ویزای برزیل

ویزای برزیل و بررسی آن

  • ویزای برزیل و مقدمه ای بر آن
  • ویزای برزیل و شرایط عمومی
  • ویزای برزیل و ویزای تحصیلی
  • ویزای برزیل و ویزای کاری
  • ویزای برزیل و ویزای درمانی
  • ویزای برزیل و ویزاهای بلند مدت
  • ویزای برزیل و ویزاهای دیگر
  • ویزای برزیل و مدارک لازم برای اقدام
  • ویزای برزیل و وکیل متخصص ویزا
  • ویزای برزیل و وقت سفارت ویزای کشور برزیل
  • ویزای برزیل و توصیه های مهم
  • ویزای برزیل و سخن پایانی
ویزای برزیل

ویزای برزیل و مقدمه ای بر آن

ویزای برزیل ، راه های دریافت ویزا، مدارک مورد نیاز اقامت در برزیل و نکات مهم ویزای برزیل، در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد. آیا برای تحصیل، کار و یا سرمایه گذاری در برزیل نیاز به اخذ ویزا دارید؟ طریقه اخذ اقامت برزیل و دریافت ویزای برزیل چیست؟ در این مقاله سعی نمودیم به سوالات بی‌شمار شما در مورد ویزای برزیل پاسخ دهیم. کشور برزیل پرجمعیت‌ترین و بزرگترین کشور آمریکای جنوبی است پایتخت برزیل شهر برازیلیا و زبان رسمی آن پرتغالی است در ادامه به بررسی انواع ویزا در کشور برزیل می پردازیم. پس از مطالعه در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتری دارید می توانید با مشاورین ما در موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان دریافت نمایید همچنین می توانید ویدیوی راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت را تهیه نموده از اطلاعات کامل و جامع در مورد انواع راههای مهاجرت به کشور های دنیا استفاده نمایید

ویزای برزیل

فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با تولد در برزیل

ویزای برزیل و شرایط عمومی

کشور برزیل با ۲۱۰ میلیون و ۳۳۸ هزار نفر جمعیت و ۸ میلیون و ۵۱۵ هزار و  ۲۷۰۰ کیلومتر مربع مساحت، وسیع ترین و پرجمعیت ترین کشور آمریکای جنوبی است. زبان رسمی مردم برزیل پرتغالی است و نوع حکومت برزیل نیز جمهوری است. اقتصاد برزیل بر پایه کشاورزی، معادن تولید و خدمات میچرخد. مهمترین صادرات کشور برزیل قهوه، سنگ معدن، آهن، آب‌پرتقال، فولاد، پارچه، کفش، گوشت و تجهیزات برقی است. برای مهاجرت تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری و ازدواج نیاز به دریافت ویزا دارید که در ادامه به انواع ویزای برزیل می پردازیم

ویزای برزیل

ویزای برزیل و ویزای تحصیلی

تحصیل در خارج از کشور جلوه جذابی برای بسیاری از متقاضیان تحصیل در خارج از کشور دارد. تحصیل در رشته های مختلف و یا حتی گذراندن دوره زبان در کشوری دیگر از گزینه های تحصیل در خارج از کشور هستند. تحصیل در برزیل نیز برای بسیاری از افراد متقاضی تحصیل جذاب است چرا که برزیل کشوری با فرهنگ‌ها و ادیان و اشکال هندسی زیبا است. متقاضیان تحصیل در برزیل میتوانند در مقطع دبیرستان، دانشگاه، دوره های زبان و یا دوره های آموزشی کوتاه مدت ثبت نام نمایند. در برزیل بیش از سه چهارم مراکز علمی را دانشگاه‌ها تشکیل می دهند. سیستم آموزشی کشور برزیل کمی از دیگر کشورها متفاوت است. برای تحصیل در برزیل نیاز به تهیه ویزای دانشجویی دارید. برای تحصیل در دوره های کوتاه مدت زیر ۹۰ روز و تا ۹۰ روز نیاز به اخذ ویزای تحصیلی نیست و باید درخواست ویزای توریستی بدهید. مدارک لازم برای ویزای تحصیلی کشور برزیل ممکن است برای کشورهای مختلف متفاوت باشد.

ویزای برزیل

مهاجرت تحصیلی به برزیل

 مدارک کلی مورد نیاز برای ویزای تحصیلی کشور برزیل به شرح زیر است:

  • گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار و حداقل یک صفحه خالی برای تایید
  • ویزا دو قطعه عکس گذرنامه ای اخیر نمای جلو، رنگی یا سیاه و سفید، پس زمینه روشن عکس فوری قابل قبول نیست
  • مدارک ثبت نام در یک مدرسه، دانشگاه یا آموزشگاه در برزیل یعنی همان نامه پذیرش
  • اثبات اقامت (در مورد سفارت اگر شما از سفارت برزیل در کشور خود اقدام نکنید نیاز به اثبات اقامت در کشوری که در آن به سفارت برزیل مراجعه نموده اید در ۱۲ ماه گذشته دارید.)
  • برای اشخاص زیر ۱۸ سال رضایت نامه و یا گواهی رضایت والدین و یا قیم مورد نیاز است
  • پرداخت ۱۸۰ دلار بابت هزینه ویزا

ویزای برزیل و ویزای کاری

کار در کشورهای دیگر یکی از راه های مهاجرت به خارج از کشور است. برزیل اقتصاد پرقدرتی دارد و دومین کشور بزرگ در آمریکاست. اما برای مهاجرت کاری به هر کشوری ابتدا مهم ترین نکته ای که باید مدنظر قرار گیرد درصد بیکاری در آن کشور است که کشور برزیل با این که اقتصاد قوی دارد، اما جمعیت زیادی دارد. نرخ بیکاری در این کشور 12.7% است که در مقایسه با بسیاری از کشورها درصد بالایی است، بنابراین برای کار در خارج از کشور گزینه‌های مناسب تری مانند کانادا، اتریش، آلمان و … وجود دارد، اما اگر تمایل دارید در کشور برزیل مشغول به کار شوید و به برزیل مهاجرت کاری داشته باشید شهرهای سائوپائولو، ریودژانیرو و برازیلیا برای کار افراد خارجی مناسب است. همانطور که در بالاتر نیز اشاره نمودیم اقتصاد برزیل بیشتر بر اساس صنعت کشاورزی، گاوهای گوشتی، میوه های گرمسیری، نیشکر و قهوه می گردد. علاوه بر اینها برزیل در بخش صنعتی و تولید خودرو، هواپیما و کامپیوتر نیز فعالیت دارد و همچنین یکی از تولید کنندگان بزرگ پیشرو در زمینه برق قدرت هیدروژن است. ورود به بازار کار برزیل کمی دشوار است چرا که بیشتر شرکت‌های برزیلی از اصل تناسب پیروی می‌کنند و این اصل می‌گوید که 2.3% از شغل ها باید در اختیار شهروندان برزیلی باشد. بنابراین افراد خارجی در صورتی که به زبان پرتغالی مسلط و دارای مهارت خاص و فوق‌العاده‌ای باشند شانس بیشتری در یافتن کار دارند. در برزیل مشاغل تابستانی نیز وجود دارد که به واسطه صنعت گردشگری نیاز به افرادی که به زبان انگلیسی مسلط هستند هست. به هر روش برای اشتغال در هر نوع شغلی در برزیل نیاز به اخذ ویزای کار برزیل دارید. برای دریافت ویزای کاری برزیل نیاز به یک دعوتنامه کاری دارید. در کل پروسه اخذ ویزای کاری برزیل یک روند طولانی است که به خاطر این که مشاغل با عنوان های مختلفی در برزیل وجود دارد این پروسه طولانی می شود. پس از دریافت ویزای کار برزیل می توانید به برزیل مهاجرت کاری داشته باشید و در صورتی که دو سال در برزیل کار کنید، می توانید برای اقامت دائم این کشور اقدام نمایید.

مدارک لازم برای ویزای کار برزیل:

  • دعوتنامه کاری
  • رزومه کاری
  • قرارداد کاری
  • مدارک تحصیلی مرتبط با شغل مورد نظر

ویزای برزیل

نمودار نرخ بیکاری در برزیل طی سالهای اخیر

ویزای برزیل

ویزای برزیل و ویزای درمانی

هر ساله بسیاری از افراد برای مداوا و درمان به توصیه پزشک معالج خود به صورت اختیاری به خارج از کشور می روند. برای مراجعه و مداوای پزشکی به کشور برزیل نیاز به ویزای توریستی دارید. ویزای توریستی برای ۹۰ روز صادر می شود و برای شخصی که با ویزای توریستی برای درمان به برزیل می رود در صورتی که نیاز به زمان بیشتری از ۹۰ روز برای مداوا داشته باشد می تواند ویزای خود را تا ۹۰ روز دیگر نیز تمدید نماید.

ویزای برزیل

مدارک لازم برای دریافت ویزای درمانی:

  • گذرنامه معتبر با ۶ ماه اعتبار از تاریخ ورود به برزیل

  • توصیه نامه از پزشک معالج

  • مدارک پزشکی معتبر مبنی بر بیماری شخص

ویزای برزیل و ویزاهای بلند مدت

ویزاهای بلند مدت برزیل شامل ویزای تحصیلی، ویزای کاری و ویزای ازدواج هستند. در مورد ویزای تحصیلی و ویزای کاری در بندهای بالا توضیح مفصل ارائه شد. در مورد ویزای ازدواج در ادامه توضیح خواهیم داد. ازدواج خارجی با یک برزیلی پروسه طولانی و پیچیده دارد. ابتدا باید همه اسناد را در کشور خودتان آماده نمایید، سپس باید برای ویزای توریستی اقدام نمایید.اگر به شما ویزای توریستی ۹۰ روزه بدهند موفق به انجام مراحل ازدواج در برزیل می شوید. بهتر است برای ازدواج در کشور خود اقدام نمایید چرا که در برزیل راه پیچیده‌ای را پیش رو خواهید داشت. پس از ثبت ازدواج به شما ویزای ۱۸۰ روزه داده می‌شود که در این مدت در برزیل می مانید و چند روز قبل از پایان ۱۸۰ روز باید به پلیس فدرال مراجعه و اقامت خود را تمدید نمایید. پروسه دریافت اخذ اقامت دائم شما بین یک تا دو سال است و پس از دو سال از تاریخ ازدواج می توانید برای تابعیت برزیل اقدام نمایید و پس از دریافت اقامت دائم شما اجازه کار در برزیل را نیز دارید.

مدارک لازم برای ویزای ازدواج:

  • اصل گواهی تولد

  • گذرنامه

  • مدارک لازم تجرد شما و اینکه همسر دیگری ندارید

  • مدارک و گواهی های تولد، طلاق احتمالی، آدرس، تاریخ و محل تولد پدر و مادر همسر برزیلی شما

ویزای برزیل و ویزاهای دیگر

در برزیل انواع ویزای موقت وجود دارد که ما در اینجا به طور اختصار به هر کدام اشاره می نماییم:

  • ویزای توریستی (VITUR) :

    از انواع ویزای موقت است. کسانی که برای ویزای توریستی درخواست میدهند باید به سفارت برزیل در کشور خود مراجعه نمایند و برای این که موفق به دریافت ویزای توریستی شوید باید یک بلیط معتبر بازگشت به کشور خود را داشته باشید و همچنین مدارک مالی کافی برای مدت اقامت خود ارائه دهید با دریافت ویزای توریستی شما اجازه کار در کشور برزیل را ندارید. ویزای توریستی در چند صورت قابل تمدید است.

    • در صورتی که برای درمان رفته باشید و مدت درمان شما بیش از مدت ویزای توریستی باشد.
    • افرادی که مجبور به شهادت در دادگاه های برزیل باشند.
    • به واسطه فوت یکی از اقوام درجه یک در برزیل نیاز به اقامت بیشتری داشته باشید.
  • ویزای همکاری (VITEM1):

    برای شرکت در همایش های بین المللی، کنفرانس، آموزش حرفه ای ورزشکاران و داوطلبان پزشکی صادر می گردد

  • ویزای کسب و کار (VITEM2):

     این ویزا شبیه ویزای توریستی است و سفرهای تجاری را پوشش می‌دهد. متقاضی باید نامه‌ای از شرکت خود برای هدف و طول سفر خود ارائه دهد.

  • (VITEM3):

    ویزایی که برای ورزشکاران و هنرمندان شرکت کننده در مراسم خاص جهانی و همچنین عوامل پشت صحنه آنها صادر می شود.

  • (VITEM4):

    ویزایی که برای اعضای خانواده دانشجویان خارجی در برزیل صادر می گردد

  • (VITEM5):

    برای افراد صادر می‌شود که در برزیل با یا بدون قرارداد کاری مشغول به کار هستند. از جمله اشخاصی که برای آموزش حرفه ای و کارآموزی در شاخه های بین المللی به برزیل می روند. برای اخذ این ویزا نیاز به تاریخ شروع و پایان دوره و همچنین نامه از شرکتی که در آن مشغول به کار هستید وجود دارد.

  • (VITEM6):

    ویزای مخصوص روزنامه‌نگاران و اعضای رسانه است.

  • (VITEM7):

    ویزای مذهبی برای روحانیون و مبلغان مذهبی که به برزیل می روند این نوع ویزا صادر می گردد.

  • (VIPER) :

    ویزای دائمی برای افرادی که به طور مداوم به برزیل سفر می کنند. افرادی که واجد شرایط این نوع ویزا هستند عبارت اند از سرمایه گذاران شخصی در برزیل، مدیران شرکت های خارجی، افراد با توانایی های خاص و استثنایی

  • (VISOF/VIDIPF) :

    ویزای دیپلماتیک که برای دیپلمات ها و مقامات دولتی و یا سازمانهای بین المللی که برای دیدارهای رسمی به برزیل می روند صادر می گردد.

ویزای برزیل و مدارک لازم برای اقدام :

  • گذرنامه معتبر با اعتبار حداقل ۶ ماه
  • فرم درخواست ویزا
  • حداقل دو عکس گذرنامه ای
  • عدم سوء پیشینه کیفری
  • اثبات تمکن مالی مدت اقامت
  • معاینه پزشکی

ویزای برزیل

برای انواع ویزای برزیل و بخصوص برای کشورهای مختلف ممکن است مدارک اضافی به غیر از این مدارک توسط کنسولگری برزیل در آن کشور درخواست گردد.

ویزای برزیل و وکیل متخصص ویزا

همان طور که میدانید ریجکتی ویزا در پرونده درخواست ویزا، اثر منفی خواهد داشت و در قوانین بعضی از کشورها پس از ریجکتی شخص به مدت ۶ ماه و گاه تا یک سال بعد نمی تواند مجددا درخواست ویزا نماید. از این رو برای دریافت ویزا پیشنهاد می شود که حتما پرونده درخواست ویزای خود را با همراهی یک وکیل معتبر پیش ببرید. چرا که وکیل متخصص در امر ویزا با توجه به تجربه و آگاهی که از مراحل درخواست و دریافت ویزای کشورهای مختلف دارد می تواند به شما کمک شایانی در قبولی و صدور ویزا نماید. وکلای ایرانی و بین المللی در موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه ام آی ای اتریش با تجربه و تخصص خود در امور ویزا و تجربه بیش از هزار ویزا که در سایت های ما میتوانید مشاهده نمایید، می توانند راهنمای خوبی برای اقدام ویزا باشند. در صورت نیاز به وکیل متخصص ویزا می توانید با وکلای ما در موسسه تماس حاصل نمایید.

دفتر حقوقی ملک پور

ویزای برزیل و وقت سفارت ویزای کشور

برای دریافت انواع ویزای برزیل باید به سفارت این کشور در کشوری که مقیم هستید مراجعه نمایید.

ویزای برزیل

آدرس سفارت برزیل در تهران :
تهران ، خیابان ولیعصر، خیابان سرلشگر فلاحی (زعفرانیه)، خیابان بهار نبش یکتا، شماره 2
کد پستی: 1988633854

ویزای برزیل و وقت سفارت ویزای کشور برزیل

در صدور ویزا های مختلف نکات مهمی وجود دارد که در ادامه به ذکر این نکات می پردازیم:

  • برای درخواست ویزای تحصیلی داشتن پذیرش و تمکن مالی برای حداقل یک سال تحصیلی و زندگی در برزیل بسیار مهم است.

  • جهت صدور ویزای کاری، شما باید حتما از کارفرمای برزیلی دعوت نامه داشته باشید.

  • برای ویزای درمانی، داشتن توصیه نامه پزشک معالج و همچنین مدارک درمانی الزامی است.

  • برای درخواست هر نوع ویزایی باید حداقل سه ماه قبل از عزیمت اقدام نمایید.

  • ویزای توریستی در حالت عادی قابل تمدید نیست و در موارد خاصی نظیر زیاد شدن طول مدت درمان، نیاز به شهادت شما در دادگاه های برزیل یا فوت یکی از اقوام درجه یک شما در برزیل قابل تمدید است.

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای برزیل و سخن پایانی

ویزای برزیل راه ها و انواع ویزای برزیل و مدارک لازم برای دریافت ویزا ها در این مقاله مورد بررسی علمی قرار گرفت. همانطور که در این مقاله مطالعه نمودید، ویزای کاری برزیل پروسه سخت و پیچیده ای دارد و همچنین درصد بیکاری در برزیل 12.7% است که به نسبت کشورهای دیگری نظیر اتریش و آلمان بسیار بالاست. همچنین برای تحصیل نیز گزینه های مناسب تری نسبت به برزیل وجود دارد. بنابراین پیشنهاد ما به شما مطالعه مقالات بیشتر در همین وب سایت در کشورهای مختلف است تا انتخاب صحیحی داشته باشید. همچنین یکی از موارد مهمی که می تواند کمک شایانی به شما در زمینه مهاجرت و انتخاب مسیر درست مهاجرت داشته باشد، ویدیوی بی نظیر راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت است که می‌تواند همچون چراغی روشنگر راه مهاجرت شما باشد. در پایان اگر سوالی در مورد ویزای برزیل دارید، می توانید در قسمت دیدگاه ها در انتهای همین مقاله و یا سوالات همگانی در همین وب سایت مطرح نمایید و پاسخ آن را از مشاورین ما به طور رایگان دریافت نمایید. همچنین می توانید مشاوره رایگان با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه ام آی ای اتریش تماس تلفنی برقرار نمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *