سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو

  • سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو و مقدمه ای بر آن
  • سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو و شرایط عمومی
  • سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو و اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در لتونی
  • سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو و استانداردهای سرمایه گذاری در لتونی
  • سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو و شاخص‌های اقتصادی تاثیرگذار در لتونی
  • سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو و خرید ملک در لتونی
  • سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو و خرید اوراق قرضه دولتی در لتونی
  • سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو از طریق ثبت شرکت در لتونی
  • سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو از طریق خرید سهام در لتونی
  • سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو و مزایای آن
  • سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو و سخن پایانی
سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو

سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو و مقدمه ای بر آن

سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو و روش های سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد. آیا با مبلغ پنجاه هزار یورو می توان اقامت اروپا را اخذ نمود؟ از چه طریقی می توان به اقامت ارزان اروپا دست یافت؟ این سرمایه گذاری در چه کشورهائی منجر به اخذ اقامت می گردد؟ در این مقاله سعی گردیده به تمامی سوالات شما در این خصوص پاسخ داده شود. موسسه حقوقی ملک پور برای اولین بار در ایران با ارائه مشاوره در این زمینه این امکان را برای هموطنان عزیز فراهم نموده تا با سرمایه گذاری ارزان، اقامت اروپا را اخذ نمایند. همچنین شما عزیزان می توانید سوالات خود را در خصوص سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو در ذیل همین مقاله و در قسمت دیدگاه مطرح نموده و یا با مشاورین ما در موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نموده و پاسخ سوالات خود را به صورت رایگان دریافت نمائید.

سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو

سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو و شرایط عمومی

 جمهوری لتونی کشور کوچک واقع در حوزه بالتیک است، که از شمال با استونی، از جنوب با لیتوانی، از شرق با روسیه و از غرب با دریای بالتیک احاطه شده است. این کشور که از کم جمعیت ترین کشور های اروپا است با ۶۴ هزار و ۵۸۹ کیلومتر مربع مساحت و 2 میلیون و ۲۰۰ هزار نفر را در خود جای داده است، که ۶۲ درصد این جمعیت ازقوم لتونی و ۲۷ درصد دیگر از قوم روس می باشند. از سال ۲۰۰۴ لتونی عضو اتحادیه اروپا  بوده و همچنین در حوزه شنگن قرار دارد. مرکز لتونی شهر ریگا می باشد. مردم این کشور به زبان لتونیایی و لاتگالی صحبت می‌کنند. لتونی کشوری چهار فصل، با آب و هوای نیمه مرطوب و معتدل است. هرچند زمستان در این کشور سخت و با دمای منفی ۳۰ درجه است. ماشین آلات و تجهیزات، منسوجات و فلزات چوب و محصولات چوبی و مواد غذایی از این کشور به کشورهای اروپایی صادر می شود.لتونی از طبیعتی بسیار زیبا بهره مند است و رودخانه ها و دریاچه های زیادی در منطقه لتگال وجود دارد و وجود ساحل های شنی در کنار رودخانه ها و دریاچه ها طبیعت بسیار زیبایی را پدید آورده است. از آنجا که صنایع سنگین در این کشور تعطیل شده لتونی دارای محیط زیستی پاک و سالم است.

سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو و اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در لتونی

 از آنجا که لتونی عضو اتحادیه اروپا و حوزه شنگن می باشد، اخذ اقامت این کشور جهت تردد و زندگی در سایر کشورهای اروپایی مورد توجه قرار گرفته است، چرا که تنها با ۵۰ هزار یورو سرمایه‌گذاری لتونی میتوان اقامت این کشور و اروپا را کسب نمود، در سرمایه‌گذاری که با حداقل ۵۰ هزار یورو امکان‌پذیر است، شخص می تواند با این مبلغ شرکت تاسیس کند و یا در شرکت‌های در حال فعالیت در این کشور سرمایه گذاری نماید.

این روش نیازبه مدرک تحصیلی و همچنین مدرک زبان نداشته و تنها کافی است که شخص به زبان انگلیسی آشنا بوده تا بتواند با مامور سفارت ارتباط برقرار نموده و هدف و انگیزه خود را از سفر بیان نماید. سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو و اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری به این صورت است که ابتدا برای بررسی شرایط و بازدید از کشور لیتوانی یک دعوتنامه برای شما صادر می گردد،

سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو

چنانچه فعالیت در زمینه خاصی مورد توجه شما قرار گرفت و زمینه سرمایه‌گذاری خود را انتخاب نمودید یک دعوتنامه دیگر ظرف مدت ۵ روز برای شما صادر  شده و با استفاده از آن می توان جهت انجام مراحل مربوط به اخذ اقامت اروپا به سفارت مراجعه نمود. هرچند  الزامی جهت سفرو حضور قبل از سرمایه گذاری در لتونی وجود ندارد ولی باعث جلب نظر مثبت سفارت در خصوص سرمایه گذاری

و فعالیت اقتصادی در این کشور می‌شود، چرا که مامور سفارت به این طریق قانع می شود که  قصد شما برای سرمایه‌گذاری جدی بوده وبا بررسی و تحقیق حاضر به سرمایه‌گذاری در  لتونی شده واین موضوع  تا این حد  برای شما حائز اهمیت است که از قبل، با سفر به این کشور تمامی شرایط و جوانب را بررسی کرده و در نهایت اقدام به سرمایه گذاری نموده اید و از سوی دیگر چنانچه خود مستقیماً به کشور لتونی سفر نکنید ناگزیر از انتخاب وکیل جهت انجام امور مربوط به سرمایه‌گذاری  خواهید بود.

پروسه بررسی درخواست اقامت شما 3 تا 4 ماه به طول می انجامد و در صورت تایید به شما یک اقامت یک ساله داده می‌شود که در صورت فعالیت شرکت و پرداخت مالیات هر سال قابل تمدید می‌باشد. در هر صورت چنانچه شخص خواهان اخذ اقامت دائم باشد باید در طول ۵ سال اقامت حداقل ۴ سال در این کشور  حضور داشته و بعد از گذشت پنج سال از اقامت دائم در صورتی که شخص به زبان لیتوانیایی و تاریخ این کشور تسلط داشته باشد می‌تواند با قبولی در آزمون، پاسپورت  لتونی  را اخذ نماید. در روش سرمایه گذاری و اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو در کشور لتونی علاوه بر همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال والدین وابسته و همچنین فرزدان وابسته تا سن ۲۴ سال می توانند اقامت لتونی را اخذ نمایند.

سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو و استانداردهای سرمایه گذاری در لتونی

از جمله مواردی که در زمینه سرمایه گذاری خارجی می بایست به آن توجه نمود استانداردهای سرمایه‌گذاری و ضریب امنیت سرمایه‌گذاری در کشور مقصد است. قطعاً قبل از سرمایه گذاری می بایست تحقیقات گسترده  نمود که  کشور مورد نظر چه رفتاری در قبال سرمایه گذاران داشته و ریسک مصادره اموال از سوی دولت به چه میزان است؟ برای یافتن پاسخ  می بایست به شاخص مصادره اموال رجوع نمود. شاخص نرخ مصادره اموال به ۷ دسته تقسیم شده که کشورهایی که در دسته یک قرار دارند، کمترین ریسک و به اصطلاح امن ترین جا برای سرمایه گذاری بوده و کشورهایی که در دسته ۷ قرار دارند بیشترین ریسک و احتمال را در سلب مالکیت سرمایه گذاران خارجی دارند.  با مراجعه به آمار ارائه شده، کشور لتونی در دسته یک قرار گرفته که بیانگر حداقل ریسک سرمایه گذاری و امنیت بالا در این کشور می باشد.

سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو

سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو و شاخص‌های اقتصادی تاثیرگذار در لتونی

 کسانی که قصد سرمایه گذاری در یک کشور خارجی را دارند قطعا شاخص‌های اقتصادی کشورها را مدنظر قرار داد و با توجه به این شرایط تصمیم گرفته و اقدام به سرمایه‌گذاری می‌نمایند آنچه در وهله اول حائز اهمیت است رشد اقتصادی کشور مقصد می باشد که در این خصوص شاخص رشد اقتصادی کشور لتونی که نشان دهنده میزان فروش و رونق بازار تجارت در این کشور بوده و با توجه به میزان تولید ناخالص داخلی در سال قبل و در ماه مشابه با امسال  در نمودار  روبرو بیان گردیده است. از آنجا که برخی از سرمایه‌گذاران نسبت به خرید ملک تمایل بیشتری نشان داده و این رروش را بهترین و امن ترین راه برای سرمایه‌گذاری می‌دانند در نمودار زیر روند تغییرات ملک و مستغلات در کشور لتونی نمایش داده شده است که روند صعودی داشته است.

سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو

نمودار رشد اقتصادی در لتونی در سالهای اخیر

سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو

سرمایه گذاری و اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو و خرید ملک در لتونی

 در این روش از سرمایه‌گذاری شخص با خرید اوراق قرضه به ارزش ۲۵۰ هزار یورو میتواند اقامت اروپا را اخذ نماید که در ابتدا به شخص و اعضای خانواده یک اقامت ۵ ساله داده می شود چنانچه شما حداقل ۴ سال در پنج سال گذشته در لتونی اقامت داشته باشید می توانید درخواست اقامت دائم نموده و پس از ۵ سال نیز مبلغ ۲۵۰ هزار یورو که بابت خرید اوراق قرضه پرداخت نمودید به شما مسترد می گردد.

سرمایه گذاری و ثبت شرکت در اتریش
سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو
سرمایه گذاری در اروپا

سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو از طریق ثبت شرکت در لتونی

سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو  از طریق ثبت شرکت در لتونی به این صورت است که شخص می بایست مبلغ ۵۰ هزار یورو را در شرکت سرمایه گذاری نماید و همچنین مبلغ ده هزار یورو نیز به دولت کمک کند. درآمد شرکت باید بالا باشد و بتواند مبلغ چهار هزار یورو در سال مالیات پرداخت نماید. این مبلغ بابت مالیات بر درآمد، حقوق کارمندان و دارایی های شرکت پرداخت می‌شود. از جمله مزایای سرمایه‌گذاری از طریق ثبت شرکت این است که در این روش ۱۰ نفر میتوانند برای خود و اعضای خانواده همزمان درخواست اقامت اروپا را نمایند. در این روش هر یک از سرمایه گذاران می بایست مبلغ ۵۰ هزار یورو در شرکت سرمایه‌گذاری کرده و علاوه بر آن مبلغ ۱۰ هزار یورو نیز به دولت هبه نماید. اما مبلغی که بابت مالیات شرکت پرداخت می‌شود همان ۴۰ هزار یورو در سال است که این مبلغ ما بین شرکا تقسیم می شود. از آنجا که با افزایش سرمایه شرکت، میزان موفقیت در کسب و کار افزایش می‌یابد و از طرفی مالیاتی که پرداخت می‌شود بین افراد تقسیم می گردد، برای افرادی که قصد دارند به صورت گروهی و خانوادگی مهاجرت نمایند روش بسیار مناسبی می باشد.

سرمایه گذاری و اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو از طریق خرید سهام در لتونی

سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو  از طریق خرید سهام شرکت‌های فعال در لتونی نیز امکان پذیر است. این روش در واقع بهترین نوع روش سرمایه گذاری ست ، چرا که در شرکت‌های فعال، میزان سود و زیان مشخص بوده و از سوئی شخص با خرید سهام در این شرکت‌ها به عنوان شریک محسوب شده و مالیات را به نسبت سهم خود پرداخت می نماید. در این روش می‌بایست ۵۰ هزار یورو سهام خریداری نموده و همچنین مبلغ ۱۰ هزار یورو نیز به دولت اهدا نماید. سودی که شخص از این سهام دریافت می‌کند، حدود چهار درصد است که معادل دو هزار یورو در سال می باشد. همچنین قابل ذکر است با گذشت ۵ سال و پس از دریافت اقامت دائمی، سهام شخص توسط دولت  خریداری می شود.

سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو

سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو و مزایای آن

سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو در کشور لتونی دارای مزایایی است که مهمترین آن امکان اقامت در اروپا و تردد آزاد در ناحیه شنگن می باشد از مزایای دیگر سرمایه‌گذاری و اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو و مزایای آن می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.

  • در سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت 10 خانواده می توانند به صورت مشارکتی و با ثبت یک شرکت اقامت لتونی و در نهایت اقامت اروپا را اخذ نمایند.
  • تحصیل در مدارس لتونی رایگان بوده و چنانچه فرزند شما به زبان انگلیسی صحبت کند برای وی به صورت رایگان مترجم استخدام میشود.
  • در لتونی سالانه ۳۵ هزار یورو بابت هزینه درمان اخذ می گردد که تمامی هزینه های درمانی و پزشکی را پوشش می دهد.
  • ۴- با اقامت در لتونی امکان تجارت در اروپا فراهم بوده و در کشوری که عضو شنگن و اتحادیه اروپا باشد می توان تجارت کرد.
سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا وبررسی آن

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو و سخن پایانی

سرمایه گذاری برای اقامت اروپا با ۵۰ هزار یورو یکی از ارزان ترین روش های اخذ اقامت در اروپا است که در این مورد مقاله مورد بحث و بررسی قرار گرفت. موسسه حقوقی ملک پور تنها موسسه حقوقی ایرانی است که در این زمینه خدمات حقوقی ارائه می نماید و امکانات و شرایط لازم جهت اخذ اقامت اروپا به روش ارزان را برای هموطنان عزیز فراهم نموده است. شما عزیزان می توانید در صورت وجود هر گونه سوال و یا ابهامی در این خصوص با مشاورین موسسه ملک پور همکار و موسسه mie اتریش ارتباط برقرار نموده و مشاوره رایگان دریافت نمایید.

7 پاسخ
  1. احسان
    احسان گفته:

    در روش خرید ۵۰ هزار یورو سهام شرکتهای فعال در لتونی بعد از ۵ سال دولت لتونی به همان قیمت اولیه سهام را باز خرید می کند؟
    بعد از ۵ سال به طور اتوماتیک اقامت دایم به دست می آوریم یا شرط اقامت ۴ سال در آن کشور و یادگیری زبان لتوانیایی و تاریخ و موفقیت در آزمون را هم دارد؟ یا این شروط فقط جهت اخذ پاسپورت می باشند؟

    پاسخ
    • m h
      m h گفته:

      سلام و ارادت
      ممنون از شما بخاطر انتخاب موسسه ما
      در این مورد پاسخ کاملی در ویدیوی راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت هست
      خلاصه مطلب این هست که اساسا در مهاجرت در این روش شما با دولت معامله نمی کنید
      و در این قسمت بله پول بر میگرده البته مستند به شرایط قرارداد
      در ضمن در طول پنج سال بایستی حداقل ۴ سال در این کشور حضور داشته باشید
      در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می توانید ویدیوی راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت را تهیه و مشاهده نمایید در این ویدیو به طور کامل و مفصل به این نوع سرمایه گذاری پرداخته شده است.
      همچنین می توانید اطلاعات خود را در لینک زیر وارد نمایید تا مشاورین ما با شما تماس حاصل نمایند.
      https://mie.company/contact-us/

      پاسخ
  2. اتوسا شايحانفر
    اتوسا شايحانفر گفته:

    سلام. وقت بخير. لطفا در مورد سرمايه گذاري بدون اقامت توام با سوددهي از طريق فرانچايز ها صحبت بفرماييد. خداقل سرمايه لازم چقدر است؟

    پاسخ
    • m h
      m h گفته:

      سلام و ارادت
      ممنون از شما بخاطر انتخاب موسسه ما
      دوست گرامی حداقل 50 هزار یورو نیاز دارد. برای راهنمایی بیشتر می توانید شماره واتس اپ خود را در اینجا قرار دهید تا با شما تماس حاصل نماییم.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Rating: 5