درباره هلند

هلند چگونه کشوری می باشد ؟ راههای ورود به هلند و اقامت در هلند کدامند؟ از روشهای مهاجرت به هلند و شرایط زندگی در هلند چه میدانید؟ آیا تا کنون به مهاجرت به هلند فکر کرده اید؟  آیا از هزینه های زندگی در هلند اطلاع دارید؟ راههای اخذ تابعیت هلند چیست؟

در مقاله پیش رو قصد داریم اطلاعاتی کلی راجع به هلند در اختیار شما قرار دهیم ضمن اینکه همکاران ما در موسسه مشاوره ای و مهاجرتی MIE پاسخگوی کلیه سوالات شما در زمینه مهاجرت و اخذ اقامت هلند میباشند و در صورت تمایل در زمینه اخذ پذیرش و ویزای هلند خدمات مورد نیازشما هموطنان گرامی را ارائه خواهند داد.

هلند چشم اندازی مسطح از باغهای گل لاله، کانالها، آسیابهای بادی و مسیرهای دوچرخه سواریست.
این کشورعضو اتحادیه اروپا و از کشورهای حوزه شنگن و واحد پول آن یورو است .هزینه زندگی هلند برای هر نفر ماهیانه حداقل 1054 یورواست.
موقعیت جغرافیایی: هلند در شمال غربی اروپا واقع شده است .از سمت شرق با کشور آلمان و از جنوب با بلژیک هم مرز است . ازغرب بواسطه ی دریای شمال با بریتانیا همسایه است و سراسر مرزهای شمالی آن به دریای شمال محدود میگردد.
پایتخت هلند شهر آمستردام است ولی به واسطه تجمع ساختمانهای اداری و وزارتخانه های این کشور در لاهه، این شهر به پایتخت اداری هلند تبدیل شده است.
جمعیت این کشور حدود 16500000 نفر است که حدود 30000 نفر از این جمعیت را ایرانیان تشکیل میدهند.مذهب غالب مردم هلند مسیحی پروتستان و مذهب قریب به یک میلیون نفراز این جمعیت مسلمان هستند.
زبان رسمی مردم هلند هلندی است که شباهتهایی با زبان آلمانی دارد با این حال تقریبا 90درصد مردم هلند قادرند به انگلیسی صحبت کنند.
سیاست : هلند از سال 1648 میلادی با خروج از سلطه ی امپراتور اسپانیا و ایجاد دولت جمهوری فعالیتهای گسترده ی خود را در زمینه های سیاسی تجاری فرهنگی آغاز کرد و دوران طلایی فعالیتهای خود را شکل داد.
در حال حاضر نظام حکومتی هلند پادشاهی مشروط است در این نظام شاه یا ملکه نقش چندانی در سیاست کشور ندارند .در هلند نخست وزیر مقام اول سیاسی کشور است ، این مقام توسط نمایندگان مجلس هلند انتخاب میگردد و تعداد قابل توجهی ازاین نمایندگان را شهروندان مهاجر بلاخص ترک و مراکشی تشکیل میدهند.
فرهنگ و هنر: هلند مهد هنرمندان بزرگی چون ون گوک ، رامبراند، یوهانس ورمیر، جان استین و فلاسفه بزرگی مانند دزیدریوس اراسموس و…است.قصرها و موزه ی ون گوک در شهر آمستردام نمایشگر بخشی از آثار هنرمندان این کشور است.
آب و هوا: از نظر آب و هوایی سراسر هلند آب و هوای معتدل دریایی دارد زمستان خیلی سرد یا تابستان بسیار گرم ندارد.در هلند به دلیل نداشتن کوه و وزش باد های مداوم معمولا تغیرات آب و هوایی سریع از آفتابی به ابری و بارانی را شاهدیم.
چکیده:
هلند از نظر حقوقی تحت تاثیر سیستم سیویل لا است. ملیت هلندی از طریق سیستم خون اعطا میگردد اما برای جلوگیری از ایجاد معظل بی تابعیتی اعطا تابعیت از طریق سیستم خاک نیز به طور فرعی پذیرفته شده و تحت شرایطی مثل تولد طفل بی تابعیت در خاک هلند و اقامت مداوم طفل در هلند به مدت 3سال،تابعیت هلندی به واسطه اقامت در خاک هلند به وی اعطا میگردد.
هلند از جمله کشورهاییست که برای مقابله با ایجاد پدیده ی تابعیت مضاعف تدابیر خاصی وضع نموده بطوریکه برای تحصیل تابعیت هلند اصولا مجبور به ترک تابعیت اصلی خود میشوید، البته در اینخصوص استثنائاتی نیز وجود دارد.
در مجموع هلند جز کشورهای مهاجر پذیر جهان محسوب می شود.

انواع ویزای هلند

چناچه شما قصد سفر به کشور هلند را داشته باشید بر حسب مدت اقامتتان در این کشور به یکی از ویزاهای کوتاه مدت یا بلند مدت نیازمندید :
ویزاهای کوتاه مدت این کشور شامل ویزای شنگن، ویزای ترانزیت و ویزای کارائیب برای منطقه کارراییب ، آنتیل هلند – که تحت سلطه پادشاهی هلند قرار دارد- می شود.
ویزای شنگن: با اخذ این ویزا شما میتوانید برای هر دوره 180 روزه حداکثر 90 روز آن را در هلند اقامت داشته باشید .ویزای شنگن باید 15 روز کاری قبل از ویزیت سفارت یا کنسولی هلند درخواست شود. به طور کلی فاصله زمانی درخواست ویزای شنگن تا روز سفر شما نباید بیشتر از 3 ماه باشد.
ویزای ترانزیت: اگرکشور هلند به عنوان توقفگاه بین راهی در سفر به مقصد کشور دیگری باشد در اینصورت علاوه بر ویزای کشور مقصد باید ویزای ترانزیت هلند را هم از سفارت یا کنسولی هلند واقع در محل اقامت متقاضی ویزا درخواست کرد. با ویزای ترانزیت نمیتوان به کشورهای حوزه شنگن وارد شد بلکه تنها به عنوان اجازه توقف جهت تغیر مسیر از این ویزا استفاده میشود.
: در خصوص اقامت های بیشتر از 90 روز مثل اقامتهای کاری، تحصیلی، MVVویزای
سرمایه گذاری و…این تایپ ویزا درخواست و صادر میشود.
اقامت کاری در هلند: کسانی که قصد ورود به هلند از طریق ویزای کاری را دارند میتوانند به عنوان کارگر ماهر (اسکیل ورکر) ،کارگر فصلی،کار آموز،خود اشتغالی،کار کارمندی و یا با استفاده از بلو کارت اتحادیه اروپا وارد این کشور بشوند. شرایطی عمومی برای اخذ ویزاهای کاری وجود دارد مثل داشتن پاسپورت یا هر نوع سند مسافرتی معتبر، نداشتن سابقه اقامت غیر قانونی در هلند و صداقت در اعلام اطلاعات شخصی از جمله این شرایط است.پس از ورود به هلند نیز آزمایشات پزشکی عدم ابتلا به سل نسبت به مهاجرین تازه وارد انجام میشود ( ملیتهای خاص از انجام این آزمایش مستثنی هستند.)
در مورد اشتغال فصلی، اجازه اقامت و اشتغال برای یک دوره حداکثر 24 هفته ای صادر میشود .این ویزا رهبران روحانی و وزرای مذهبی را نیز شامل میشود ،گرچه اغلب اوقات اشخاص مذکور میتوانند با درخواست ویزای شنگن به هدف کاری خود نائل شوند.
مشاغلی مانند متخصصان کارآموز پزشکی، محققین علمی و مدرسان اسکیل ورکر محسوب میشوند.در ویزاهای اسکیل ورکر،کارگر فصلی، کار آموزی وکارمندی شخص متقاضی باید اسپانسر به رسمیت شناخته شده ای در کشور هلند داشته باشد. اسپانسر ها ممکن است شخص حقیقی یا کمپانی به رسمیت شناخته شده باشند .فایده استفاده از اسپانسر رسمی در انجام سریع و اصولی پروسه اخذ ویزاست. اسپانسر در روشی موسوم به TEVهمزمان نسبت به اخذ ویزای MVV (ویزای اقامت بیشتر از 90 روز ) و اخذ اقامت برای متقاضی کار درخواست می دهد. نهایتا اداره مهاجرت هلند، IND ،ظرف مدت 2 هفته از زمان وصول درخواست TEV اتخاذ تصمیم می نماید. در سند اقامتی صادره وضعیت شغلی مهاجر مشخص میشود.
اسناد و مدارک: شما به عنوان متقاضی کار در تمام مراحل باید کپی تمام صفحات پاسپورت،کپی اعلا م نیاز کارفرما ، کپی قراردادکار و مجوز کاری TWVکه به درخواست کارفرما به نام شما صادر شده است را همراه داشته باشید.
برای اطلاع دقیق از حقوقی MIE تماس گرفته و از مشاوره ی رایگان تلفنی بهرمند ویزاهای کاری هلند و راههای اخذ اقامت کاری هلند میتوانید با مشاوران و وکلای ما در موسسه گردید.

تحصیل در هلند:

برای تحصیل در این کشور باید از ویزاهای طولانی تر از 90 روز MVV یا VVR استفاده کرد . تحصیل در این کشور در دو مقطعه آموزش متوسطه- فنی حرفه ای و دانشگاه صورت میگیرد.برای تحصیل در برخی دوره های دانشگاه علوم کاربردی یا دانشگاههای مطالعاتی سطح خاصی از دانش مورد نیاز است. برای اخذ پذیرش در مقطع لیسانس داشتن مدرک زبان انگلیسی سطح آیلتس 6 ، در مقطع کارشناسی ارشد آیلتس 5/6 و در مقطع دکتری آیلتس 7 ضروریست.
برای ایجاد عدالت در رفتار با دانشجویان بین المللی و هلندی دانشگاههای هلند ملزم به تبعیت از یک دستور العمل هماهنگ رفتاری هستند و در اینخصوص کد رفتاری وجود دارد که به شما نشان میدهد چنانچه یک موسسه اموزش عالی اصول اخلاقی را رعایت نکرد چگونه و در چه مرجعی از آن شکایت نمایید.
هزینه تحصیلی:هزینه اقامت یک دانشجو بدون هزینه مدرسه و کمک درسی به طور استاندارد در مقطعه متوسطه ماهیانه 29/708 یورو و برای محصلان مقطع آموزش عالی50/862 یورو است.در مجموع هزینه ماهیانه یک دانشجو در هلند بین 800 تا 1100 یورو محاسبه میشود. در صورتیکه دانشجو از سطح نمرات بالایی برخوردار باشد ، به عنوان دانشجو ممتاز میتواند در خواست بورس تحصیلی نماید مبلغ این بورس ماهیانه بین 350 تا 600 یورو است.در صورت عدم امکان درخواست بورس ، برای دانشجویان امکان انجام کار به صورت نیمه وقت وجود دارد.

راههای اخذ تابعیت هلند

سه راه برای اخذ تابعیت این کشور وجود دارد:
1-بطور خودکار بواسطه تولد شخص در این کشور یا بواسطه اعتراف والدین طفل ، تابعیت هلندی به طفل تحمیل میشود .طبق قانون این کشور راههای مختلفی برای بدست آوردن اتوماتیک وار تابعیت هلندی وجود دارد :
-پدر یا مادر هلندی باشند :اگر مادر هلندی باشد و طفل بعد از 31 دسامبر 1984 خارج از این کشور متولد شده باشد و یا پدر هلندی باشد و با مادر غیر هلندی ازدواج کرده باشد (ضرورتی ندارد که مادر طفل هلندی باشد یا طفل در خاک هلند متولد شده باشد) و یا اگر پدر و مادر در هلند اقامت قانونی داشته باشند و در هلند متولد شده باشند و سابق بر این نیز والدین آن دو در هلند اقامت قانونی داشته باشد دراینصورت طفل متولد شده (یعنی دومین نسل متولد شده در هلند) هلندی است.
-اعتراف به وجود یک جنین هلندی: کودکی که پدرش هلندیست اما با مادر طفل ازدواج نکرده ، برای اینکه تبعه هلند محسوب شود باید قبل از تولد ، پدر به وجود ش اعتراف کند ; پدر میتواند با داشتن استشهادیه ای که بوسیله شهردار هلندی یا دفتردار اسناد رسمی هلند تنظیم شده به اصالت نسب طفل متولد نشده اعتراف نماید.
-ملیت هلندی به وسیله اعتراف جد پدری: طفلی که از یک مادر مجرد و یک پدر هلندی متولد شود فقط تابعیت هلندی را بدست می آورد به این شرط که پدر قبل از تولد طفل یا قبل از 7 سالگی طفل نسب خود را نسبت به طفل تصدیق نماید ، این تصدیق چه داخل هلند و چه خارج از خاک هلند انجام شود معتبر است.اگر بعد از رسیدن طفل به سن 7 سال پدر به نسب خود اعتراف کند طفل فقط شهروند هلند محسوب میشود آنهم در صورتیکه پدر طی یکسال از تاریخ اقرار به نسب ، آزمایش DNAارائه کند و ثابت نماید که پدر بیولوژیکی طفل است.اگر پدر نتواند آزمایش DNA را آماده کند کودک میتواند از طریق پروسه option تابعیت هلندی را اخذ نماید و برای واجد شرایط شدن پدر باید شواهد و مدارکی ارائه بده مبنی بر اینکه 3سال مداوم از کودک بالای 7 سال خود نگهداری کرده است.
اما پدر هلندی که ازدواج کرده نمیتواند با اعتراف به نسب یک طفل ، برای اخذ تابعیت هلندی اون طفل اقدام کند مگر اینکه علاوه بر اعتراف پدر دادگاه حقوقی دراینخصوص دستوری صادر کند.
-تابعیت در موارد فرزند خواندگی: اگر کودک غیر هلندی توسط والدینی به فرزند خواندگی پذیرفته شود که اقلا یکی از آنها ملیت هلندی دارد و والدین از پرسه فرزند خواندگی هلند تبعیت کرده باشند ،طفل تبعه هلند محسوب میگردد.اگر فرزند خوانده خارج از هلند و طبق قوانین فرزند خواندگی کشور دیگری پذیرفته شده باشد راههای دیگری برای اخذ تابعیت هلندی طفل باید طی شود.
2- اخذ تابعیت هلندی به روش option:از این روش برای خارجیانی که قصد اخذ تابعیت این کشور را دارند میتوان استفاده کرد.روشی ساده و سریع است که در عرض 3 ماه امکان تحصیل تابعیت این کشور را فراهم میکند.شرایط اخذ تابعیت هلند از طریق پروسه آپشن:
-افرادی که 18 سال به بالا داشته باشند و در هلند،بونیر ،سنت یوستیش،صبا، آروبا ،کوراسائور یا سنت مارتین بدنیا آمده باشند و با مجوز قانونی در هلند اقامت داشته باشند.
-افرادیکه که در این کشور متولد شده و از زمان تولد بی تابعیت بوده اند و 3 سال مدوام به صورت قانونی در هلند اقامت داشته اند.
-اشخاصی که به سن 18 سال تمام رسیده و از 4 سالگی در هلند اقامت قانونی داشته باشند و در حال حاضر مایل به ترک تابعیت فعلی خود باشند.
-افرادی که سیتیزن سابق این کشور هستند و در حال حاضر 18 سال یا بالاتر دارند چنانچه برای یک هدف غیر موقت، حداقل یکسال با جوز قانونی در هلند باشند میتوانند تحصیل تابعیت هلند را درخواست نمایند.
-کسانیکه حداقل 3 سال در قید رابطه زوجیت شخص هلندی بوده و حداقل 15 سال متوالی در هلند اقامت قانونی داشته باشند.
-کسانیکه 65 سال یا بیشتر سن دارند و برای یک دوره اقلا 15 ساله به طور مداوم در این کشور اقامت قانونی داشتند.
-اشخاصی که قبل از 1 ژانویه 1985 بدنیاآمده یا به فرزند خواندگی پذیرفته شدند اگر مادر خوانده هلندی و پدر خوانده غیر هلندی باشد(شهروند هلندی پنهان).
مدارک مورد نیاز جهت تحصیل تابعیت به روش option:
1- پاسپورت یا هر سند مسافرتی معتبر.2- اجازه اقامت موقت( در مورد فرزند خواندگانی که مادر هلندی و پدر غیر هلندیست لازم نیست).3-شناسنامه (تمام مدارک باید بوسیله مترجمین رسمی و قانونی ترجمه شود.)
3-اخذ تابعیت هلند به روش naturalisation:
شرط اولیه تحصیل تابعیت در این روش هم داشتن حداقل سن 18 سال است. پروسه اخذ تابعیت در این روش حدودا یکسال بطول می انجامد.اشخاصیکه مایل به اخذ تابعیت هلند هستند و واجد شرایط پروسه آپشن نباشند در صورت شمول شرایط زیر، میتوانند تابعیت هلندی تحصیل نمایند:
-اشخاصیکه در هلند،بونیر، نت یوستیش،صبا،آروبا، کوراسائو یا سنت مارتین 5 سال مداوم اقامت قانونی داشته اند. لازم است بعد از 5 سال هم همواره اقامت شخص متقاضی تابعیت قانونی باشد تا منجر به تحصیل تابعیت هلند گردد.
-افرادیکه با اجازه اقامت دائمی معتبر یا اجازه اقامت موقت به منظور یک هدف غیر موقت در هلند اقامت دارند.
-متقاضی تحصیل تابعیت به این روش باید توانایی درک و صحبت کردن به زبان هلندی، خواندن و نوشتن آنرا در سطح A2داشته باشد.
-شخص متقاضی تابعیت این کشور در 4 سال اخیر محکومیت به مجازات حبس یا مجازاتهای بدل از حبس مثل حکم به آموزش و انجام خدمات اجتماعی و جریمه نقدی معادل یا بالاتر از 810 یورو نداشته باشد و هیچ پرونده کیفری علیه متقاضی در جریان نباشد.
-متقاضی تحصیل تابعیت این کشور حاضر به نفی تابعیت فعلی خود باشد.طبق قانون دولت هلند متقاضی تحصیل تابعیت هلند باید آماده ترک تابعیت فعلی باشد ( دراینخصوص استثنائاتی وجود دارد) و قوانین و شرایط ترک تابعیت مملکت خود را رعایت کند در غیر اینصورت ممکن است شهروندی هلند نسبت به وی فسخ شود.

استثنائات 5 سال اقامت برای اخذ تابعیت این کشور :
در این موارد شخص با اقامت قانونی کمتر از 5 سال میتواند تابعیت این کشور را تحصیل نماید:
-افرادیکه با ستیزن هلندی ازدواج کرده و 3 سال مداوم و بدون وقفه با یکدیگر زندگی مشترک داشته باشند ، حتی اگر 3سال زندگی مشترک خارج از خاک این کشور باشد امکان تحصیل تابعیت هلندی برای تبعه خارجی وجود دارد.این قانون در خصوص زندگی مشترک با پارتنر هلندی بدون ثبت ازدواج نیز جاریست.
-اشخاصی که مشکل بی تابعیتی دارند با حداقل 3 سال اقامت قانونی در هلند میتوانند شهروندی هلند را درخواست کنند.
شخص بالغی که یکی از والدینش هلندی است بدون 5 سال اقامت مداوم در هلند میتواند به تابعیت هلند وارد شود.
-اشخاصی که اجازه اقامت 10 ساله در هلند دارند میتوانند پس از 2 سال اقامت مداوم در هلند ،درخواست اخذ تابعیت هلند را تقدیم کنند.
مدارک لازم جهت اخذ تابعیت هلند به روش naturalization:
-پاسپورت
-اجازه اقامت قانونی در هلند
-شناسنامه ای که یا در هلند، انگلیس، فرانسه و یا آلمان تنظیم شده است و یا توسط مترجمین رسمی و قانونی به زبان هلندی ترجمه شده باشد.
-مدرک زبان هلندی در سطح A2.
-در مواردی برای اخذ تابعیت هلندی ممکن است تغیر نام متقاضی ضرورت داشته باشد مثل مواردیکه تلفظ نام برای اشخاص هلندی دشوار است و امثالهم.

نتیجه
هلند کشوری مهاجر پذیر است و در سالهای اخیر با توجه به شرایط خوب این کشور در لیست مهاجر پذیرترین کشورهای جهان قرار گرفته است..از نظر تحصیلی با توجه به اینکه تعداد زیادی از دانشگاههای این کشور انگلیسی زبان هستند و از طرفی هزینه تحصیلی نسبت به کشورانگلیس در سطح بسیار پایینی تری قرار دارد گزینه مناسبی برای اخذ اقامت تحصیلی است به علاوه مهاجرت به هلند به لحاظ اینکه از کشورهای اروپایی حوزه شنگن است مزایای بسیاری در خصوص کاریابی،مهاجرت و اقامت در سایر کشورهای اروپایی حوزه شنگن در پی دارد .با اقامت 5ساله و در برخی موارد کمتر از 5 سال نیز براحتی میتوان به اقامت دائم و تابعیت این کشور زیبا دست یافت.

 

هلند چگونه کشوری ست و مهاجرت به هلند چه شرایطی دارد ؟
4.1 (81.82%) 11 votes
6 پاسخ
  1. خانم قرائی
    خانم قرائی گفته:

    سلام .من ۳۶ سالمه و دیپلم کارو دانش دارم و همسرم ۴۳ ساله لیسانس عمران.چون سن همسرم بالاست، آیا من میتونم ویزای تحصیلی بگیرم و تحصیل دو فرزندم که ۹ و ۱۴ ساله هستند رایگان میشه ؟ و همسرم میتونه تو هلند درخواست کار بده؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

    پاسخ
    • m.m
      m.m گفته:

      سلام و عرض ادب

      با توجه به اینکه شرایط شما خاص است توصیه می کنیم حتما با شماره 02149196000 جهت مشاوره تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
    • m.m
      m.m گفته:

      سلام و عرض ارادت
      برای راهنمایی دقیق تر شما توصیه می کنیم حتما با مشاوران زبده ما با شماره تلفن 021.49196000 تماس حاصل فرمایید

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *