مهاجرت به انگلستان

مهاجرت به انگلستان به دلایل خصوصیات شهری و زندگی فرهنگی متنوع، قرارگرفتن بهترین دانشگاههای دنیا در این کشور، شرایط تحصیل مناسب و امکانات متنوع دیگر اشخاص بسیاری را برای تحصیل در انگلستان و زندگی در انگلستان به خود جذب می نماید. علاوه بر همه این ها، شهر لندن بزرگترین شهر دنیا و یکی از زیباترین شهر ها به حساب می آید. مهاجرت به انگلستان مزیت های اقتصادی زیادی را نیز دارا می باشد.جاذبه های انگلستان بسیار گوناگون است و به همین دلیل اکثر افراد ترجیح میدهند زندگی و مهاجرت به انگلستان را انتخاب نمایند.تلاش ما در این سایت بر این اساس است که راه های مهاجرت به انگلستان همچون تحصیل در انگلستان ، سرمایه گذاری در انگلستان ، کار در انگلستان ، تولد در انگلستان ، ازدواج در انگلستان را برای شما عزیزان شرح دهیم موسسه مشاوره ای MIE با کادری مجرب از وکلا و مشاورین پاسخگوی سوالات شما در باب مهاجرت به انگلستان میباشد. در این مقاله با عنوان مهاجرت به انگلستان که متعلق به موسسه مشاوره ای MIE می باشد به اکثر سوالات شما عزیزان پاسخ داده شده است.

مهاجرت به انگلستان از طریق تحصیل در انگلستان

ویزای دانشجویی انگلستان که به دو دسته عمومی و افراد زیر ۱۶ سال تقسیم میشود

انگلستان یکی از محبوب ترین کشورها برای ادامه ی تحصیل در جهان است و افراد زیادی هر ساله برای ادامه ی تحصیل وارد کالج ها ودانشگاه های این کشور میشوند هزینه ی تحصیل در انگلستان بنا به شرایط دانشگاه و کالج متفاوت است . شرایط ویزای تحصیلی انگلستان به شرح زیر است :

۱ – نامه پذیرش از مدرسه و دانشگاه

۲ – رضایت نامه والدین برای افراد زیر ۱۶ سال

۳ – تمکن مالی و نشان دادن داشتن هزینه های تحصیل و زندگی

۴ – تسلط داشتن بر زبان انگلیسی برای اشخاص بالای 18 سال

فرد متقاضی میتواند سه ماه قبل از شروع دوره تحصیلی در انگلستان درخواست ویزا دهد هزینه ی درخواست این نوع از ویزا ۳۲۸ پوند است و فرد متقاضی باید در حساب خود نشان دهد که هزینه ی تحصیل و زندگی یک ساله خود را دارد که هزینه ی زندگی در سال حدودا به ۹۲۰۰ پوند میرسد.

مهاجرت به انگلستان از طریق کار در انگلستان

شاید یکی از پر تقاضا ترین نوع ویزا ویزای کار انگلستان باشد و بهترین نوع آن ولی این بهترین ویزا یکی از سخت ترین ویزا ها به حساب می آید شما باید یک پیشنهاد کاری از داخل انگلستان داشته باشید تا بتوانید از این نوع ویزا استفاده کنید و این پیشنهاد میتواند از طرف شخص حقیقی باشد و هم شخص حقوقی زمانی که به سفارت میروید و ویزا برای شما صادر میشود سه هفته زمان دارید تا وارد انگلستان شوید و سه ماه فرصت دارید تا در شغل مورد نظر خود مشغول به کار شوید و حتما باید بیمه شهروندی انگلستان را پرداخت کنید و به ازای هر سال که بیمه پرداخت میکنید میتوانید از این بیمه برای سال های اقامت و بیکاری خود در انگلستان استفاده کنید

شما میتوانید ویزای تحصیلی را به کاری تبدیل کنید همچنین ویزای سرمایه گذاری را به کاری این اجازه را دولت انگلستان به شما داده است . پیشنهاد میکنیم به شما برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر در این مورد به دیگر مقالات ما در این سایت مراجعه کنید.

فایل تصویری توضیحات آقای ملک پور (فارغ التحصیل حقوق عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین) در باب لندن

فایل صوتی توضیحات آقای ملک پور (فارغ التحصیل حقوق عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین) در باب مهاجرت به انگلیس

مهاجرت به انگلستان از طریق تولد در انگلستان

یکی از راه های اخذ اقامت انگلستان تولد فرزند است، اما با شرایط خاص این امکان صورت میپذیرد به نحوی که پدر یا مادر فرزند، داخل خاک انگلستان متولد شده باشند. که بدین صورت فرزند آنها میتواند تابعیت انگلستان را به دست آورد با این حساب متوجه میشویم که قانون انگلستان از اصل خون تبعیت میکند. از ژانویه ۱۹۸۳ هر فرزندی که در انگلستان به دنیا می آمد میتوانست اقامت انگلستان را به دست آورد اما از اکتبر سال ۲۰۰۰ به بعد این قانون تغییر کرد و حتما بایستی پدر یا مادر این فرزند تابعیت انگلستان را دارا باشد و اما اگر یک نوزاد از ۳۰ آپریل ۲۰۰۶ به بعد در انگلستان به دنیا آمده باشد و پدر و یا مادر او به مدت ۵ سال مداوم در انگلستان اقامت داشته باشند آن فرزند میتواند اقامت انگلستان را داشته باشد قانون تولد در انگلستان نکات مهمی هم دارد که ما سعی میکنیم به صورت کلی آنها را برای شما بازگو کنیم.

۱ – نوزادانی که از ۱ ژانویه ۱۹۸۳ به بعد در خاک انگلستان متولد شده باشند و به مدت ۱۰ سال مستمر در این کشورحضور داشته باشند میتوانند درخواست تابعیت انگلستان را بدهند.

۲ – کودکی که دارای پدر انگلیسی باشد و قبل از ۱ جولای ۲۰۰۶ با خانمی غیر از انگلیسی ازدواج کرده باشد و این کودک قبل از این تاریخ در انگلستان متولد شده باشد امکان این که بتواند شهروند انگلستان شود بسیار زیاد است .

 

مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج در انگلستان

یکی دیگر از راه های اخذ اقامت انگلستان ازدواج با یک شهروند انگلیسی است ولی باید شرایطی را که ما به ان اشاره میکنیم را شما داشته باشید

۱ – حداقل ۱۸ سال سن داشته باشید

۲ – از لحاظ شخصیتی و اخلاقی شخصیت نرمالی داشته باشید و هیچ گونه سوء پیشینه ایی در سابقه ی شما درج نشده باشد

۳ -–از لحاظ فرهنگی ، اجتماعی ، اقتصادی و زبان انگلیسی در شرایط بالایی قرار داشته باشید به نحوی که زبان انگلیسی زبان اول شما محسوب بشود

این شرایط حداقل هایی بودند که اگر شما خواستار ازدواج با یک شهروند بریتانیایی هستید باید دارا باشید اما با ان فردی که میخواهید ازدواج کنید باید شرایطی را داشته باشد مانند این که به خاک انگلستان علقه ایی داشته باشد مانند این که دارای خانه ایی باشد و یا در انگلستان به صورت تمام وقت مشغول به کاری باشد ویا آن فرد به نوعی با سازمان های دولتی انگلستان در ارتباط باشد . نکاتی را که در ادامه به آن اشاره میکنیم را حتما مورد توجه قرار دهید :

۱ – باد حداقل سه سال در انگلستان زندگی کرده باشید و بعد از درخواست ازدواج خود را ثبت کنید

۲ – در این سه سال باید کمتر از ۲۷۰ روز از خاک انگلستان خروج کرده باشید

۳ – در این مدت که در انگلستان حضور داشته اید نباید قوانین این کشور را نقض کرده باشید

مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری در انگلستان

راه دیگر اقامت انگلستان سرمایه گذاری در این کشور است که از راه های اصلی اقامت این کشور مسیر کارآفرینی میباشد موارد مهمی در این مورد قابل بیان است که در ادامه سعی میکنیم این موارد را برای شما بیان کنیم

برای انجام سرمایه گذاری در انگلستان حداقل مبلغ مورد نیاز پنجاه هزار پوند است که این مبلغ باید در موسسات مالی و اعتباری انگلستان نگهداری شود و این نوع از سرمایه گذاری بیشتر برای فارق التحصیلان دانشگاه های انگلستان است که میتوانند با این راه اقامت خود را در انگلستان تمدید کنند و این نوع کارآفرینی مربوط به آن رشته مشخصی است که شما از آن فارق التحصیل شده اید و بعد از ۱۲ ماه دولت انگلستان به شما این اجازه را میدهد که از کار هایی خودش معرفی میکند انتخاب کنید و بیزنس خود را اغاز کنید و میتوانید به مدت سه سال اقامت خود را به دست آورید و اگر بعد از سه سال اقتصاد شما کارآفرین بوده باشد به مدت ۲ سال دیگر اقامتتان را دولت انگلستان تمدید خواهد کرد و بعد از ۵ سال شما میتوانید درخواست اقامت دائم انگلستان را داشته باشید این توضیحاتی اجمالی بود در باب سرمایه گذاری پنجاه هزار پوندی انگلستان برای توضیحات بیشتر میتوانید به سایت اداره مهاجرت انگلستان به آدرس www.gov.uk مراجعه داشته کنید و حال ویزای ۲۰۰۰۰۰ هزار پوندی انگلستان ، این مبلغ باید برای خو شخص باشد و یا به او ارث رسیده باشد که اسنادش مشخص باشد و این نوع سرمایه گذاری میتواندبا شریک صورت گیرد به نحوی که هر یک از شرکا ۱۰۰۰۰۰ پوند آورده بیاورند برای افرادی که خواستار این نوع از ویزا هستند و اکنون در خاک انگلستان حضور دارند این مبلغ باید این مبلغ به مدت ۱۲ ماه در نزد موسسات مالی این کشور نگاه داشته شود.

نکاتی که حتما باید در باب مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری مورد توجه قرار گیرد :

۱ – مدارکی مستند باد ارئه شود که این مبالغ حتما برای خود شخص است و در حساب بانکیتان موجود است و تادییه از طرف بانک باید صادر شود مبنی بر این مورد که این مبلغ برای سرمایه گذاری در انگلستان است

۲ – پرینت حساب سه ماه قبل خود را باید ارائه دهید که این مبلغ در حساب شما موجود است و برای زندگی یک ساله در انگلستان هیچ مشکلی وجود ندارد

۳ – اگر از خارج انگلستان اقدام صورت میگیرد نیاز به ثبت اثر انگشت در ۱۰ روزه ی اول ورود به انگلستان است

و مهم ترین نکته این است که افرادی که برای این نوع از ویزا اقدام میکنند این است که باید بالای ۱۶ سال باشند و حتما ۹۵ امتیاز را کسب کنند

مدارک لازم برای ویزای سرمایه گذاری در انگلستان :

۱ – پاسپورت

۲ – مدارک ارائه سرمایه ، ارئه بیزنس پلن معتبر و کارآمد

۳ – ارائه اسنادی که در سال های زندگی خود در انگلستان هزینه های خود را خواهید داشت

۴ – ارائه مدرک زبان و یا این که فارق التحصیل از دانشگاه ها و یا کالج های انگلستان هستید

۵ – گواهی سلامت و نامه ی عدم سوء پیشینه

و تمامی مدارک فوق باید ترجمه به زبان انگلیسی باشند.

 

ما در این مقاله سعی کردیم که روش های مهاجرت به انگلستان از قبیلتحصیل در انگلستان ، سرمایه گذاری در انگلستان ، کار در انگلستان ، تولد در انگلستان ، ازدواج در انگلستان را برای شما بازگو کنیم موسسه مشاوره ای MIE با کادری مجرب از وکلا و مشاورین پاسخ گوی شما عزیزان در راه مهاجرت به انگلستان می باشد .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *