ویزای جست و جوی کار آلمان

 

ویزای جست و جوی کار آلمان:

در حال حاضر اشخاصی که قصد مهاجرت به آلمان را دارند و قصد دارند که از روش ویزای کار برای آلمان بهره مند شوند می توانند از طریق ویزای جست و جوی کار آلمان اقدام نمایند و پس از اخذ این نوع ویزا در آلمان در جستجوی کار باشند و پس از یافتن کار مناسب وارد بازار کار آلمان شوند. همه ساله افراد بسیاری هستند که قصد اخذ ویزای جست و جوی کار آلمان را دارند اما باید بدانید که این نوع ویزا بیشتر مورد توجه افرادی می باشند شرایط ویزای جست و جوی کار آلمان را دارا باشند یعنی مدرک تحصیلی مناسبی را بتوانند ارائه نمایند و علاوه بر آن تسلط به زبان آلمانی داشته باشند تا بتوانند ویزای جست و جوی کار آلمان را دریافت نمایند با توجه به اینکه مدت زمان این نوع ویزا محدود است افراد باید بتوانند در زمان محدود کار مناسبی را پیدا نمایند و مشغول کار شوند. موسسه حقوقی ملک پور با همکاری موسسه مشاوره ای MIE در مقاله ای که پیش روی شما عزیزان قرار دارد به بررسی ویزای جست و جوی کار آلمان می پردازد امیدواریم مورد رضایت شما عزیزان قرار گیرد.

آیا در مورد ویزای جست و جوی کار آلمان اطلاعاتی دارید؟ شرایط ویزای جست و جوی کار آلمان را می دانید؟ از چه طریقی می توان ویزای جست و جوی کار آلمان را اخذ نمود؟

پایتخت آلمان شهر زیبای برلین است زبان مردم آلمان، آلمانی می باشد و واحد پول آلمان نیز یورو است ، آلمان  در  میان دیگر کشورهای اروپایی بسیار پیشرفته است. کشور آلمان از شمال با دانمارک و دریای بالتیک و از جنوب با کشور اتریش و سوئیس و از غرب با فرانسه بلژیک و هلند همسایه می باشد.

کشور آلمان یکی از قطب های صنعتی دنیاست و به عنوان ثروتمند ترین عضو اتحادیه اروپا بشمار می رود. شهرهای بزرگ کشور آلمان عبارتند از :برلین، مونیخ، هامبورگ و فرانکفورت ..بیشترین میزان مهاجرت آلمان را ایالت های هامبورگ، برلین، هسن، بادن- وورتمبرگ دارد. حدود ۴۰میلیون نفر از مردم آلمان مشغول به کار هستند . زبان رسمی مردم آلمان، آلمانی است و حدود ۹۵% مردم به این زبان صحبت میکنند.

شرایط ویزای جست و جوی کار آلمان:

هر شخصی که دوران تحصیلی خود را با موفقیت به پایان رسانیده باشد قادر به ارائه درخواست جهت اخذ ویزای جستجوی کار آلمان خواهد بود. افرادی که مدرکی معادل با مدرک تحصیلی آلمان را در اختیار دارند قادر به ارائهدرخواست کار به کارفرما می باشند.

میزان موفقیت در جهت اخذ ویزای جستجوی کار آلمان در صورتی بالا می باشد که فرد طبق نظریه کنسولگری ویزای کار در آلمان درخواست ویزا نماید.

از دیگر شرایط پیش نیاز جهت اخذ ویزای جستجوی کار آلمان ، تمکن مالی کافی است که فرد را به مدت 6 ماه حمایت کند خواهد بود. علاوه بر این فرد بایستی یک انگیزه نامه که نشانگر شرح علایق خود به شغل مورد نظر باشد را ارائه دهد.

در کشور آلمان رو نوع ویزای کار و کاریابی داریم که در نهایت میتواند تبدیل به بلو کارت شود. اخذ ویزا کار و کاریابی آلمان به دو دسته تقسیم میشود:

1-اگر فردی شهروند اتحادیه اروپا باشد به راحتی میتواند برای شهروندان استرالیا، اسرائیل، کانادا، سوئد، نیوزلند، ژاپن، جمهوری کره اجازه ی کار در آلمان را بدون اخذ ویزا گرفت.

2: اگر شهروند کشورهای دیگر باشد، قبل از ورود به آلمان باید درخواست ویزا کار داد به استثنای کشورهای انگلیس، دانمارک و ایرلند

ویزای کاریابی: شهروندان کشورهای دیگر برای اخذ ویزای کار آلمان باید فرم اپلیکیشن را از سفارت آلمان دریافت کرده ،موارد لازم را پر کرده و تحویل مقامات تحویل داده تا اجازه ی کار در آلمان صادر شود.بعد از اتمام این پروسه و بعد از ورود به خاک آلمان دیگر نیازی به اخذ هیچ اجازه ای برای دریافت کار نیست و زمانی که شخص کار پیدا کند ویزا کاریابی به ویزا کار تبدیل میشود.

مهاجرت کاری به آلمان:

این روز ها مهاجرت کاری طرفداران بسیاری دارد . و ما شاهد این هستیم که روزانه افراد زیادی برای مهاجرت از طریق کار به کشورهای اروپایی از جمله آلمان  اقدام میکنند. البته این امر را باید در نظر گرفت که  مهاجرت کاری به کشورهای اروپایی از جمله آلمان  هر روزه دست خوش تغییرات زیادی است و این به این معنی است  که شرایط مهاجرت کاری در طول زمان به سرعت تغییر می کند و فرصت ها و آسیب های جدیدی را به وجود می آورد. بسیاری از کشورهای مهاجر پذیر از جمله آلمان  جویای جذب نیروی کار متخصص از سایر کشورها هستند، اما این به این معنی نیست که مهاجرت کاری بسیار ساده یا  آسان است. این کشورها برای اثبات  تخصص و مهارت  افراد مراحل سخت و پیچیده ای را دارند تا از ورود افرادی که مناسب نبوده و مهارت لازم را ندارند  به جامعه شان جلوگیری نمایند. از این رو در سالهای اخیر قوانین  به سرعت تغییر کرده است و هر سال پیچیده تر و سخت تر از سال قبل شده است. علاوه بر این هم  لیست حرفه ها و مشاغلی که شانس مهاجرت به این کشور را دارند هر سال دستخوش تغییر می شود.

ویزای جستجوی کارآلمان  یا همان   ( job seeker) چیست؟

ویزای شغلی برای آلمان و یا همان ویزای جستجوی کار( job seeker ) آلمان  یک مجوز اقامت طولانی مدت است که به شما اجازه می دهد تا در شش ماه اقامت در کشور آلمان داشته باشید و به دنبال شغلی متناسب با رشته تحصیلی خود باشید. اگر در پایان شش ماه محل اشتغال خود را پیدا کرده اید، به متقاضی ویزای جستجوی کار( job seeker ) آلمان  یک ویزای کاری آلمان یا همان اجازه کار آلمان  داده می شود و شما مجاز به کار و زندگی در آنجا خواهید بود.

موارد اخذ ویزای جست و جوی کار آلمان:

1: فرد متقاضی واجد شرایط درخواست  ویزای جستجوی کار( job seeker ) آلمان باشد.

2: ارائه اصل مدارک فرد متقاضی

3: فرم درخواست ویزای جستجوی کار آلمان را تکمیل و سپس به سفارت ارائه نمایید.

شرایط گرفتن ویزای جستجو کار Arbaeit sucheنیروهای متخصص وحرفه ای :

1: هدف از سفر به آلمان باید قابل قبول و قابل فهم باشد.

2: طبق قانون ۶۶و۶۸اقامت آلمان متقاضی باید در موقعیت تامین هزینه های خود از بودجه خود در مدت Arbaeit sucheباشد.

3: دارنده ویزا باید آمادگی ترک منطقه شینگن را قبل ابطال ویزا داشته باشد.

4:   شواهد مستند مبنی بر بیمه درمانی سفر با پوشش حداقل ۳۰,۰۰۰€ برای کل منطقه شنگن

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای جست و جوی کار آلمان :

1:  تکمیل فرم تقاضا

2:  دو قطعه عکس ۶*۴

3: کپی صفحات ۲و۳پاسپورت متقاضی

4: شناسنامه متقاضی به همراه کپی

5: بیمه نامه

6:   ترجمه مدارک به زبان انگلیسی یا آلمانی

7: مدارک تحصیلی و ترجمه انگلیسی یا آلمانی آنها

8: سوابق کار در صورت وجود،عدم نیاز به سابقه کار بلند مدت

9: رزومه کامل شخص متقاضی

10:  پرینت موجودی حساب شخص متقاضی

در آخر و در مورد ویزای جست و جوی کار آلمان باید گفت که اشخاصی که شرایط اخذ ویزای جست و جوی کار آلمان را داشته باشند می توانند برای این نوع ویزا اقدام نمایند و در آلمان به دنبال کار مناسب باشند که یکی از شرایط اخذ ویزای جست و جوی کار آلمان داشتن تحصیلات دانشگاهی می باشد همچنین اگر فرد متقاضی خواهان یافتن کار مناسب در آلمان باشد باید بتواند تا حدودی به زبان آلمانی تسلط یابد تا امکان کار در آلمان نیز برای وی فراهم گردد بهتر است در انتها یاد آور شویم که مدت زمانی که ویزای جست و جوی کار آلمان دارد 6 ماه می باشد و افراد باید در مدت 6 ماه کار خود را پیدا نمایند و وارد بازار کار شوند.

اشخاصی که متقاضی اخذ ویزای جست و جوی کار آلمان می باشند می توانند با تماس و یا مراجعه به دفاتر موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای MIE اطلاعات مورد نیاز خود را بدست آورند.

ویزای جست و جوی کار آلمان
4 (80%) 1 vote
0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *