سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا وبررسی آن

  • سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا و مقدمه ای بر آن
  • سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا و شرایط عمومی آن
  • سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا و استانداردهای سرمایه گذاری
  • سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا و ویزای سرمایه گذار
  • سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا و شرایط اولیه اقدام
  • سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا و سیستم امتیاز بندی
  • سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا و مراحل انجام کار
  • سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا و وضعیت اقامت شخص و خانواده
  • سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا و مزایای آن
  • سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا و خدمات مؤسسه حقوقی ملک پور
  • سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا و سخن پایانی
سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا

سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا و مقدمه ای بر آن

سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا ، طریقه اخذ اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری 100 هزار دلاری در کانادا، فاکتورهای مهم برای سرمایه گذاری 100 هزار دلاری و نکات و جزییات آن به صورت تفصیلی در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار خواهد گرفت. آیا با 100 هزار دلار می شود در کانادا سرمایه گذاری کرد و اقامت گرفت؟ شرایط لازم برای اقدام از طریق سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا چیست؟ اینها و دهها سوال نظیر این، باعث شد که ما این مقاله را برای پاسخ به تمامی سوالات شما عزیزان تهیه و تنظیم نماییم. در صورتیکه پس از مطالعه مقاله حاضر، سوالی در خصوص سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا دارید که پاسخ آن را با مطالعه این مقاله دریافت نکرده اید، می توانید با مشاورین ما در موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان دریافت نمایید. همینطور می توانید برای اطلاع کامل و دقیق از انواع روش های سرمایه گذاری در کانادا ویدیوی راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت را تهیه نمایید و به طور کامل و دقیق و جزء به جزء از شرایط کامل روشهای سرمایه گذاری در کانادا آگاه شوید.

فایل تصویری موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا
فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا

سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا و شرایط عمومی آن

مساحت کانادا 9.984.670 کیلومتر مربع است. هر نقطه ازکانادا و هر استان آب و هوای مختص خود را دارد و شرایط آب و هوایی متنوعی را می توانیم در کانادا مشاهده نماییم. در برخی از استانها به دلیل سرمای زیاد، جمعیت کمتری زندگی می کنند و در برخی استانها بدلیل مساعد بودن شرایط جوی، تراکم جمعیت بیشتری وجود دارد. جمعیت کانادا  35.675.834 است که با توجه به وسعت بسیار زیاد این کشور، پتانسیل زیادی برای افزایش جمعیت دارد. از این رو کشور کانادا با وسعت بسیار زیاد و جمعیت کم، بستر مناسبی را برای علاقمندان مهاجرت فراهم آورده است. هر ساله کانادا راههای زیادی را برای ورود مهاجرین به این کشور فراهم می سازد.  یکی از راههای نسبتا آسان برای ورود به کاناداروش سرمایه گذاری است و یکی از بهترین روشهای سرمایه گذاری، که نیاز به سرمایه زیادی نیز ندارد، سرمایه گذاری 100 هزار

سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا

دلاری کاناداست که در استان بریتیش کلمبیا است و روش بسیار خوبی برای واجدین شرایط است. در این روش ابتدا شخص برای بازدید از محل به کانادا رفته و شرایط را بررسی می نماید. سپس برای سرمایه گذاری درصورت واجدشرایط بودن دعوتنامه دریافت می نماید. این دعوتنامه کاری به مدت 2 سال اعتبار دارد و شخص به واسطه این دعوتنامه ویزا گرفته و همراه با خانواده به کانادا میرود و فعالیت و کسب و کار خود را راه اندازی میکند. در صورتی که پس از یکسال فعالیت، گزارش عملکرد وی توسط کارشناسان دولت بریتیش کلمبیا مورد تایید قرار بگیرد، شخص می تواند برای اقامت دائم اقدام نماید. در بحث سرمایه گذاری توجه به استانداردهای سرمایه گذاری و شاخص های سرمایه گذاری در کشور مورد نظر بسیار مهم و قابل توجه است. در ادامه به بررسی شرایط سرمایه گذاری و استانداردهای سرمایه گذاری در کشور کانادا می پردازیم.

سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا

سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا و استانداردهای سرمایه گذاری

در بحث سرمایه گذاری خارجی، مهمترین چیزی که باید به آن توجه کرد، میزان ریسک در سرمایه گذاری است. حالا این سوال پیش می اید که ریسک در چه مواردی وجود دارد. ریسک در سرمایه گذاری شامل موارد زیادی می شود. یکی از موارد اینست که شما به روابط کشور خود و کشور مقصد توجه نمایید که آیا کشور شما با کشور مقصدروابط دیپلماتیک خوبی دارد یا خیر. یکی دیگر از موارد مهم در بحث ریسک و استاندارد سرمایه گذاری، قوانین کشور مقصد در رابطه با اموال سرمایه گذاران خارجی و بحث مصادره اموال است. اینکه آیا در صورت بروز مشکلات دیپلماتیک بین کشور شما و کشور مقصد، آن کشور اموال شما را در کشور خود مصادره می نماید یا خیر نکته مهمیست. مورد دیگری که باید مد نظر قرار داد، توجه به عدم وجودفساد در دستگاه قضایی کشور مورد سرمایه گذاری است. این به این معنی است که در صورت وجود مشکل قضایی برای شما در کشور مورد سرمایه گذاری، دادگاهها و قضات آن بدون جبهه گیری و در نهایت عدالت از حقوق شما دفاع نموده و رای عادلانه صادر نمایند. در صورتیکه در سیستم قضایی کشوری فساد، وجود داشته باشد، هرچند که حق با شما باشد، نمی توانید احقاق حق نموده و از خود در برابر قانون دفاع نمایید. از موارد دیگری که باید مد نظر قرار دهید، میزان مالیات در کشور مورد نظر است. اینکه چه امتیازاتی را برای سرمایه گذاران خارجی در بحث مالیات در نظر می گیرند و یا میزان مالیات بر درآمد بسیار قابل توجه و مهم است.

بنابراین توجه به استانداردهای سرمایه گذاری و موارد ذکر شده در بالا، در ایجاد سرمایه گذاری امن و مطمئن بسیار حائز اهمیت است.

در نمودار زیر میزان مصادره اموال در کانادا رامی توانید ببینید که در پایینترین حد خود و در شاخص یک قرار دارد.

سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا

در نمودار زیر میزان فساد در کانادا را مشاهده می نمایید که همانطور که میبینید در سال 2018 به پایین ترین حد خودرسیده است.

نمودار میزان مالیات بر درآمد شرکت ها در کانادا

نرخ مالیات بر درآمد افراد

سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا

نرخ مالیات بر فروش

سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا و ویزای سرمایه گذار

قوانین صدور ویزا در همه کشورها به دو صورت objective و subjective   است که دراین قسمت به بررسی آنها می پردازیم.

  • subjective

    در این نوع از ویزا، نظر افسر ویزا در نهایت برای صدور یا ریجکت ویزا بسیار موثر است و افسر است که تصمیم می گیرد که ویزای شما را صادر نماید یا رد کند. در این مورد افسر می تواند کاملا سلیقه ای عمل نموده و نظر سلیقه ای در صدور ویزا اعمال کند.

  • Objective

     دراین نوع درخواست ویزا، پرونده شما بر اساس امتیازاتی که بدست آورده اید بررسی می شود. به این سیستم

    Point Based System یا PBS گفته می شود. یعنی صدور یا عدم صدور ویزا بر پایه امتیازات کسب شده در پرونده شماست و اگر حد نصاب امتیازات را بدست آورید، ویزای شما صادر خواهد شد.

حال سوالی که ممکن است پیش بیاید اینست که آیا در موضوع سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا نظر آفیسر مطرح است یا امتیازات؟ در اینجا باید بگوییم که سیستم صدور ویزا در پرونده های سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا objective است و ویزای شمادر صورت کسب امتیازات لازم صادرمی گردد. بنابراین نظر افسر ویزا به هیچ عنوان در صدوراین نوع ویزا دخیل نمی باشد.

سرمایه گذاری 210 هزار دلاری کانادا

سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا و شرایط اولیه اقدام

برای سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا در بدو اقدام، کسانی واجدشرایط هستند که شرایط زیر را داشته باشند:

  • مدرک تحصیلی بالای دیپلم ( مدرک دیپلم به هیچ عنوان واجد شرایط نمی باشد)

  • داشتن مدرک زبان جنرال سطح 4 و یا بالاتر

  • تمکن مالی و اثبات دارایی اعم از ملک و سرمایه نقدی به میزان 300 هزار دلار کانادا

  • داشتن 100 هزار دلار کانادا برای انجام سرمایه گذاری ( این مبلغ را می توانید به تنهایی درکاری سرمایه گذاری کنید و در صورت شراکت با شخص دیگر، باید حتما 51% از کسب و کار مورد نظر مال شما باشد.

  • ارائه بیزنس پلن (طرح تجاری یا بیزنس پلن از الزامات این طریق سرمایه گذاری است و در صورت رد آن به شما دعوتنامه (work permit) داده نخواهدشد. بنابراین بسیار مهم است که بیزنس پلن خوب و مورد قبولی ارائه دهید. موسسه حقوقی ملک پور می تواند در ارائه بیزنس پلن مورد قبول استان بریتیش کلمبیا شما را راهنمایی نماید.

  • سفر به بریتیش کلمبیا برای بررسی شرایط و منطقه مورد نظر سرمایه گذاری (سفر قبل از اقدام با یک ویزای مالتیپل 5 ساله یکی دیگر از الزامات اقدام از طریق سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا است. هدف این سفر، بررسی شرایط و موقعیت محل سرمایه گذاری و آشنایی با آن است.

  • داشتن تجربه کاری ( یکی دیگر از موارد مهم در مورد واجد شرایط بودن افراد داشتن سابقه کاری در 5 سال اخیر است که هر چه سابقه مدیریتی شخص بیشتر باشد احتمال قبولی پرونده نیز بیشتر خواهد بود. شرایط سابقه کاری به ترتیب زیر است:

  • سه سال سابقه مدیریت بیزنسی که خود شخص صاحب آن باشد در 5 سال گذشته
  • 4 سال سابقه مدیریت حرفه ای در 5 سال گذشته به طور مثال به عنوان مدیر عامل یک شرکت در بالاترین درجات مدیریتی فعالیت داشته است.
  • حالت سوم حالت ترکیبی است که شخص باید سابقه یک سال مدیریت بیزنس خود را همراه با 2 سال مدیریت در یک سمت مدیریتی رده بالا در 5 سال گذشته را نشان دهد.
ثبت شرکت در کانادا

سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا و سیستم امتیاز بندی

برای سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا، بعد از احراز شرایط اولیه، شما باید بتوانید امتیازات لازم را نیز کسب نمایید. این امتیازات به واسطه فاکتورهای زبان، محل انجام تجارت، سابقه کاری، میزان اشتغال زایی و موارد دیگری می شود که در ادامه به بررسی آن می پردازیم.

سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا

نکته: شایان ذکر است که در این نوع سرمایه گذاری باید در مناطقی که جمعیت آن کمتر از 75 هزار نفر است سرمایه گذاری کنید و  هر چه منطقه ای که در آن سرمایه گذاری می کنید از ونکوور دورتر و جمعیت آن کمتر باشد میزان امتیاز شما بالاتر خواهد بود. چرا که سیاست و هدف این نوع سرمایه گذاری در استان بریتیش کلمبیا، رونق بخشیدن به مناطق کم جمعیت و دورتر از شهر است که به واسطه این سرمایه گذاری، محقق خواهد شد.

در مورد سن نیز توجه به این نکته مهم است که سنین زیر 25 سال، کمترین امتیاز را کسب نموده و سنین بین 30 تا 44 سال بالاترین و افراد بالای 65 سال هیچ امتیازی کسب نخواهند نمود.

سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا و مراحل انجام کار

در بخشهای پیشین به شرایط دریافت ورک پرمیت از طریق سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا پرداختیم. در این قسمت به مراحل انجام کار می پردازیم:

  • در ابتدا شخص باید پس از احراز شرایط اولیه ( تجربه کاری، تمکن مالی، امکان زندگی در کانادا) برای ویزای مالتیپل کانادا اقدام نماید و به کانادا و استان بریتیش کلمبیا سفر نموده و منطقه و شرایط مورد نظر را برای بیزنس خود مورد ارزیابی قرار دهد.

  • در مرحله بعد شخص باید بیزنس پلن خود را به مراجع مربوطه ارائه نماید.

  • در مرحله بعد و در صورت تایید بیزنس پلن، شخص باید برای ثبت نام در برنامه سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا، بریتیش کلمبیا، اقدام نماید.

سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا

  • بر اساس امتیازات بدست آمده در هر دوره برای اشخاصی که امتیازات بالاتری کسب نموده اند، ویزای کار دو ساله (ورک پرمیت) صادرشده و به کانادا دعوت می شوند.

سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا و وضعیت اقامت شخص و خانواده

در سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا، پس از طی مراحل اولیه، تایید و دعوت از متقاضی، شخص می تواند به همراه خانواده (همسر و فرزندان زیر 18 سال) به کانادا برود. این دعوتنامه برای 2 سال صادر می شود و در صورتیکه شخص کسب و کار خود را پس از ورود به کانادا راه اندازی کند و مشغول به کار شود، پس از یک سال از شروع کار، شخص باید گزارش کار خود را به دولت بدهد و در صورتیکه گزارش کار مثبت و مورد تایید باشد، شخص می تواند برای اقامت دائم کانادا اقدام نماید و اقامت دائم کانادا را برای خود و خانواده اش دریافت نماید.

سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا و مزایای آن

در این بخش به مزایای سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا اشاره میکنیم:

  • از مهمترین مزایای این برنامه، عدم نیاز به انتقال سرمایه تا قبل از ورود به کاناداست.
  • یکی دیگر از مزایا اینست که برای خودتان سرمایه گذاری می کنید.
  • مزیت دیگر اینست که سرمایه شما ازبین نمی رود، یعنی نیازی نیست که این پول را به دولت کانادا بدهید به طور مثال در سرمایه گذاری350 هزار دلاری کانادا پول از بین میرود.
  • پروسه این برنامه در حال حاضر بین 8 تا 15 ماهه انجام میشود.
  • صدور ویزا در این برنامه تحت نظر افسر ویزا نیست و بر اساس امتیازبندی است و اگر امتیاز لازم را بدست اورده باشید، ویزای شما قطعیست.
خرید ملک در کانادا

سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا و خدمات مؤسسه حقوقی ملک پور

موسسه حقوقی ملک پور با بیش از 15 سال سابقه به همه جوانب و جزییات طرق مختلف مهاجرت، ویزا و اقامت واقف است. وکلای بین المللی مابا تجارب فراوان در زمینه ویزا، درصد ریسک ویزاها را به حداقل می رسانند. در زمینه بیزنس پلن نیز مشاورین ارشد و وکلای زبده ما می توانند بهترین طرح های تجاری را برای متقاضیان عزیز مهیا نمایند. کارشناس و مشاور متخصص ما در امر مهاجرت به کانادا، در تمام مراحل کار همراه شما خواهد بود و کلیه نکات و جزییات را برای شما شرح می دهد. از آنجاییکه ظرفیت هر دوره از سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا محدود است، پیشنهاد ما به شما همراهی و بهره گیری از تجربیات گروه متخصص مشاورین موسسه حقوقی ملک پور است. ما از ابتدا تا انتهای پروسه همراه شما خواهیم بود و موانع را از مسیر شما بر می داریم. همچنین مدیریت محترم موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش در ویدیوی بی نظیر راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت، در بخش مهاجرت به کانادا، به صورت مفصل و کاملا تخصصی و با جزییات کامل به بررسی راههای سرمایه گذاری در کانادا در حال حاضر و راههای مسدودشده می پردازند. تهیه این محصول می تواند به شما عزیزان در انتخاب مسیر درست مهاجرت کمک شایانی کند.

دفتر حقوقی ملک پور

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا و سخن پایانی

سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا، شرایط، امتیازات و کلیه جزییات این سرمایه گذاری در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت. همانطور که در باالتر اشاره نمودیم، صدور ویزا در برنامه سرمایه گذاری100 هزار دلاری کانادا، بستگی به امتیازات شما دارد و نظرافسر در این مورد نقشی نخواهد داشت. همچنین با دریافت دعوتنامه از طریق سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا می توانید به همراه خانواده به کانادا بروید. در صورتیکه پس از مطالعه این مقاله، سوالی درمورد این نوع سرمایه گذاری دارید، می توانید سوالات خود را در انتهای همین مقاله در قسمت دیدگاهها و یا قسمت سوالات همگانی وبسایت مطرح نمایید و پاسخ رایگان دریافت نمایید. درصورت نیاز به اخذ مشاوره نیز می توانید با مشاورین ما در موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان دریافت نمایید.

13 پاسخ

تعقیب

  1. […] سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا – موسسه MIE اتریش […]

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Rating: 5