ویزای تحصیلی فرانسه

  • ویزای تحصیلی فرانسه و مقدمه ای بر آن
  • ویزای تحصیلی فرانسه و شرایط عمومی آن
  • ویزای تحصیلی فرانسه و تحصیل در مدارس فرانسه
  • ویزای تحصیلی فرانسه و تحصیل در مقطع لیسانس
  • ویزای تحصیلی فرانسه و تحصیل در مقطع فوق لیسانس
  • ویزای تحصیلی فرانسه و تحصیل در مقطع دکترا
  • ویزای تحصیلی فرانسه و مزایای تحصیل در فرانسه
  • ویزای تحصیلی فرانسه به همراه بورس تحصیلی
  • ویزای تحصیلی فرانسه و هزینه های تحصیل و زندگی
  • ویزای تحصیلی فرانسه معرفی دانشگاه های فرانسه
  • ویزای تحصیلی فرانسه و مدارک مورد نیاز آن
  • ویزای تحصیلی فرانسه و ویزای همراه
  • ویزای تحصیلی فرانسه و سخن پایانی
ویزای تحصیلی فرانسه

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای تحصیلی فرانسه و مقدمه ای بر آن

ویزای تحصیلی فرانسه و اخذ اقامت فرانسه از طریق  تحصیل در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد . مهاجرت به فرانسه و ویزای تحصیلی و کسب اقامت آن از طرق مختلفی انجام می گیرد  . ما مهم ترین و اصلی ترین نکات در خصوص اخذ اقامت از طریق ویزای تحصیلی فرانسه را به طور کامل و جامع در مورد مهاجرت به فرانسه و ویزای تحصیلی و دریافت اقامت فرانسه را در این مقاله شرح خواهیم داد .  شما همواره می توانید با کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور با همکاری موسسه مشاوره mie در تمامی زمینه های مرتبط با مهاجرت مشاوره تخصصی داشته و همچنین از ویدیو ها و مقالات موسسه دیدن فرمایید . مقاله زیر موضوعات ویزای تحصیلی فرانسه را مورد تحلیل و بررسی قرار می دهد .

فایل صوتی موسسه ملکپور در رابطه با تحصیل و اقامت در فرانسه

ویزای تحصیلی فرانسه و شرایط عمومی آن

ویزای تحصیلی فرانسه و مهاجرت به فرانسه از طریق تحصیل مورد نظر خیلی از عزیزان می باشد. کشور فرانسه یکی از کشورهای بزرگ اروپایی می باشد. شما در این کشور می توانید به دو زبان فرانسه و انگلیسی تحصیل نمایید .

هزینه های تحصیل در این کشور مقرون به صرفه می باشد ولی هزینه های زندگی در فرانسه ( پاریس) نسبت به دیگر کشورهای اروپایی گران تر است. شما از طریق ویزای تحصیلی فرانسه می توانید در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا تحصیل بفرمایید. که به ترتیب 4، 2،3 سال به طول می انجامد .

فرانسه دارای بیش از 3500 موسسه آموزش عالی در موارد زیر است:

– 77 دانشگاه دولتی تامین اجتماعی و ارائه مدرک در تمامی رشته ها و خدمات به عنوان مرکز تحقیقاتی و علمی

– مدارس معماری

– سیستم موازی گراندس کیکلز با ارائه رشته های علمی، کسب و کار، هنر و… که دیپلم 5 ساله ارائه می دهند که معادل مدرک کارشناسی است.

-بیش از 3000 مدرسه تخصصی در زمینه فرایند های اجتماعی نظیر مدیریت هتل، گردشگری و..

میانگین حضور در موسسه های فرانسه 186 یورو برای کارشناسی و 255 یورو برای کارشناسی ارشد است .

  • ویزای تحصیلی فرانسه و تحصیل در مدارس فرانسه

    ویزای تحصیلی فرانسه در مدارس به طور کل در مقطع ابتدایی ( دبستان 5 ساله) ، متوسطه ( راهنمایی 4 ساله ) ، دبیرستان 3 ساله صورت می گیرد .  در مقطع دبستان و راهنمایی ارائه  مدارک مورد نیاز از جمله مدارک مربوط به تولد کودک،گواهی واکسیناسیون، سند مربوط به اقامت در فرانسه و محل زندگی  الزامی می باشد. برای اینکه فرزندان شما در مدرسه دولتی تحصیل نمایند ملزم به این هستند که مسلط به زبان فرانسوی باشند .

    در مقطع دبیرستان افراد می توانند در سن 15 تا 18 سالگی در مقطع  Iycee general  ،   Iycee techniguy  ، Iycee professionnel تحصیل نمایید.  این مقطع شما را برای دوره کارشناسی آماده می کند.

    دریافت مدرک تحصیلی در مقطع دبیرستان در خصوص چند فیلد خاص اخذ خواهد شد که عبارتند از :  علوم و امور صنعتی   ، علوم آموزشگاهی، حوزه بهداشت و علوم اجتماعی، مدیریت و هتلداری، رشته های تخصصی مربوط به رقص و موسیقی و رشته های کشاورزی نیز می باشد . سال تحصیلی در فرانسه در ابتدای سپتامبر آغاز می گردد .

  • ویزای تحصیلی فرانسه و تحصیل در مقطع لیسانس

    ویزای تحصیلی فرانسه در مقطع لیسانس مورد نظر خیلی از افراد جهان می باشد . دوره لیسانس در فرانسه به مدت 4 سال به طول می انجامد . دانشتن مدرک زبان  B1 فرانسه الزامی می باشد. زیرا تحصیلات به زبان فرانسوی ارائه می گردد .

     تحصیل در مقطع لیسانس در رشته های متفاوتی انجام می گیرد، که برخی از آن ها برای ورود به مقطع لیسانس دیپلم 12 ساله اجباری می باشد .

     رشته هایی که در آن امکان تحصیل در ای مقطع را دارید عبارت اند از : روانشناسی، هنر، ارتباطات جهانی، مدیریت بازرگانی، امور مالی بین المللی، فناوری اطلاعات، جامعه شناسی، جغرافیا، تاریخ هنر، زبانشناسی، دارو، اقتصاد بین الملل، سیاست بین الملل و تطبیقی و مطالعات ادبی می باشد .

  • ویزای تحصیلی فرانسه و تحصیل در مقطع فوق لیسانس

     ویزای تحصیلی فرانسه و تحصیل در مقطع فوق لیسانس 2 سال می باشد و اگر قصد تحصیل در دانشگاه های دولتی را دارید داشتن مدرک B2 فرانسوی الزامی می باشد. شما می توانید در دانشگاه های خصوصی به زبان انگلیسی تحصیل فرمایید که نیاز به آیلتس 6 می باشد .

    در سال دوم مقطع لیسانس دانشجویان می توانند در یکی از دوره های research  ( برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا )  یا  professional  ( برای ورود به بازار کار) تحصیل نمایند .

     در مقطع فوق لیسانس  شما همزمان با تحصیل هفته ای 20 ساعت اجازه کار خواهید داشت . برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس داشتن مدرک لیسانس و ترجمه مدارک و ریز نمرات الزامی می باشد .

  • ویزای تحصیلی فرانسه و تحصیل در مقطع دکترا

    ویزای تحصیلی فرانسه در مقطع دکترا 3 ساله می باشد. برای تحصیل در این مقطع در مرحله اول نیاز به پیدا کردن سوپروایزر یا استاد راهنما خواهید داشت .

    شما برای پذیرش گرفتن در مقطع دکترا باید مدرک کارشناسی ارشد را داشته باشید . با داشتن رزومه قوی و مدارک لازم  با سوپروایزر و یا استاد راهنمای کشور مورد نظر  مکاتبه کرده و بعد از اینکه تایید گردید برای دانشگاه مورد نظر اقدام فرمایید .

    شما در مقطع دکترا هفته ای 30 ساعت اجازه کار همزمان با تحصیل خواهید داشت .  شرایط پذیرش در فرانسه سالانه در ماه سپتامبر انجام خواهد گرفت .

هزینه تحصیل و زندگی در فرانسه
تحصیل پزشکی در فرانسه
تحصیل دندانپزشکی در فرانسه

ویزای تحصیلی فرانسه و مزایای تحصیل در فرانسه

آنچه که از ویزای تحصیلی فرانسه و مزایای تحصیل در فرانسه می توان ذکر نمود، این است که فرانسه یکی از کشورهای استراتژیک در اروپا می باشد، که در حوزه شنگن واقع گردیده و شما با تحصیل در این کشور دسترسی به کل اروپا خواهید داشت، و بدون ویزا می توانید به هرکدام از کشورهای حوزه شنگن سفر نمایید .

فرانسه با کشورهایی از جمله آلمان، بلژیک، سوئیس، ایتالیا، اسپانیا و لوکزامبورگ هم مرز می باشد و این یکی دیگر از نکته های مثبت این کشور است. از دیگر مزایای آن :

  • یکی از بهترین رتبه های آموزشی عالی و با کیفیت
  • امکان تحصیل به زبان انگلیسی در دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد
  • هزینه های پایین تحصیل در فرانسه
  • فراگیری زبان فرانسه همزمان با تحصیل به زبان انگلیسی

ویزای تحصیلی فرانسه به همراه بورس تحصیلی

ویزای تحصیلی فرانسه به همراه بورس و کمک های مالی برای دانشجویانی که می خواهند با هزینه کم تحصیل خود را ادامه دهند، نیاز به رزومه قوی، مقالات  ISI  و سطح زبان مناسب می باشد. که در مرحله اول نیاز به پیدا کردن سوپروایزر یا استاد راهنما در کشور فرانسه می باشد. برخی از بورسیه های تحصیلی می تواند هزینه های تحصیل و زندگی دانشجویی را تامین نماید .

دانشجویان خارجی در چند فیلد مختلف می توانند از بورس تحصیلی بهره مند گردند:

– بورس تحصیلی توسط شرکت های مطالعاتی بین المللی در خارج از کشور

– دانشجویان شاتوبرندی دانشگاه ایلینوی

– بورس تحصیلی دکتر کارلوس

– بورس تحصیلی موسسه آموزش بین المللی دانشجویان IES

– بورس تحصیلی مجموعه مطالعاتی ISA

– بورس تحصیلی تابستانی و تجربی GSE

– بورس تحصیلی BSE بر اساس تجربه دانشجویان جهانی

– بورس تحصیلی و کمک های مطالعات بین المللی بورن

– کمک هزینه تحصیلی دانشگاه آرکادیا گیلمن

– بورس تحصیلی بین المللی ANNETTE KADE

ویزای تحصیلی فرانسه و هزینه های تحصیل و زندگی

هزینه های زندگی در فرانسه بالاتر از دیگر کشورهای اروپایی غربی می باشد، برای دانشجویان خارجی مناطق روستایی و زندگی در جنوب فرانسه هزینه زندگی کمتری دارد .

_ هزینه اجاره آپارتمان در شهر به طور متوسط  بین 400 تا 700 یورو در ماه

_ هزینه اجاره آپارتمان در خارج از شهر 300 یورو در ماه

_  هزینه خوابگاه در فرانسه 200 تا 300 یورو در ماه

شاخص هزینه های زندگی در فرانسه :

ویزای تحصیلی فرانسه

هزینه های تحصیل در فرانسه به دو بخش دولتی و خصوصی می باشد :

_ هزینه تحصیل در بخش دولتی مقطع کارشناسی: 189.10 یورو در سال (برای رشته های غیر از مهندسی و پزشکی)

مقطع کارشناسی ارشد: 261.10 یورو در سال

مقطع PhD :  396.10 یورو در سال

_ هزینه تحصیل در بخش خصوصی :

دانشگاه های تحقیقاتی: تقریبا 3000 تا 10،000 یورو در سال.

مدارس کسب و کار: 7000 تا 20،000 در سال

ویزای تحصیل فرانسه معرفی دانشگاه های فرانسه

مهمترین دانشگاه های فرانسه در پاریس واقع شده اند. فهرست تعدادی از دانشگاه های برتر فرانسه همراه با رنکینگ جهانی و رنکینگ فرانسه در جدول زیر وجود دارد که می توانید ملاحظه بفرمائید

فرانسه رتبه 2019WUR رتبه 2019دانشگاهشهر / شهر
141علوم پاریس و Lettres – دانشگاه تحقیقاتی PSL پاریسپاریس
273دانشگاه سوربنپاریس
3108École Polytechniqueپاریس
4= 194دانشگاه پاریس دیادو – پاریس 7پاریس
= 5201-250École des Ponts ParisTechپاریس
= 5201-250École Normale Supérieure de Lyonلیون
= 5201-250دانشگاه پاریس سوادپاریس
= 8301-350دانشگاه ایکس مارسیمارسی
= 8301-350دانشگاه فلوس تولوز میدی پیرنهتولوز

ویزای تحصیلی فرانسه و مدارک مورد نیاز آن

بعد از انجام پذیرش دانشگاه باید جهت اخذ ویزا اقدام نمود، مدارک لازم برای جمع آوری مدارک :

  • اسکن پاسپورت متقاضی
  • رزومه ( فعالیت های شغلی و تحصیلی)
  • بیمه درمانی به ارزش 30.000 یورو
  • نشان دادن تمکن مالی به مبلغ 615 یورو در هر ماه که باید به پرینت بانکی در حساب کوتاه مدت اثبات گردد.
  • مدرک زبان
  • ترجمه کارنامه 3سال آخر تحصیلی برای پذیرش در مدارس بین المللی
  • ترجمه ریز نمرات هر مقطع
  • توصیه نامه از اساتید برای برخی رشته ها
  • انگیزه نامه
  • ترجمه مدارک دیپلم، پیش دانشگاهی، لیسانس، فوق لیسانس
  • نامه پذیرش رسمی از دانشگاه فرانسه روی سربرگ رسمی
  • تایید مسکن دانشجویی
  • بلیط هواپیما که زمان پرواز مشخص باشد
  • پروپوزال در مقطع دکتر
تحصیل رایگان درفرانسه
اعزام دانشجو به فرانسه

ویزای تحصیلی فرانسه و ویزای همراه

ویزای تحصیلی فرانسه و ویزای همراه از جمله مواردی هستند که بسیار حائز اهمیت می باشد.  جهت ویزای همراه همسر و فرزندان زیر 18 سال می توانند به عنوان همراه اجازه اقامت داشته باشند. متقاضی اصلی می بایست جهت درخواست ویزای همراه مجوز اقامت یکساله در فرانسه را داشته باشد، و یکسال از مدت زمان حضورش گذشته باشد. شرایط لازم برای اخذ ویزای همراه :

  • درآمد کافی یا داشتن حساب بانکی به مبلغ کافی
  • حداقل میزان دستمزد ماهیانه 1.149 یورو برای 2 تا 3 نفر
  • پس انداز مالی به مدت یکسال برای پرداخت هزینه زندگی هریک از اعضای خانواده
  • داشتن مسکن مناسب

با توجه به سخت گیری های اخیر فرانسه به شما پیشنهاد می شود اگر دانشجو هستید از ابتدا درخواست ویزای همراه نفرمایید. درخواست ویزای همراه با فاصله حداقل 2 ماه بعد از صدور ویزای متقاضی و کسب و کار اقامت دانشجو درخواست گردد. مدارک لازم جهت ویزای همراه فرانسه :

  • فرم درخواست ویزای بلند مدت
  • دو قطعه عکس از پاسپورت
  • نامه تمکن مالی
  • سند ازدواج
  • ترجمه شناسنامه
  • کپی مدارک جهت اثبات اقامت متقاضی اصلی در فرانسه
ویزای تحصیلی فرانسه و سخن پایانی

ویزای تحصیلی فرانسه و شرایط اخذ آن از جمله مواردی است که سالهاست خواستگاه های فراوان داشته و مورد علاقه متقاضیان بسیاری واقع شده است. تحصیل در دانشگاه های فرانسه با توجه به رتبه های جهانی بالایی که داشته و از پیشرفته ترین دانش آموزشی روز برخوردارند می تواند انتخاب مناسبی برای افراد باشد. چرا که مدارک صادره از دانشگاه های فرانسه مورد تایید دانشگاه های جهان می باشد. امکان تحصیل به زبان انگلیسی و هزینه های پایین تحصیل، از نکات مثبت اعزام دانشجو به فرانسه و تحصیل در فرانسه می باشد. ولی نکته ای که برای خیلی از افراد حائز اهمیت است، هزینه های زندگی در فرانسه ( پاریس ) است که در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی مانند آلمان ( هامبورگ ) و اتریش ( وین ) سنگین تر می باشد. حال با توجه به مقاله فوق برای به دست آوردن اطلاعات تکمیلی در زمینه اعزام دانشجو به فرانسه و اقامت فرانسه می توانید با مشاوران مجرب ما در امر حقوق بین الملل تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان دریافت نمایید. همچنین می توانید در پایان مقاله ، در قسمت دیدگاه نظرات و پرسش های خود را بیان نموده و پاسخ خود را در کوتاه ترین زمان دریافت نمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ویزای تحصیلی فرانسه
به این پست امتیاز دهید!