ویزای تحصیلی بلاروس

ویزای تحصیلی بلاروس و بررسی چگونگی اخذ ویزا

  • ویزای تحصیلی بلاروس و مقدمه ای بر آن
  • ویزای تحصیلی بلاروس و شرایط عمومی
  • ویزای تحصیلی بلاروس و تحصیل در مدارس
  • ویزای تحصیلی بلاروس و تحصیل در مقطع کارشناسی
  • ویزای تحصیلی بلاروس و تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد
  • ویزای تحصیلی بلاروس و تحصیل در مقطع دکتری
  • ویزای تحصیلی بلاروس به همراه بورسیه تحصیلی
  • ویزای تحصیلی بلاروس و هزینه های تحصیل و زندگی
  • ویزای تحصیلی بلاروس و کار دانشجویی
  • ویزای تحصیلی بلاروس و بررسی ویزای همراه
  • ویزای تحصیلی بلاروس و معرفی دانشگاه های برتر
  • ویزای تحصیلی بلاروس و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی
  • ویزای تحصیلی بلاروس و موقعیت کار پس از تحصیل
  • ویزای تحصیلی بلاروس و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت پس از تحصیل
  • ویزای تحصیلی بلاروس و سخن پایانی
ویزای تحصیلی بلاروس

ویزای تحصیلی بلاروس و مقدمه ای بر آن

ویزای تحصیلی بلاروس، تحصیل در مقاطع مختلف و شرایط لازم برای دریافت ویزای تحصیلی بلاروس در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد. آیا تحصیل در بلاروس باعث اعطای تابعیت در این کشور می شود؟ هزینه های تحصیل و زندگی در بلاروس چقدر است؟ آیا امکان کار همزمان با تحصیل در بلاروس وجود دارد؟ در این مقاله که توسط کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه    MIE  اتریش تهیه و تنظیم گردیده به سوالات و ابهامات شما در مورد ویزای تحصیلی بلاروس و شرایط و نکات مهم آن پاسخ خواهیم داد. شما میتوانید در صورت نیاز با مشاورین ما در موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان دریافت نمایید. قبل از اقدام به مهاجرت، توصیه ما به شما تهیه و مشاهده ویدیوی راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت و اقامت است که می تواند پاسخگوی کلیه سوالات شما در زمینه مهاجرت و قوانین کشورهای مختلف باشد. در ادامه به بررسی ویزای تحصیلی در بلاروس می پردازیم:

بلاروس

ویزای تحصیلی بلاروس و شرایط عمومی

کشور بلاروس در اروپای شرقی قرار دارد. پایتخت این کشور شهر مینسک است. همسایگان این کشور روسیه، اوکراین، لیتوانی، لهستان و لتونی هستند. مساحت بلاروس ۲۰۷ ۱۵۹۵ کیلومتر مربع و جمعیت آن 10.045.200 نفر است. زبان رسمی این کشور روسی و بلاروس است. نوع حکومت کشور بلاروس، جمهوری است. کشور بلاروس به دلیل نزدیکی به ایران مورد توجه بسیاری از ایرانیان به خصوص برای تحصیل در رشته های پزشکی قرار دارد، اما اکثر دانشگاه های کشور بلاروس مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت و درمان ایران نیستند. بنابراین گزینه های مناسب تری برای تحصیل در خارج از کشور وجود دارد. به هر روی ما در این مقاله به بررسی شرایط ویزای تحصیلی بلاروس می پردازیم.

بلاروس

ویزای تحصیلی بلاروس در مقاطع مختلف

بلاروس دارای سیستم آموزشی مناسبی است و هر ساله دانشجویان خارجی بسیاری به بلاروس برای تحصیل مهاجرت می‌کنند. در ادامه به تحصیل در مقاطع مختلف در بلاروس می پردازیم.

  • ویزای تحصیلی بلاروس و تحصیل در مدارس

    پیش دبستانی:

     آموزش پیش دبستانی در بلاروس اجباری نیست، اما تقریباً ۷۰ درصد از کودکان در بلاروس قبل از شروع مدرسه در مهد کودک و یا  پیش دبستان ثبت نام می نمایند.

    دبستان:

     کودکان در بلاروس از سن ۶ سالگی تحصیل در مدرسه را آغاز می‌کنند. آموزش در مدارس بلاروس از سن ۶ تا ۱۵ سال در مقطع ابتدایی و از ۱۵ تا ۱۸ سالگی در مقطع دبیرستان است. بعد از ۱۵ سالگی دانش آموزان می توانند هم در مدارس فنی و حرفه ای ثبت نام و گواهینامه حرفه ای دریافت کنند و هم در دبیرستان ها ادامه تحصیل داده و وارد دانشگاه شوند. در سیستم آموزشی مدارس و دبیرستان های بلاروس، زبان آموزشی روسی و بلاروس است.

  • ویزای تحصیلی بلاروس و تحصیل در مقطع کارشناسی

    برای تحصیل در دانشگاه های بلاروس ۴ نوع اصلی از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی دولتی و خصوصی وجود دارد:

    • دانشگاه کلاسیک
    • دانشگاه خصوصی
    • موسسات
    • کالج‌ها

    کارشناسی مقطعی است که توسط همه دانشگاه ها در سراسر جهان برای تکمیل تحصیلات در رشته های مختلف ارائه می گردد. دوره کارشناسی در بلاروس بین ۳ تا ۵ سال طول می‌کشد و فارغ التحصیلان را برای بازار کار در حوزه رشته انتخابی خود آماده می نماید هزینه تحصیل در بلاروس بسیار مناسب است. و بین ۲۵۰۰ تا 4500 دلار در سال است. تحصیل در مقطع لیسانس در بلاروس در زمینه های مختلف تحصیلی مثل هنر، تجارت، کامپیوتر و فناوری، حقوق، علوم انسانی و علوم اجتماعی، علوم زیستی و علوم طبیعی امکان پذیر است.

  • ویزای تحصیلی بلاروس و تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد

    تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در بلاروس بین یک تا دو سال است که بسته به رشته تحصیلی شما ممکن است متفاوت باشد. برای تحصیل در مقطع ارشد در بلاروس با توجه به رشته تحصیلیتان ممکن است از شما نمرات آزمون GMAT و یا LSAT را درخواست نمایند. مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل به زبان انگلیسی در بلاروس مدرک زبان بین المللی تافل، آیلتس و یا C1 دارید. از تاریخ مدرک زبان شما نباید بین یک تا دو سال گذشته باشد. بلاروس برای ترم تابستان ژوئن _ جولای و برای ترم زمستان ژانویه_فوریه  است البته در مورد همه دانشگاه‌ها صادق نیست و بعضی از دانشگاه ها ددلاین خاصی ندارند و هر زمان می توانید درخواست پذیرش خود را ارسال نمایید.

  • ویزای تحصیلی بلاروس و تحصیل در مقطع دکتری

    اولین و مهمترین لازمه دریافت پذیرش برای مقطع دکترا داشتن پذیرش از اساتید دانشگاه مورد نظر و یافتن سوپروایزر است. به این معنی که متقاضی باید مدارک و مقالات بین المللی، رزومه تحصیلی، مدرک زبان، انگیزه نامه و همچنین موضوع و زمینه تحصیل در مقطع دکترای خود را برای چند استاد در دانشگاه مقصد به صورت ایمیل ارسال نموده و در صورت تایید سوپروایزر یا همان استاد راهنما می تواند برای تحصیل در مقطع دکترا اقدام نماید. تحصیل در مقطع دکترا در بلاروس بین سه تا چهار سال طول می کشد و مدارک زبان مورد نیاز برای تحصیل در مقطع دکترا آیلتس ۷ آکادمیک است.این مقاله توسط کارشناسان موسسه حقوقی ملکپور، نگارش شده است و کپی برداری از آن به هر نحوی شرعا حرام است و پیگرد قانونی دارد.در ادامه به مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی بلاروس می پردازیم:

  • فرم تکمیل شده درخواست

  • کپی سوابق تحصیلی

  • پاسپورت و گواهی تولد

  • کپی گواهی پزشکی

  • داشتن انگیزه نامه و توصیه نامه برای مقطع دکترا

  • مدرک زبان بین المللی

تحصیل در بلاروس

ویزای تحصیلی بلاروس به همراه بورسیه تحصیلی

در بلاروس بورسیه‌های فراوانی برای تحصیل متقاضیان و دانشجویان خارجی و همچنین دانشجویان بلاروسی وجود دارد. در این قسمت به معرفی چند نمونه از این بورسیه ها می پردازیم:

ویزای تحصیلی بلاروس و هزینه های تحصیل و زندگی

هزینه های تحصیل یکی از دغدغه های افراد جویای تحصیل در خارج از کشور است. برخی افراد ترجیح میدهند در کشورهایی با هزینه های پایین، تحصیل نمایند. هزینه تحصیل در دانشگاه های بلاروس بین ۲۵۰۰ تا ۴۵۰۰ دلار در سال است که بسته به دانشگاه و نوع رشته متفاوت است. زندگی هر شخص نیز در هر جای دنیا بسته به سبک زندگی شخص و محل زندگی اش دارد. این که شما در مرکز شهر زندگی کنید و یا در حومه، نوع خوراک، پوشاک و غیره همه اینها بر هزینه های زندگی شما تاثیر خواهد داشت. اما به طور میانگین برای زندگی در بلاروس بین ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار در ماه باید در نظر گرفت. در ادامه به برخی از هزینه ها در بلاروس. اشاره می کنیم:

بلاروس
هزینه تحصیل و زندگی در بلاروس

ویزای تحصیلی بلاروس و کار دانشجویی

برای دانشجویانی که تمایل دارند بخشی از هزینه های تحصیل خود را با کار حین تحصیل پوشش دهند، داشتن اجازه کار حین تحصیل در کشور مقصد بسیار مهم است. بنابراین زمانی که در مورد کشور مورد مهاجرت تحقیق می نمایید به این نکته توجه داشته باشید. کشور بلاروس به دانشجویان اجازه می دهد که حین تحصیل کار کنند تا بتوانند بخشی از هزینه‌های زندگی خود را پوشش دهند کار دانشجویی در بلاروس برای مقطع کارشناسی ۱۰ ساعت در هفته، برای مقطع کارشناسی ارشد ۲۰ ساعت در هفته و برای مقطع دکترا تا ۳۰ ساعت در هفته امکان دارد.

ویزای تحصیلی بلاروس و بررسی ویزای همراه

ویزای همراه یکی از مواردی است که متقاضیان تحصیل در خارج از کشور که متاهل هستند به آن توجه میکنند. بردن همراه برای تحصیل یکی از فاکتورهای مهم برای دانشجویان متاهل است. کشور بلاروس برای تحصیل به دانشجو اجازه الحاق خانواده را نمی دهد  بنابراین بلاروس در حالت عادی ویزای همراه ندارد اما تحت شرایط خاص و با مراجعه به پلیس مهاجرت در موارد استثنا می توان ویزای همراه را نیز دریافت نمود. لذا برای تحصیل و به همراه بردن خانواده گزینه های مناسب تری مثل تحصیل در دانمارک، تحصیل در هلند، تحصیل در کانادا و تحصیل در اتریش وجود دارد که به فرد اجازه بردن همراه و همچنین اجازه کار فول تایم را به همراه میدهند.

ویزای تحصیلی بلاروس و معرفی دانشگاه های برتر

برای تحصیل در هر کشوری توجه به رتبه بندی جهانی دانشگاه های آن کشور نیز باید مدنظر قرار گیرد. در جدول زیر نام و رتبه دانشگاه های بلاروس در سطح جهانی را برای شما آورده ایم:

بلاروس

ویزای تحصیلی بلاروس و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی

  • نامه پذیرش از دانشگاه یا کالج
  • گواهی رسمی از سوابق تحصیلی
  • گواهی پزشکی
  • گواهی HIV منفی
  • عکس 6*4
  • انگیزه نامه

ویزای تحصیلی بلاروس و موقعیت کار پس از تحصیل

عمدتا هدف افراد از تحصیل در خارج از کشور اقامت پس از تحصیل و یافتن کار است. در بحث تحصیل و اقامت پس از تحصیل توجه به نرخ بیکاری در کشور مورد نظر از اهمیت ویژه ای برخوردار است. نرخ بیکاری نشان دهنده درصد بیکاری و قدرت اقتصادی هر کشور است. در کشورهایی که نرخ بیکاری بالاتر است ممکن است به همان نسبت جرم و جنایت نیز بیشتر باشد. در بلاروس نرخ بیکاری ۴ درصد است یعنی به ازای هر 100 نفر ۴ نفر بیکارند. کشور بلاروس به دانشجویان اجازه می دهد که یک سال پس از تحصیل اقامت خود را تمدید نموده و به دنبال کار مرتبط با رشته تحصیلی شان باشند. در صورتی که کار پیدا کنند می‌توانند اقامت تحصیلی خود را به اقامت کاری تبدیل نمایند.

نمودار نرخ بیکاری در بلاروس

اقامت پس از تحصیل در بلاروس

ویزای تحصیلی بلاروس و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت پس از تحصیل

در هیچ کشوری به واسطه تحصیل به شخص اقامت دائم و یا تابعیت داده نمی‌شود. در بلاروس نیز شخص در صورتی که پس از تحصیل کار پیدا کند می تواند اقامت تحصیلی خود را به اقامت کاری تبدیل نمایند و پس از این که ۷ سال در بلاروس کار کرد و مالیات و بیمه پرداخت کرد و در صورتیکه به قوانین کشور بلاروس آگاه و پایبند باشد، به زبان بلاروسی و روسی مسلط شود، تمکن مالی برای حمایت از خود و خانواده اش را داشته باشد و در صورتی که تابعیت قبلی خود را ساقط نماید می تواند تابعیت بلاروس را به دست بیاورد.

دفتر حقوقی ملک پور

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای تحصیلی بلاروس و سخن پایانی

ویزای تحصیلی بلاروس، تحصیل در مقاطع مختلف، شرایط ویزای همراه و اخذ اقامت و تابعیت پس از تحصیل در این مقاله مورد بررسی علمی قرار گرفت. ما سعی نمودیم در این مقاله به سوالات شما در رابطه با تحصیل در بلاروس و ویزای تحصیلی بلاروس پاسخ دهیم. در صورتی که پس از مطالعه مقاله حاضر سوالی در مورد ویزای تحصیلی بلاروس دارید می توانید سوالات خود را در قسمت دیدگاه ها در انتهای همین مقاله و یا قسمت سوالات همگانی وب سایت مطرح نموده و پاسخ آن را به صورت رایگان دریافت نمایید و یا در صورت نیاز با مشاورین ما در موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان دریافت کنید.

4 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Rating: 5