مهاجرت به آلمان

مهاجرت به آلمان

مهاجرت به آلمان در سال 2018 از روش های بسیاری امکان پذیر است و افرادی که قصد مهاجرت به آلمان را دارند می توانند از روش های متعددی اقدام نمایند . روش هایی که برای مهاجرت به آلمان وجود دارد عبارتند از: مهاجرت  به آلمان از طریق تحصیل در آلمان ، مهاجرت به آلمان از طریق کار در آلمان ، مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان ، مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی ، مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج در آلمان و مهاجرت به آلمان از طریق تولد در آلمان . که افراد متقاضی مهاجرت به آلمان می توانند از یکی از روش هایی که مایل هستند برای مهاجرت خود اقدام نمایند. در این مقاله موسسه مشاوره ای MIE به بررسی انواع روش هایی که برای مهاجرت به آلمان وجود دارد می پردازد و تمامی روش های مهاجرت به آلمان را برای شما عزیزان شرح می دهد.

چه روش هایی برای مهاجرت به آلمان وجود دارد؟ آیا با اقدام از یکی از روش های مهاجرت به آلمان می توان به اقامت و تابعیت آلمان دست یافت؟

آلمان که نام رسمی آن جمهوری فدرال آلمان است در قاره اروپا واقع شده ؛ از شمال با دریای شمال، دانمارک و دریای بالتیک، از شرق با لهستان و جمهوری چک، از جنوب با اتریش و سوییس و از غرب با فرانسه، بلژیک، لوکزامبورگ و هلند هم‌ مرز است. مساحت آن ۳۴۹٬۲۲۳ کیلومتر مربع است و با ۸۲ میلیون نفر پر جمعیت ‌ترین کشور اروپا است.

آلمان دارای نظام سیاسی جمهوری فدرال دموکراتیک پارلمانی بوده و دارای ۱۶ ایالت است. این ایالت‌ ها می‌ توانند در برخی مسائل مستقل عمل کنند. آلمان هنگام جنگ فرانسه و پروس در سال ۱۸۷۱ به عنوان یک ملت-دولت متحد شد. آلمان هم اکنون یکی از صنعتی‌ ترین کشورهای جهان است و به عنوان ثروتمند ترین عضو اتحادیه اروپا موتور اقتصادی حوزه پولی یورو محسوب می ‌شود.

مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل:

افرادی که قصد مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل را دارند بهتر است بدانند که برای اخذ ویزا و همچنین پذیرش باید دارای دیپلم 12 ساله باشند تا بتوانند از طریق تحصیل در آلمان اقدام نمایند. همچنین افرادی که دارای دیپلم 12 ساله نمی باشند یعنی 12 سال را تحصیل نکرده اند نمی توانند مستقیما وارد دانشگاههای آلمان شوند بلکه بر طبق قوانین آلمان این افراد باید در ایران و در کنکور سراسری پذیرفته شوند تا بتوانند وارد دانشگاههای آلمان شوند و در آنجا تحصیل نمایند. نکته حائز اهمیتی که وجود دارد این است که افرادی که در دانشگاه آزاد تحصیل می کنند هم این امکان را دارند که در دانشگاههای کشور آلمان به تحصیل بپردازد اما این افراد باید سال 3 دانشگاه آزاد باشند تا بتوانند اقدام نمایند.

فایل صوتی توضیحات آقای ملک پور در باب مهاجرت به آلمان

فایل صوتی توضیحات آقای ملک پور در باب مهاجرت غیر قانونی به آلمان

 

مهاجرت به آلمان از طریق ویزای کار:

اشخاصی که قصد مهاجرت به آلمان از طریق ویزای کار را دارند بهتر است بدانند که در کشور آلمان 2 نوع ویزای کار وجود دارد که افراد می توانند از این طریق اقدام نمایند. در مورد ویزای کار باید به عرض شما عزیزان برسانیم که فرد متقاضی ویزای کار آلمان باید در آلمان job offer یا کار فرما داشته باشد که انجام این پروسه 6 ماه زمان می برد و دلیل این امر این است که کار مورد نظر باید به مدت 3 ماه در کشور آگهی شود و فرد مورد نظر ویزای کار یافت نشود و سپس به مدت 3 ماه دیگر در اتحادیه اروپا آگهی شود و باز هم فرد مورد نظر ویزای کار یافت نشود سپس کار مورد نظر به فرد متقاضی داده شود اما یک نمونه دیگر از ویزای کار بدین صورت است که یک ویزای 6 ماه برای فرد متقاضی کار در آلمان گرفته می شود و فرد می تواند کار مورد نظر خود را در آلمان بیاید که این امر می تواند منجر به اخذ بلو کارت برای فرد و همچنین منجر به اخذ اقامت و همچنین اخذ تابعیت فرد شود. نکته حائز اهمیتی که وجود دارد این است که فردی که از طریق ویزای 6 ماه جستجوی کار وارد کشور آلمان می شود در ابتدای امر اجازه بردن همراه ( همسر و فرزند ) را نخواهند داشت اما پس از اینکه فرد کار مورد نظر خود را یافت و مسکن مناسب را تهیه نمود می تواند خانواده خود را نیز همراه ببرد.

مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت :

در مورد قوانین آلمان در مورد سرمایه گذاری بهتر است اینگونه بیان نماییم که اشخاصی که قصد سرمایه گذاری در آلمان را دارند باید مبلغ کافی برای سرمایه گذاری در کشور را داشته باشند تا بتوانند برای سرمایه گذاری اقدام نمایند اما نکته مهمی که برای سرمایه گذاری در آلمان وجود دارد این است که فرد باید یک بیزینس پلن قوی ارائه نماید که این بیزینس پلن در واقع هدف اقتصادی فرد از ایجاد فعالیت و ثبت شرکت در آلمان می باشد که بیزنیس پلنی که فرد ارائه می دهد باید ایجاد سود نماید و بتواند درآمد زایی خوبی را داشته باشد. هزینه ثبت شرکت در کشور آلمان متفاوت می باشد و بستگی به بیزینس پلنی دارد که  فرد ارائه می دهد اما می تواند از بین 25000 یورو تا 35000 یورو متغیر باشد. همچنین فرد می تواند با ثبت شرکت در آلمان اقامت و سپس تابعیت آلمان را اخذ نماید همچنین فرد  متقاضی سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان می تواند خانواده خود را نیز همراه ببرد.

مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی :

مطابق با کنوانسیون پناهندگی 1951ژنو پناهنده به کسی اطلاق می شود که در کشور خود به دلایل نژادی، مذهب، ملیت، عقاید سیاسی، تعلق به یک گروه اجتماعی مورد آزار و اذیت قرار می گیرند.

اشخاصی که قصد پناهندگی در آلمان را دارند باید بدانند که پناهندگان در آلمان در وضعیت سخت و طاقت فرسایی  قرار دارند و تا زمانی که با درخواست پناهندگی افراد موافقت نشده است از هیچگونه حق و حقوقی برخوردار نخواهند بود. وضعیت حقوقی افراد در زمان پناهندگی بسیار سخت می باشد و این افراد در زمان پناهندگی اجازه کار را نخواهند داشت همچنین تا زمانی که با درخواست پناهندگی افراد موافقت نشده است باید در کمپ های پناهجویی بمانند.

اشخاصی که قصد پناهندگی در آلمان را دارند باید پس از ورود به خاک آلمان درخواست پناهندگی خود را در اداره کنترل مرزی آلمان و یا در اداره مهاجرت کشور آلمان به ثبت برسانند. فرد پس از ثبت درخواست پناهندگی خود توسط پلیس مهاجرت فرد پناهنده به یکی از کمپ های پناهندگی منتقل می شود. پناهندگان در آلمان بین 16 ایالت و بین کمپ های پناهندگی تقسیم می شوند و تا زمانی که با درخواست پناهندگی افراد موافقت نشده است باید در کمپ های پناهجویی بمانند.

مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج:

اشخاصی که قصد ازدواج در آلمان را دارند باید بدانند که این افراد باید با فردی که تابعیت کشور آلمان را دارد ازدواج نمایند تا بتوانند اقامت و سپس تابعیت آلمان را از این طریق اخذ نمایند. همچنین نکته مهمی که وجود دارد این است که فردی که قصد ازدواج با یک تبعه آلمانی را دارد باید بتواند اثبات نماید که 2 سال از زمان آشنایی آنها گذشته است و همچنین 3 سال هم از زمان ازدواجشان گذشته باشد تا فرد غیر تبعه بتواند برای اقامت و سپس تابعیت آلمان اقدام نماید. در اینجا بهتر است بدانید که ازدواج با یک تبعه ی آلمانی منجر به اقامت و تابعیت فرد متقاضی خواهد شد. اگر فردی قبلا با یک فرد غیر تبعه آلمان ازدواج کرده باشد و قصد ازدواج با یک تبعه آلمانی را داشته باشد باید ملغی شدن تمام ازدواج های قبلی خود را اثبات نماید و سپس با فرد تبعه آلمان ازدواج نماید.

مهاجرت به آلمان از طریق تولد:

با توجه به اینکه کشور آلمان سیستم خون را دارا می باشد فرزندی که در آلمان از پدر و مادر غیر تبعه آلمانی متولد شود تابعیت پدر و مادر به فرزند اعطا می شود و اگر فرزندی در آلمان و از پدر و مادر آلمانی متولد شود فرزند هم به تبعیت از پدر و مادر تابعیت آلمان را اخذ می نماید. تابعیت از طریق خون یکی از اصلی ترین انواع تابعیت می باشد که افراد می توانند از این طریق تابعیت کشور پدر و مادر خود را اخذ نمایند. اگر فرزندی در آلمان متولد شود و تابعیت آن معلوم نباشد تابعیت آلمان به فرد اعطا می شود. همچنین اگر فردی به مدت 8 سال در آلمان اقامت دائم داشته باشد فرزندی که متولد می شود می تواند اقامت و تابعیت آلمان را اخذ نماید.

در انتهای مقاله باید بیان نماییم که اگر متقاضی مهاجرت به آلمان هستید از روش های بسیاری می توانید اقدام نمایید و پس از مهاجرت به آلمان به اقامت و تابعیت آلمان نیز دست یابید. با توجه به اینکه شرایط هر فرد برای مهاجرت به آلمان متفاوت خواهد بود افرادی که متقاضی مهاجرت به آلمان هستند می توانند با بررسی شرایط خود برای مهاجرت به آلمان اقدام نمایند و بهترین روش را برای مهاجرت به آلمان انتخاب کنند.

اگر قصد مهاجرت به آلمان را دارید می توانید برای دریافت اطلاعات کاملتر با موسسه مشاوره ای MIE مشاوره نمایید و اطلاعات جامع تری در مورد مهاجرت به آلمان را بدست آورید.

10 پاسخ
  1. سمیه
    سمیه گفته:

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما .
    من سمیه هستم ۳۶ ساله که به همراه همسرم که ۴۵ ساله هستند و دو دخترم که یکی ۱۷ ساله ودر پایه یازدهم تجربی تحصیل میکنه و دیگری ۹ ساله که در پایه سوم ابتدایی در حال تحصیل هست در حال حاضر در کشور ترکیه و شهر استانبول ساکن هستیم . اینجا اقامت یکساله توریستی گرفتیم و همسرم از طریق ثبت شرکت اقامت کاری اینجا رو گرفتن که البته کارت اقامت کاریشون تا چند روز اینده میرسه . ما در ایران در زمینه واردات کاغذ دیواری فعالیت داریم و از لحاظ مالی مشکلی نداریم. البته چون نوع کار ما ایجاب میکنه سرمایه ما در گردش هستش . من خودم ترم اخر کارشناسی در رشته مدیریت بازرگانی از دانشگاه ازاد هستم و همسرم دیپلم برق دارن.
    ما برای تحصیل دخترم در المان به دنبال راهی هستیم که بتونه بدون مشکل در رشته پزشکی تحصیل کنه و همچنین دختر کوچیکترم . سوال من این هست که ایا ما میتونیم از مدارس المان برای سال اخر تحصیل دخترم پذیرش لگیریم که سال دیگه رو در مدارس المان بگذرونه که دیپلم اتونجا رو بگیره یا نه باید دبپلم رو داشته باشه.
    لازم به ذکر هیتش که ما مایل به اخذ اقامت المان از طریق ثبت شرکت یا خود حمایتی (البته نمی دونم این قانون رو دارن یا نه)هستیم و میخواستم این رو هم بپرسم که شرایط کارت قرمز سفید قرمز در المان هم وجود دارد یانه.
    پیشاپیش از شما تشکر میکنم و امیدوارم که راهکار مناسبی با توجه به شرایطمون بتونیم دریافت کنیم.
    همچنین اگر دفتر یا شماره تماسی در استانبول یا ترکیه دارید ممنون میشم برامون بفرستین .
    امیدوارم که روز به روز موفقیت های بیشتری بدست بیارید .
    سمیه

    پاسخ
    • mie editor3
      mie editor3 گفته:

      سلام و عرض ادب
      ممنونم از لطف و محبت شما دوست عزیز ، شما برای اقدام از راههای متفاوتی می توانید اقدام نمایید تا بتوانید اقامت و سپس تابعیت را بدست آورید برای ورود به آلمان طرق متفاوت است و این امکان را دارید که بتوانید از طریق سرمایه گذاری نیز اقدام نمایید اما بهتر است قبل از هر اقدامی شرایط شما به طور کامل بررسی شود تا بتوانید انتخاب درستی برای مهاجرت به همراه خانواده داشته باشید که برای این امر می توانید با دفاتر همکار در ایران و یا دفتر مرکزی در وین تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
      • mie editor3
        mie editor3 گفته:

        سلام و عرض ادب
        ممنونم از لطف و محبت شما دوست عزیز ، شما برای اقدام از راههای متفاوتی می توانید اقدام نمایید تا بتوانید اقامت و سپس تابعیت را بدست آورید برای ورود به آلمان طرق متفاوت است و این امکان را دارید که بتوانید از طریق سرمایه گذاری نیز اقدام نمایید اما بهتر است قبل از هر اقدامی شرایط شما به طور کامل بررسی شود تا بتوانید انتخاب درستی برای مهاجرت به همراه خانواده داشته باشید که برای این امر می توانید با دفاتر همکار در ایران و یا دفتر مرکزی در وین تماس حاصل نمایید.

        پاسخ
        • mie editor3
          mie editor3 گفته:

          سلام و عرض ادب
          ممنونم از لطف و محبت شما دوست عزیز ، شما برای اقدام از راههای متفاوتی می توانید اقدام نمایید تا بتوانید اقامت و سپس تابعیت را بدست آورید برای ورود به آلمان طرق متفاوت است و این امکان را دارید که بتوانید از طریق سرمایه گذاری نیز اقدام نمایید اما بهتر است قبل از هر اقدامی شرایط شما به طور کامل بررسی شود تا بتوانید انتخاب درستی برای مهاجرت به همراه خانواده داشته باشید که برای این امر می توانید با دفاتر همکار در ایران و یا دفتر مرکزی در وین تماس حاصل نمایید.

          پاسخ
          • mie editor3
            mie editor3 گفته:

            سلام و عرض ادب
            ممنونم از لطف و محبت شما دوست عزیز ، شما برای اقدام از راههای متفاوتی می توانید اقدام نمایید تا بتوانید اقامت و سپس تابعیت را بدست آورید برای ورود به آلمان طرق متفاوت است و این امکان را دارید که بتوانید از طریق سرمایه گذاری نیز اقدام نمایید اما بهتر است قبل از هر اقدامی شرایط شما به طور کامل بررسی شود تا بتوانید انتخاب درستی برای مهاجرت به همراه خانواده داشته باشید که برای این امر می توانید با دفاتر همکار در ایران و یا دفتر مرکزی در وین تماس حاصل نمایید.

          • mie editor3
            mie editor3 گفته:

            سلام و عرض ادب
            ممنونم از لطف و محبت شما دوست عزیز ، شما برای اقدام از راههای متفاوتی می توانید اقدام نمایید تا بتوانید اقامت و سپس تابعیت را بدست آورید برای ورود به آلمان طرق متفاوت است و این امکان را دارید که بتوانید از طریق سرمایه گذاری نیز اقدام نمایید اما بهتر است قبل از هر اقدامی شرایط شما به طور کامل بررسی شود تا بتوانید انتخاب درستی برای مهاجرت به همراه خانواده داشته باشید که برای این امر می توانید با دفاتر همکار در ایران و یا دفتر مرکزی در وین تماس حاصل نمایید.

  2. پریسا
    پریسا گفته:

    با سلام من ۳۳ ساله و متاهل و دانشجوی سال پنجم دکترای دانشگاه ازاد هستم و میخوام برای ادامه تحصیل به المان اقدام کنم ، اگر اینجا انصراف بدم احتمال اینکه اونجا بتونم در مقطع دکتری و یا ادامه دوره پذیرش بگیرم چقدر است؟.. لطفا راهنمایی کنین

    پاسخ
    • farzin kargar
      farzin kargar گفته:

      باسلام و عرض ادب
      برای ادامه تحصیل در آلمان تسلط به زبان آلمانی احتیاج می باشد و شما بایستی در آزمون ورودی شرکت نمایید با توجه به شرایط سنی شما شرایط کمی سخت بوده و می توانید در دانشگاه های خصوصی آلمان شرکت کنید اگر تمکن مالی لازم را دارید می توانید اقدام نمایید جهت کسب اطلاعات تکمیلی بایستی با مشاوریم موسسه تماس گرفته و مشاوره تلفنی رایگان دریافت دارید 02149196000

      پاسخ
  3. رضايي
    رضايي گفته:

    با سلام
    من قصد دارم براي ثبت شركت در آلمان اقدام كنم.شركت ما ٣ نفر سهامدار دارد. آياامكان اقامت براي هر سه نفر سهامدار شركت وجود دارد؟

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *