ویزای تحصیلی آلمان بدون نیاز به مدرک زبان

 

ویزای تحصیلی آلمان بدون نیاز به مدرک زبان:

ویزای تحصیلی آلمان بدون نیاز به مدرک زبان این روزها دغدغه ی بسیاری از افراد  شده است تا بتوانند گامی در جهت مهاجرت به آلمان خود بردارند . بسیاری از افراد به دنبال اخذ ویزای تحصیلی آلمان بدون مدرک زبان هستند که البته باید گفت این مورد دور از ذهن و دور از دسترس نخواهد بود اما اخذ ویزای تحصیلی آلمان بدون نیاز به مدرک زبان معمولا امری دشوار است چرا که کشور آلمان جز کشورهایی است که برای اخذ ویزای تحصیلی فرد متقاضی باید مدرک زبان ارائه نمایند و اشخاصی که قصد اخذ ویزای تحصیلی آلمان بدون نیاز به مدرک زبان را دارند باید دارای شرایط خاص و ویژه ای باشند تا بتوانند آفیسر سفارت را برای اخذ این نوع ویزا متقاعد نمایند. در مقاله ای که پیش روی شما عزیزان قرار دارد موسسه حقوقی و مشاوره ای MIE به بررسی شرایط اخذ ویزای تحصیلی آلمان بدون نیاز به مدرک زبان می پردازد.

آیا به دنبال اخذ ویزای تحصیلی آلمان بدون نیاز به مدرک زبان هستید؟ آیا از شرایط اخذ ویزای تحصیلی آلمان بدون نیاز به مدرک زبان آگاهی دارید؟ چه مواردی برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان بدون نیاز به مدرک زبان وجود دارد؟

توجه داشته باشید که تعداد زیادی از متقاضیان از سراسر جهان برای تحصیل در دانشگاه هاى آلمان وجود دارد و ظرفیت دانشگاه ها  بر اساس تاریخ درخواست و ثبت نام دانشگاه است. از این رو پذیرش تا حد زیادی بر اساس زمان ثبت درخواست ها صورت می گیرد. بنابراین شما می توانید به طیف گسترده ای از دانشگاه هاى آلمان که در این سایت آمده است دسترسی داشته باشید.

ویزای تحصیلی آلمان بدون نیاز به مدرک زبان:

شما به عنوان دانشجوی بین المللی بسته به کشور اصلی خود و مدت زمان اقامت در آلمان برای ورود به این کشور به ویزا نیاز دارید.

در زمان ارائه درخواست ویزا به موارد زیر توجه داشته باشید:

شخص باید در اولین فرصت آدرس خودش را ثبت نماید . شخصی که درخواست ویزا می نماید بررسی آن شاید چند ماهی به طول انجامد .  و همپنین شخص اجازه نخواهد داشت وارد کشور آلمان شود مگر اینکه یک ویزای دارای اعتبار داشته باشد .

درخواست خود را در اسرع وقت ثبت کنید. بررسی درخواست ویزا ممکن است ماه ها طول بکشد و شما نمی توانید بدون ویزای معتبر وارد کشور شوید. ویزای توریستی آلمان و ویزای شرکت در دوره های آموزش زبان را نمی توان جایگزین ویزای دانشجویی نمود. در صورت درخواست برای ویزای نامناسب مجبور به ترک کشور و درخواست برای ویزای مناسب در کشور خود خواهید شد.

برنامه سفر خود را به آلمان طوری تنظیم کنید که زمان کافی برای ثبت نام در دانشگاه و انجام تعهدات اداری خود داشته باشید. ثبت نام پیش نیاز کسب اجازه اقامت با هدف تحصیل در آلمان است. اطمینان حاصل کنید که گذرنامه شما در کل دوره اقامت شما در آلمان اعتبار دارد. اگر گذرنامه شما حین حضور شما در آلمان منقضی شود، مجبور به بازگشت به کشور خود و تمدید اعتبار گذرنامه خود خواهید بود.
شرایط اخذ ویزا برای افراد متقاضی اخذ ویزای تحصیلی آلمان بدون مدرک زبان:

شخص جهت ورود به  کشور آلمان به ویزا نیاز خواهد داشت ، که جهت دریافت این ویزا خواهد توانست از سفارت آلمان در کشور خود پیش از سفر درخواست نماید . ضمن اینکه برای تحصیل در آلمان بدون مدرک زبان در رابطه بعضی از کشورها بسته به طول زمان اقامت و هدف از سفر یک سری استثنائات نیز وجود خواهد داشت .

شما همواره می توانید برای مطلع شدن از جدیدترین شرایط کشورها و چگونگی اخذ ویزای آن ها از وب سایت وزارت امور خارجه آلمان استفاده نمایید .

در خصوص ویزای تحصیل در آلمان بدون مدرک زبان تمام افراد می توانند در رابطه با تمامی اطلاعات و مباحث پیرامون درخواست ویزا از کنسولگری آلمان و سفارت این کشور در کشور خود اطلاعات مناسبی را کسب نمایند .

 

ویزای مناسب جهت تحصیل در آلمان بدون مدرک زبان:

اگر شخص در هر کدام از دانشگاه های آلمان پذیرش را اخذ کرده باشد در نوع ویزای مورد نیاز او تاثیر مستقیم خواهد داشت .  ( باز هم در خصوص پذیرش تحصیلی آلمان بدون مدرک زبان قابل تذکر می باشد که تحت عنوان ویزای  توریستی به کشور آلمان وارد نشوید زیرا ویزای توریستی را با ویزای دانشجویی قابل جایگزینی نخواهد بود . )

در خصوص تحصیل در آلمان بدون نیاز به مدرک زبان دو نوع ویزا وجود دارد:

1 : ویزای دانشجویان متقاضی ( ویزای با قصد و انگیزه ی تحصیل )

منظور از این نوع ویزا این است که اگر در رابطه با پذیرش متقاضی در دانشگاه مورد نظر در آلمان به صورت کافی اطلاع رسانی نشده باشد می بایست که جهت ویزای دانشجویی متقاضی و اخذ ان اقدام نمود . پس از اخذ این ویزا متقاضی به مدت سه ماه اجازه دارد که به یک دانشگاه در آلمان ورود پیدا نماید .  و در این مدت سه ماه اگر یک دانشگاه مناسب به متقاضی پذیرش دهد پس از آن متقاضی می تواند درخواست ویزای دانشجویی جهت تحصیل در دانشگاه های آلمان نماید .

2 : ویزای دانشجویی برای کشور آلمان:

نوع دوم ویزای دانشجویی برای کشور آلمان ویزای دانشجویی آلمان است این نوع ویزا به این صورت است که اگر متقاضی موفق به اخذ پذیرش در دانشگاه آلمان و تاییدیه آن شده باشد و یا حتی اگر در یک دوره مقدماتی پذیرش گرفته باشد این امکان را خواهد داشت درخواست ویزای دانشجویی را نماید . مدت اعتبار ویزای دانشجویی معمولا سه ماه خواهد بود . و متقاضی باید در مدت این سه ماه باید در همان شهر و در دفتر ثبت خارجیان برای تمدید اجازه اقامت خود اقدام نماید .

مدارک مورد نیاز جهت درخواست ویزای تحصیلی آلمان بدون نیاز به مدرک زبان:

به طور معمول، مدارک زیر لازم است:

1: یک گواهی سلامت به همراه  تأییدیه  بیمه

2: پشتوانه مالی و اثبات آن

3: گواهی دستاوردها و پژوهش های علمی در گذشته

4: تاییدیه ثبت نام در یک دوره آموزش زبان آلمانی یا اینکه مدرک تسلط به زبان آلمانی یا اینکه تاییدیه ورود به دانشگاه در آلمان جهت اخذ ویزای دانشجوی متقاضی معتبر خواهد بود

اجازه اقامت در ویزای تحصیلی آلمان بدون نیاز به مدرک زبان:

دانشجویانی که در یکی از کشورهای عضو اتحادیه ی اروپا همچون لیختن اشتاین، ایسلند ، سوئیس و یا نروژ مقیم نباشد، وقصد داشته باشد که برای بیشتر از ۹۰ روز اقامت تحصیلی داشته باشد باید درخواست اخذ اقامت درخواست نماید.

)دانشگاه آنلاینDUO  آلمانی ( یک پورتال وب جهت یادگیری زبان آلمانی می باشد . متقاضی می تواند برای تحصیل در آلمان بدون مدرک زبان و آمادگی جهت تحصیل در آلمان به اطلاعات خود افزوده نماید . متقاضی همچنین می تواند زبان آلمانی را به صورت خود آموزی یاد بگیرد همچنین می تواند به صورت خصوصی معلم زبان بگیرد و یا با شرکت در دوره آموزش مجازی و یا به طریق خود آموزی زبان آلمانی را  آموزش ببیند .

دوره های ارائه شده  این سیستم مناسب افراد مبتدی و یا دوره های متوسط خواهد بود . یک دوره مقدماتی برای شرکت در آزمون داف و همچنین مقاطع سطح پیشرفته جهت بدست آوردن اطلاعات تخصصی و آموزش زبان تخصصی وجود خواهد داشت .  متقاضی نباید زبان آلمانی را تنها با هدف ورود پیدا کردن به دانشگاه آموخته باشد . و نکته بسیار مهم در رابطه با تحصیل در آلمان بدون نیاز به مدرک زبان این می باشد که تسلط به زبان آلمانی و مکالمه با زبان آلمانی به متقاضی جهت تعامل اجتماعی و روابط دوستانه کمک شایانی خواهد نمود .

در نتیجه این صحبت ها باید گفت که اشخاصی که قصد اخذ ویزای تحصیلی آلمان بدون نیاز به مدرک زبان را دارند می توانند برای دوره های آمادگی زبان اقدام نمایند اما اخذ ویزای تحصیلی آلمان بدون نیاز به مدرک زبان با سختی و دشواری بسیاری همراه خواهد بود و افرادی که قصد اخذ این نوع ویزا را دارند باید مدارک تحصیلی خود را به صورت کامل به دانشگاه مورد نظر خود ارائه نمایند تا بتوانند برای پذیرش و سپس ویزای تحصیلی آلمان بدون نیاز به مدرک زبان اقدام نمایند.

در صورتی که قصد اخذ ویزای تحصیلی آلمان بدون مدرک زبان را دارید می توانید با موسسه حقوقی و مشاوره ای MIE تماس حاصل نمایید.

ویزای تحصیلی آلمان بدون نیاز به مدرک زبان
3 (60%) 1 vote
0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *