مهاجرت به گرجستان

  • مهاجرت به گرجستان و مقدمه آن
  • مهاجرت به گرجستان و شرایط عمومی آن
  • مهاجرت به گرجستان از طریق کار
  • مهاجرت به گرجستان از طریق تحصیل
  • مهاجرت به گرجستان از طریق سرمایه گذاری
  • مهاجرت به گرجستان از طریق ازدواج
  • مهاجرت به گرجستان و اخذ تابعیت از طریق تولد
  • مهاجرت به گرجستان از طریق پناهندگی
  • مهاجرت به گرجستان برای هنرمندان و افراد موفق
  • مهاجرت به گرجستان و هزینه های زندگی
  • مهاجرت به گرجستان و اخذ تابعیت
  • مهاجرت به گرجستان و سخن پایانی
مهاجرت به گرجستان

مهاجرت به گرجستان و مقدمه آن

مهاجرت به گرجستان ، راه های دریافت اقامت و تابعیت گرجستان و چگونگی مهاجرت به گرجستان  در این مقاله مورد بررسی علمی قرار می گیرد. چرا گرجستان را برای مهاجرت انتخاب کنیم؟ هزینه های زندگی در گرجستان چگونه است؟ علاقه مندان به بحث مهاجرت به گرجستان می توانند با مطالعه این مقاله اطلاعات مفیدی کسب نمایند و در صورت نیاز به مشاوره, می توانید با مشاورین ما در  موسسه ی حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تماس گرفته و مشاوره رایگان دریافت نمایید.

مهاجرت به گرجستان

مهاجرت به گرجستان و شرایط عمومی آن

مهاجرت به گرجستان در این قسمت بررسی می شود. این کشور از نظر موقعیت استراتژیک به عنوان ورودی به قفقاز و آسیای مرکزی عمل می کند. گرجستان مسیری قابل اعتماد برای جریانهای قابل اتکا بین قفقاز و اروپا و بین آسیای مرکزی و اروپا است و این کشور نقطه اصلی برای سرمایه گذارانی است که مایل به دسترسی به بازارهای اروپایی و آسیایی هستند. با در نظر گرفتن تاریخچه بازرگانی راه ابریشم این کشور قرن هاست که گرجستان را به نقش ژئوپلیتیکی چشمگیر تبدیل می کند. گرجستان دارای شلوغ ترین فرودگاه جهان (آتلانتا) است و یک یک کشور شگفت انگیز برای شروع کسب و کار می باشد.این کشور یکی از اصلی ترین مراکز پشتیبانی بین المللی مانند صندوق بین المللی پول در اتحادیه اروپا است که منجربه دسترسی آسان به تجارت بین المللی می باشد.

ویزای گرجستان

انواع روش های مهاجرت به گرجستان

  • مهاجرت به گرجستان از طریق کار

    مهاجرت به گرجستان از طریق کار جزء بهترین روش های اخذ اقامت کشور گرجستان می باشد. مشاغل مورد نیاز در کشور گرجستان حسابداری، پرستاری، مدیریت هتل داری ،رانندگی، تدریس زبان انگلیسی و شغل هایی که با خدمات توریست ارتباط دارند مانند مدیریت رستوران می باشد.

    برای مهاجرت به گرجستان از طریق کار شما باید از طرف یک کارفرما در شرکت قانونی که در گرجستان به  ثبت رسیده به پیشنهاد کاری داشته باشید، در این صورت شما می توانید درخواست اخذ اقامت گرجستان را نمایید. در مورد کاریابی، هم با توجه به این که ایرانیان می توانند به این کشور بدون ویزا سفر کنند، شما میتوانید به صورت حضوری وارد کشور شده و به جسنجوی کار اقدام نمایید. آشنایی به زبان بومی این کشوراز لزومات کار در گرجستان است زیرا که زبان رسمی این کشور گرجی می باشد و تعداد کمی از مردم قادر به صحبت به زبان انگلیسی هستند.توجه داشته باشید که 20 درصد حقوق فرد متقاضی به مالیات اختصاص داده می شود و باید در اخر هر ماه به اداره مالیات  پرداخت شود. نرخ بیکاری کشور گرجستان در سال 2018 بر طبق آخرین آمار4 درصد می باشد.

مدارک مورد نیاز ویزای کار گرجستان عبارتند از:

ارایه پیشنهاد کاری کارفرما

شناسنامه و پاسپورت

بیمه مسافرت

تمکن مالی حدود 1700 دلار

انگیزه نامه

عکس

پرداخت هزینه مربوط به صدور ویزا

اعزام دانشجو به گرجستان
کار در گرجستان
  • مهاجرت به گرجستان از طریق تحصیل

    مهاجرت به گرجستان از طریق تحصیل روش دیگراخذ اقامت این کشوراست . شما در صورت دریافت پذیرش از یکی از دانشگاه های خصوصی و یاعمومی کشور گرجستان می توانید اقامت این کشوررا اخذ نمایید. شما باید پذیرش تحصیلی دریافت نمایید و بعد از اخذ پذیرش  اجازه دارید  با ارائه نامه رسمی پذیرش دانشگاه و مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی گرجستان را دریافت نمایید. با اقامت تحصیلی کشور گرجستان، شما کارت اقامت این کشور را به دست می آورید که تاریخ اعتبار آن یک ساله می باشد و بعد ازاتمام تحصیلات خود،در صورت کاریابی و داشتن شرایط لازم شما می توانید درخواست اقامت دائم گرجستان را نمایید.

    در گرجستان شامل دوره های آموزشی شامل ابتدایی، راهنمایی، متوسطه و تحصیلات تکمیلی می باشد. اموزش و پرورش درکشور گرجستان رایگان است و هزینه های مربوطه شامل کتاب های درسی و لپ تاپ و … به دانش آموزان از طرف دولت به صورت رایگان توزیع می گردد.

  • دوره ابتدایی

    تحصیل درکشور گرجستان از 6 سالگی در مدارس ابتدایی از سپتامبر تا ژوین آغاز می شود و تحصیل بین سنین 6 تا 5 1 سالگی اجباری است.

  • دوره راهنمایی

    دوره راهنمایی در این کشور سه ساله می باشد که در پایان این دوره تحصیلات اجباری به اتمام می رسد.

  • دوره متوسطه

    بعد از پایان تحصیل اجباری در گرجستان، دانش آموز در سن 15 سالگی می تواند وارد دبیرستان و یا هنرستان بشود و در پایان این دوره، مدرکی که ارائه آن برای ورود به دانشگاه ضروری می باشد را کسب می کند.

  • دوره دانشگاهی

    بیشتر از 20 موسسه اموزش عالی خصوصی و دولتی درکشور گرجستان وجود دارد. مقاطع مختلف دانشگاه، دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا است. دانشگاه های ایوان جاواخیشویلی، دانشگاه ایلیا، دانشگاه های دولتی و آزاد ، دانشگاه پزشکی تفلیس و دانشگاه قفقاز از معروف ترین دانشگاه های گرجستان می باشد

تحصیل در مقطع کارشناسی 4 سال، کارشناسی ارشد 2 سال و دکترا 4 سال می باشد.

رشته های تحصیلی پزشکی، حسابداری، داروسازی، حقوق، مدیریت بازرگانی ،رشته های مهندسی، علوم طبیعی، و… می باشد.هزینه تحصیل در دانشگاه های گرجستان در مقاطع تحصیلی از 4250 تا 35000 یورو با توجه به مقاطع مختلف متغیر می باشد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی گرجستان عبارتند از:

 مدارک هویتی شناسنامه و پاسپورت

نامه پذیرش دانشگاه

توصیه نامه ی یکی ازاساتید دانشگاه

مدرک تحصیلی و ریز نمرات مربوطه

عکس

دانشجویان در همه مقاطع تحصیلی اجازه کار هم زمان با تحصیل به مدت 20 ساعت در هفته دارند و اجازه اخذ ویزای همراه در مقاطع فوق لیسانس و دکترا نیز به دانشجویان داده می شود.

اعزام دانشجو به گرجستان
  • مهاجرت به گرجستان از طریق سرمایه گذاری

    سرمایه گذاری راه دیگر مهاجرت به گرجستان می باشد که برای این روش  شراط سنی حداقل 18 سال در نظر گرفته شده و با توجه به این که میزان مالیاتی که در گرجستان اخذ می گردد نسبت به دیگر کشورها کمتر است  این روند باعث جذب سرمایه گذار خارجی در کشور می شود.  پیشرفت چشمگیر کشور گرجستان و موقعیت تجاری آن در سطح بین المللی دلیل بر این است که گرجستان به عنوان مقصد سرمایه گذاری با هزینه های کم و کسب و کار بالا مورد توجه  سرمایه گذاران خارجی قرار بگیرد. این کشور دارای یک سیستم تجاری منحصر به فرد لیبرال، مالیات کم، توسعه زیرساخت ها برای جذب مهاجر است.

مهاجرت به گرجستان

روش های سرمایه گذاری در این کشور شامل ثبت شرکت و خرید ملک، و سرمایه گذاری در زمینه اقتصادی می باشد. در سرمایه گذاری گرجستان داشتن طرح تجاری و بیزینس پلان مورد قبول ضروری است. برای خرید ملک چنانچه فرد ملکی با حداقل 35000 دلار خریداری نماید، می تواند یک اقامت یک ساله را دریافت کند که هر سال قابل تمدید بوده و بعد از گذشت 6 سال فرد می تواند اقامت دائم گرجستان را اخذ نماید.

لازم به ذکر است که در روش سرمایه گذاری که امکان اخذ اقامت دایم برای شما و  خانواده شما که شامل همسر و فرزندان زیر 21 سال می باشد نیزوجود دارد. اقامت دربدو امر به صورت یک ساله اعطاء می شود که به مدت 5 سال قابل تمدید است و در نهایت منجر به اقامت دائم می شود

  • مهاجرت به گرجستان از طریق ازدواج

    یکی از راه های مهاجرت به گرجستان از طریق ازدواج با یک شهروند گرجستانی می باشد. صورتی که شما متقاضی ازدواج با یک شخص تابع گرجستان باشیدمی بایست  به زبان  رسمی این کشور تسلط داشته باشید و به فرهنگ و رسوم کشور گرجستان اشراف کامل داشته باشید. در صورت ازدواج با شخص گرجی شما پس از حداکثر 1 ماه می توانید اقامت این کشور را دریافت کنید . مدارک  مورد نیاز برای اخذ اقامت از طریق ازدواج شامل  سند ازدواج وعکس می باشد وباید پاسپورت و تقاضای رسمی خود را هم ارائه کنید.

  • مهاجرت به گرجستان و اخذ تابعیت از طریق تولد

    اخذ تابعیت از طریق تولد در کشورهای مختلف که قانون آنها از سیستم خون یا خاک پیروی میکند، از مباحث مهم در حقوق بین الملل می باشد که در بررسی این موضوع در کشور گرجستان، اخذ تابعیت از طریق تولد، مطابق با سیستم خون است و تنها در صورتی که فرزندی از پدر و یا مادر گرجستانی متولد شود تبعه این کشور به حساب می آید حتی اگر در خارج از خاک گرجستان متولد شود.در صورتی که شخصی در گرجستان به دنیا بیاید و پدر و مادرش گرجی نباشند، در صورتی که 10 سال در گرجستان زندگی کرده و تحصیل کند می تواند تابعیت گرجستان را اخذ کند همچنین اگر شخصی در کشور گرجستان به دنیا بیاید و پدر و مادر وی مشخص نباشنئ نیز می تواند تابعیت گرجستان را اخذ کند.

  • مهاجرت به گرجستان از طریق پناهندگی

    مطالب مهاجرت به گرجستان از طریق پناهندگی به منظور آگاهی شما عزیزان از خطرات این روش بررسی شده است و موسسه حقوقی ملک پور خدمات و مشاوره ای در زمینه پناهندگی ارائه نمی دهد.پناهندگی یکی دیگر از راه های مهاجرت به کشور های مختلف می باشد که این روش غیر قانونی است. دلایل مختلفی در پناهندگی می تواند وجود داشته باشد که هم جنس گرایی،در خطر بودن مال و امنیت جانی اشخاص و فقر اقتصادی، و هم چنین نداشتن فرصت شغلی و یا تحصیلی برای افراد در زندگی را شامل می شود.در این روش شخص باید به محض ورود به کشور مقصد، درخواست پناهندگی نماید که احتمال اخذ تابعیت گرجستان از طریق پناهندگی وجود دارد ولی با توجه به خطرهایی که در روش پناهندگی شامل تجاوز به افراد و قتل، شرایط نابسامان بهداشتی که منجربه بیمار هایی چون هپاتیت و ایدز و… می شود، به شما عزیزان توصیه می کنیم به روش پناهندگی فکر نکنید و با اخذ مشاوره صحیح از کارشناسان زبده موسسه حقوقی ملک پور، مهاجرت از طرق قانونی را در پیش گیرید.

مهاجرت به گرجستان برای هنرمندان و افراد موفق

این نوع ویزا به افرادی که در زمینه های مختلف هنری، فرهنگی و ورزشی استعداد های خاصی دارند اعطا میگردد که این افراد می بایست سن کمتر از 55 سال را داشته باشند و در صورت داشتن رکورد و اثر ثبت شده از این امتیاز خود استفاده کنند که دولت کشور گرجستان این نوع ویزا را برای متقاضیان در نظر نگرفته اند  ین مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور همکار مؤسسه MIE اتریش تهیه و گردآوری شده، هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع شرعاً و قانوناً حرام و غیرقانونی می باشد.

مهاجرت به گرجستان و هزینه های زندگی

هزینه های زندگی درکشور گرجستان در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی بسیار کمتر می باشد. هزینه هایی شامل خوراک و پوشاک و، مسکن و حمل و نقل و… می باشد که در جدول زیر به  برخی از این هزینه ها اشاره می کنیم.

کار در گرجستان

مهاجرت به گرجستان و اخذ تابعیت

بعد از دریافت اقامت کشور گرجستان متقاضی در صورت داشتن شرایط لازم می تواند درخواست  اخذ تابعیت این کشور را نماید. مثلا  شخص متقاضی حتما باید 6 سال در این کشور به صورت پیوسته زندگی کرده باشد و اشراف کامل به تاریخ و رسوم و فرهنگ این کشور نیز داشته باشد و در زمان اقامت در گرجستان هیچ جرمی را مرتکب نشده باشد. با وجود همه این شرایط  متقاضی قادر است درخواست تابعیت و شهروندی گرجستان را نماید. اخذ اقامت گرجستان از طریق سرمایه گذاری در 5 سال پیا پی امکان پذیر می باشد و اجازه اقامت از طریق سرمایه‌گذاری به خانواده هم اعطا می شود

اقامت گرجستان

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

مهاجرت به گرجستان و سخن پایانی

مهاجرت به گرجستان ،اخذ اقامت این کشور در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت و سعی بر آن بود که اطلاعات مفیدی در اختیار شما متقاضیان گرامی قرار گیرد. اساسا مهاجرت به گرجستان و اخذ اقامت این کشور دارای پیچیدگی ها و حساسیت های خاصی است و با اینکه شرایط سرمایه گذاری، تحصیل و کار و … در گرجستان به نظر می رسد که مناسب باشد لکن باید با توجه به انتظارات افراد شرایط کلی را بررسی نمود که آیا این راه برای افراد راه مناسب اخذ اقامت است؟ لذا ما به شما توصیه می کنیم در این خصوص با موسسه ی حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش مشورت نمایید و اطلاعات بیشتر را در خصوص مهاجرت به گرجستان از مشاوران زبده ی موسسه حقوقی ملک پور دریافت کنید و در باب مهاجرت به گرجستان در سایت موسسه ی حوقوقی ملک پور مطرح نمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *