,

سیستم امتیاز بندی مهاجرت کاری به استرالیا

سیستم امتیاز بندی مهاجرت کاری به استرالیا

سیستم امتیاز بندی مهاجرت کاری به استرالیا

سیستم امتیاز بندی مهاجرت کاری به استرالیا در سالهای اخیر خصوصا 2018 یکی از پر طرفداران راههای مهاجرت به استرالیا شناخته شده است به طوری که هر ساله تعداد بالایی از افراد درخواست سیستم امتیاز بندی مهاجرت کاری به استرالیا و قرار گرفتن در سیستم امتیاز بندی استرالیا را دارند. اشخاصی که سیستم امتیاز بندی مهاجرت کاری به استرالیا را انتخاب می نمایند باید در یک سیستم امتیاز بندی برای کسب امتیاز و اخذ ویزای کار استرالیا قرار بگیرند تا بتوانند از روش سیستم امتیاز بندی مهاجرت کاری به استرالیا بهره مند گردند. موسسه حقوقی ملک پور با همکاری موسسه مشاوره ای MIE اتریش در مقاله فوق به بررسی سیستم امتیاز بندی مهاجرت کاری به استرالیا می پردازد و سیستم امتیاز بندی استرالیا را به شرح شما عزیزان می رساند.

تا چه حد با سیستم امتیاز بندی مهاجرت کاری به استرالیا آشنایی دارید؟ آیا سیستم امتیاز بندی مهاجرت کاری به استرالیا را می دانید؟

ویزای کاری استرالیا به افراد متخصص این امکان را می دهد که بتوانند در خاک کانادا به کار و اشتغال بپردازند همچنین اشخاصی که ویزای کار استرالیا را اخذ می نمایند می توانند در تجارت های مشخصی به مدت حدودا 4 سال به کار نیز مشغول شوند.

ویزای 189 و ویزای 190 استرالیا به اشخاصی داده خواهد شد که از طریق نیروی کار متخصص به همراه خانواده خویش قصد مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم استرالیا را دارند. با دریافت ویزای کار استرالیا و پس از آن اخذ اقامت دائم استرالیا فرد متقاضی از تمامی امکانات یک شهروند برخوردار خواهد شد.

مراحل امتیاز بندی ویزای کاری استرالیا:

                         مقاطع سنی                               امتیاز
                از سن   18 تا 24 سال                            25 امتیاز
                از سن   25 تا 32 سال                            30 امتیاز
                از سن  33 تا 39 سال                            25 امتیاز
                از سن  40 تا 44 سال                            15 امتیاز
                از سن  45 تا 49 سال                              0 امتیاز
                  ارائه مدرک زبان :                              امتیاز :
     نمره حداقل 6 در هر مهارت امتحان IELTS  یا  OET                              0 امتیاز
     نمره حداقل 7 در هر مهارت امتحان IELTS  یا OET                           10 امتیاز
     نمره حداقل 8 در هر مهارت امتحان  IELTS  یا OET                                20 امتیاز
                      تحصیلات :                               امتیاز :
     داشتن مدرک دکترا در استرالیا و یا خارج از استرالیا                              20 امتیاز
  مدرک لیسانس یا فوق لیسانس از استرالیا یا خارج از استرالیا                              15 امتیاز
فوق دیپلم یا تایید سابقه کار در حد فوق دیپلم در استرالیا یا خارج از آن                               10 امتیاز
                      تحصیلات در استرالیا:                               امتیاز:
حداقل 2 سال تحصیل در استرالیا و در یکی از مراکز مورد تایید این کشور                               5 امتیاز
                           سابقه کار :                              امتیاز :
       سابقه کار خارج از استرالیا _ بین 3 تا 5 سال                            5 امتیاز
       سابقه کار خارج از استرالیا – بین 5 تا 8 سال                            10 امتیاز
       سابقه کار خارج از استرالیا – بین 8 تا 10 سال یا بالاتر                             15 امتیاز
سابقه کار در داخل استرالیا – بین 1 تا 3 سال در 10 سال گذشته                             5 امتیاز
سابقه کار در داخل استرالیا – بین 3 تا 5 سال در 10 سال گذشته                             10 امتیاز
سابقه کار در داخل استرالیا – بین 5 تا 8 سال در 10 سال گذشته                            15 امتیاز
سابقه کار در داخل استرالیا – بین 8 تا 10 سال در 10 سال گذشته                             20 امتیاز
                           موارد دیگر :                              امتیاز :
داشتن حداقل 12 ماه سابقه کار حرفه ای در استرالیا                               5 امتیاز
تحصیل در مناطق کم جمعیت استرالیا                               5 امتیاز
امتیاز همسر                               5 امتیاز
نمره زبان دیگر                               5 امتیاز
اسپانسر شیپ ایالتی (زیر گروه 190)                               5 امتیاز
اسپانسر شیپ منطقه ای (زیر گروه 489)                               5 امتیاز

 

توضیحات ویژه در مورد ویزای کار استرالیا و سیستم امتیاز بندی مهاجرت کاری به استرالیا:

برای کسب امتیاز مورد نیاز فرد متقاضی باید حداقل 20 ساعت در هفته کار کرده باشد تا بتواند امتیاز لازم را کسب نماید.

فرد متقاضی در صورتی که چندین مدرک تحصیلی را دارا باشد یعنی لیسانس ، فوق لیسانس و دکترا را دارا باشد تنها می تواند از یکی از مدارک تحصیلی خود امتیاز را کسب نماید.

همسر فرد متقاضی نیز می تواند امتیازی را در این ویزا برای فرد اصلی به همراه داشته باشد و این در صورتی است که شرایط ریز را دارا باشد:

همسر فرد متقاضی سنی کمتر از 50 سال را دارا باشد.

همسر فرد متقاضی باید نمره زبانی حداقل در سطح IELTS 6  را دارا باشد.

رشته تحصیلی فرد متقاضی باید جز رشته هایی باشد که در لیست امتیاز بندی وجود دارد تا بتواند امتیاز مورد نیاز را کسب نماید.

همسر فرد متقاضی برای کسب امتیاز باید حداقل 1 سال سابقه کار داشته باشد.

فرد متقاضی در صورتی که در دوره ی حرفه ای شرکت کرده باشد و حداقل 1 سال از 4 سال را گذرانده باشد می تواند 5 امتیاز دیگر نیز کسب نماید.

در اینجا بهتر است چندین نکته مهم را در مورد مهاجرت کاری به استرالیا بیان نماییم:

اشخاصی که ویزای کاری استرالیا را دریافت می نمایند این امکان را دارند که به مدت 4 سال در استرالیا به کار و زندگی مشغول شوند همچنین این امکان را دارند که بتوانند خانواده خود را نیز همراه داشته باشند خانواده فرد متقاضی می توانند در صورت تمایل به کار و یا تحصیل نیز بپردازند.

اشخاص متقاضی که برای ویزای کار استرالیا اقدام می نمایند بدون محدودیت می توانند به خاک کانادا ورود و خروج داشته باشند اما مدت ورود و خروج باید مشخص و کوتاه باشد.

کار فرمایانی که به دنبال نیروی کار متخصص هستند اما نیروی کار خود را از بین متقاضیان در استرالیا جذب نمی نمایند می توانند با اجازه از دولت استرالیا از کارگران و متخصصان خارجی بهره مند گردند اما این امر حتما باید تحت قوانین ویزای کار استرالیا قرار گیرد.

به طور کلی در ویزای ۴۵۷ استرالیا سه مرحله برای استخدام یک متخصص خارجی وجود دارد. مرحله اول sponsorship نام دارد. در این مرحله کارفرما اقدام می کند تا زیر نظر دولت استرالیا به یک اسپانسر استاندارد تجاری تبدیل شود و واجد شرایط آن باشند. جهت این موضوع کارفرما می بایست مشاغلی را ارائه دهد و آگهی کند که جزء مشاغل مورد نیاز دولت استرالیا در آن سال باشد.

مرحله دوم تعیین و انتخاب شغل می باشد که nomination نام دارد.

مرحله سوم و مرحله آخر visa application نام دارد. در واقع شخصی که متخصص می باشد در شغلی که مورد تایید دولت استرالیا قرار گرفته است و ارائه شده است پذیرفته می شود و فرم درخواستی application را پر می کند و ارسال می نماید .
پیش از این ذکر شد شخصی که برای ویزای ۴۵۷ استرالیا اقدام می کند می تواند فرزندان خود یا فرزند خود را نیز با این نوع ویزا وارد خاک استرالیا کند البته فرزند او می بایست زیر ۲۱ سال بوده و مجرد باشد.

جهت Apply برای ویزای SUBCLASS استرالیا یعنی ویزای کار استرالیا ، شما جهت کار در یک بیزینس می بایست ، حتما حمایت شوید. ذکر این نکته الزامیست که شما زمانی میتوانید ویزای SUBCLASS  را دریافت نمایید که از نظر دولت استرالیا در آن تجارت حمایت شده باشید . همیشه دقت نمایید که در صورتی شما واجد این شرایط هستید که هیچ فرد استرالیایی برای این ظرفیت کار و این شغل پیدا نشود یا افرادی که اقامت استرالیا را دارند واجد شرایط آن بیزینس پیدا نشود سپس یک شخص خارجی میتواند متقاضی ویزای کاری استرالیا باشد . فرقی نمیکند که شما در داخل خاک استرالیا باشید یا در خارج از خاک استرالیا که بتوانید برای این ویزا application پر نمایید.

در نهایت در مورد سیستم امتیاز بندی مهاجرت کاری به استرالیا باید گفت که اشخاصی که قصد مهاجرت کاری به استرالیا را دارند برای اخذ ویزای کاری استرالیا باید در سیستم امتیاز بندی مهاجرت کاری به استرالیا قرار بگیرند و در صورتی که امتیاز لازم برای ویزای کاری استرالیا را کسب کردند بتوانند برای مهاجرت کاری به استرالیا اقدام نمایند. سیستم امتیاز بندی مهاجرت کاری به استرالیا در این مقاله به طور کامل بررسی گردید امیدواریم مورد رضایت شما عزیزان قرار بگیرد.

موسسه حقوقی ملک پور با همکاری موسسه مشاوره ای MIE در این مقاله به سیستم امتیاز بندی مهاجرت کاری به استرالیا پرداخت در صورتی که قصد کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز بندی مهاجرت کاری به استرالیا را دارید می توانید با مشاورین برجسته موسسه حقوقی ملک پور با همکاری موسسه مشاوره ای MIE در وین تماس حاصل نمایید.

سیستم امتیاز بندی مهاجرت کاری به استرالیا
3.5 (70%) 4 votes
0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *