مهاجرت به آلمان

مهاجرت به آلمان

مهاجرت به آلمان در برنامه مهاجرتی شما می باشد؟ آیا تمایل به دانستن شرایط  2018 مهاجرت به آلمان هستید؟ ایا قوانین مهاجرت به آلمان را می دانید؟ایا مایل به دریافت اطلاعات بیشتری درباره مهاجرت به آلمان می باشید؟از آنجا که آلمان دومین کشور محبوب برای مهاجرت ، پس از ایالات متحده است درخواست برای مهاجرت به آلمان بسیار زیاد است. در 1 ژانویه 2005، یک قانون جدید مهاجرت به اجرا در آمد. پس زمینه سیاسی این قانون جدید این بود که آلمان، برای اولین بار، اذعان کرد که یک “کشور مهاجر پذیر”است. این تغییرات زمینه را بیش از پیش برای مهاجرت به آلمان فراهم کرد هرچند تغییرات عملی مورد نیاز  مهاجرت به آلمان نسبتا جزئی بودند. دسته جدید مهاجرت به آلمان، مانند “کارگران بسیار ماهر و حرفه ای” و “دانشمندان” باعث جذب نیروی کار حرفه ای به بازار کار آلمان شد. این توسعه در قانون مهاجرت آلمان نشان می دهد که مهاجرت به آلمان برای کارکنان ماهر و دانشگاهیان راحت تر شده در حالی که بازار کار برای کارگران غیر ماهر همچنان بسته است

 

در آپریل 2012 قانون کارت آبی اروپایی در آلمان اجرایی شد که به شهروندان غیر اروپایی فوق ماهر این امکان را می دهد که با داشتن شرایط خاصی در آلمان راحت تر کار و زندگی کنند.به این ترتیب از سال 2014 از هز 5 آلمانی 1 نفر ریشه غیر آلمانی دارند.که این خود نشان دهنده رشد فزاینده مهاجرت به آلمان است.

 

با توجه به اینکه آلمان مدتی ست درهای خود را به روی مهاجران و پناهندگان گشوده اگر قصد مهاجرت به این کشور پیشرفته وصنعتی را دارید با مشاورین موسسه مشاوره ای و مهاجرتی MIE که دارای بیشترین سابقه در امر مهاجرت می باشند تماس بگیرید

 

این مقاله در خصوص مهاجرت به آلمان متعلق به موسسه مشاوره ای و مهاجرتی MIE است.

 

مقررات مهاجرت

شهروندان اتحادیه اروپا

 

مطابق اصل آزادی حرکت کارگران در اتجادیه اروپا تمام شهرمندان عضو کشورهای عضو اتحادیه اروپا حق درخواست و به دست آوردن کار در آلملن را بدون اعمال قواعد تبغیض آمیز مطابق ماده 39 پیمان شهروندی اتحادیه اروپا دارند.تنها استثنا کشور کرواسی ست که به دلیل یه دوره گذار برای 7 سال از تاریخ پیوستن به اتحادیه اروپا(تا سال 2020)از اجرای این اصل معاف است.

 

گزینه های مهاجرت برای شهروندان غیر اتحادیه اروپا

 

مهاجرت به آلمان به عنوان یک شهروند غیر اروپایی هنوز هم به افراد ماهر(کسانی که مدرک دانشگاهی یا مدرک پلی تکنینک دارند)دانش آموزان و اعضای خانواده آنها تغلق می گیرد

 

آلمان سه نوع مهاجرت دارد:

 

ویزا(اعتبار تا 90 روز)

 

اقامت موقت

اقامت دائم

 

اجازه کار اگر داده شود مستقلا عنوان بندی نمی شود ولی عناوین مهاجرت آن را شامل می شود و برای خارجیانی که دز یکی از دسته های اجازه  قرار میگیرند در دسترس است

 

برنامه کارت سبز تکنولوژی اطلاعات سابق با یک دسته بندی جدیدی به روز شده به گونه ای که به متخصصان آی تی با مدرک پلی تکنین اجازه مهاجرت به آلملن را می دهد

 

خویش فرماها نیاز به 250000 یورو برای سرمایه گذاری اولیه دارند و باید حداقل 5 شغل ایجاد کنند یا اینکه اتاق بازرگانی محلی یا نهادهای مشابه  را که ارزش اجتماعی و اقتصادی طرح های تجاری را  تایید می کند حمایت کنند.

 

پس از اخذ مدرک دانشگاهی در آلمان، ممکن است دانشجویان خارجی یک سال دیگر برای پیدا کردن کار که منطبق مدارک تحصیلی شان باشد بمانند

 

برنامه در سال 2009 مورد بحث قرار گرفت برای باز کردن بازار کار برای همه خارجیان با  مدرک دانشگاهی که دارای پیشنهاد کار خاص هستند و برای همه فارغ التحصیلان مدارس آلمانی، از جمله کسانی که خارج از کشور هستند.

 

مهاجران نیاز دارند در مدارس یا دانشگاه ها ثبت نام کنند،شغل متناسب با نیازهاشون و دسته بندی اجازه کارشون داسته باشند.نیاز به الحاق به اعضای نزدیک خانواده شان که در حال حاضر در آلمان ساکن هستند دارند

 

ویزای کار:

 

ویزای کار، هر 6 ماه، به مدت 90 روز در دسترس است. اگرچه ممکن است بر اساس ویزای کار، به عنوان مدیر عامل، معلم، دانشمند دانشگاه، ورزشکار، بازیگر، مدل و یا روزنامه نگار عمل شود؛ بازرگانان ممکن است تنها در پی مذاکرات قراردادی بوده و برای یک کارفرما در خارج از شکور، کالاها را خرید و فروش کنند.تمام دیگر اعمال اقتصادی، کار در نظر گرفته شده است و نباید بر اساس ویزای کار انجام شود. آلمان، دو دسته ویزای کار ارائه می­دهد:

 

الف- ویزای استخدام                                                             ب- ویزای خود اشتغالی

ویزای دانشجویی:

 

در آلمان ویزای دانشجوی متقاضی و ویزای دانشجویی وجود دارد. ویزای دانشجوی متقاضی برای زمانی است که پذیرش در دانشگاه، به طور کامل انجام نپذیرفته و به مدت 3 ماه طول می­کشد و نیز به مدت 6 ماه قابل تمدید است. هنگامیکه ویزای دانشجویی اعطاء شد، تقاضای اجازه اقامت طولانی باید از طریق دفتر دانشگاه پیگیری شود. این برای شهروندان غیر از اتحادیه اروپا و دانشجویانی است که قصد ماندن طولانی تر از 90 روز را دارند. در حالیکه برای ویزای تابعیت آلمان؛ ضروری است که دانشجویان خارجی، مدارک را از قبل ارائه دهند. به طور کلی دانشگاه­های دولتی آلمان، شهریه دریافت نمی­کنند و این موضوع نسبت به دانشجویان خارجی نیز اعمال می شود. خدمات تبادل علمی آلمان، برای دانشجویان بین المللی و همکاری دانشگاهی، ساپورت و حمایت فراهم می کند. پس از فارغ التحصیلی، اتباع اتحادیه اروپا یا منطقه اقتصادی اروپا، به بازار کار آلمان دسترسی آزاد دارند. فارغ التحصیلان از کشورهای دیگر، می توانند اجازه اقامت خود را تا 18 ماه برای اشتغال، تمدید کنند. با توجه به تحقیق اداره فدرال مهاجرت و پناهندگی، حدود 54 درصد دانشجویان خارجی در آلمان، پس از فارغ التحصیلی تصمیم به ماندن می گیرند.

ASSYLUM ( پناهندگی در خاک )، REFUGEE ( پناهندگی در سفارت ):

 

قانون پناهندگی آلمان سال 1933، بر اساس اصلاح ماده 16A قانون اساسی و هم چنین کنوانسیون 1951 و پروتکل 1967 مربوط به وضعیت پناهندگان است. مطابق با کنوانسیون ژنو در مورد پناهندگان، آلمان به افرادی که از نظر نژاد، مذهب، ملیت خود و یا تعلق به یک گروه خاص تحت تعقیب هستند، پناهندگی اعطاء می کند.

 

تابعیت:

 

کسی که به آلمان مهاجرت کرده است ممکن است تصمیم بگیرد که تابعیت آلمان را کسب کند. این حق رای تبدیل شدن به اتباع آلمانی زمانی رخ می دهد که فرد:

 

حق اقامت در آلمان داشته باشد.

حداقل 8 سال در آلمان به طور قانونی زندگی کرده است.

به موجب یک منبع درآمد اصلی، در رفاه زندگی نکمی کند جز اینکه قادر به کار کردن است، به عنوان مثال، به این دلیل که یک مادر مجرد با بچه کوچک است.

قادر است در سطح b1 استاندارد، در چارچوب مرجع مشترک اروپایی، به زبان آلمانی صحبت کند.

یک آزمون تابعیت را بگذراند.آزمون، شخص را از جهت دانش قانون اساسی آلمان، حاکمیت قانون و مفاهیم اساسی دموکراتیک در پی جامعه مدرن آلمانی. این آزمون هم چنین شامل یک بخش از قانون اساسی دولت فدرال که متقاضی در آن ساکن است نیز می باشد. آزمون تابعیت امری ضروری است مگر اینکه فرد ادعای بیماری، ناتوانی یا بیماری کند.

حاضر به ادای سوگند وفاداری به دموکراسی و قانون اساسی آلمان باشد.

حاضر به نفی تابعیت های سابق خود باشد مگر اینکه متقاضی دلایل معافیت ادعا نماید. معافیت های اصلی عبارتند از:

 

الف-متقاضی، تبعه یک کشور دیگر از اتحادیه اروپا یا کنفدراسیون سوییس باشد.

 

ب-متقاضی پناهنده باشد و سند مسافرت کنوانسیون 1951 در دست داشته باشد.

 

ج-متقاضی از کشوری باشد که تجربه نشان داده است که غیر ممکن یا بسیار سخت است که ار تابعیت آن رها شود مانند؛ الجزایر، ایران، لبنان، مراکش، سوریه و تونس.

 

د-چنین چشم پوشی می تواند یک آسیب اقتصادی جدی به متقاضی وارد کند یا

 

و-او با تبعه سابق خود دارای روابط خانوادگی است که به دلیل سیاسی، اقتصادی و شخصی نمی تواند آن را نفی کند.

 

در سه مورد اول، ممانعت از حق و در موارد چهارم و پنجم، یک برنامه کاربردی برای اجازه دسترسی به حفظ تابعیت مبدا؛ قبل از اخذ تابعیت؛ ساخته شده باشد. مثال های معمولی در مورد چهارم و پنجم شامل جایی است که فرد قادر به ارث بردن از اموال در کشور مبدا نمی باشد. ( مشکل خاصی در این زمینه، با متقاضیان ترکیه ای در سابق به وجود آمده بود ).

 

شخصی که حق اخذ تابعیت ندارد؛ با این حال ممکن است تابعیت آلمان را توسط تابعیت احتیاطی کسب کند. متقاضی باید حداقل الزامات خاصی را برآرده سازد. همسران و شرکای جنسی اتباع آلمان ممکن است تنها پس از 3 سال اقامت ( و 2 سال از ازدواج ) تابعیت را کسب کنند.

 

تحت شرایط خاصی، کودکانی که پس از سال 1990 در خاک کشور آلمان به دنیا بیایند؛ به طور خودکار تابعیت آلمانی به آنها اعطاء می شود و در اغلب موارد می توانند تابعیت کشور پدر و مادر خود را حفظ کنند. درخواست هایی که در خارج از کشور آلمان، برای اخذ تابعیت می شود نیز در موارد نسبتاً نادر امکان پذیر است.

 

در این مقاله سعی بر آن بود تا با انواع طرق مهاجرت به آلمان آشنایی اجمالی حاصل شود و حال اگر قصد مهاجرت به آلمان را دارید برای آشنایی مفصل تر با قوانین مهاجرتی این کشورها با موسسه مشاوره ای و مهاجرتی MIE تماس بگیرید و از راهنمایی های با ارزش وکلای این موسسه اتفاده کنید.این مقاله در خصوص مهاجرت به آلمان متعلق به موسسه مشاوره ای و مهاجرتی MIE است.

مهاجرت به آلمان در برنامه مهاجرتی شما می باشد؟ آیا تمایل به دانستن شرایط مهاجرت به آلمان هستید؟ ایا قوانین مهاجرت به آلمان را می دانید؟ایا مایل به دریافت اطلاعات بیشتری درباره مهاجرت به آلمان می باشید؟از آنجا که آلمان دومین کشور محبوب برای مهاجرت ، پس از ایالات متحده است درخواست برای مهاجرت به آلمان بسیار زیاد است. در 1 ژانویه 2005، یک قانون جدید مهاجرت به اجرا در آمد. پس زمینه سیاسی این قانون جدید این بود که آلمان، برای اولین بار، اذعان کرد که یک “کشور مهاجر پذیر”است. این تغییرات زمینه را بیش از پیش برای مهاجرت به آلمان فراهم کرد هرچند تغییرات عملی مورد نیاز  مهاجرت به آلمان نسبتا جزئی بودند. دسته جدید مهاجرت به آلمان، مانند “کارگران بسیار ماهر و حرفه ای” و “دانشمندان” باعث جذب نیروی کار حرفه ای به بازار کار آلمان شد. این توسعه در قانون مهاجرت آلمان نشان می دهد که مهاجرت به آلمان برای کارکنان ماهر و دانشگاهیان راحت تر شده در حالی که بازار کار برای کارگران غیر ماهر همچنان بسته است

در آپریل 2012 قانون کارت آبی اروپایی در آلمان اجرایی شد که به شهروندان غیر اروپایی فوق ماهر این امکان را می دهد که با داشتن شرایط خاصی در آلمان راحت تر کار و زندگی کنند.به این ترتیب از سال 2014 از هز 5 آلمانی 1 نفر ریشه غیر آلمانی دارند.که این خود نشان دهنده رشد فزاینده مهاجرت به آلمان است.

با توجه به اینکه آلمان مدتی ست درهای خود را به روی مهاجران و پناهندگان گشوده اگر قصد مهاجرت به این کشور پیشرفته وصنعتی را دارید با مشاورین موسسه مشاوره ای و مهاجرتی MIE که دارای بیشترین سابقه در امر مهاجرت می باشند تماس بگیرید

این مقاله در خصوص مهاجرت به آلمان متعلق به موسسه مشاوره ای و مهاجرتی MIE است.

مقررات مهاجرت

شهروندان اتحادیه اروپا

مطابق اصل آزادی حرکت کارگران در اتجادیه اروپا تمام شهرمندان عضو کشورهای عضو اتحادیه اروپا حق درخواست و به دست آوردن کار در آلملن را بدون اعمال قواعد تبغیض آمیز مطابق ماده 39 پیمان شهروندی اتحادیه اروپا دارند.تنها استثنا کشور کرواسی ست که به دلیل یه دوره گذار برای 7 سال از تاریخ پیوستن به اتحادیه اروپا(تا سال 2020)از اجرای این اصل معاف است.

گزینه های مهاجرت برای شهروندان غیر اتحادیه اروپا

مهاجرت به آلمان به عنوان یک شهروند غیر اروپایی هنوز هم به افراد ماهر(کسانی که مدرک دانشگاهی یا مدرک پلی تکنینک دارند)دانش آموزان و اعضای خانواده آنها تغلق می گیرد

آلمان سه نوع مهاجرت دارد:

ویزا(اعتبار تا 90 روز)

اقامت موقت

اقامت دائم

اجازه کار اگر داده شود مستقلا عنوان بندی نمی شود ولی عناوین مهاجرت آن را شامل می شود و برای خارجیانی که دز یکی از دسته های اجازه  قرار میگیرند در دسترس است

برنامه کارت سبز تکنولوژی اطلاعات سابق با یک دسته بندی جدیدی به روز شده به گونه ای که به متخصصان آی تی با مدرک پلی تکنین اجازه مهاجرت به آلملن را می دهد

خویش فرماها نیاز به 250000 یورو برای سرمایه گذاری اولیه دارند و باید حداقل 5 شغل ایجاد کنند یا اینکه اتاق بازرگانی محلی یا نهادهای مشابه  را که ارزش اجتماعی و اقتصادی طرح های تجاری را  تایید می کند حمایت کنند.

پس از اخذ مدرک دانشگاهی در آلمان، ممکن است دانشجویان خارجی یک سال دیگر برای پیدا کردن کار که منطبق مدارک تحصیلی شان باشد بمانند

برنامه در سال 2009 مورد بحث قرار گرفت برای باز کردن بازار کار برای همه خارجیان با  مدرک دانشگاهی که دارای پیشنهاد کار خاص هستند و برای همه فارغ التحصیلان مدارس آلمانی، از جمله کسانی که خارج از کشور هستند.

مهاجران نیاز دارند در مدارس یا دانشگاه ها ثبت نام کنند،شغل متناسب با نیازهاشون و دسته بندی اجازه کارشون داسته باشند.نیاز به الحاق به اعضای نزدیک خانواده شان که در حال حاضر در آلمان ساکن هستند دارند

ویزای کار:

ویزای کار، هر 6 ماه، به مدت 90 روز در دسترس است. اگرچه ممکن است بر اساس ویزای کار، به عنوان مدیر عامل، معلم، دانشمند دانشگاه، ورزشکار، بازیگر، مدل و یا روزنامه نگار عمل شود؛ بازرگانان ممکن است تنها در پی مذاکرات قراردادی بوده و برای یک کارفرما در خارج از شکور، کالاها را خرید و فروش کنند.تمام دیگر اعمال اقتصادی، کار در نظر گرفته شده است و نباید بر اساس ویزای کار انجام شود. آلمان، دو دسته ویزای کار ارائه می­دهد:

الف- ویزای استخدام                                                             ب- ویزای خود اشتغالی

ویزای دانشجویی:

در آلمان ویزای دانشجوی متقاضی و ویزای دانشجویی وجود دارد. ویزای دانشجوی متقاضی برای زمانی است که پذیرش در دانشگاه، به طور کامل انجام نپذیرفته و به مدت 3 ماه طول می­کشد و نیز به مدت 6 ماه قابل تمدید است. هنگامیکه ویزای دانشجویی اعطاء شد، تقاضای اجازه اقامت طولانی باید از طریق دفتر دانشگاه پیگیری شود. این برای شهروندان غیر از اتحادیه اروپا و دانشجویانی است که قصد ماندن طولانی تر از 90 روز را دارند. در حالیکه برای ویزای تابعیت آلمان؛ ضروری است که دانشجویان خارجی، مدارک را از قبل ارائه دهند. به طور کلی دانشگاه­های دولتی آلمان، شهریه دریافت نمی­کنند و این موضوع نسبت به دانشجویان خارجی نیز اعمال می شود. خدمات تبادل علمی آلمان، برای دانشجویان بین المللی و همکاری دانشگاهی، ساپورت و حمایت فراهم می کند. پس از فارغ التحصیلی، اتباع اتحادیه اروپا یا منطقه اقتصادی اروپا، به بازار کار آلمان دسترسی آزاد دارند. فارغ التحصیلان از کشورهای دیگر، می توانند اجازه اقامت خود را تا 18 ماه برای اشتغال، تمدید کنند. با توجه به تحقیق اداره فدرال مهاجرت و پناهندگی، حدود 54 درصد دانشجویان خارجی در آلمان، پس از فارغ التحصیلی تصمیم به ماندن می گیرند.

ASSYLUM ( پناهندگی در خاک )، REFUGEE ( پناهندگی در سفارت ):

قانون پناهندگی آلمان سال 1933، بر اساس اصلاح ماده 16A قانون اساسی و هم چنین کنوانسیون 1951 و پروتکل 1967 مربوط به وضعیت پناهندگان است. مطابق با کنوانسیون ژنو در مورد پناهندگان، آلمان به افرادی که از نظر نژاد، مذهب، ملیت خود و یا تعلق به یک گروه خاص تحت تعقیب هستند، پناهندگی اعطاء می کند.

تابعیت:

کسی که به آلمان مهاجرت کرده است ممکن است تصمیم بگیرد که تابعیت آلمان را کسب کند. این حق رای تبدیل شدن به اتباع آلمانی زمانی رخ می دهد که فرد:

  • حق اقامت در آلمان داشته باشد.
  • حداقل 8 سال در آلمان به طور قانونی زندگی کرده است.
  • به موجب یک منبع درآمد اصلی، در رفاه زندگی نکمی کند جز اینکه قادر به کار کردن است، به عنوان مثال، به این دلیل که یک مادر مجرد با بچه کوچک است.
  • قادر است در سطح b1 استاندارد، در چارچوب مرجع مشترک اروپایی، به زبان آلمانی صحبت کند.
  • یک آزمون تابعیت را بگذراند.آزمون، شخص را از جهت دانش قانون اساسی آلمان، حاکمیت قانون و مفاهیم اساسی دموکراتیک در پی جامعه مدرن آلمانی. این آزمون هم چنین شامل یک بخش از قانون اساسی دولت فدرال که متقاضی در آن ساکن است نیز می باشد. آزمون تابعیت امری ضروری است مگر اینکه فرد ادعای بیماری، ناتوانی یا بیماری کند.
  • حاضر به ادای سوگند وفاداری به دموکراسی و قانون اساسی آلمان باشد.
  • حاضر به نفی تابعیت های سابق خود باشد مگر اینکه متقاضی دلایل معافیت ادعا نماید. معافیت های اصلی عبارتند از:

الف-متقاضی، تبعه یک کشور دیگر از اتحادیه اروپا یا کنفدراسیون سوییس باشد.

ب-متقاضی پناهنده باشد و سند مسافرت کنوانسیون 1951 در دست داشته باشد.

ج-متقاضی از کشوری باشد که تجربه نشان داده است که غیر ممکن یا بسیار سخت است که ار تابعیت آن رها شود مانند؛ الجزایر، ایران، لبنان، مراکش، سوریه و تونس.

د-چنین چشم پوشی می تواند یک آسیب اقتصادی جدی به متقاضی وارد کند یا

و-او با تبعه سابق خود دارای روابط خانوادگی است که به دلیل سیاسی، اقتصادی و شخصی نمی تواند آن را نفی کند.

در سه مورد اول، ممانعت از حق و در موارد چهارم و پنجم، یک برنامه کاربردی برای اجازه دسترسی به حفظ تابعیت مبدا؛ قبل از اخذ تابعیت؛ ساخته شده باشد. مثال های معمولی در مورد چهارم و پنجم شامل جایی است که فرد قادر به ارث بردن از اموال در کشور مبدا نمی باشد. ( مشکل خاصی در این زمینه، با متقاضیان ترکیه ای در سابق به وجود آمده بود ).

شخصی که حق اخذ تابعیت ندارد؛ با این حال ممکن است تابعیت آلمان را توسط تابعیت احتیاطی کسب کند. متقاضی باید حداقل الزامات خاصی را برآرده سازد. همسران و شرکای جنسی اتباع آلمان ممکن است تنها پس از 3 سال اقامت ( و 2 سال از ازدواج ) تابعیت را کسب کنند.

تحت شرایط خاصی، کودکانی که پس از سال 1990 در خاک کشور آلمان به دنیا بیایند؛ به طور خودکار تابعیت آلمانی به آنها اعطاء می شود و در اغلب موارد می توانند تابعیت کشور پدر و مادر خود را حفظ کنند. درخواست هایی که در خارج از کشور آلمان، برای اخذ تابعیت می شود نیز در موارد نسبتاً نادر امکان پذیر است.

در این مقاله سعی بر آن بود تا با انواع طرق مهاجرت به آلمان آشنایی اجمالی حاصل شود و حال اگر قصد مهاجرت به آلمان را دارید برای آشنایی مفصل تر با قوانین مهاجرتی این کشورها با موسسه مشاوره ای و مهاجرتی MIE تماس بگیرید و از راهنمایی های با ارزش وکلای این موسسه استفاده کنید.این مقاله در خصوص مهاجرت به آلمان متعلق به موسسه مشاوره ای و مهاجرتی MIE است.

2 پاسخ
  1. mie editor3
    mie editor3 گفته:

    سلام جناب ملک پور عزیز، امیدوارم هرکجا هستید شاد و زندگی به کام شما باشد. جناب آقای ملک پور عزیز اینجانب جوربندیان هستم 46 ساله و مدت 18 سال است در گروه خودروسازی در قسمت کامپیوتر مشغول بکار هستم و در حال حاضر نیز د شرکت ایدم تولید موتورهای بنز در واحد کامپیوتر مشغول بکار میباشم. و البته خارج از کار اداری نیز در زمینه طراحی و اجرای پروژه های دوربین مداربسته و شبکه فعالیت دارم، و بسیار بسیار مشتاق هستم تا به اروپا مهاجرت نمایم لذا از شما دوست عزیز عاجزانه درخواست میکنم تا در زمینه مهاجرت به اروپا مرا یاری فرمائید. در ضمن از احاظ مالی نیز مشکلی ندارم. با سپاس

    پاسخ
    • mie editor3
      mie editor3 گفته:

      با سلام
      شما امکان مهاجرت از طرق متفاوتی را دارید همچنین کشورهای متفاوتی را می توانید برای مهاجرت اقدام نمایید که می توانید با دفاتر Mie تماس حاصل نمایید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *