور و روش های دریافت ویزای سنگاپور در این مقاله مورد تحلیل و بررسی  علمی قرار خواهد گرفت. همواره سوالاتی در ذهن مخاطبین در رابطه با اخذ ویزای سنگاپور پیش می آید از جمله اینکه چگونه می توان ویزای سنگاپور را دریافت نمود؟ انواع ویزاهای سنگاپور کدام اند؟ چه مدارکی برای دریافت ویزای کشور سنگاپور مورد نیاز است؟ آیا برای اخذ ویزای کشور سنگاپور می توان به تنهایی اقدام نمود یا نیاز به وکیل معتبر برای انجام این کار دارید؟ صدور ویزای یک کشور یکی از مهم ترین الزامات هنگام ورود به یک کشور است. یکی از مهم ترین نکاتی که هنگام اخذ ویزای سنگاپور می بایست به آن دقت نمود جمع آوری مدارک و نحوه چیدمان آن است. امیدواریم بتوانیم با این مقاله ابهامات ذهنی شما عزیزان را برطرف نموده باشیم و در اخذ تصمیم نهایی به شما عزیزان کمک نماییم. در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی درباره ویزای سنگاپور و شرایط آن با کارشناسان مؤسسه حقوقی ملک پور؛ همکار مؤسسه MIE اتریش؛ تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان تلفنی دریافت نمایید و همچنین با مراجعه به سایت ملک پور از مقالات و ویدئو های رایگان ما در رابطه با کشور های مختلف دیدن فرمایید.

فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با سنگاپور

ویزای سنگاپور و شرایط عمومی

سنگاپور کشوری واقع در جنوب شرقی آسیا به وسعت 772 کیلومتر مربع و همسایه با کشورهای مالزی و اندونزی می باشد. قلمرو این کشور شامل جزیره اصلی سنگاپور و 62 جزیره کوچک اطراف می شود. جمعیت کشور سنگاپور بیش از 5.6 میلیون نفر و واحد پول این کشور دلار سنگاپور می باشد. سنگاپور از لحاظ جنبه هایی نظیر تحصیلی، سرگرمی، اقتصادی، پزشکی، علمی، نوآوری، تولید، تکنولوژی و توریسم به یک قطب تبدیل شده و کشوری پیشرفته محسوب می گردد. مردم این کشور عمدتا به زبان انگلیسی مسلط هستند و علاوه بر آن به 3 زبان مالایی، ماندارین، چینی و تامیل نیز صحبت می کنند. طبق آمار موجود شهر سنگاپور گران ترین شهر جهان از سال 2013 به منظور زندگی است. همچنین لازم به ذکر است کشور سنگاپور یکی از بالاترین آمار های خودکشی را در بین کشور های دنیا داراست. در این مقاله بصورت مفصل به بحث و بررسی ویزای سنگاپور، انواع آن و شرایط اخذ آنها خواهیم پرداخت.

اقامت سنگاپور
سنگاپور

ویزای سنگاپور و انواع ویزا

مهم ترین نکته در هنگام اخذ ویزای یک کشور،  انتخاب درست نوع ویزا می باشد. شما باید بدانید که وقتی می خواهید ویزای سنگاپور را دریافت نمایید، درخواست چه نوع ویزایی را بدهید. ویزای سنگاپور برخلاف اکثر کشور های دنیا، به دو دسته کلی تقسیم بندی می شود که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت:

  • ویزای توریستی:

    این نوع ویزا شامل ویزاهای کوتاه مدت توریستی که طول مدت آنها نهایتا تا 90 روز است و ویزا های توریستی بلند مدت (LTVP) که طول آن تا 2 سال قابل تمدید است می باشد. این نوع ویزا برای استفاده های مختلفی از جمله ویزای ازدواج و … مورد استفاده قرار می گیرد و فرد در صورت نیاز به اخذ هر کدام از این ویزاها می بایست برای اخذ ویزای توریستی کشور سنگاپور اقدام کند.

  • ویزای بلند مدت

    ویزایی است که به افرادی که در کشور سنگاپور مشغول به کار و تحصیل هستند تعلق می گیرد. با دریافت این نوع ویزا، شما حق تحصیل و کار دارید و همچنین می توانید ویزای خود را تبدیل و تمدید کنید.

ویزای سنگاپور از طریق تحصیل

یکی از راه های اخذ ویزای سنگاپور، تحصیل در این کشور و اخذ ویزای تحصیلی سنگاپور می باشد. اخذ ویزای سنگاپور از طریق تحصیل بدین صورت است که فرد متقاضی می بایست در ابتدا پذیرش تحصیلی خود را از یکی از مدارس و یا دانشگاه های کشور سنگاپور دریافت نماید و پس از اخذ پذیرش، برای اخذ ویزای تحصیلی و یا همان Student Pass اقدام نماید. نکته قابل توجه در رابطه با ویزای تحصیلی سنگاپور، این نکته می باشد که فرد متقاضی برای اخذ این ویزا نیازی به مصاحبه سفارت ندارد و در بیشتر مواقع این پروسه تنها بسته به رزومه متقاضی می باشد. مدت زمان اخذ ویزای تحصیلی سنگاپور بین 2 تا 4 هفته می باشد.

مدارک و شرایط مورد نیاز جهت اخذ ویزای سنگاپور از طریق تحصیل عبارتند از:

  • نامه پذیرش دانشگاه
  • پاسپورت معتبر
  • حداقل 2 قطعه عکس
  • گواهی تولد
  • ارائه تمکن مالی به مدت یک ماه (8400 دلار سنگاپور به علاوه شهریه دانشگاه)
  • گواهی سلامت پزشکی
  • ترجمه مدارک تحصیلی و مدرک زبان
  • ارائه رزومه و 3 معرفی نامه مختلف

یکی از معایب اخذ ویزای سنگاپور از طریق تحصیل این نکته می باشد که فرد تنها در صورتی اجازه کار دانشجویی دارد که طول دوره تحصیلی او بیش از 2 سال به طول بیانجامد که این نکته در مقایسه با تحصیل در کشورهای اروپایی مانند اتریش، دانمارک و بسیاری از کشورهای دیگر که فرد از ابتدای دوره بدون توجه به طول دوره تحصیلی اجازه کار پیدا می کند نکته ای منفی محسوب می گردد. این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور همکار مؤسسه MIE اتریش تهیه و گردآوری شده، هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع شرعاً و قانوناً حرام و غیرقانونی می باشد. از بزرگترین معایب اخذ ویزای سنگاپور به منظور تحصیل در این کشور این نکته است که در این نوع ویزا اجازه الحاق همراه وجود ندارد و فرد متقاضی نمی تواند همسر و فرزندان خویش را همراه خود ببرد و خانواده فرد تنها از طریق ویزای توریستی می توانند وارد محیط شوند. تحصیل در سنگاپور در مقاطع مختلف امکان پذیر می باشد که در ادامه به بررسی هرکدام از مقاطع بصورت خلاصه خواهیم پرداخت :

تحصیل در مدارس: تحصیل در مدارس مخصوص افراد 6 تا 18 سال است که در طول این مدت می بایست دوره های دبستان، راهنمایی و دیبرستان و پیش دانشگاهی را بگذرانند. سیستم آموزشی در سنگاپور پیرو سیستم آموزش رایج در اروپا می باشد. دوره های تحصیل در مدارس این کشور به مدت 10 سال می باشد که تقسیم بندی آن بصورت زیر است

ویزای سنگاپور

تحصیل در دانشگاه: تحصیل در دانشگاه های سنگاپور به سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تقسیم می شود که به صورت مختصر به توضیح آنها خواهیم پرداخت:

  • تحصیل در مقطع کارشناسی

    اخذ ویزای تحصیلی سنگاپور در مقطع کارشناسی برای افرادی که تمایل به تحصیل در این مقطع را دارند امکان پذیر می باشد. مقطع لیسانس بین 3 تا 4 سال به طول می انجامد و هزینه تحصیل در این مقطع حدود 15 هزار دلار در سال می باشد. دانشجو هنگام تحصیل اجازه کار بصورت پاره وقت به مدت 10 ساعت در هفته را دارد. برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارائه مدرک آیلتس آکادمیک 6 نیاز است.

  • تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد

    تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد بین 1 تا 2 سال به طول می انجامد. هزینه های تحصیل با توجه به رشته و دانشگاه متغیر است و به طور کلی سالانه از 16 هزار تا 18 هزار دلار  می باشد. برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد ارائه آیلتس آکادمیک 6.5 الزامی است.

  • تحصیل در مقطع دکتری

     تحصیل در این مقطع حدودا 4 تا 5 سال به طول می انجامد. برای تحصیل در این مقطع فرد نیاز به پیدا کردن استاد راهنما ندارد اما ارائه پایان نامه الزامی است. برای شرکت در این مقطع داشتن آیلتس آکادمیک با نمره 7 الزامی است.

  • بورسیه تحصیلی سنگاپور

    اخذ بورسیه تحصیلی سنگاپور در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری امکان پذیر است. انواع بورسیه های تحصیلی سنگاپور عبارتند از:

  • بورسیه تحصیلی دانشگاه فناوری اطلاعات سنگاپور (ACIS)
  • بورسیه تحصیلی برای دانشجویان بین المللی
  • بورسیه تحصیلی دانشجویان بین المللی دانشگاه جهانی کالج (UWC)
  • بورسیه تحصیلی دانشجویان رشته های هوش مصنوعی و پژوهشگران (NRF)
تحصیل در سنگاپور

ویزای سنگاپور از طریق کار

برای اینکه شما بتوانید ویزای سنگاپور را از طریق کار دریافت نمایید، نیاز به یک پیشنهاد شغلی از یک کارفرما در این کشور دارید. ویزای کار سنگاپور انواع مختلفی دارد که در ادامه آنها را نام برده و بصورت مختصر درباره هرکدام توضیحاتی را ذکر خواهیم نمود.

  • pass Employment

    این نوع ویزا به نیروهای متخصص خارجی، مدیران و مدیران اجرایی تعلق می گیرد. فرد متقاضی می بایست حداقل 3600 دلار در ماه به طور ثابت درآمد ماهیانه داشته باشد.

  • Entry pass

    این نوع ویزا به کارآفرینانی که قصد شروع و ایجاد یک بیزینس در سنگاپور را دارند، تعلق می گیرد.

  • Personalised Employment Pass

    این ویزا به افرادی که درآمد بالا دارند تعلق می گیرد و شامل نیروهای متخصص خارجی می باشد.

  • S Pass

    این ویزا برای افرادی  با سطح مهارت متوسط می باشد که باید حداقل ماهیانه 2300 دلار درآمد داشته باشند.

  • Work Permit for foreign worker

    این ویزا مخصوص کارگران خارجی نیمه ماهر که خواستار کار در زمینه های ساخت و ساز، تولید، معدن، خدمات و کشتی سازی هستند می باشد.

  • Work Permit for confinement nanny

    این نوع ویزا برای پرستاران کودک مالزیایی است که به مدت 16 هفته از زمان تولد کودک کارفرما در کشور سنگاپور صادر خواهد شد.

  • Work permit for perfoming artiste

    این نوع ویزا به متقاضیان کار در مراکز تفریحی و هتل تعلق می گیرد.

  • Training Employment Pass

    برای دانشجویان خارجی که درآمد حداقل 3000 دلار ماهیانه را دارند.

  • Work Holiday Pass

    برای دانش آموزان و دانشجویانی که بین 18 تا 25 سال سن دارند و می خواهند تعطیلات شان را در سنگاپور کار کنند. مدت این ویزا 6 ماهه است.

  • Dependant Pass

    این ویزا مخصوص همسر و فرزندان فرد متقاضی می باشد که می توانند با این ویزا در محیط حضور یابند.

هزینه ویزا برای افراد خارجی که قصد اخذ ویزای سنگاپور از طریق کار را دارند، 35 دلار می باشد. این ویزا دو ساله خواهد بود که در صورت اعتبار کم پاسپورت و یا محدودیت کشورها، ممکن است مدت زمان آن کاهش پیدا کند. از معایب کار در سنگاپور سختی کار و ساعات بالای کاری می باشد که همین موضوع باعث شده تا افراد به جای جستجوی کار در این کشور به کشورهای پیشرفته اروپایی مانند آلمان و اتریش که در حال حاضر به ما ایرانیان نیز ویزای کار می دهند روی بیاورند. مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کار در سنگاپور عبارتند از:

  • فرم تقاضای ویزای سنگاپور از طریق کار
  • نامه پیشنهاد کاری از سمت کارفرما
  • پاسپورت معتبر با اعتبار حداقل 6 ماه
  • بیمه سلامت
  • رزومه و مدارک فنی حرفه ای

لازم به ذکر است نرخ بیکاری کشور سنگاپور در سال 2019 حدود 2.2 درصد بوده که آمار خوبی محسوب می گردد.

مهاجرت به سنگاپور

ویزای سنگاپور و ویزای درمانی سنگاپور

ویزای درمانی به افرادی تعلق می گیرد که قصد درمان بیماری خود را در کشور دیگری دارند و امکان معالجه و درمان آن بیماری در کشور خود شخص موجود نیست. در این مواقع فرد می بایست دعوت نامه ای معتبر از طرف پزشک یا بیمارستانی در کشور مقصد داشته باشد. کشور سنگاپور یکی از پیشرفته ترین کشور های آسیایی در زمینه پزشکی است و بیش از %30 افرادی که جهت درمان بیماری خود به کشورهای خارجی سفر می کنند سنگاپور را به عنوان مقصد خود انتخاب می کنند. در رابطه با ویزای سنگاپور از طریق درمان، می بایست بگوییم که این نوع ویزا در کشور سنگاپور تعریف مشخصی ندارد و فرد متقاضی برای آغاز روند درمانی خود می بایست ابتدا از طریق ویزای توریستی وارد کشور سنگاپور شده و به درمان بیماری خود بپردازد. مدت ویزای توریستی سنگاپور 30 روز است و این ویزا قابلیت تمدید تا 90 روز را برای افرادی که در کشور سنگاپور مشغول به درمان بیماری خود هستند را دارا می باشد.

ویزای سنگاپور و ویزای بلند مدت سنگاپور

اگر قصد اخذ ویزای سنگاپور به صورت بلند مدت را دارید، می توانید برای آن درخواست دهید. ویزای بلند مدت یا همان LTVP مخصوص برخی از افراد خاص خانواده اشخاصی که دارای Employment Pass و یا S Pass هستند می باشد. این ویزا شامل همسر غیر رسمی فرد (ازدواج سفید)، فرزندان ناتنی مجرد تا زیر 21 سال و همچنین فرزندان مجرد دارای معلولیت بالای 21 سال می باشد. فرد متقاضی در صورتی که  حداقل 6000 دلار سنگاپور در ماه در آمد داشته باشد می تواند جهت اخذ ویزای بلند مدت سنگاپور برای این افراد اقدام نماید. فرد متقاضی همچنین می تواند جهت اخذ این ویزا برای والدین خود نیز اقدام  کند و این امر در صورتی امکان پذیر است که میزان دستمزد دریافتی فرد متقاضی حداقل 12000 دلار سنگاپور باشد. نکته مهمی که لازم به ذکر است این نکته می باشد که فرد متقاضی نمی تواند مستقیما برای خانواده خویش درخواست این نوع ویزا را بدهد و این درخواست می بایست از سمت کارفرما یا مدیر استخدام صورت گیرد. طول مدت این ویزا تا مدت 2 سال بسته به اعتبار طول ویزای کاری فرد اصلی می باشد و قابلیت تمدید را نیز دارد؛ همچنین دارندگان این ویزا در صورت پیدا کردن شغل اجازه کار نیز خواهند داشت.

ویزای سنگاپور و ویزا های دیگر سنگاپور

انواع ویزاهای سنگاپور پیشتر ذکر گردید. تمامی کشور های دنیا علاوه بر این دست ویزاهای اصلی، دارای چند نوع ویزای مختلف می باشند که در ادامه به بررسی هر کدام خواهیم پرداخت:

  • ویزای سرمایه گذاری

    ویزای سرمایه گذاری سنگاپور (GIP) نوعی ویزا است که به افراد متمولی که قصد سرمایه گذاری در کشور سنگاپور را دارند تعلق می گیرد. فرد با سرمایه گذاری مبلغ 2.5 میلیون دلار سنگاپور در این کشور می تواند ویزا سنگاپور از طریق سرمایه گذاری را اخذ کرده و اقامت دائم کشور سنگاپور را دریافت نماید. همراهان فرد متقاضی برای این نوع ویزا شامل همسر و فرزندان فرد می باشند.

  • ویزای کسب و کار (Business Visa):

    این نوع ویزا مخصوص افرادی است که به قصد مذاکره کاری، کنفرانس، سمینار وارد کشور سنگاپور می شوند.

  • ویزای ازدواج

    کشور سنگاپور دارای ویزای ازدواج تعریف شده ای نیست و فردی که قصد ازدواج با تبعه سنگاپور را دارد می بایست برای اخذ ویزای بلند مدت (LTVP) سنگاپور اقدام نماید.

  • ویزای دیپلماتیک

    این نوع ویزا مخصوص افرادی است که قصد سفر دیپلماتیک به کشور سنگاپور را دارند. این نوع ویزا معمولا شامل افراد عالی رتبه که دارای پاسپورت دیپلماتیک هستند می شود.

ویزای سنگاپور و مدارک لازم برای اقدام

اخذ ویزای سنگاپور نیازمند شرایط و مدارکی است تا با ارائه آن نسبت به اخذ ویزا اقدام نمود. مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای سنگاپور به شرح زیر هستند:

  • پاسپورت معتبر
  • 2 قطعه عکس رنگی جدید
  • بلیت بازگشت هواپیما
  • ارائه تمکن مالی برای مدت 3 ماه
  • ارائه دعوت نامه (در صورت داشتن دعوت نامه جهت اخذ ویزای توریستی سنگاپور)

لازم به ذکر است که طول پروسه اخذ ویزای الکترونیکی کشور سنگاپور به سه حالت عادی، فوری و خیلی فوری امکان پذیر است. در حالت عادی زمان پروسه اخذ ویزا 72 ساعت کاری می باشد و هزینه آن 57 دلار سنگاپور می باشد. در حالت فوری طول این پروسه به 24 ساعت کاهش می یابد و هزینه آن 78 دلار سنگاپور می باشد. در حالت خیلی فوری نیز طول این پروسه تنها 18 ساعت زمان خواهد برد و هزینه آن 122 دلار سنگاپور می باشد. لازم به ذکر است پروسه اخذ ویزای سنگاپور به صورت آنلاین بوده و شامل ما ایرانیان برای ورود به کشور سنگاپور می شود.

ویزای سنگاپور و وکیل متخصص ویزا

یکی از نکاتی که برای اخذ ویزای یک کشور همواره می بایست به آن توجه ویژه ای نمود، بهره مندی از تجربیات وکیل معتبر و متخصص در این رابطه می باشد. اخذ ویزای یک کشور همواره به دلیل تخصصی بودن آن و دارا بودن نکاتی ساده اما مهم که ممکن است از قلم انداخته شوند همواره موضوع حساسی بوده و از این جهت می بایست روی آن تامل شود. بهره مندی از تجربیات وکیل متخصص ویزا ریسک پرونده شما را به حد اقل خواهد رساند و همچنین وکیل متخصص می تواند شما را با توجه به شرایطتان برای اخذ ویزایی که مناسب شماست یاری نماید. شما می توانید با کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نمایید و شرایط خود را بفرمایید تا کارشناسان ما شرایط شما را برای کشور سنگاپور و یا حتی دیگر کشورها مانند اتریش، کانادا، انگلیس و … سنجیده و بهترین کشور و بهترین روش مهاجرت را به شما پیشنهاد دهند.

خرید ملک در سنگاپور

ویزای سنگاپور و وقت سفارت

 

یکی از نکات مثبت کشور سنگاپور این مسثله می باشد که شما برای اخذ ویزای سنگاپور نیازی به مراجعه به سفارت این کشور و انجام مصاحبه با افسر ویزا ندارید. کل پروسه اخذ ویزای سنگاپور به صورت آنلاین بوده و فرد با ارسال مدارک صحیح می تواند ویزای سنگاپور را اخذ کند. مصاحبه با افسر ویزا همواره یکی از مهم ترین و حساس ترین نکات موجود در رابطه با اخذ ویزای یک کشور می باشد و همین موضوع در سالیان اخیر سبب رد شدن درخواست ویزای بسیاری از هموطنانمان برای کشورهایی مثل آمریکا، سوئد، بلژیک و … می باشد. در زیر آدرس و سایت سفارت سنگاپور جهت اخذ ویزای سنگاپور آورده شده است.

https://www.mfa.gov.sg

سنگاپور در ایران سفارت ندارد و افراد برای اخذ ویزای سنگاپور می بایست از طریق کنسولگری کشور سنگاپور در دیگر کشور ها اقدام کنند.

 

دفتر حقوقی ملک پور

ویزای سنگاپور و توصیه های مهم

یکی از مهم ترین نکاتی که هنگام اخذ ویزای یک کشور می بایست به آن دقت نمود این نکته است که با توجه به شرایط شما آیا باید برای اخذ ویزای یک کشور مشخص اقدام نمود و یا اینکه گزینه های بهتری نیز وجود دارند یا خیر. برای مثال در رابطه با سنگاپور می بایست بگوییم که این کشور بسیار زیبا دارای آب و هوای بسیار خوب و جاذبه های توریستی فراوان است و اگر قصد بازدید این کشور از طریق توریستی را دارید کشور سنگاپور برای شما کشور مناسبی می باشد اما اگر قصد اقدام از طریق کار، تحصیل و یا سرمایه گذاری را دارید، بسته به شرایط شما می توانید برای کشور هایی با مدارس و دانشگاه های بهتر و نظام اقتصادی بهتر مانند کشور های اروپایی مثل انگلیس، فرانسه، آلمان، اتریش، سوییس و…، و یا حتی کشور هایی مانند کانادا واسترالیا نیز اقدام کنید. لازم به ذکر است کلیه مطالب فوق توسط کارشناسان مجرب موسسه حقوقی ملک پور گرد آوری شده و هر گونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع حرام و غیر قانونی می باشد.

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای سنگاپور و سخن پایانی

ویزای سنگاپور، مهاجرت به سنگاپور و روش های دریافت ویزای سنگاپور در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار گرفت. همانطور که پیش تر نیز به آن اشاره گردید کشور سنگاپور از لحاظ تحصیلی، اقتصادی و علمی کشوری پیشرفته می باشد اما با توجه به دلایلی مانند بالا بودن هزینه های زندگی، عدم امکان الحاق همراه هنگام تحصیل و ساعات کاری زیاد امکان مهاجرت به کشور های برتر دنیا مانند کانادا، آلمان، اتریش و دیگر کشور های بزرگ دنیا با داشتن شرایط یکسان امکان پذیر می باشد. امیدواریم توانسته باشیم در این مقاله به تمامی سوالات و ابهامات ذهنی شما پاسخ داده باشیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با ویزای سنگاپور می توانید با مشاوران مجرب ما در امر حقوق بین الملل موسسه حقوقی ملک پور؛ همکار موسسه MIE اتریش ؛ تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان تلفنی دریافت نمایید.

1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Rating: 5