ویزای توریستی سنگاپور

  • ویزای توریستی سنگاپور و مقدمه ای بر آن
  • ویزای توریستی سنگاپور و شرایط عمومی
  • ویزای توریستی سنگاپور تضمینی و با گارانتی
  • ویزای توریستی سنگاپور(کلیات)
  • ویزای توریستی سنگاپور مدارک مورد نیاز
  • ویزای توریستی سنگاپور و ریجکتی
  • ویزای توریستی سنگاپور (با وثیقه یا بدون وثیقه)
  • ویزای توریستی سنگاپور و مدت درخواست
  • ویزای توریستی سنگاپور و تمدید آن
  • ویزای توریستی سنگاپور و خدمات موسسه Mie
  • ویزای توریستی سنگاپور و وقت سفارت
  • ویزای توریستی سنگاپور و پروسه اقدام
  • ویزای توریستی سنگاپور بدون تضمینی و تفاوت ان با ویزای تضمینی
  • ویزای توریستی سنگاپور و نکات مهم
  • ویزای توریستی سنگاپور و سخن پایانی
ویزای توریستی سنگاپور

ویزای توریستی سنگاپور و مقدمه ای بر آن

ویزای توریستی سنگاپور ،مدارک  مورد نیازو پروسه اقدام  در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار میگیرد. شرایط دریافت ویزای توریستی سنگاپور چیست؟ مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی سنگاپور چیست؟ مدت زمانی که طول می کشد تا ویزای توریستی صادر شود چه میزان است؟ اینها سوالاتیست که در این مقاله به آن می پردازیم. سنگاپور یکی از کشورهای بسیار لوکس و زیبای آسیایی می باشد که به علت امکانات تفریحی و گردشگری بی نظیرش، در جهان شهرت زیادی دارد. برای اخذ اطلاعات کامل در مورد ویزای توریستی سنگاپور می توانید با مشاورین موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نمایید و مشاوره رایگان دریافت نمایید.

فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با سنگاپور

ویزای توریستی سنگاپور و شرایط عمومی آن

سنگاپور کشوری کوچک در جنوب شرق آسیا است که  با کشور های مالزی و اندونزی همسایه می باشد. سنگاپوربا وسعت حدود 772 کیلومتردر حین کوچک بودن، کشوری مدرن و البته با ثروت زیاد محسوب می شود. کشور سنگاپور با جاذبه های دیدنی و تفریحی و گردشگری و کم نظیری که دارد یکی از مقصد های پرطرفدار ایرانی ها برای سفر می باشد. مردم این کشور اکثرا به زبان انگلیسی مسلط  بوده و همچنین به 3 زبان ، چینی، مالایی و تامیل نیز صحبت می کنند. سنگاپور طبق آمار از سال 2013 گران ترین شهر جهان  برای زندگی است.  اگر شما   قصد سفر به این کشور را دارید  و به دنبال اخذ ویزای توریستی سنگاپور هستید و می خواهید اطلاعاتی در مورد ویزای سنگاپور کسب نمایید، می توانید پس از مطالعه در این زمینه با موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نمائید.

اقامت سنگاپور
سنگاپور

ویزای توریستی سنگاپور تضمینی و با گارانتی

شاید بارها در تبلیغات مختلف با این جمله مواجه شده اید: ” اخذ ویزای توریستی تضمینی” این جمله اغراقی بیش نیست زیراکه در زمینه اخذ ویزا به هیچ عنوان تضمینی وجود ندارد. به این دلیل که صدور ویزا کاملا به سفارت و قوانین کشور مورد نظر و همچنین افسر ویزا مربوط است و هیچ شخصی غیر از افسر ویزا نمی تواند در صدور ویزا نقشی داشته باشد. بنابراین اصلا هیچ شخص، موسسه و یا دفتر مهاجرتی نمی تواند تضمین کند که ویزای شما را صادر میکند. موسسه حقوقی ملک پور با بیش از 15 سال سابقه در امر مهاجرت شما را در نحوه ارائه مدارک و اسناد مربوطه به سفارت سنگاپور راهنمائی نموده به گونه ایی که کم ترین ریسک  جهت اخذ ویزا  وجود داشته باشد.

ویزای توریستی سنگاپور (کلیات)

ویزای توریستی سنگاپور برای توریست‌هایی که به کشور سنگاپور وارد می‌شوند، صادر می‌شود. ویزای توریستی سنگاپور 3 ماه معتبراست. در واقع تا 3 ماه می‌توانید با ویزای موجود وارد شوید اما شما فقط یک ماه اجازه‌ی اقامت در سنگاپور را دارید. باید به این نکته توجه کرد که شما در این مدت یک ماهه که می‌توانید درسنگاپور بمانید، اجازه  اشتغال به هیچ شغلی را ندارید. . این مقاله توسط همکاران ما در موسسه حقوقی ملک پورنگاشته شده است و هر گونه کپی و استفاده از این مقاله بدون ذکر منابع، شرعا حرام است و پیگرد قانونی دارد. شما می بایست از 10 تا 15 روز قبل از سفر خود به سنگاپور درخواست ویزا را به سفارت بدهید. برای درخواست ویزای توریستی سنگاپور ابتدا باید درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت نمایید تا به شما وقت سفارت داده شود. پس از آن مدارک مورد نیاز را تهیه کرده و در روز مقرر به سفارت می روید و مصاحبه انجام میدهید.

پاسپورت سنگاپور

ویزای توریستی سنگاپور و مدارک مورد نیاز

سنگاپور جزء کشورهایی است که شهروندان ایرانی برای سفر، نیاز به دریافت ویزا دارند.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی سنگاپور به شرح زیر است:

  • گذرنامه یا پاسپورد شما با اعتبار حداقل 6 ماه
  • عکس
  • پر کردن فرم مختص اخذ ویزای سنگاپور
تحصیل در سنگاپور

ویزای توریستی سنگاپور و ریجکت آن

کشور سنگاپور دارای سطح بالای کیفیت و  رفاه زندگی می باشد به همین دلیل در ورود پناهنده به کشور حساس است و اگر دولت این کشور شک کنند که افراد قصد اقامت در این کشور را دارند اجازه‌ی ورود به این اشخاص نخواهد داد. در پروسه دریافت ویزای توریستی سنگاپور اگر مدارک شما ناقص باشد و یا مصاحبه را به خوبی انجام ندهید و یا انگیزه کافی و درستی برای سفر نداشته باشید ویزای شما رد می شود. باید به این موضوع توجه کنید که افسران ویزا روانشناسان زبده ای نیز هستند و اگر شما نتوانید روی حرکات و استرس ریجکت شدن غلبه کنید ممکن است ویزای شما را رد کنند. انگیزه سفر موضوع بسیار مهمی است که میبایست خیلی دقیق و درست تنظیم گردد. چنانچه در پرونده خود ریجکتی دارید می توانید با ما در موسسه حقوقی ملک پور تماس بگیرید تا  شما  را در اخذ ویزا کمک و راهنمایی نماییم. داشتن ویزای توریستی سنگاپور در پاسپورت، به شما در اخذ ویزای شنگن یا ویزای کانادا کمک خواهد کرد. وکلای ما در موسسه حقوقی ملک پور با توجه به تجربه 15 ساله در امر مهاجرت، اخذ اقامت و تابعیت کشورهای مختلف و حقوق بین الملل می توانند در نوشتن انگیزه نامه درست و قانع کننده به شما مشاوره دهند. همچنین برای روز مصاحبه نیز می توانند شما را با نحوه سوالات آشنا کرده و برای مصاحبه ای موفق آماده کنند. شما عزیزان برای دریافت مشاوره می توانیید با ما تماس حاصل نمایید.

ویزای توریستی سنگاپور (با وثیقه یا بدون وثیقه)

در ابتدا باید به این نکته اشاره کنیم که ویزای توریستی هیچ گاه نیاز به وثیقه برای سفارت ندارد و اساسا سفارت وثیقه ای از شما دریافت نخواهد کرد. اما چرا بعضی از دفاتر مسافرتی و موسسات مهاجرت از شما وثیقه دریافت می کنند؟ در اینجا به پاسخ  این سوال می پردازیم. برای بعضی از کشورها داشتن دعوتنامه برای دریافت ویزای توریستی می تواند کمک کند. بسیاری از متقاضیان اخذ ویزای توریستی کشورهای مختلف امکان دعوتنامه گرفتن از کشور مورد نظر را ندارند.  صدور دعوتنامه برای شخصی که در کشور مقصد برای شما دعوتنامه ارسال می کند در صورت عدم بازگشت شما به کشور خود تبعاتی را به همراه دارد و به  شخص ارسال کننده دعوتنامه خساراتی وارد میکند که بسته به قوانین هر کشور ممکن است محدودیت هایی را هم تا اخر عمر برای شخص دعوت کننده همراه داشته باشد. به همین خاطر دفتر مسافرتی و یا موسسه مهاجرتی برای تضمین بازگشت شما به کشور از شما وثیقه ای را به عنوان ضمانت دریافت می کند که پس از بازگشت شما از سفر این وثیقه به شما بازگردانده می شود.

ویزای توریستی سنگاپور و مدت درخواست

برای دریافت ویزای توریستی سنگاپور باید حدود10  تا 15 روز قبل از سفر درخواست خود را به سفارت سنگاپور ارائه نمایید. مدت زمان صدور ویزا و بررسی پرونده متغیر است و بستگی به شلوغی یا خلوتی سفارت دارد. در بیشتر موارد پس از دریافت مدارک توسط سفارت سنگاپور حدودا 10 روز بعد ویزای شما صادر می گردد.

خرید ملک در سنگاپور
ویزای توریستی سنگاپور

ویزای توریستی سنگاپور و تمدید آن

ویزای توریستی در حالت نرمال قابل تمدید نیست و شما نمی توانید ویزای توریستی را تمدید نمایید. اما اگر دلیل محکمی برای تمدید ویزا داشته باشید می توانید ویزا را تا 3 ماه تمدید نمایید. دلایلی که برای تمدید ویزا قابل قبول است به این شرح است: ممکن است شما برای مداوا به سنگاپور رفته باشید و در مدت زمان اعتبار ویزا کار مداوای شما تمام نشده باشد. مورد دیگری که می تواند ویزای توریستی را تمدید کند مرگ یکی از اعضای نزدیک خانواده شما در سنگاپور است که به علت اضطرار، ویزا تمدید می گردد. زمانی که برای بازدید در رابطه با کار به سنگاپور سفرکرده و نیاز به وقت بیشتری برای ماندن در سنگاپور دارید نیز می توانید ویزای توریستی خود را تا 3 ماه تمدید نمایید. در صورتی که واجد شرایط یکی از موارد ذکر شده  نباشید امکان تمدید ویزای توریستی به هیچ وجه وجود نخواهد داشت.

ویزای توریستی سنگاپور و خدمات موسسه Mie

همانطور که در بالاتر نیز اشاره نمودیم پروسه اخد ویزا، پروسه ای تخصصی است و نیاز به آگاهی از شرایط سفارت، سوالات مصاحبه، روش مصاحبه، نوشتن انگیزه سفر و بسیاری نکات دیگر دارد. برای این که درصد ریجکت ویزای خودرا پایین بیاورید پیشنهاد می کنیم حتما با یک وکیل زبده مشورت نمایید. موسسه حقوقی ملک پور با همکاری وکلای مجرب ایرانی و بین المللی با بیش از 15 سال سابقه در امر مهاجرت، اخذ اقامت و تابعیت و همچنین حقوق بین الملل آگاهی و اشراف کاملی بر قوانین و نحوه مصاحبه ها در سفارت دارد بنابراین می تواند به شما مشاوره ای دقیق ارائه نماید تا بتوانید در دریافت ویزا موفق باشید.

دفتر حقوقی ملک پور

ویزای توریستی سنگاپور و وقت سفارت

برای دریافت وقت سفارت باید بین 10 روز تا 15 روز قبل از سفر به سفارت سنگاپور مراجعه نمایید و پس از تکمیل فرم درخواست ویزا، برای ارائه مدارک و مصاحبه وقت رزرو نمایید. اما کشور سنگاپور هیچ سفارتخانه ای در ایران ندارد و  شما می توانید در صورت نیاز از سفارتخانه‌های سنگاپور در کشورهای نزدیک به ایران مانند ترکیه و یا امارات و… استفاده کنید.

ویزای توریستی سنگاپور و پروسه اقدام

برای درخواست ویزای توریستی سنگاپور باید مراحل زیر را طی نمایید:

  • اسکن صفحه اول پاسپورت به همراه صفحه‌ی دارای مکان امضای مسافر با اعتبار حداقل 6 ماه
  • سفر به یکی از کشور‌های ی که دارای سفارت سنگاپور هستند
  • مراجعه به سفارت در روز‌های کاری
  • پرداخت هزینه لازم و دادن مدارک خواسته شده
  • منتظر ماندن به مدت 7 الی 10 روز
  • مراجعه به سفارت سنگاپور و دریافت ویزا

ویزای توریستی سنگاپور بدون تضمین و تفاوت آن با ویزای تضمینی

همانطور که در بخش ویزای تضمینی اشاره نمودیم اساسا چیزی به عنوان ویزای تضمینی نداریم و هیچ شخص و موسسه ای نمی تواند به شما بگوید که ویزای شما را تضمینی می گیرد و این ادعا از پایه کذب است  چرا که صدور ویزا به نظر افسر ویزا بستگی دارد که بر اساس مدارک ارائه شده و نحوه پاسخ دهی شما در روز سفارت و با روانشناسی شخصیت شما این مهم صورت می پذیرد. موسسه حقوقی ملک پور  با بیش از 15 سال سابقه در زمینه مهاجرت در خصوص نحوه ارائه مدارک و نحوه پاسخ دهی به سوالات در روز مصاحبه شما را راهنمائی می نماید به گونه ای که حداقل ریسک ویزا برای شما وجود داشته باشد.

ویزای توریستی سنگاپور و نکات مهم

 

 در خصوص ویزای توریستی سنگاپور باید  توجه داشته باشیم که  پدر و یا مادر برای دریافت پاسپورت فرزندان، باید پاسپورت را امضا کند. شایان ذکر است در خصوص گردش حساب و ضمانت بانکی، و دیگر مدارک مالی برای اخذ ویزای توریستی سنگاپور، نیاز به مدارک مالی از جمله تمکن مالی و یا گردش حساب نیست و مدارک ذکر شده در قسمت مدارک مورد نیاز این مقاله کافی می باشد

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای توریستی سنگاپور و سخن پایانی

ویزای توریستی سنگاپور ،در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت. پس از مطالعه این مقاله در صورت وجود هرگونه سوال در زمینه ویزای توریستی سنگاپور، شما می توانید در انتهای مقاله در قسمت دیدگاه ها و یا در قسمت سوالات همگانی وبسایت در خصوص ویزای توریستی سنگاپور مطرح نموده و پاسخ آن را از مشاورین ما به صورت رایگان دریافت نمایید. اساسا اخذ ویزای توریستی سنگاپور دارای پیچیدگی ها و حساسیت های خاصی است و باید در نظر داشته باشید برای دریافت ویزای این کشور به علت این که هیچ سفارتخانه و نمایندگی وجود ندارد، شما می توانید به سفارت سنگاپور در کشور ترکیه و یا عمارات مراجعه فرمایید. در صورت نیاز این امکان برای شما وجود دارد که با مشاورین ما در موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه mie اتریش تماس گرفته و مشاوره رایگان را در این خصوص دریافت نمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *