ویزای تحصیلی فنلاند

ویزای تحصیلی فنلاند و بررسی آن

  • ویزای تحصیلی فنلاند و مقدمه ای بر آن
  • ویزای تحصیلی فنلاند و تحصیل در مقطع دکتری
  • ویزای تحصیلی فنلاند و مزایای تحصیل در فنلاند
  • ویزای تحصیلی فنلاند به همراه بورس تحصیلی
  • ویزای تحصیلی فنلاند و هزینه های تحصیل و زندگی
  • ویزای تحصیلی فنلاند و معرفی دانشگاه های فنلاند
  • ویزای تحصیلی فنلاند و مدارک و شرایط مورد نیاز برای اخذ آن
  • ویزای تحصیلی فنلاند و ویزای همراه
  • ویزای تحصیلی فنلاند و وضعیت اقامت و تابعیت آن
  • ویزای تحصیلی فنلاند و سخن پایانی
ویزای تحصیلی فنلاند

ویزای تحصیلی فنلاند و مقدمه ای بر آن

ویزای تحصیلی فنلاند، شرایط و مراحل اخذ این ویزا در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. تحصیل در فنلاند، چه مزایایی برای فارغ التحصیلان آن دارد؟ شرایط ویزای همراه در مقاطع مختلف تحصیلی به چه صورت می باشد؟ آیا ویزای تحصیلی فنلاند، منجر به اخذ اقامت این کشور می شود؟ برای گرفتن پاسخ تمامی سوالات خود پیرامون ویزای تحصیلی فنلاند با ما همراه شوید. اگر شما نیز متقاضی تحصیل در این کشور می باشید، بهتر است در ابتدا با شرایط آب و هوایی، جغرافیایی، اقتصادی و به طور کلی شرایط عمومی آن آشنا شوید، که در ادامه اطلاعاتی را در این زمینه در اختیار شما قرار داده ایم. در صورتی که خواستار این هستید که بدانید، شما نیز شرایط تحصیل در این کشور را دارید یا خیر، می توانید با مشاوران متخصص ما در موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل بفرمایید و از مشاوره رایگان ما بهره مند شوید.

ویزای فنلاند

ویزای تحصیلی فنلاند و شرایط عمومی آن

ویزای تحصیلی فنلاند و واجد شرایط شدن برای اخذ اجازه ورود و اقامت در این کشوردر شرایطی امکان پذیر است که متقاضیان، پذیرش تحصیلی از یکی از دانشگاه های این کشور را داشته باشند. توصیه می شود قبل از اینکه اقدام به گرفتن پذیرش نمایید، با شرایط عمومی این کشوربیشتر آشنا شوید. جمهوری فنلاند به لحاظ جغرافیایی در شمال اروپا و در شبه جزیره اسکاندیناوی قرار دارد.  بخش شمالی این کشور در قطب شمال قرار دارد و به همین جهت، زمستان طولانی ترین فصل و تابستان نیز کوتاه ترین فصل این کشور می باشد. در شمال فنلاند آب و هوا زیاد مساعد نمی باشد، زیرا در زمستان خورشید به مدت ۵۱ روز طلوع نمی کند و در تابستان های آن نیز خورشید ۷۳ روز غروب نمی کند. به لحاظ اقتصادی این کشوربه همراه کشورهای دیگری چون دانمارک و نیوزلند دارای کمترین فساد اقتصادی می باشد و نرخ بیکاری

ویزای فنلاند

 آن ۷/۶ ونرخ تورم آن ۳/۱ می باشد. پایتخت این کشور هلسینکی است و زبان رایج این کشور فنلاندی و سوئدی و واحد پول آن نیز یورو می باشد. فنلاند یک ملت غالبا مسیحی است.  سیستم آموزشی این کشور یکی از بهترین سیستم های اموزشی در سطح جهان و به صورت کاملا رایگان به همراه یک وعده غذایی ناهار رایگان می باشد و از ۷ سالگی شروع می شود و تا ۱۹ سالگی ادامه دارد و بعد از ۱۹ سالگی نیز دانش آموزان در آزمون نهایی ورود به تحصلات عالی شرکت خواهند نمود.

ویزای تحصیلی فنلاند و تحصیل در مقاطع مختلف

  • ویزای تحصیلی فنلاند و تحصیل در مدارس فنلاند

    ویزای تحصیلی فنلاند و تحصیل برای بچه های زیر ۱۸ سال از ۶ سالگی شروع می شود. آموزش ابتدایی فنلاند بر اساس مفاهیم یادگیری از طریق بازی طراحی شده است. اگر مایل بودید که زودتر از ۶ سالگی تحصیلات و آموزش فرزندان خود را شروع کنید، سیستم این کشور یک سیستم آموزشی و مراقبت های ویژه مخصوص کودکان زیر ۶ سال برنامه ریزی کرده است. تحصیلات در دوران مدرسه به ابتدایی و متوسطه تقسیم می شود. هم چنین برای والدینی که شاغل هستند، مراکزی جهت مراقب از کودکان دایر شده است. آموزش پایه که از ۶ سالگی شروع می شود و تا ۱۷ سالگی ادامه می یابد، یعنی ۹ سال به طول می انجامد. آموزش در مقطع متوسطه هم که ۳ سال به طول می انجامد از ۱۷ سالگی شروع می شود و تا ۱۹ سالگی ادامه می یابد و در پایان این دوره آزمون نهایی برای ورود به تحصیلات عالی از دانش آموزان گرفته می شود. این دوره ۳ ساله اجباری نیست اما معمولا ۹۰٪ از دانش آموزان بعد از دوران ابتدایی و پایه، تحصیلات متوسطه را ادامه می دهند.

  • ویزای تحصیلی فنلاند و تحصیل در مقطع کارشناسی

    ویزای تحصیلی فنلاند و تحصیل در مقاطع بالاتر اجباری نیست، هم چنین در مقاطع عالی نیز به صورت رایگان می باشد و دانشجویان فقط می بایست هزینه کتاب، حمل و نقل و وسیله های لازم برای دانشگاه را خود تامین نمایند.  هرگونه کپی برداری از این مطالب پیگرد قانونی دارد و هم به لحاظ شرعی نیز درست نمی باشد و حرام است. این دوره ۳سال و نیم تا ۴ سال و نیم، بسته به دوره تحصیلی به طول می انجامد. تحصیل به زبان فنلاندی یا سوئدی می باشد ، با این حال امکان تحصیل به زبان انگلیسی نیز در این مقطع موجود می باشد که البته دانشجویان می بایست هزینه تحصیل را خود پرداخت نمایند.  بیش از ۴۰۰ برنامه تحصیلی در این کشور ارائه می شود. برای گرفتن پذیرش در این مقطع نیاز دارید که مدرک دیپلم متوسطه به همراه پیش دانشگاهی داشته باشید. امکان کار دانشجویی نیز در حین تحصیل برای دانشجویان در مشاغل پاره وقت وجود دارد.

ویزای تحصیلی فنلاند
  • ویزای تحصیلی فنلاند و تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد

    ویزای تحصیلی فنلاند و تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی نیز ارائه می شود که مستلزم هزینه است. اگر تحصیل به زبان فنلاندی یا سوئدی باشد، تحصیل رایگان می شود. دانشجویان برای گرفتن پذیرش در این مقطع، نیاز به مدرک لیسانس دارند و ۲ سال به طول می انجامد. این در شرایطی است که شهروندان اتحادیه اروپا، هیچ هزینه ای را برای تحصیل خود پرداخت نمی کنند. بعد از اینکه پذیرش تحصیلی در این مقطع گرفته شد نوبت به اخذ ویزا می رسد، نکته مهمی که در اخذ ویزای تحصیلی فنلاند وجود دارد این است که بتوانید علقه قوی و تمکن مالی از خود به سفارت این کشور نشان دهید تا سفارت بداند که شما از پس هزینه های زندگی خود برمی آیید و قصد پناهنده شدن در این کشور را ندارید.

  • ویزای تحصیلی فنلاند و تحصیل در مقطع دکتری

    ویزای تحصیلی فنلاند و تحصیل در مقطع دکتری نیازمند داشتن استاد راهنما (superviser) می باشد. برای شرکت در این مقطع باید مدرک کارشناسی ارشد خود را در دست داشته باشید. این مقطع حدودا ۴ سال به طول می انجامد. وظیفه استاد راهنما این است که دانشجو را به دانشگاه و استاد مورد نظر در کشور مقصد، معرفی نمایند و شروع به مکاتبه با آن ها نماید و در صورت تأیید آن دانشگاه، دانشجو رتحقیقاتی ارائه می دهند. سال تحصیلی فنلاند در روز اول ماه اوت آغاز می شود و در تاریخ 31 جولای به پایان می رسد. دانشگاه ها در سازماندهی ترم های خود مستقل هستند، اما معمولا دو ترم دارند: ترم پاییز و بهار . بعضی موسسات نیز در طول تابستان ترم سوم خود را بسته به دوره های خود برگزار می کنند.

ویزای تحصیلی فنلاند و مزایای تحصیل در فنلاند

ویزای تحصیلی فنلاند و مزایای تحصیل در این کشور بسیار زیاد است که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت.

  • بیش از ۴۰۰ برنامه تحصیلی به زبان انگلیسی در این کشور ارائه می شود.
  • کیفیت آموزش بسیار بالا و رنک بالای دانشگاه ها در سطح جهان
  • کتابخانه های شهری که برای عموم آزاد است و مجهز به اینترنت می باشد، هم چنین باشگاه های ورزشی که وجود دارد و برای دانشجویان امکانات ورزشی و تفریحی فراهم آورده است.
  • خدمات بانکداری، خدمات حمل و نقل، بهداشتی و درمانی پیشرفته
  • وجود دوره های آموزش زبان انگلیسی در این کشور
  • بعد از اتمام تحصیل به فارغ التحصیلان ۱ سال زمان داده می شود که در محیط بمانند و دنبال کار بگردند.
  • امکان کار پاره وقت دانشجویی حین تحصیل
تحصیل دکترا در فنلاند

ویزای تحصیلی فنلاند به همراه بورس تحصیلی

ویزای تحصیلی فنلاند

ویزای تحصیلی فنلاند به همراه بورس تحصیلی امکان پذیر است. هر دانشگاه به صورت مستقل، هزینه ها و بورس تحصیلی خود را معین می کند. هر دانشگاه در فنلاند طیف وسیعی از بورس تحصیلی برای دانشجویان بین المللی ارائه می دهد. این بورس ها عمدتا بر اساس شایستگی های علمی اعطا می شود و اغلب مقادیر مشخصی برای هر برنامه تحصیلی وجود دارد. بعضی از بورس های تحصیلی تمام هزینه های دانشجو را اعطا می کنند، بعضی دیگر ممکن است تنها ۵۰٪ از هزینه های تحصیل دانشجو را متقبل شوند.

بورسیه تحصیلی فنلاند

ویزای تحصیلی فنلاند و هزینه های تحصیل و زندگی

ویزای تحصیلی فنلاند و اخذ آن، مستلزم آگاهی از هزینه های زندگی و تحصیل در این کشور می باشد که به صورت میانگین و متوسط برای شما در جداول زیر آورده شده است:

ویزای تحصیلی فنلاند
ویزای تحصیلی فنلاند
ویزای تحصیلی فنلاند
هزینه تحصیل و زندگی در فنلاند

ویزای تحصیلی فنلاند و معرفی دانشگاه های فنلاند

ویزای تحصیلی فنلاند و لیستی از دانشگاه های برتر آن که رتبه جهانی بسیار بالایی نیز دارند، آورده شده است.

ویزای تحصیلی فنلاند

ویزای تحصیلی فنلاند و مدارک و شرایط مورد نیاز برای اخذ آن

ویزای تحصیلی فنلاند  و شرایط اخذ آن به ترتیب بررسی خواهد شد. این ویزا برای دانشجویانی صادر می شود که می خواهند در دوره تحصیلی که بیش از ۳ ماه ( ۹۰روز ) طول می کشد، تحصیل نمایند. این مجوز به مدت ۱ سال در ابتدا صادر می شود.

  • مرحله اول

    برنامه مطالعاتی و رشته مورد نظر خود را انتخاب کنید. می توانید برای داشتن جزئیات بیشترراجع به برنامه ها و رشته های مختلف به وب سایت studyinfo.fi   مراجعه کنید.

  • مرحله دوم

    مطمئن شوید که شرایط گرفتن پذیرش را دارید و مدارک مورد نظر و اسناد لازم را تهیه کرده اید. هم چنین اگر گرفتن پذیرش در دانشگاه ها نیازمند شرکت در آزمون های ورودی می باشد اطلاعاتی را در این زمینه کسب نمایید و در صورت بروز هرگونه سوالی می توانید با بخش اطلاعات دانشگاه مورد نظر تماس حاصل نمایید.

  • مرحله سوم

    اگر قصد درخواست برای بورسیه تحصیلی را دارید، می توانید درخواست مورد نظر خود را، با در دست داشتن رزومه خود به دانشگاه ارائه نمایید.

  • مرحله چهارم

    در این مرحله می بایست منتظر نامه پذیرش خود بمانید. دانشگاه بعد از مدتی در صورت قبولی شرایط، نامه پذیرش نهایی شما را صادر می کند. این نامه توضیح می دهد که چه زمانی برای شروع کلاس ها در فنلاند حاضر شوید.

  • مرحله پنجم

    در این مرحله شما با در دست داشتن نامه پذیرش و مدارک مورد نیاز دیگر که در ادامه گفته خواهد شد، به سفارت این کشور به آدرس: تهران- خیابان شریعتی- خیابان میرزاپور(سهیل سابق-این خیابان بین پل زرگنده و پل صدر واقع است) خیابان حدادیان – پلاک ۲ مراجعه کرده و یا با شماره های 23512250-021 تماس حاصل نموده و از سفارت درخواست وقت نموده، سپس در وقت تعیین شده در سفارت حاضر شوید و برای اخذ اجازه ورود به این کشور اقدام نمایید و بعد از آن هم بلافاصله برای مسکن دانشجویی درخواست نمایید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی فنلاند:

  • شما باید نامه رسمی پذیرش ارائه شده توسط موسسه دانشگاه یا موسسه آموزشی یا پلی تکنیک فنلاند خود را ارائه دهید.
  • شما باید گذرنامه معتبر داشته باشید (گذرنامه شما باید دارای اعتبار باشد که می بایست بیش از مدت ویزا یا اجازه اقامت شما که حداقل 3 ماه است، باشد و هم چنین گذرنامه شما باید در عرض 10 سال گذشته صادر شده باشد.)
  • شما باید نسخه ای از فرم درخواست تکمیل شده و امضا شده خود را داشته باشید
  • شما باید اثبات توانایی مالی خود را به گونه ای ارائه دهید تا بتوانید در تمام دوره تحصیل در فنلاند و برای حمل و نقل بازگشت خود از لحاظ مالی خود را حمایت کنید. در حال حاضر، دانشجو باید حداقل 560 یورو (INR 43،316.17) در هر ماه برای اقامت در فنلاند داشته باشند. این به این معنی است که دانش آموزان برای هزینۀ خود در فنلاند، حداقل 6720 یورو (INR 519،794.02) در سال می بایست داشته باشند.
  • شما باید یک بیانیه اخیر از وضعیت مالی خود را از بانک ارائه کنید، که نشان می دهد که حداقل مبلغ EUR 6720 در حساب بانکی شما وجود دارد. توجه داشته باشید که دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی در فنلاند باید هزینه های یکسال تحصیل خود را در اختیار داشته باشند. دانشجویان بورس باید برای مدت اقامت خود در فنلاند پول داشته باشند. در صورتی که در حسابتان به میزان مبلغ فوق الذکر نباشد، باید شواهد کتبی از دریافت کمک هزینه تحصیلی ارائه دهید یا برای دریافت بورسیه تحصیلی توسط موسسه آموزشی خود انتخاب شده باشید.
  • شما باید مدارک پزشکی و بیمه بهداشتی معتبر ارائه کنید، که کل مدت اقامت خود را در فنلاند پوشش می دهد. برای اطلاعات دقیق به بیمه درمانی مراجعه کنید.
  • شما می بایست از سلامت جسمی و روحی برخودار باشید و بیماری مسری نیز نداشته باشید.
  • شما نباید سابقه کیفری داشته باشید.
  • نباید ممنوع ااورود به این کشور باشید.
  • شما باید قصد ترک خاک فنلاند را، بعد از اتمام تحصیلات خود داشته باشید.
مدارک و شرایط لازم برای پذیرش در فنلاند

ویزای تحصیلی فنلاند و ویزای همراه

ویزای تحصیلی فنلاند و شرایط اعطای ویزای همراه در مقاطع مختلف تحصیلی از معیارهای مهم برای افرادی است که قصد ادامه تحصیل در این کشور را دارند. البته به این نکته مهم توجه داشته باشید که شهروندان منطقه اسکاندیناوی و اتحادیه اروپا برای ورود به مدت ۹۰ روز در این کشور نیازی به اخذ ویزا ندارند و فقط در صورتی که بخواهند، بیش از این مدت در این کشور اقامت گزینند می بایت درخواست خود را به پلیس  ارائه دهند. برای مردم سایر کشورها که قصد اخذ ویزا دارند، ویزای همراه شامل همسر وفرزندان زیر ۱۸ سال می شود که در صورتی که بتوانند ثابت کنند که توانایی حمایت مالی از همراهان خود را دارند، ویزای همراه برای آنها نیز صادر می شود.

ویزای تحصیلی فنلاند و وضعیت اقامت و تابعیت آن

ویزای تحصیلی فنلاند و وضعیت اعطای اقامت و تابعیت  به این صورت است که پس از اینکه تحصیل فرد تمام شد، به فارغ التحصیلان اجازه داده می شود که ۱ سال در محیط بمانند و دنبال کار بگردند. بعد از اینکه کار پیدا کردند، اگر به مدت ۵ سال در این کشور کار کنند، به صورت مداوم کار کنند و مالیات بپردازند، می توانند اقامت دائم این کشور را اخذ نمایند.

کار ضمن تحصیل در کشور فنلاند

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای تحصیلی فنلاند و سخن پایانی

ویزای تحصیلی فنلاند و تمامی مراحل و شرایط و مدارک مورد نیاز آن به ترتیب مورد بررسی قرار گرفت. دانستیم که برای اخذ ویزای تحصیلی فنلاند باید به کنسولگری این کشور مراجعه کرد، شهروندان که در نروژ، ایسلند، سوئد و دانمارک یا اتحادیه اروپا زندگی می کنند، برای ورود به این کشور نیاز به ویزا ندارند. در صورت بروز هرگونه سوال یا ابهامی می توانید سوالات خود را در زیر همین مقاله ارسال نمایید، کارشناسان ما در اسرع وقت پاسخ سوالات شما را می دهند. برای کسب اطلاعات تکمیلی در صفحه اینستاگرام و کانال تلگرام ما عضو شوید. هم چنین می توانید نرم افزار ما را در تلفن همراه خود، نصب نمایید و اطلاعات، ویدیو های تصویری و صوتی را که برای آموزش هرچه بهتر شما قرار داده شده است را مشاهده نموده و در صورتی که متقاضی اخذ ویزای تحصیلی فنلاند بودید، با مشاوران ما در موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تماس حاصل نمایید.

4 پاسخ
  1. مریم
    مریم گفته:

    سلام. خیلی ممنونم بابت توضیحاتتون. می بخشید من از دانشگاه آلتو برای مقطع دکتری پذیرش فول فاند گرفتم, می خواستم بپرسم می تونم برای همسرم همزمان با خودم درخواست ویزا بدم؟ یعنی همزمان از سفارت درخواست ویزا کنیم و با هم بریم؟

    پاسخ
    • m h
      m h گفته:

      سلام و ارادت
      ممنون از شما بخاطر انتخاب موسسه ما
      دوست گرامی درخواست ویزا به صورت همزمان بستگی به نحوه ارائه مدارک شما دارد. با توجه به شرایط فعلی ممکن است درخواست همزمان ویزا باعث ریجکتی ویزای شما گردد. بهتر است در این مورد با متخصصین ما در بخش ویزا مشاوره داشته باشید. در صورت تمایل با شماره زیر تماس حاصل نمایید.
      021-49196000

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Rating: 5