,

ویزای دانشجویی آلمان

ویزای دانشجویی آلمان:

ویزای دانشجویی آلمان یکی از انواع ویزاها و راههایی است که در سال 2018 برای مهاجرت به آلمان طرفداران بسیاری دارد و اشخاصی که قصد تحصیل در آلمان را دارند از طریق ویزای دانشجویی آلمان اقدام می نمایند. با اخذ ویزای دانشجویی آلمان افراد می توانند در تمامی مقاطع تحصیلی لیسانس ، فوق لیسانس و دکترا تحصیلات خود را ادامه دهند . اشخاصی که ویزای دانشجویی آلمان را اخذ می نمایند می توانند در دانشگاههای رایگان آلمان به تحصیل نیز بپردازند. در مقاله فوق موسسه حقوقی MIE به بررسی شرایط و اخذ ویزای دانشجویی آلمان می پردازیم و تمامی مواردی را که در مورد ویزای دانشجویی آلمان وجود دارد به اطلاع شما عزیزان می رسانیم.

آیا از شرایط اخذ ویزای دانشجویی آلمان مطلع هستید؟ به چه صورتی می توان ویزای دانشجویی آلمان را اخذ کرد؟ قوانین ویزای دانشجویی آلمان به چه صورت است؟

شرایط اخذ ویزای دانشجویی آلمان:

آلمان به لحاظ کیفیت آموزش عالی، زیرساخت های پژوهشی، روش تدریس، دوره های تحصیلی کم هزینه و چشم انداز شغلی جایگاه خوبی دارد. به همین دلیل بسیاری از دانشجویان بین المللی آلمان را بهترین مکان برای ادامه تحصیل می دانند.

از سوی دیگر، هر شخص خارجی نمی تواند از این مزایا بهره مند شود، چرا که اتباع چندین کشور بدون اخذ ویزای مناسب اجازه ورود و اقامت در خاک آلمان را ندارند.

بنابراین، اشخاص خارجی که به تازگی نامه پذیرش از یک دانشگاه آلمانی دریافت کرده اند، انتظار می رود به زودی پاسخ درخواست خود به یک دانشگاه آلمانی را دریافت کنند، باید در یک دوره مقدماتی قبل از ورود به یک دانشگاه آلمانی ثبت نام کنند، باید در یک دوره مقدماتی (Studienkolleg) به منظور آمادگی برای آزمون ارزیابی صلاحیت و مهارت شرکت کنند همچنین باید در مقطع دکترا ثبت نام نمایند و قصد شرکت در یک پروژه تحقیقاتی در آلمان را داشته باشند.  اشخاص متقاضی باید برای اخذ ویزای دانشجویی آلمان در سفارت یا کنسولگری آلمان در کشور خود درخواست دهند. و در صورتی که بخواهند برای بیش از ۹۰ روز و یا ۳ ماه در آلمان بمانند، پس از ورود به کشور به آلمان مجوز اقامت در آلمان داده می شود.

انواع ویزای دانشجویی آلمان:

سه نوع ویزای دانشجویی با هدف تحصیل در آلمان وجود دارد:

1: ویزای دوره زبان (ویزا برای یادگیری زبان) – گزینه مناسب برای آنهایی است که نیاز به یادگیری زبان آلمانی در آلمان دارند.

2: ویزای دانشجویان متقاضی (ویزا با هدف تحصیل) – در صورتی که قصد ادامه تحصیل در آلمان دارید، اما همچنان در جستجوی یافتن رشته تحصیلی مناسب هستید و یا هنوز از طرف دانشگاه مورد نظر خود دعوت نامه دریافت نکرده اید.

3: ویزای دانشجویی (ویزا با هدف تحصیل) – در صورتی که در حال حاضر در یک دانشگاه آلمانی پذیرفته شده اید. می توانید ویزای مورد نظر را اخذ نمایید.

ویزای دانشجویی آلمان در مقطع کارشناسی:

دانشگاه های کشور آلمان به دلیل واسطه های دانشگاهی صنعتی در دنیای امروزه از شهرت خاصی بر خوردار می باشد که می توان گفت این شهرت زبان زد خاص و عام می باشد . رشته هایی که در آلمان از اهمیت بالایی برخوردار می باشد رشته های فنی می باشد که قوی تر از ما بقی رشته ها در زمینه تحصیل در آلمان می باشد . دانشجویانی که اخذ ویزای تحصیلی آلمان را دارند و مدرک دانشگاهی خود را از دانشگاه های آلمان دریافت می کنند معمولا مورد پذیرش اغلب کشور های جهان می باشند .

اکثر  دانشگاه های آلمان در مقطع کارشناسی رایگان هستند لیکن برای تحصیل در اکثر این دانشگاه ها بایستی دانشجو  زبان آلمانی  را در حد مدرک B 1  یا B 2    بداند  تا بتواند برای پذیرش تحصیلی اقدام نماید.

ویزای تحصیلی آلمان در تمام مقاطع لیسانس ، فوق لیسانس و دکترا صادر می گردد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای دانشجویی آلمان :

1: پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماه و دو کپی از آن

2: پذیرش تحصیلی

3: گواهی پایان دوره سه سال متوسطه (به همراه ترجمه)

4: گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی (به همراه ترجمه)

5: گواهی پایان دوره کارشناسی و یا کارشناسی ارشد (به همراه ترجمه)

6: فرم پرشده ی درخواست ویزا

7:عکس رنگی پاسپورتی

8: شناسنامه و دو کپی از آن

9: گواهی پشتیبانی مالی: این گواهی به دو صورت قابل ارائه است. یکی ارائه گواهی تمکن مالی به ارزش ۸۶۰۰ یورو و یا ارائه گواهی ضمانت و پشتیبانی توسط یکی از وابستگان متقاضی که ساکن آلمان میباشد.

10 : مدارک سوابق شغلی (در صورت وجود)

11: هزینه ی صدور روادید (۶۰ یورو) تحصیل در آلمان

12: انگیزه نامه

13: زندگی نامه

نحوه ثبت درخواست ویزا:

برای ثبت درخواست ویزای خود باید به سفارت آلمان یا کنسولگری آن در کشور خود مراجعه کنید. و ابتدا، باید برای مصاحبه ویزا وقت ملاقات بگیرید. در روز مصاحبه، مدارک درخواست ویزای خود را ارائه می دهید. علاوه بر این، باید به سوالات مصاحبه پاسخ دهید که افسر کنسولگری به منظور بررسی درخواست شما برای ویزا آماده نموده است. به منظور اخذ ویزای دانشجویی شنگن باید ابتدا برای مصاحبه ویزا در سفارت آلمان و یا کنسولگری آن در کشور خود وقت بگیرید.

مصاحبه ویزا

مصاحبه ویزا موقعی است که شما با افسر کنسولگری به طور مستقیم به عنوان متقاضی ویزا دیدار می کنید. شما باید تمام مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا را به افسر کنسولگری تحویل دهید. در طول مصاحبه ویزا در مورد درخواست و جزئیات آن از شما سوال می شود که باید به طور کامل و صادقانه به آنها پاسخ دهید.

بر خلاف آن چیزی که در ذهن بسیاری از دانشجویان ایرانی میگذرد، انجام مصاحبه در سفارت آلمان به منظور دریافت ویزای تحصیلی آلمان بسیار راحت است. متقاضیان ویزای تحصیلی آلمان روزها و چه بسا چند دقیقه قبل از نوبت مصاحبه خود، دچار استرس میشوند. یکی از دلایل این استرس این است که فکر میکنند باید هنگام مصاحبه، زبان آلمانی و یا زبان انگلیسی را مانند زبان مادری خود صحبت کنند و در یک زمان ۶۰ دقیقه ای خود را معرفی کنند و از دلایل و انگیزه های خود برای تحصیل در آلمان صحبت کنند. در صورتی که به واقع اصلا این چنین نیست. شما در کل به زحمت ۵ الی ۱۰ دقیقه به صورت مستقیم با آفیسر سفارت آلمان رو به رو خواهید شد که بخش اعظمی از این زمان صرف تحویل مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان صرف میشود. مابقی آن هم در حدود ۳-۴ دقیقه صرف معرفی مختصری از خود و دلیل و انگیزه تان از تحصیل در آلمان صرف میشود.

هزینه دریافت ویزای دانشجویی:

متقاضیان باید هزینه ویزا را از طریق انتقال بانکی پرداخت کنند. هزینه دریافت ویزای دانشجویی از سال ۲۰۰۸ به مبلغ ۶۰ یورو است. چک و یا کارت اعتباری قابل قبول نیست. حواله انتقال پول باید به نام کنسولگری آلمان در کشور شما و مربوط به دو ماه اخیر باشد. لطفا توجه داشته باشید که هزینه ویزا در صورت عدم پذیرش درخواست شما برای ویزای دانشجویی بازپرداخت نمی شود.

در صورتی که خواهان تحصیل در آلمان هستید می توانید برای ویزای دانشجویی آلمان اقدام نمایید و با اخذ ویزای دانشجویی آلمان این امکان را دارید که در تمامی مقاطع تحصیلی پذیرش را اخذ نمایید و به ادامه تحصیل بپردازید. افرادی که برای ویزای دانشجویی آلمان اقدام می نمایند باید دارای مدرک زبان آلمانی در سطح B2 و یا IELTS  باشند تا بتوانند ویزای دانشجویی آلمان را اخذ نمایند.

افرادی که متقاضی مهاجرت به آلمان هستند و قصد دارند که از طریق ویزای دانشجویی آلمان اقدام نمایند قبل از هر اقدامی بهتر است با مشاورین موسسه حقوقی و مشاوره ای MIE در دفتر مرکزی ما در وین صحبت نمایید و اطلاعات مورد نیاز خود را در مورد ویزای دانشجویی آلمان بدست آورید.

ویزای دانشجویی آلمان
5 (100%) 3 votes
0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *