ویزای تحصیلی سوئیس

  • ویزای تحصیلی سوئیس و مقدمه ای بر آن
  • ویزای تحصیلی سوئیس و شرایط عمومی آن
  • ویزای تحصیلی سوئیس و مقاطع تحصیلی
    • ویزای تحصیلی سوئیس و تحصیل در مدارس سوئیس
    • ویزای تحصیلی سوئیس و تحصیل در مقطع کارشناسی
    • ویزای تحصیلی سوئیس و تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد
    • ویزای تحصیلی سوئیس و تحصیل در مقطع دکتری
  • ویزای تحصیلی سوئیس و مزایای تحصیل در سوئیس
  • ویزای تحصیلی سوئیس به همراه بورس تحصیلی
  • ویزای تحصیلی سوئیس و هزینه های تحصیل و زندگی
  • ویزای تحصیلی سوئیس و معرفی دانشگاه های سوئیس
  • ویزای تحصیلی سوئیس و مدارک و شرایط مورد نیاز برای اخذ آن
  • ویزای تحصیلی سوئیس و ویزای همراه
  • ویزای تحصیلی سوئیس و سخن پایانی
  • ویزای تحصیلی سوئیس و مقدمه ای بر آن
ویزای تحصیلی سوئیس

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای تحصیلی سوئیس و مقدمه ای بر آن

ویزای تحصیلی سوئیس وشرایط ومدارک مورد نیاز برای اخذ این نوع ویزا در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. نکته های مهم ویزای تحصیلی سوئیس و مقاطع مختلف تحصیلی به ترتیب در این مقاله بررسی گردیده است وسعی داشتیم که با نگارش این مقاله ابهامات ذهنی و سوالات شما را در باب ویزای تحصیلی سوئیس پاسخ دهیم. آیا میخواهید مزایای تحصیل در سوئیس را بدانید؟ آیا می خواهید هزینه های زندگی و تحصیل در این کشور را برآورد کنید؟ با ما همراه باشید تا در این مقاله اطلاعات لازم در این زمینه را کسب نمایید. برای کسب اطلاعات تکمیلی و گرفتن مشاوره می توانید با همکاران ما در در موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تماس حاصل نمایید و مشاوره رایگان بگیرید. هم چنین اگر مایل هستید که درباره راه و مسیر مهاجرتی خود نیز تصمیم بگیرید پیشنهاد می کنیم که ویدیوی راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت را خریداری نموده و اطلاعات کاملی را در همه زمینه های مهاجرتی کسب نمایید.

فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با تحصیل سوئیس
فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با بورسیه تحصیلی سوییس و هلند

ویزای تحصیلی سوئیس و شرایط عمومی آن

ویزای تحصیلی سوئیس و شرایط عمومی آن در ادامه بررسی خواهد شد.  سیستم آموزش و پرورش سوئیس عمدتا غیر متمرکز است. 26 کانتون وجود دارد که توسط دبیرخانه امور خارجه بر آموزش، تحقیق و نوآوری (SERI) نظارت دارند. با این حال، هر کانتون استانداردهای خود را ایجاد و پیاده سازی می کند، که می تواند برای خانواده هایی که از یک منطقه از کشور به کشور دیگر منتقل می شود، مضر باشد. استانداردهای آموزشی سوئیس در یک نظرسنجی اخیر OECD / PISA رتبه نهم را از 65 کشور و اقتصادهای کشور به خود اختصاص داده است. زنان 52 درصد از دانشجویان سوئیس را تشکیل می دهند، بالاترین درصد زنان در دانشگاه های تحصیلات تکمیلی 73 درصد می باشد. متوسط سن دانشجویان در این کشور ۲۵ سال می با شد. این کشور در حال حاضر جزو اتحادیه اروپا نیست اما یکی از اعضای انجمن تجارت آزاد اروپا می باشد و با کشورهای اروپایی به راحتی می توانند تجارت نمایند و دانشجویان عضو اتحادیه شنگن نیز بدون ویزا می‌توانند وارد این کشور شوند و در دانشگاه‌های این کشور تحصیل نمایند.

ویزای تحصیلی سوئیس و مقاطع تحصیلی

  • ویزای تحصیلی سوئیس و تحصیل در مدارس سوئیس

    ویزای تحصیلی سوئیس و تحصیل در مدارس این کشور به صورت اجباری است و والدین ناگریز از پرداخت مالیات می باشند. آموزش اجباری در این کشور ۹ تا۱۱ سال به طول می انجامد و از ۶ سالگی شروع می شود( البته در بعضی موارد استثنایی از ۵ سالگی نیز شروع می شود.)  وتا ۱۵ سالگی ادامه دارد و شامل سه بخش پیش دبستانی یا مهد کودک، تحصیلات ابتدایی وتحصیلات متوسطه می باشد. همانند بسیاری از دانشگاه های ایالات متحده آمریکا، سال تحصیلی سوئیس به طور معمول بین اوت و سپتامبر آغاز می شود و برای مدت دو دوره 12 هفته ای ادامه می یابد و مدارس معمولا در نوبت بعد از ظهر برگزار می شود که این مسئله برای والدین نیز مشکل ساز می شود.  برای اخذ ویزای تحصیلی در این مقطع بعد از اینکه پذیرش نهایی را دریافت نمودید، می توانید از طریق کنسولگری یا سفارت سوئیس در ایران اقدام نمایید.

    لیست بهترین مدارس در سوئیس:

    در سال 1897 تاسیس شد، Collège & Lycée سنت چارلز در یک محیط استثنایی در Ajoie واقع است..COLLÈGE & LYCÉE SAINT-CHARLES // CANTON OF JURA +
    در مرکز سوئیس در Gruyères واقع شده، Institut La Gruyère دارای یک فضای جذاب می باشد…INSTITUT LA GRUYÈRE // FRIBOURG +
    در منطقه جنوب شرقی سوئیس، واقع شده است …HOCHALPINES INSTITUT FTAN (HIF) // ENGADINE +
    Collège Champittet در 2 دقیقه پیاده روی از دریاچه ژنو واقع شده است و دانش آموزان خود را برای محیط زیست مناسب برای تحصیلات ابتدایی و ثانویه آماده می کند.COLLÈGE CHAMPITTET // LAUSANNE +
    محل سکونت Stiftsschule Engelberg در Engelberg در کانتی مرکزی سوئیس Obwalden واقع شده است ..STIFTSSCHULE ENGELBERG // ENGELBERG +
  • ویزای تحصیلی سوئیس و تحصیل در مقطع کارشناسی

    ویزای تحصیلی سوئیس و تحصیل در مقطع کارشناسی برای متقاضیان ادامه تحصیل در این کشور حدوداً به مدت چهار سال می باشد و بعد از این که پذیرش دانشگاه صادر شد از طریق کنسولگری سوئیس در ایران برای اخذ ویزای آن می بایست اقدام نمایند. داشتن این ویزا برای متقاضیان تحصیل در این مقطع الزامی می باشد و هزینه های تحصیل بسته به اینکه در دانشگاه دولتی یا خصوصی باشد متفاوت است و هزینه تحصیل در دانشگاه های دولتی بسیار پایین می باشد.در این مقطع شخص اجازه کار حدود ۱۰ ساعت در هفته را دارد و می‌تواند بخش کوچکی از هزینه‌های زندگی خود را به وسیله کار دانشجویی دریافت نماید. هم چنین اجازه بردن همراه را نیز دارد. نکته مهمی که درباره تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور سوئیس وجود دارد، این است که تحصیل در این مقطع فقط به زبان آلمانی و فرانسوی امکان پذیر می باشد، که دانشجو می بایست مدرک زبان آلمانی B1  یا B2  را بتواند اخذ نماید.

  • ویزای تحصیلی سوئیس و تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد

    ویزای تحصیلی سوئیس بعد از دریافت پذیرش نهایی در این مقطع می‌بایست اخذ شود. نکته مهمی که در اخذ ویزای تحصیلی سوئیس وجود دارد این است که بتوانید علقه قوی و تمکن مالی از خود به سفارت این کشور نشان دهید تا سفارت بداند که شما از پس هزینه های زندگی خود برمی آیید و قصد پناهنده شدن در این کشور را ندارید. این مقطع حدودا دو سال به طول می انجامد. در این مقطع دانشجو اجازه ۲۰ ساعت کار دانشجویی و اجازه بردن همراه خود را نیز دارد. مدرک زبان مورد نیازدر صورتی که تحصیل به زبان انگلیسی باشد، آیلتس ۶:۵ و اگر به زبان آلمانی باشد B2  نیاز است . دانشجویان می توانند در رشته های مختلفی در این مقطع تحصیلی نمایند و نهایتا مدرک کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه های معتبر این کشور دریافت نمایند. اگر دانشجویان عضو اتحادیه اروپا باشند نیازی به دریافت ویزا ندارند، اما اگر جزو کشورهای غیر اتحادیه باشند حتما می‌بایست ویزای خود را اخذ نمایند.

ویزای تحصیلی سوییس
  • ویزای تحصیلی سوئیس و تحصیل در مقطع دکتری

    ویزای تحصیلی سوئیس و خذ پذیرش در مقطع دکترای یا phd تنها با داشتن سوپروایزر یا استاد راهنما میسر است. همانطور که مستحضر هستید در این مقطع تحصیلی قدم اول داشتن استاد راهنما می باشد. وظیفه استاد راهنما این است که دانشجو را به دانشگاه و استاد مورد نظر در کشور مقصد لینک نمایند و شروع به مکاتبه با آنها نماید و در صورت تأیید آن دانشگاه دانشجو می‌تواند برای پذیرش در این مقطع اقدام نماید. بعد از اینکه دانشجو توانست پذیرش خود را در این مقطع بگیرد اجازه ۳۰ ساعت کار دانشجویی در هفته را خواهد داشت که بخش زیادی از هزینه‌های زندگی او را می‌تواند تامین نماید، البته این هزینه ها بسته به نوع و سبک زندگی دانشجو نیز می باشد. همچنین دانشجو اجازه بردن همراه را نیز که شامل همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال می باشد، دارد. تحصیل در مقطع دکترا می تواند با بورس تحصیلی نیز همراه باشد که ماهانه به دانشجو حقوق نیز می دهند و دقیقا به خاطر همین موضوع متقاضیان بسیار زیادی از سرتاسر جهان متقاضی تحصیل در این مقطع با بورس تحصیلی می‌باشند.

ویزای تحصیلی سوئیس و مزایای تحصیل در سوئیس

ویزای تحصیلی سوئیس و مزایای تحصیل در این کشور در ادامه بررسی خواهد شد. به طور کلی کشور سوئیس به خاطر موقعیت بسیار خوبی که در اروپا دارد، مورد توجه متقاضیان ادامه تحصیل بسیار زیادی در سطح دنیا می باشد. با توجه به اینکه این کشور جزو ثروتمندترین کشورهای دنیا و همچنین دارای امنیت بسیار بالایی می باشد و سطح رفاه اجتماعی این کشور نسبتاً مناسب می باشد، افراد بعد از اینکه در این کشور پذیرش تحصیلی خود را اخذ کردند، می توانند در آسوده خیالی و امنیت در این کشور مشغول به تحصیل شوند. همچنین به دلیل اینکه دانشگاه های این کشور رنک بسیار بالایی دارند و تقریبا جزو ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا محسوب می شوند، امکان کار بعد ازاتمام تحصیل در سرتاسر دنیا را به علت معتبر بودن مدارک تحصیلی فراهم می نماید. همچنین رایگان بودن تحصیل در این کشور نیز نقش بسیار زیادی در محبوبیت این کشور دارد.

ویزای تحصیلی سوئیس به همراه بورس تحصیلی

ویزای تحصیلی سوئیس و بورسیه تحصیلی در سوئیس با توجه به اینکه هزینه های تحصیل به صورت کلی در این کشور نسبت به کشورهای اروپایی دیگر بسیار پایین می باشد و به خاطر همین موضوع تبدیل به گزینه ای محبوب برای دانشجویان بین المللی شده است،  امکان پذیر می باشد. مبحث بورسیه تحصیلی برای دانشجویان بین المللی در دانشگاه های خصوصی در دسترس می باشد که به وسیله این بورسیه هزینه های تحصیل و زندگی دانشجو را تا میزان زیادی تامین می‌نماید. کنفدراسیون سوئیس جوایز اعطای بورس تحصیلی دولتی را برای ترویج تبادل بین المللی و همکاری پژوهشی بین سوئیس و بیش از ۱۸۰ کشور دیگرسالیانه اعطا می کند. بورس تحصیلی معمولا برای مقاطع بالا یعنی حداقل مدرک کارشناسی ارشد و یا دکترا و فوق دکترا امکان پذیر می باشد و بخش زیادی از هزینه‌های تحصیل، شهریه دانشگاه‌ها، بیمه‌های درمانی، کرایه حمل و نقل و هزینه مسکن و خورد و خوراک دانشجو را پوشش میدهد. با وجود تمام شرایطی که گفته شد، تعداد این بورسیه ها بسیار محدود می باشد و شانس دریافت این بورسیه ها متاسفانه برای دانشجویان پایین می باشد. برای اخذ بورسیه تحصیلی دانشجویان می بایست رزومه بسیار قوی از خود نشان دهند و ارائه دهند. داشتن معدل بالا در مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد ارائه مقالات و همچنین نوشتن کتاب می‌تواند شانس آنها را برای دریافت این بورسیه بالا ببرد. این مقاله متعلق به موسسه حقوقی ملک پور است. هر گونه کپی برداری از این مقاله بدون ذکر منبع شرعا حرام است و منع و پیگرد قانونی دارد.

هزینه های تحصیل و زندگی در سوئیس
بورسیه تحصیلی سوئیس
کار ضمن تحصیل در سوئیس
تحصیل در سوئیس

ویزای تحصیلی سوئیس و هزینه های تحصیل و زندگی

ویزای تحصیلی سوئیس و هزینه های تحصیل آن در مقایسه با سایر کشورها نسبتا پایین است اما باید توجه داشته باشید که هزینه های تحصیل در دانشگاه های خصوصی آن بسیار بالاتر از دانشگاه های دولتی آن است. این دانشگاه ها از طرف دولت یارانه می گیرند و هم چنین هزینه های زندگی در این کشور بسیار بالا است و از این نظر یکی از گران قیمت ترین کشورهای اروپایی محسوب می شود به خصوص در شهرهای بزرگی مثل ژنو یا زوریخ هزینه ها بسیار بالاتر است. پس باید قبل از اقدام برای اخذ ویزای تحصیلی سوئیس، با برآورد هزینه ها، مطمئن شوید که می توانید از پس هزینه های خود بربیایید. هزینه تحصیل در دانشگاه های این کشور بسته به نوع دانشگاه متفاوت می باشد و حدود آن بین ۶۵۰ تا ۱۰۰۰ پوند است اما بعضی از دانشگاهها هزینه بالاتری دارند که حدود ۲۶۰۰ پوند در سال می باشد.

قیمتخورد و خوراک
24.00 فرانکغذا، رستوران ارزان قیمت
100.00 فرانکغذا برای 2 نفر، رستوران متوسطه
3.31 فرانکآب (0.33 لیتر بطری)
1.59 فرانکشیر (1 لیتر)
5.43 فرانکتخم مرغ (12)
48.54 فرانکگوشت گاو (1 کیلوگرم)
قیمتاجاره در هر ماه
1،428.65 Frآپارتمان (1 خوابه) در مرکز شهر
1،159.74 Frآپارتمان (1 خوابه) خارج از مرکز
2،686.77 Frآپارتمان (3 اتاق خواب) در مرکز شهر
2،187.29 Frآپارتمان (3 اتاق خواب) خارج از مرکز
قیمتخرید ملک
11،098.03 Frهر متر مربع برای خرید آپارتمان در مرکز شهر
7،993.93 Frهر متر مربع برای خرید آپارتمان خارج از مرکز

ویزای تحصیلی سوئیس و معرفی دانشگاه های سوئیس

ویزای تحصیلی سوئیس و دانشگاه های برتر این کشور در ادامه مورد بررسی قرار می گیرد.

  • ETH Zurich :

دانشگاه ETH Zurich با فناوری بسیار بالا در حال حاضر به عنوان بهترین دانشگاه سوئیس شناخته می شود که بیش از 19،000 دانشجو در این رشته حضور دارند، که تقریبا 40٪ دانشجویان بین المللی هستند.

  • École Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL) :

دانشگاه École Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL) در سال 1853 تأسیس شد و مانند ETH در زمینه تکنولوژی بسیار پیشرفته می باشد و دوره های آن معمولا به زبا فرانسوی می باشد که البته دوره های کارشناسی ارشد و دکترا به زبان انگلیسی نیز ارائه می شود.

  • زوریخ :

دانشگاه زوریخ با حدود 25،000 دانشجو بزرگترین موسسه آموزش عالی در این کشورمی باشد که در این دانشگاه رشته های حقوق، فلسفه، الهیات و پزشکی ارایه می شود و تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد نیز معمولا به زبان انگلیسی می باشد.

  • ژنو :

دانشگاه ژنو که در سال ۱۵۵۹ تاسیس شده است از نظر قدمت سومین دانشگاه قدیمی در این کشور می باشد که ۱۶۰۰۰ دانشجو دارد که ۴۰٪ دانشجویان آن بین المللی می باشد.

اسم دانشگاه

 

رنک جهانی
موسسه فناوری فدرال زوریخ48
 
دانشگاه پلی تکنیک فدرال لوزان74
 
دانشگاه زوریخ128
 
دانشگاه ژنو134

ویزای تحصیلی سوئیس و مدارک و شرایط مورد نیاز برای اخذ آن

ویزای تحصیلی سوئیس و اخذ آن مستلزم داشتن شرایطی است که در ادامه به بررسی شرایط مورد نیاز برای اخذ این نوع ویزا و همچنین مدارک لازم برای آن خواهیم پرداخت. اگرچه سوئیس عضو اتحادیه اروپا نیست اما به شهروندان اتحادیه اروپا اجازه می دهد که در دانشگاه‌های این کشور تحصیل نمایند دانشجویان بعد از ورود به سوئیس می بایست ظرف مدت ۱۴ روز درخواست اقامت خود را به دفتر ثبت نام اقامت محلی ارائه نمایند. البته دانشجویانی که عضو اتحادیه اروپا نیستند باید قبل از ورود به این کشور با سفارت یا کنسولگری سوئیس در کشور خود تماس بگیرند و در صورتی که درخواست آنها تایید شد و متقاضیان شرایط لازم برای ورود به سوئیس را داشتند و مدارک لازم را ارائه کردند، برای اخذ ویزای تحصیلی سوئیس می بایست مدارک دانشگاهی را که در دفتر اسناد رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شده اند، به همراه مدارک دیگر برای سفارت سوئیس در کشور خود ارسال نمایند. مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی سوئیس شامل موارد زیر است:

  • مجوز اقامت
  • گذرنامه معتبر و کارت هویت
  • تأییدیه که توسط یک دانشگاه سوئیس پذیرفته شده است
  • 2 عدد عکس گذرنامه
  • نشانی شما در سوئیس
  • صورت حساب بانکی برای تضمین داشتن هزینه‌های زندگی خود در طول دوره تحصیل
  • مجوز اقامت (که باید سالانه تمدید شود)
اقامت پس از تحصیل در سوئیس
مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش در سوئیس

ویزای تحصیلی سوئیس و ویزای همراه

ویزای تحصیلی سوئیس در تمامی مقاطع به جز مدرسه می‌تواند توأم با اعطای ویزای همراه باشد. اما به این صورت می باشد که فقط در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و همچنین دکترا امکان پذیر است. برای بچه های زیر ۱۸ سال امکان بردن همراه در این کشور وجود ندارد و در صورتی که والدین بچه های زیر ۱۸ سال بخواهند همراه فرزندانشان به این کشور مهاجرت کنند، تنها راهی که دارند این است که از طریق ویزای توریستی اقدام کنند، که اجازه ۶ ماه اقامت در سال را در این کشور به آنها می‌دهد. امکان پیوستن همراه در مقاطع تحصیلات عالیه برای نفر اصلی با چند ماه فاصله امکان پذیر می باشد و به صورت همزمان نیست. همچنین نفر اصلی یعنی دانشجو می بایست، ثابت نماید که می‌تواند از پس هزینه‌های خانواده خود که شامل همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال می باشد، بربیاید.

ویزای تحصیلی سوئیس و سخن پایانی

ویزای تحصیلی سوئیس وشرایط و مدارک مورد نیاز آن در این مقاله مورد تحلیل علمی قرار گرفت. ما در این مقاله دریافتیم که شرایط و مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی سوئیس چیست و نمونه هایی از دانشگاه های برتر این کشور را به صورت خلاصه واربیان کردیم. اخذ ویزای تحصیلی سوئیس نیازمند ارائه مدارک و گرفتن وقت سفارت از این کشور می باشد که در حال حاضر نیز سفارت یا کنسولگری این کشور برای ایرانی ها شرایط نسبتاً مناسبی را دارد. با توجه به پیچیده بودن پروسه اخذ ویزای تحصیلی سوئیس به شما متقاضیان پیشنهاد می شود که در صورتی که خواستار ادامه تحصیل در این کشور می باشید حتما با مشاورین ما در موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل فرمایید و از مشاوره رایگان ما بهره مند شوید. همچنین می توانید در قسمت انتهای مقاله، در قسمت دیدگاه نظرات و پرسش های خود را بیان نموده و پاسخ خود را در کوتاه ترین زمان ممکن دریافت کنید .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ویزای تحصیلی سوئیس
به این پست امتیاز دهید!