ویزای بلاروس

ویزای بلاروس و بررسی انواع ویزا

  • ویزای بلاروس و مقدمه ای برآن
  • ویزای بلاروس و شرایط عمومی
  • ویزای بلاروس و انواع ویزا
    • B
    • C
    • D
  • ویزای تحصیلی بلاروس
  • ویزای کاری بلاروس
  • ویزای درمانی بلاروس
  • ویزاهای بلند مدت بلاروس
  • ویزاهای دیگر بلاروس
  • ویزای بلاروس و مدارک لازم برای اقدام
  • ویزای بلاروس و وکیل متخصص ویزا
  • ویزای بلاروس و وقت سفارت کشور بلاروس
  • ویزای بلاروس و توصیه های مهم
  • ویزای بلاروس و سخن پایانی

ویزای بلاروس و مقدمه ای برآن

ویزای بلاروس ،روش های اخذ ویزای بلاروس در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد. چگونه می توان ویزای بلاروس را دریافت کرد؟ برای کسب ویزای بلاروس چه مدارک و شرایطی مورد نیاز است؟ بلاروس چه نوع ویزاهائی دارد؟ این سوالات از جمله پرسش هایی است که در ادامه به آن پاسخ خواهیم  داد. ویزا انواع مختلفی دارد مانند ویزای توریستی، ویزای کاری، ویزای تحصیلی و … که در ادامه به شرح کامل این نوع از ویزاها می پردازیم تا اطلاعات کافی را کسب نمایید اما برای کامل شدن اطلاعات خود و همچنین دریافت مشاوره رایگان در خصوص کشور بلاروس می توانید با  مشاورین مجرب و با تجربه ی موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش ارتباط برقرار نمایید. همچنین شما می توانید با مشاهده ویدئو راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت پاسخ بسیاری ازسوالات خود را در زمینه مهاجرت  کسب نمائید.

فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با خرید ملک در بلاروس
فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با اقامت بلاروس

ویزای بلاروس و شرایط عمومی

قبل از بیان شرایط عمومی برای گرفتن ویزای بلاروس بهتر است کمی بیشتر با این کشور آشنا شویم. کشور بلاروس با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال 1990 تاسیس شد. این کشور که در نزدیکی دریای بالتیک قرار دارد با کشورهای روسیه، لهستان، اوکراین، لیتوانی و لتونی همسایه است. شهر مینسک پایتخت این کشور می باشد و کل جمعیت این کشور حدود 10 میلیون نفر می باشد و در سال های اخیر نیز جمعیت این کشور مانند سایر کشورهای اروپای شرقی رو به کاهش است. واحد پول کشور بلاروس روبل می باشد و مردم آن بیشتر به زبان بلاروسی – روسی صحبت می کنند. این کشور طبیعت بسیار شگرفی دارد و به همین دلیل مقصد توریست ها قرار میگیرد و به علت داشتن منابع غنی طبیعی در سال های اخیر مورد توجه سرمایه گذران نیز قرار گرفته است.

 

بلاروس
بلاروس

ویزای بلاروس و انواع ویزا

افراد خارجی برای ورود  به این کشور مانند سایر کشورهای اروپایی باید ابتدا ویزا دریافت نمایند. برای دریافت آن ابتدا باید هدف و قصد شما برای ورود به این کشور مشخص و معلوم باشد تا ویزای مرتبط به آن را دریافت کنید. در مرحله ی اول شما به کنسولگری کشور مقصد مراجعه و درخواست خود را اعلام می نمایید. خوشبختانه کشور بلاروس در کشور ایران کنسولگری دارد و برای اعلام درخواست ویزا باید به کنسولگری واقع در  ایران مراجعه نمایید. کشور بلاروس سه نوع ویزای B,C,D صادر می کند که در ادامه به توضیح آن می پردازیم.

  • ویزای نوع B یا ترانزیت

    این ویزا یک سال اعتبار دارد و در هر ترانزیت برای 48 ساعت اجازه ی اقامت به شما میدهد. شما با داشتن این نوع از ویزا امکان عبور و مرور یک، دو یا چند باره در خاک کشور بلاروس را دارید.

  • ویزای نوع C یا کوتاه مدت

    این نوع ویزا بیشتر مورد استفاده گردشگران و توریست ها قرار می گیرد. با داشتن ویزای نوع C شما می توانید تا 90 روز در بلاروس اقامت داشته باشید و اعتبار آن نیز 90 روز می باشد. همچنین میتوانید یک، دو یا چند بار ورود و خروج داشته باشید در مدتی که ویزای شما اعتبار دارد. اما اگر این ویزا برای توریست ها صادر شود، آنها فقط 30 روز اجازه ی حضور در خاک بلاروس را دارند و پس از پایان 30 روز باید خاک این کشور را ترک کنند.

  • ویزای نوع D یا بلند مدت

    ویزای بلند مدت بلاروس اعتبار یک ساله دارد و شما می توانید تا 90 روز در سال در این کشور اقامت داشته باشید. این نوع ویزا نیز اجازه ورود چندباره به شما میدهد. افرادی که قصد انجام فعالیت های تجاری، ورزشی، هنری و … دارند معمولا از این نوع ویزا استفاده می کنند چون اجازه ی حضور شما در خاک کشور بلاروس بیشتر می باشد.

ویزای تحصیلی کشور بلاروس

مهاجرت تحصیلی معمولا رایج ترین روش مهاجرتی است. برای تحصیل در کشور بلاروس ابتدا باید درخواست پذیرش خود را به دانشگاه های این کشور اعلام نمایید و سپس برای گرفتن ویزای تحصیلی اقدام کنید. دانشجویان برای اقامت تحصیلی از ویزای نوع D استفاده می نمایند. ادامه ی تحصیل در تمامی مقاطع تحصیلی برای افراد خارجی امکان پذیر است. تحصیل در مقاطع دانشگاهی این کشور به زبان انگلیسی و زبان روسی امکان پذیر است. نکته قابل توجه که دانشجویان زیادی را به این کشور برای تحصیل جذب میکند هزینه های بسیار پایین تحصیل است. میانگین هزینه شهریه های دانشگاه های این کشور 2 تا 3 هزار یورو می باشد که به نسبت رشته ی انتخابی متفاوت می باشد.

در این جدول اطلاعات مفید و خلاصه شده ی تحصیل در بلاروس را مشاهده می نمایید:

فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با تحصیل پزشکی در بلاروس
پاسپورت بلاروس

ویزای کاری بلاروس

ویزای بلاروس

مهاجرت کاری یکی از رایج ترین روش های مهاجرتی محسوب می شود که در آن افراد به امید یافتن یک موقعیت شغلی مناسب تر، نسبت به آن اقدام خواهند کرد. کشورهای مهاجر پذیر معمولا ویزاهای کاری را برای جذب نیروهای متخصص صادر میکنند.  گرفتن ویزای کاری بلاروس نیز از دو طریق امکان پذیر است:

  • اعطای ویزای جستجوی کار یا JOB SEEKER

  • ارائه پیشنهاد شغلی یا JOB OFFER

در حال حاضر دولت بلاروس برای ایرانی ها ویزای جست و جوی کار صادر نمیکند و تنها افرادی از ایران می توانند برای کار به بلاروس مهاجرت کنند که یک پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای بلاروسی داشته باشند. گرفتن پیشنهاد شغلی کار آسانی نیست و فرد باید رزومه ی کاری بسیار قوی و معتبری داشته باشد تا کارفرمای بلاروسی به دنبال انعقاد قرارداد با آن نیرو باشد. معمولا گرفتن این پیشنهاد شغلی از طریق سایت های کاریابی معتبر امکان پذیر خواهد بود.

موضوع بسیار مهم در خصوص گرفتن ویزای کاری بلاروس ، بررسی نرخ بیکاری این کشور است. در جدول زیر نرخ بیکاری بلاروس قابل مشاهده می باشد و همان طور که ملاحظه می فرمایید این نرخ رو به کاهش است این بدین معنی است که تعداد افراد بیکار در این کشور بسیار محدود می باشند:

نمودارنرخ بیکاری در بلاروس

ویزای درمانی بلاروس

برخی از کشورها نوع های خاصی از ویزا را برای افرادی که دارای شرایط و بیماری های خاص دارند صادر میکند. یکی از این ویزاها، ویزای درمانی است که تنها در برخی از کشورها مانند انگلستان، سوئد و آلمان صادر می شود. اما کشور بلاروس ویزایی تحت این عنوان صادر نمی نماید. افراد باید دارای بیماری های خاصی باشند و کشور مقصد نیز دارای بیمارستان های تخصصی در خصوص درمان آن بیماری داشته باشد تا افراد با گرفتن این نوع ویزا بتوانند برای معالجه و درمان بیماری خود به آن کشور سفر کنند.

ویزاهای بلند مدت بلاروس

همانطور که بیان شد ویزاهایی که کشور بلاروس صادر می نماید یا کوتاه مدت هستند ( نوع C یا B ) و یا بلند مدت ( نوع D ). ویزاهای بلند مدت معمولا برای افرادی صادر می شود که قصد اقامت بیش از 90 روز در خاک این کشور را دارند. افرادی که قصد ادامه ی تحصیل، انجام فعالیت کاری یا ثبت شرکت و یا سرمایه گذاری در این کشور را دارند ویزاهای بلند مدت بلاروس را دریافت می نمایند. این نوع از ویزاها هر ساله نیاز به تمدید دارند تا در انتها و تحت شرایطی منجر به گرفتن اقامت دائم فرد شوند. ویزاهای بلند مدت در کشور بلاروس برای تحصیل و کار معمولا یک ساله صادر می شود و در برخی از روش های سرمایه گذاری دو ساله و ده ساله نیز می باشد.

ویزای بلاروس

ویزاهای دیگر بلاروس

هر کشور قوانین مهاجرتی مختص به خود را دارد و  ممکن است تنوع زیادی در اعطای انواع ویزاها داشته باشد. به طور مثال کشور کانادا به هنرمندان ویزاهای فعالیت هنری اهدا میکند و یا کشور آلمان ویزاهای درمانی به افراد خارجی اهدا می کند. اما کشور بلاروس تنها سه نوع ویزا برای ورود خارجی ها به کشور خود مشخص نموده است که ممکن است که افراد با شرایط و اهداف مختلفی به دریافت آن اقدام کنند. اما نکته ی مهم در این خصوص این باشد که قصد مهاجرت شما به کشور بلاروس از قبل باید معلوم و مشخص باشد تا افسر کنسولگری نسبت به واقعی بودن آن قانع شود.

ویزای بلاروس و مدارک لازم برای اقدام

برای گرفتن ویزای بلاروس شما باید مدارک مورد نیاز آن را تهیه و آماده نمایید تا با ارائه آن به افسر ویزا موفق به دریافت آن شوید. این مقاله توسط مشاورین و کارشناسان ارشد موسسه حقوق بین الملل ملک پور، همکار موسسه MIE اتریش به تحریر در آمده است و  هرگونه کپی برداری از آن حرام می باشد. مدارک مورد نیاز شما به شرح زیر می باشد:

  • تکمیل فرم درخواست ویزا این فرم باید با دقت کامل به زبان انگلیسی یا روسی پر شود. این فرم در از سفارت این کشور دریافت مینمایید.
  • امضای فرم درخواست فرد متقاضی فرم درخواست را امضا کند
  • عکس ارائه عکس تمام رخ با پشت زمینه روشن که کمتر از 6 ماه گذشته گرفته شده باشد
  • بیمه سلامت و بیمه مسافرتی
  • ارائه اصل گذرنامه
  • ارائه اصل دعوت نامه از طرف شخص حقیقی یا حقوقی در کشور بلاروس

ویزای بلاروس و وکیل متخصص ویزا

امر مهاجرت یک موضوع کاملا تخصصی و حقوقی می باشد و اقدام برای آن باید توسط کارشناسان با تجربه که در این خصوص مدارک علمی دارند انجام شود. معمولا افرادی که به طور جدی قصد مهاجرت و گرفتن ویزا را دارند این امر مهم را به وکلای رسمی کشورها و کارشناسان بین المللی می سپارند. زیرا برای انجام برخی امور مانند سرمایه گذاری و یا ثبت شرکت، باید به امور و قوانین حقوقی آن کشور مسلط باشید تا پرونده با مشکلی روبه رو نشود و در سریع ترین زمان ممکن به سرانجام برسد.

دفتر حقوقی ملک پور

ویزای بلاروس و وقت سفارت کشور بلاروس

ویزای بلاروس

شما با مراجعه به کنسولگری کشور بلاروس و ارائه مدارک بیان شده می توانید درخواست ویزای خود را اعلام نمایید. درخواست ویزای توریستی معمولا باید در مدت 10 روز بررسی شود اما ممکن است تا 30 روز نیز طول بکشد. هنگام حضور در سفارت برای تعیین وقت شما باید هزینه های مربوط به سفارت را پرداخت نمایید که این هزینه ها غیر قابل برگشت می باشد. معمولا گرفتن وقت سفارت برای کشور بلاروس خیلی طولانی است و ویزای توریستی باید در مدت 5 روزه صادر شود. باید توجه داشته باشید که در زمان حضور در سفارت تمامی مدارک شما کامل باشد و قبل از حضور نیز مجددا چک شود.

اعزام دانشجو به بلاروس

ویزای بلاروس و توصیه های مهم

همانطور که بیان شد کشور بلاروس سه  نوع ویزا صادر می نماید که افرادی که قصد مهاجرت و یا ورود به این کشور را دارند بتوانند از آن استفاده نمایند. شما قبل از مراجعه به سفارت باید دعوت نامه رسمی خود که دلیل گرفتن ویزای مد نظر شماست را تهیه کرده باشید و متناسب با ویزای درخواستی مدارک مورد نظر سفارت را نیز آمده کرده باشید. مسئولیت صحت و درستی مدارک با شخص شما می باشد و باید در ارائه آنها صادقانه رفتار نمایید. این مقاله توسط کارشناسان تخصصی موسسه حقوقی ملک پور تهیه شده است و هرگونه استفاده از آن ممنوع و تخلف می باشد.

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای بلاروس و سخن پایانی

ویزای بلاروس و شرایط اخذ آن به طور کامل مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت. انواع ویزای بلاروس را به طور کامل مورد بررسی و تحلیل قراردادیم و روند قانونی کسب ویزا از طرق موجود نیز بیان شد. اخذ ویزای بلاروس به راحتی امکان پذیر نیست و ویزای دریافتی شما باید با هدف و مقصد شما برای حضور در این کشور متناسب باشد. پیشنهاد می شود با مشاورین موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه حقوق بین الملل MIE اتریش تماس حاصل نمایید تا از مشاوره رایگان کارشناسان و مشاورین ما در خصوص کشور بلاروس بهره مند شوید. همچنین می توانید سوالات خود را در انتهای همین مقاله اعلام بفرمایید تا در اولین فرصت توسط کارشناسان این امر پاسخ داده شود

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *