ویزای توریستی گرجستان

  • ویزای توریستی گرجستان و مقدمه ای بر آن
  • ویزای توریستی گرجستان و شرایط عمومی آن
  • ویزای توریستی گرجستان و مدارک مورد نیاز
  • ویزای توریستی گرجستان و مدت درخواست
  • ویزای توریستی گرجستان و تمدید آن
  • ویزای توریستی گرجستان و وقت سفارت گرجستان
  • ویزای توریستی گرجستان و پروسه اقدام
  • ویزای توریستی گرجستان ( با وثیقه یا بدون وثیقه )
  • ویزای توریستی گرجستان و خدمات موسسه MIE
  •  ویزای توریستی گرجستان و ریجکتی
  • ویزای توریستی گرجستان تضمینی و با گارانتی
  • ویزای توریستی گرجستان و نکات مهم
  • ویزای توریستی گرجستان و سخن پایانی
ویزای توریستی گرجستان

ویزای توریستی گرجستان و مقدمه ای بر آن

ویزای توریستی گرجستان و شرایط عمومی آن در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. مهاجرت به گرجستان و ویزای توریستی گرجستان و کسب اقامت آن ازچه طریقی امکان پذیر است؟ مدارک لازم برای گرفتن این ویزا به چه صورت است؟ آیا موسسه حقوقی ملک پور تضمینی برای گرفتن ویزای توریستی گرجستان ارائه می دهد؟  ما در این مقاله تمامی نکات مهم و کلیدی که برای گرفتن این ویزا می بایست بدانید را با بیانی ساده و قابل فهم، توضیح داده ایم. متقاضیانی که قصد سفر و گشت و گذار در این کشور را دارند، با خواندن این مقاله، اطلاعات بسیار زیای را در این زمینه کسب خواهند کرد. در صورت وجود هرگونه ابهام یا سوالی می توانید سوالات خود را در زیر همین مقاله یادداشت بفرمایید، که کارشناسان ما در اسرع وقت پاسخ سوالات شما را بدهند. همچنین در صورت نیاز می توانید با مشاورین ما تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان دریافت نمایید.

ثبت شرکت در گرجستان

ویزای توریستی گرجستان و شرایط عمومی آن

ویزای توریستی گرجستان یکی از انواع ویزاهای گرجستان می باشد. گرجستان عضو اتحادیه اروپا نیست ولی در آینده نزدیک قصد دارد که عضو اتحادیه اروپا شود. در حال حاضر این کشور در اروپای شرقی و آسیای غربی واقع شده است و همسایه کشورهای روسیه، آذربایجان، ترکیه وارمنستان می باشد. پایتخت این کشور تفلیس است. دین مردم این کشور اکثرا مسیحی می باشد. واحد پول آنها نیز لاری می باشد. زبان رسمی این کشور گرجی است. این کشور در منطقه قفقاز اوراسیا قرار دارد. ویزای توریستی برای کسانی که قصد گشت و گذار در این کشور را دارند، صادر می شود. اما گرجستان چند سالی است که جزو کشورهایی محسوب می شود که برای کسانی که قصد گشت و گذار دارند و پاسپورت ایرانی نیز دارند، ویزا نمی خواهد و در مرز این کشور ویزا را صادر می کند.

ویزای گرجستان

ویزای توریستی گرجستان و مدارک مورد نیاز

ویزای توریستی گرجستان مدت زمانی که شما با ویزای توریستی اجازه اقامت دارید حدود ۴۵ روز می باشد، که برای تمدید آن نیز فرد باید یعد از ۴۵ روز از خاک این کشور خارج شود. مراحل اداری درباره تصمیم گیری راجع به صدور ویزا گرجستان ۵ روز کاری زمان می برد.

 مدارک لازم برای ارائه به سفارت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. در صورتی که یکی از مدارک در پرونده ناقص باشد و یا دارای نقص باشد پرونده دچار ردی خواهد شد بنابراین باید با دقت فراوان به ارائه مدارک به سفارت پرداخت. مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی گرجستان در ذیل آمده است:

  • داشتن پاسپورت معتبر که حداقل ۶ ماه اعتبار و سه صفحه خالی داشته باشد.
  • ارائه کپی بلیط رفت و برگشت و زمان‌های دقیق ورود و خروج آن که در کپی ثبت شده است.
  • مدارک هویتی نظیر شناسنامه و کارت ملی و وضعیت تعهد شخص و فتوکپی آنها
  • اثبات این موضوع به افسر سفارت که قصد سفر و گردش ای کوتاه مدت در گرجستان را دارد. (در این مورد به خصوص شخص می تواند با ارائه سند ملک، کارت دانشجویی وضعیت تحصیلی و کاری خود در کشور ایران اعتماد افسر ویزا را جلب نماید. )
  • ارائه بیمه نامه
  • ارائه دعوت‌نامه در صورت داشتن آن از سمت شخصی در گرجستان
  • ارائه دو قطعه عکس پنج در پنج با زمینه سفید با فرمت ذکر شده و خواسته شده از سفارت
  • اثبات تمکن مالی و گردش مالی شخص برای اثبات اینکه شخص توانایی این را دارد که از پس مخارج خود در طول سفر خود بر بیاید و پناهنده نخواهد شد.
  • اثبات اینکه در گرجستان محل اقامتی دارید یا هتل رزرو کرده اید.
  • SOP

ویزای توریستی گرجستان و تمدید آن

ویزای توریستی گرجستان و تمدید آن مستلزم این امر است که دلیل قانع کننده ای برای تمدید ویزای توریستی خود به سفارت و اداره مهاجرت این کشور ارائه نمایید. درصورتی که خواستار تمدید ویزای خود هستید باید بعد از اینکه مهلت ویزای شما به پایان رسید مجددا به ایران بازگردید و در صورت داشتن شرایط لازم ویزای شما تمدید خواهد شد. شرایط لازم برای تمدید ویزا عبارتند از نداشتن سوء پیشینه و عدم انجام جرم و جنایت در خاک گرجستان و اعتبار داشتن پاسپورت شما در مدت اقامت شما در گرجستان و… در صورت داشتن شرایط ذکر شده و برخی شرایط دیگر می‌توانید ویزای خود را تمدید کنید. البته باید توجه داشت که برای تمدید ویزا مجبور به ترک خاک کشور گرجستان و تمدید آن و بازگشت دوباره در صورت موافقت به این کشور می باشید مگر اینکه دلیل قانع کننده و محکمی را برای عدم ترک خاک گرجستان به اداره مهاجرت ارائه نمایید مثل طولانی شدن دوره درمانی مشخص و عوامل دیگر…..

ویزای توریستی گرجستان و وقت سفارت گرجستان

ویزای توریستی گرجستان با توجه به اینکه امروزه دیگر به گرفتن وقت سفارت نیازی نیست، فقط برای آگاهی شما عزیزان آمده است. البته  ویزای گرجستان به صورت الکترونیکی نیز دریافت می شود و یکی از مزایای که گرفتن ویزا از این روش دارد، این است که در این روش نیازی به ارایه اصل مدارک به سفارت یا کنسولگری نیست.

آدرس سفارت گرجستان در تهران : پاسداران، گلستان دوم، شماره92

تلفن سفارت گرجستان در تهران : 2122764129

آدرس وب سایت سفارت گرجستان:

https://www.geoconsul.gov.ge/HtmlPage/Html/View?id=956&lang=Eng

زندگی در گرجستان

ویزای توریستی گرجستان و پروسه اقدام

ویزای توریستی گرجستان در طی مراحلی اخذ می شود که در زیر به ترتیب به آنها اشاره شده است:

  • آماده کردن مدارک و شرایط مورد نیاز برای ارائه دادن به سفارت گرجستان
  • ترجمه رسمی انگلیسی مدارک لازم در دفاتر ترجمه رسمی
  • قرار دادن مبلغی در حساب بانکی به منظور نشان دادن تمکن مالی (ترجیحا حساب کوتاه مدت در بانک های خصوصی مانند پاسارگاد و پارسیان باشد و موسسه مالی و اعتباری آن باشد)
  • اخذ وقت سفارت و رزرو آن به صورت اینترنتی یا حضوری ( که البته در حال حاضر نیاز نیست)
  • بعد از تعیین کردن وقت سفارت، حضور در سفارت گرجستان و پرداخت هزینه های مربوط به سفارت ( که البته در حال حاضر نیاز نیست)
  • انگشت نگاری ( که البته در حال حاضر نیاز نیست)
  • و در نهایت انتظار برای جواب سفارت ( که البته در حال حاضر نیاز نیست)

ویزای توریستی گرجستان ( با وثیقه یا بدون وثیقه )

ویزای توریستی گرجستان با وثیقه به ویزایی گفته می شود که شخصی که برای متقاضی دعوت نامه می‌فرستد برای آسودگی خیال خود و با آگاهی از حسن نیت متقاضی از او مبلغی را به عنوان وثیقه درخواست می‌کند ویزای توریستی بدون وثیقه نیز به ویزایی گفته می‌شود که همانگونه که از اسمش پیداست به وثیقه نیازی ندارد و شخص بدون وثیقه اقدام به اخذ این ویزا می‌کند. در ویزای توریستی با وثیقه شرکت‌های وجود دارند که حاضرند در قبال فرستادن دعوت نامه به فرد متقاضی اقدام به اخذ وثیقه از آنها نماید ، این وثیقه جهت تضمین حسن نیت متقاضی و و بازگشت او به کشور خود می باشد و بعد از بازگشت شخص به کشور تمامی این مبلغ به شخص عودت داده می شود و ممکن است پول یا سند ملکی باشد. از آنجاییکه ویزای توریستی گرجستان نیاز به طی مراحل سفارت و … نداره،  نیازی به وثیقه هم ندارد.

ویزای توریستی گرجستان و خدمات موسسه MIE

ویزای توریستی گرجستان که امروزه طرفداران بسیار زیادی دارد، مورد تقاضای افراد بسیار زیادی می باشد. موسسه معتبرMIE  با بیش از ۱۵ سال سابقه خدمات در امور مهاجرتی و اخذ انواع ویزاهای توریستی در کشورهای اروپایی و هم چنین کشورهای آسیایی خدمات فراوانی را برای شما متقاضیان اخذ ویزای توریستی گرجستان فراهم نموده است. شما متقاضیان می توانید با تکیه و اعتماد به تجارب مشاورین و وکلای زبده ی ما در موسسه mie برای اخذ ویزای توریستی گرجستان با پایین آوردن حداکثر ریسک پرونده، و رد شدن ویزا، اقدام نمایید. این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور، همکار موسسه MIE اتریش  تهیه شده و هرگونه کپی برداری از این مطالب ازنظر شرعی حرام است  و پیگرد قانونی خواهد داشت. قبل از هر چیزی باید بدانید که چگونگی ارائه پرونده شما به سفارت اهمیت بسیار زیادی دارد و این امر یک امر کاملا حقوقی است که بهتر است به وسیله یک وکیل کاردان و آگاه به امور مهاجرتی و اخذ ویزا انجام گیرد تا ریسک پرونده و رد شدن آن به حداقل برسد. ( البته از زمانی که دیگر برای گرجستان نیاز به مراجعه به سفارت نیست، متقاضیان دیگر نیازی به گرفتن وکیل ندارند، اما موسسه حقوقی ملک پور در زمینه های تحصیلی و سرمایه گذاری در گرجستان اماده ارائه مشاوره به شما عزیزان است. )

دفتر حقوقی ملک پور

ویزای توریستی گرجستان و ریجکتی

ویزای توریستی گرجستان ممکن است با ریجکتی نیز همراه باشد. چگونگی ارائه پرونده به سفارت و دانستن حساسیت ‌های سفارت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و وکلای آگاه به امور مهاجرتی و اخذ ویزا ها با دانستن حساسیت ها و علل ریجکتی ها می توانند شانس ویزای شما را بالا ببرند. از علل شایع و عمده ریجکت شدن ویزای توریستی گرجستان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • یکی از علل عمده و شایع ریجکت شدن ویزا های توریستی عدم صداقت متقاضی و اشخاص در پرونده خود و اظهاراتش آن می باشد.
  • از دیگر علت‌های ریجکت شدن ویزای توریستی گرجستان سوء پیشینه ایرانیان می باشد.
  • حتی آفیسر ویزا اگر احتمال دهد که شخص از اخذ ویزای توریستی هدف دیگری غیر از پناهندگی مانند کار کردن در گرجستان را دارد نیز موجب ریجکت شدن می شود.
  • سوابق کیفری و پرونده های کیفری شخص
  • ارائه مدارک تقلبی و غیر واقعی
  • عدم ارائه پاسپورت معتبر
  • نداشتن تمکن مالی و نداشتن هزینه سفر
  • معتبر نبودن بیمه‌نامه

ویزای توریستی گرجستان تضمینی و با گارانتی

ویزای توریستی گرجستان در حال حاضر هیچ گونه تضمین و گارانتی ندارد. از نظر حقوقی هیچگونه گارانتی وجود ندارد که در صورت ارائه تمامی مدارک به سفارت ویزای شما ریجکت نشود و و هیچ کس نمیتواند اخذ ویزای شما را تضمین کند. می توان مدارک و پرونده را طوری چید که ریسک ویزا تا جایی که ممکن است پایین بیاید موسسه حقوقی ملک پور می تواند به شما در این پروسه یاری رساند و در صورت ریجکت شدن ویزای شما تمامی هزینه و مبلغ پرداختی به شما عودت داده می شود از نظر حقوقی هیچ کس نمی‌تواند تضمین کنند که نظر آفیسر ویزا چه خواهد بود و آژانس های مسافرتی که این امر را تضمین می‌کند کاملا امری غیر واقعی و غیر حقوقی می باشد زیرا نظر آفیسر ویزا را نمی توان تضمین کرد.

سرمایه گذاری در گرجستان

ویزای توریستی گرجستان و نکات مهم

ویزای توریستی گرجستان و نکات مهم آن در ادامه بررسی خواهد شد. نکته مهم اول این است که هیچ موسسه ای و هیچ آژانس مسافرتی نمی‌تواند ویزای شما را تضمین کند و در صورتی که با چنین تیتری مواجه شدید به شما توصیه می شود که اصلا اعتماد نکنید. نکته مهم دیگر این است که در سال ۲۰۱۵ قانونی به منظور جذب توریسم تصویب شد که کشورهای زیادی از جمله ایران برای ورود به این کشور نیازی به ویزا ندارند و می توانند یا به صورت الکترونیکی یا در مرز این کشور ویزای خود را دریافت نمایند.

ویزای توریستی ترکیه

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای توریستی گرجستان و سخن پایانی

ویزای توریستی گرجستان و نکات مهم، پروسه اقدام برای اخذ ویزای توریستی گرجستان و به طور کلی کلیات و مدارک لازم برای گرفتن ویزای توریستی گرجستان در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت. همانطور که دریافتید برای اخذ این ویزا نیازی به مراجعه به سفارت و گرفتن وقت سفارت نیست. برای به دست آوردن اطلاعات و مشاوره رایگان مقاله های ما را مطالعه کرده و با موسسه حقوقی ملک پور با همکاری دفتر مشاوره ای MIE اتریش تماس حاصل نموده و با مشاوران ما مشورت نمایید و از مشاوره تخصصی ما بهره مند گردید. همچنین می توانید در قسمت انتهای مقاله، در قسمت دیدگاه نظرات و پرسش های خود را بیان نموده و پاسخ خود را در کوتاه ترین زمان ممکن دریافت کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *