تحصیل پزشکی در سنگاپور

تحصیل پزشکی در سنگاپور و بررسی شرایط ورود به رشته های پزشکی

  • تحصیل پزشکی در سنگاپور و مقدمه آن
  • تحصیل پزشکی در سنگاپور و شرایط عمومی
  • تحصیل پزشکی در سنگاپور و شرایط ورود به رشته پزشکی
  • تحصیل پزشکی در سنگاپور و دانشگاه های پزشکی
  • تحصیل پزشکی در سنگاپور و مدارک لازم برای پذیرش
  • تحصیل پزشکی در سنگاپور و هزینه های تحصیل
  • تحصیل پزشکی در سنگاپور و هزینه زندگی
  • تحصیل پزشکی در سنگاپور و سایر رشته های علوم پزشکی
    • دندانپزشکی
    • داروسازی
    • پرستاری
  • تحصیل پزشکی در سنگاپور و دریافت ویزا
  • تحصیل پزشکی در سنگاپور و وضعیت کار پس از تحصیل
  • تحصیل پزشکی در سنگاپور و سخن پایانی
تحصیل پزشکی در سنگاپور

تحصیل پزشکی در سنگاپور و مقدمه آن

تحصیل پزشکی در سنگاپور ،در مراحل مختلف ، شرایط اخذ اقامت سنگاپور از طریق تحصیل، مهاجرت به سنگاپور از طریق تحصیل، در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. آیا با تحصیل پزشکی در سنگاپور می توان به اقامت و تابعیت سنگاپور دست یافت؟ برای تحصیل در کشور سنگاپور چه شرایطی می بایست وجود داشته باشد؟ آیا کشور سنگاپور کشور مناسبی جهت تحصیل است ؟ مدارک لازم برای پذیرش و اخذ ویزای تحصیلی این کشور چیست؟ یکی از راه های مهاجرت به سنگاپور از طریق تحصیل پزشکی می باشد چراکه در حال حاضر متقاضیان فراوانی دارد. سنگاپور از نظر سطح علمی کشور خوبی برای تحصیل می باشد و دارای دانشگاه هایی با جایگاه علمی بسیار مناسب می باشد. امیدواریم مقاله مورد نظر که توسط متخصصین موسسه حقوقی ملک پور تهیه شده، تمامی نکات و سئوالات و ابهامات ذهنی شما را برطرف نماید و اطلاعات کاملی در باب تحصیل پزشکی در سنگاپور و مهاجرت تحصیلی به این کشور خدمت شما عزیزان ارائه دهد. در صورت نیاز به اطلاعات تمکیلی با کارشناسان مؤسسه حقوقی ملک پور، همکار مؤسسه MIE اتریش تماس حاصل نمایید و مشاوره رایگان دریافت نمایید.

فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با بورسیه تحصیلی در سنگاپور

تحصیل پزشکی در سنگاپور و شرایط عمومی

سنگاپور یکی از مستعمرات بریتانیای کبیر بوده است. سنگاپور کشوری ثروتمند است که در سال های اخیر رشد اقتصادی بسیار خوبی داشته و یکی از بهترین کشورهای توسعه یافته شناخته می شود. این کشور در همسایگی تایوان، کره جنوبی و هنگ کنگ می باشد و جزء کشورهای آسیایی محسوب می گردد. کشور سنگاپور در زمینه صنعت و خدمات کشوری قوی می باشد از این جهت اقتصاد این کشور پیشرفت چشمگیری داشته است و از قطب های اقتصادی جهان به شمار می رود. زبان رایج آن انگلیسی می باشد و زبان بومی سنگاپور چینی، ماندریان، تامیلی و مالایی  است. واحد پول آن دلار است. این کشور از آب و هوای گرم و مرطوب برخوردار می باشد. افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی به سنگاپور را دارند، در صورتی که پذیرش یکی از دانشگاه های این کشور را اخذ کنند، می توانند برای ویزای تحصیلی سنگاپور اقدام نمایند.

اقامت سنگاپور
سنگاپور

تحصیل پزشکی در سنگاپور و شرایط ورود به رشته پزشکی

برای پذیرش در دانشگاه های سنگاپور باید متقاضیان در آزمون ورودی MCAT شرکت کنند هم چنین در آزمون ورودی دانشگاه های پزشکی این کشور، متقاضیان باید نمرات بالایی از درس فیزیک شیمی و زیست شناسی کسب کنند و پذیرش بر اساس رقابت می‌باشد. مقاله مورد نظر توسط موسسه حقوقی ملک پور، همکار مؤسسه MIE اتریش تهیه و گردآوری شده است وهرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع  قانوناً و شرعاً  حرام بوده و غیرقانونی می باشد.

تحصیل پزشکی در سنگاپور و دانشگاه های پزشکی

دانشگاه های سنگاپور دارای رنکینگ و رتبه های بسیار خوبی در جهان هستند و مدارک این دانشگاه ها بسیار ارزشمند می باشد. دانشگاه ملی NUS  سنگاپور با رتبه 12 در جهان، رتبه بهترین دانشگاه این کشور را دارد که دانشجویان پزشکی زیادی در عرصه بین المللی از این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند و از دانشگاه های مهم در مرکز آسیا به شمار می آید. مدرسه پزشکی سنگاپور در دانشگاه Nanyang  در رتبه بعدی دانشگاه های پزشکی کشور سنگاپور قرار گرفته و دانشگاه LKC  هم رتبه سوم دانشگاه پزشکی سنگاپور را به خود اختصاص میدهد.از دیگر دانشگاه های پزشکی سنگاپور میتوان به دانشگاه یونگ لو لین، دانشکده پزشکی دوک ناس، مرکز پزشکی جانزهاپکینز و موسسه پزشکی SGH اشاره فرمود.

رتبه بندی ده دانشگاه برتر سنگاپور در جدول زیر نمایش داده می شود.

اعزام دانشجو به سنگاپور

تحصیل پزشکی در سنگاپور و مدارک لازم برای پذیرش

تحصیل پزشکی در سنگاپور
  • مدرک زبان آیلتس یا تافل که مورد تایید می باشد
  • مدارک حساب بانکی و تمکن مالی
  • ریز نمرات فرد متقاضی
  • گذرنامه معتبر
اقامت پس از تحصیل در سنگاپور

تحصیل پزشکی در سنگاپور و هزینه های تحصیل

هزینه تحصیل پزشکی در سنگاپور از مسائل مهمی است که داوطلبان تحصیل پزشکی باید که این مسئله را مد نظر قرار دهند. معمولا هزینه تحصیل در کشور سنگاپور نسبت به اغلب کشور ها بالا است اما می بایست در نظر داشت که این هزینه ارزش تحصیل در دانشگاه های این کشور را دارد. هزینه های تحصیل پزشکی و دندان پزشکی در کشور سنگاپور حدود 50800 دلار سنگاپور خواهد بود.

تحصیل پزشکی در سنگاپور و هزینه های زندگی در سنگاپور

متقاضیان تحصیل در سنگاپور باید قبل از هرگونه اقدام از هزینه های زندگی در این کشور مطلع شوند.

که در اینجا به چند مورد اشاره می شود.

توزیع هزینه های کشور سنگاپوردر نمودار زیر ، با استفاده از مدل آماری نشان داده شده است.

هزینه های تحصیل و زندگی در سنگاپور

تحصیل پزشکی در سنگاپور و سایر رشته های علوم پزشکی

  • دندانپزشکی

    متقاضیان تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در سنگاپور حتما باید قبل از ورود به دانشگاه آزمون ورودی رشته های پزشکی و دندانپزشکی را گذرانده و نمره قابل قبول کسب کنند. دوره های دندانپزشکی در سنگاپور در سه مقطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری ارائه می شود.دوره کارشناسی چهار ساله است که دو سال اول آن به صورت آموزشی و دو سال به صورت کارآموزی و بالینی می باشد.مقطع کارشناسی ارشد نیز در کشور سنگاپور سه سال می باشد. مقطع دکتری نیز حداقل دو ساله و حداکثر پنج سال می باشد که دانشجویان الزاما در این دوره باید پایان نامه ارائه دهند و برای اینکه متقاضیان بتوانند در رشته دندانپزشکی تحصیل کنند می بایست مدرک زبان آیلتس 6.5 و یا تافل  را داشته باشند.

  • داروسازی

    علم دارویی متعلق به شاخه ای است که شامل طیف وسیعی از موضوعات علمی است، با جنبه های مختلف مواد دارویی که برای تولید محصولات دارویی مورد استفاده قرار می گیرند.

    این رشته هیجان انگیز در زمینه کارآموزی به منظور فراهم کردن دانش، مهارت و تجربه شما برای ایجاد حرفه ای در بخش های دارویی، زیست پزشکی و مراقبت های بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد. گروه داروسازی دارای رتبه هشتم در جهان و رتبه اول در آسیا (رتبه بندی جهانی QS در سال 2018 ‘داروسازی و فارماکولوژی’) است که دارای تاریخ برجسته تحقیق و آموزش علوم دارویی است. این دوره توسط استادان با تجربه از فارماسیژی با مشارکت همکاران برجسته حرفه ای و صنعتی تحویل داده می شود. همچنین شما برای تنوع ایده ها، از متخصصان برجسته از شیمی، علوم زیستی، دانشکده پزشکی یونگ لوو لین و مرکز آموزش عالی (دانشکده پزشکی Duke-NUS) یاد خواهید گرفت. متقاضیان این رشته باید دبیرستان را تکمیل کنند و مدرک زبان قابل قبولی را بتوانند کسب کنند.

  • پرستاری

    متقاضیان رشته پرستاری كه بعد از دیپلم این رشته را در دانشکده پزشكی مطالعه می كند، حدود 4 سال طول میکشد. در رشته پرستاری شما ملزم به تکمیل 40 ساعت فعالیت های بالینی جامعه برای هر سال تحصیلی برای فارغ التحصیلی می باشید، به این معنی که شما را تشویق می کنند در برنامه های خاص جامعه، خارج از محوطه دانشگاه مانند پروژه iRemember و غربالگری بهداشت عمومی شرکت کنید. بسته به نتایج و منافع شما، ممکن است در سال 4 نیازمند کار در پایان نامه باشید و یکی از ماژول های انتخابی را انتخاب کنید.

تحصیل پزشکی در سنگاپور و دریافت ویزا

پس از دریافت پذیرش از دانشگاه و موسسه مورد نظر برای یک رشته و مقطع تحصیلی، متقاضیان باید برای ورود درخواست ویزای تحصیلی سنگاپور را ارائه دهند. درخواست متقاضیان حتما می بایست حداقل دو ماه قبل از شروع دوره تحصیلی جدید به اداره مهاجرت سنگاپور ارسال شود. اداره مهاجرت سنگاپور با توجه به نامه پذیرش دانشجو توسط دانشگاه و بررسی مدارک دیگر از قبیل گواهی توانایی پوشش هزینه های تحصیل و زندگی، بیمه، نحوه اسکان و… مبادرت به صدور ویزای تحصیلی می نماید که باید هر سال در طول مدت دوران تحصیل تمدید گردد.هزینه ارسال درخواست ویزا 30 دلار می باشد که غیر قبال بازگشت است و می توان از طریق کارت اعتباری یا درگاه اینترنتی پرداخت گردد. هزینه صدور ویزا نیز 60 دلار مجزا می باشد که توسط اداره مهاجرت سنگاپور در کنسولگری ها دریافت می گردد. مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای ویزای تحصیلی سنگاپور از این قرار است:

  • گذر نامه معتبر با اعتبار حد اقل 3 ماه
  • تکمیل شده فرم های 16 و V36 و ICA در اداره مهاجرت یا کنسولگری سنگاپور در مبدا
  • گواهی واریز فیش های لازم برای درخواست و ارسال ویزا 30 + 60 دلار
  • نامه ای تحت عنوان مکان پیشنهادی متقاضی برای اسکان در دوران تحصیل
  • گواهی توانایی پوشش هزینه های تحصیل و زندگی به اندازه 8400 دلار
  • دو قطعه از آخرین عکس به اندازه عکس پاسپورت
  • ترجمه رسمی مدارک تحصیلی مقاطع گذشته به همراه ریز نمرات و رزومه تحصیلی
  • نامه پذیرش دانشگاه
  • چگونگی تامین هزینه های تحصیل و زندگی در طول دوران تحصیل
  • انگیزه متقاضی جهت ویزای تحصیلی سنگاپور
  • مدرک زبان آیلتس یا تافل یا C1

تحصیل پزشکی در سنگاپور و دریافت ویزا

در مورد کار پس از تحصیل ، دانشجویان بین المللی می توانند به صورت پاره وقت در کنار تحصیل مشغول به کار شوند. مدت زمانی که اجازه کار درسنگاپور دارند حدود ۱۶ ساعت در هفته می باشد و این مدت زمان هم تنها  برای زمانی که مشغول به تحصیل هستند در نظر گرفته شده است که در زمان های تعطیل میتوان به صورت فول تایم کار کرد.

افرادی که از توانائی و استعداد خاصی برخوردار هستند و تحصیلات خود را در سنگاپور به اتمام رسانده اند و از کارفرمایان سنگاپوری پیشنهاد شغلی دارند، می بایست فرم اجازه ی تایپ S  باشند که یک نوع اجازه کاری می باشد که افراد بتوانند اقامت کاری دریافت کنند.

دفتر حقوقی ملک پور

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

تحصیل پزشکی در سنگاپور و سخن پایانی

تحصیل پزشکی در سنگاپور ،این روزها مورد توجه بسیاری از دانشجویان قرار گرفته است. تحصیل پزشکی در سنگاپور برای بسیاری از دانشجویان امکان پذیر است و دانشجویان می توانند با توجه به رشته مورد نظر خود دانشگاه محل تحصیل خود را نیز انتخاب نمایند. البته اگر به دنبال کشوری با سطح علمی مثال زدنی و انگلیسی زبان هستید که بتوانید کار بعد از تحصیل خود را تضمین کنید قطعا کشور هایی مثل انگلیس و کانادا گزینه های بهتری خواهند بود. موسسه حقوقی ملک پوردر این مقاله شرایط تحصیل پزشکی در سنگاپور را بیان نموده است. برای اطلاعات بیشتر در مورد تحصیل پزشکی در سنگاپور و یا یافتن بهترین دانشگاه ها جهت ادامه تحصیل، می توانید با تماس تلفنی از مشاوره رایگان کارشناسان حقوقی موسسه حقوقی ملک پور با همکاری موسسه مشاوره MIE اتریش بهره مند شوید. همچنین می توانید سوالات خود را در قسمت پرسش و پاسخ نیز مطرح نمائید و پاسخ سوال خود را به صورت رایگان دریافت نمایید.

2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Rating: 5