تحصیل مهندسی در کانادا

تحصیل مهندسی در کانادا و بررسی آن

  • تحصیل مهندسی در کانادا و مقدمه ای بر آن
  • تحصیل مهندسی در کانادا و شرایط عمومی آن
  • تحصیل مهندسی در کانادا در مقطع لیسانس
  • تحصیل مهندسی در کانادا در مقطع فوق لیسانس
  • تحصیل مهندسی در کانادا در مقطع دکتری ( PHD )
  • تحصیل مهندسی در کانادا و هزینه های تحصیل
  • تحصیل مهندسی در کانادا و هزینه های زندگی در آن
  • تحصیل مهندسی در کانادا به همراه بورس تحصیلی
  • تحصیل مهندسی در کانادا به زبان انگلیسی
  • تحصیل مهندسی در کانادا و مدارک مورد نیاز
  • تحصیل مهندسی در کانادا و وضعیت ویزای همراه
  • تحصیل مهندسی در کانادا و وضعیت اقامت پس از تحصیل
  • تحصیل مهندسی در کانادا و سخن پایانی
تحصیل مهندسی در کانادا

تحصیل مهندسی در کانادا و مقدمه ای بر آن

تحصیل مهندسی در کانادا، شرایط تحصیل در کانادا و اخذ اقامت کانادا از طریق تحصیل مهندسی و عناوین مختلف پیرامون این موضوع در مقاله پیش رو مورد بررسی علمی قرار می گیرد. شرایط تحصیل مهندسی در کانادا چیست؟ آیا از طریق تحصیل مهندسی در کانادا امکان اخذ اقامت و تابعیت این کشور وجود دارد؟ آیا مهندسی از جمله مشاغل مورد نیاز در کانادا به حساب می آید؟ در این مقاله سعی بر آن است که دانش شما عزیزان را در رابطه با این موضوع بیافزاییم. کشور کانادا از جمله اولین گزینه هایی است که برای هدف تحصیل، مورد توجه دانشجویان بین المللی می باشد. همچنین به جهت نیاز این کشور به نیروی کار ماهر، تقاضا برای تحصیل مهندسی در کانادا افزایش یافته است. پس از مطالعه این مقاله در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتری در این زمینه و سایر روش های مهاجرت دارید می توانید از مشاوره رایگان تلفنی موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش استفاده نمایید.

فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با ویزای تحصیلی کانادا
فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با تحصیل در کانادا

تحصیل مهندسی در کانادا و شرایط عمومی آن

کشور کانادا واقع در قاره آمریکا، دومین کشور پهناور جهان است. این کشور از جمله مناطقی محسوب می شود که اقلیم بسیار سردی دارد اما در بخش های جنوب غربی این سرما کاهش یافته و اقلیم معتدل تری را تجربه خواهیم کرد. شهر اتاوا پایتخت کشور کانادا است. این کشور به خاطر تنوع، ارزش های همه شمول و سطح بالای استانداردهای زندگی، یکی از شناخته شده ترین کشورهای سراسر جهان برای تحصیل و زندگی به شمار می رود. طبیعت بکر و زیبای کشور کانادا نیز شهرت بسیار دارد. جمعیت کانادا در حدود 35 میلیون نفر است که در مقایسه با مساحتی که دارد، تراکم جمعیت بسیار پایین می باشد. جالب است که بدانیم ایالت کالیفرنیا به تنهایی جمعیتی بیش از کل کشور کانادا دارد. زبان رسمی این کشور فرانسوی و انگلیسی بوده و واحد پول آن دلار کانادا می باشد. سه صنعت بزرگ کانادا شامل خدمات، تولید و منابع طبیعی است. این کشور با داشتن دانشگاه های معتبر میزبان بسیاری از دانشجویان بین المللی به ویژه برای تحصیل مهندسی در کانادا است. کشور کانادا در حال حاضر نیاز بسیاری به مهندس دارد و محیطی حرفه ای را برای کار مهندسان با گرایش های مختلف در کنار یکدیگر فراهم نموده است.

سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا
سرمایه گذاری 100 هزار دلاری کانادا

تحصیل مهندسی در کانادا در مقطع لیسانس

  • تحصیل مهندسی در کانادا در مقطع لیسانس

    اگر قصد تحصیل مهندسی در کانادا در مقطع کارشناسی را دارید، باید بدانید که بیشتر رشته ها و دانشگاه های مرتبط با رشته های مهندسی نیاز به آیلتس 5/6 دارند. مهندسی مکانیک، کامپیوتر، برق، معدن، مواد، محیط زیست، هوا و فضا، عمران و غیره از جمله رشته های مهندسی ارائه شده توسط دانشگاه های این کشور هستند که باعث افزایش تخصص گرایی در زمینه مهندسی می شود. در زیر لیستی از گرایش های مختلف مهندسی آورده شده است. این مقطع معمولاً 4 تا 5 سال به طول می انجامد.

رشته های مهندسی در کانادا
  • تحصیل مهندسی در کانادا در مقطع فوق لیسانس

    افرادی که مقطع کارشناسی را در رشته های مهندسی پشت سر می گذارند، معمولاً تمایل دارند برای افزایش مهارت و تخصص خود در یکی از شاخه های موجود برای مقطع فوق لیسانس اقدام نمایند. این مقطع 1 تا 2 ساله به دو صورت ارائه می شود، دوره هایی که بر اساس آموزش هستند و آن هایی که بر پایه پژوهش شکل گرفته اند. کسانی که قصد تحصیل مهندسی در کانادا را دارند، می بایست مقطع قبلی را با حداقل میانگین معدل B+ گذرانده باشند. همچنین مدرک زبان آیلتس آکادمیک نیز مورد نیاز است که حداقل نمره آن معمولاً 5/6 می باشد. خواننده عزیز در نظر داشته باشید، مطالب این مقاله به همت موسسه مشاوره ای و مهاجرتی MIE اتریش تهیه و تدوین گردیده و کپی برداری از آن کاملاً غیر قانونی است.

  • تحصیل مهندسی در کانادا در مقطع دکتری ( PHD )

    برای تحصیل در کانادا در مقطع دکتری دو روش کلی امکان پذیر است، اول افرادی که با داشتن رزومه تحقیقاتی قوی مستقیماً از مقطع کارشناسی وارد می شوند و دوم کسانی هستند که مقطع کارشناسی ارشد خود را در زمینه های مرتبط پشت سر گذاشته اند. بیشتر دوره های دکتری، تحقیقاتی هستند و حمایت های مالی برای انجام پروژه های مربوطه وجود دارد. در بیشتر موارد برای اینکه بتوانید به تحصیل مهندسی در کانادا در مقطع دکتری بپردازید می بایست یک استاد و سوپوروایزر پیدا کنید که موضوع تحقیق شما را حمایت نماید. برای ورود به این مقطع نیازمند دانش زبانی بسیار قوی می باشید و غالباً باید نمره آیلتس شما 7 و بیشتر باشد. در کانادا داشتن مدرک GRE نیز از جمله الزامات بسیاری از دانشگاه ها برای تحصیل در مقطع دکتری به حساب می آید.

خلبانی در کانادا

تحصیل مهندسی در کانادا و هزینه های تحصیل

کسانی که متقاضی تحصیل مهندسی در کانادا هستند باید بدانند که هزینه تحصیل در این کشور متناسب با رشته و دانشگاه متفاوت است. بدین ترتیب هزینه تحصیل و هم هزینه زندگی شما وابسته به شهری که می خواهید در آن زندگی و تحصیل نمایید، ممکن است کم یا زیاد شود. به طور کلی هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی در سال 2018-2019، میانگینی در حدود 27 هزار دلار کانادا داشته و در مقطع تحصیلات تکمیلی، حدود 16 هزار دلار کانادا اعلام شده است. این میانگین در رشته های مهندسی و پزشکی، بالاتر می باشد. در جدول زیر می توانید هزینه تحصیل در مقاطع مختلف کارشناسی و تحصیلات تکمیلی و در رشته های مختلف برای دانشجویان بین المللی را مشاهده نمایید.

تحصیل در کانادا

تحصیل مهندسی در کانادا و هزینه های زندگی در آن

هزینه زندگی در شهرهای مختلف کشور کانادا متفاوت است. زندگی در شهرهای بزرگ، صرف هزینه های بیشتری را به دنبال خواهد داشت. علاوه بر محلی که زندگی می کنید، هزینه های شما ارتباطی نزدیکی با نحوه زندگی شما دارد بنابراین با در پیش گرفتن سبک زندگی مناسب خواهید توانست هزینه های خود را تا حد زیادی مدیریت کنید. هزینه اسکان، خوراک، کتاب ها، بیمه، حمل و نقل و غیره از جمله هزینه هایی است که علاو بر هزینه تحصیل مهندسی در کانادا، وجود دارند. بر طبق آمار موجود میانگین و حدود هزینه زندگی در این کشور، 15 هزار دلار کانادا در سال است. در جدول زیر هزینه های مربوط به دو کلان شهر تورنتو و ونکور که مقصد بسیاری از مهاجران خارجی هستند، نشان داده شده است.

هزینه زندگی در کانادا

تحصیل مهندسی در کانادا به همراه بورس تحصیلی

دانشجویانی که برای تحصیل مهندسی در کانادا اقدام نمایند، خوب است که در رابطه با شرایط دریافت کمک هزینه و بورسیه تحصیل در این کشور را نیز اطلاعاتی کسب کنند. بورس ها وکمک هزینه ها، انواع مختلفی دارند: از جمله وام ها، جوایز و بورسیه هایی که به خاطر رزومه قوی افراد به آن ها تعلق می گیرد، حمایت های مالی پروژه های تحقیقاتی و کمک هزینه ای که برای دانشجویان برخی از کشورهای درحال توسعه در نظر گرفته شده است. برخی از این کمک هزینه ها برای دانشجویان کانادایی و برخی دیگر برای دانشجویان بین المللی مورد استفاده قرار می گیرد. هر یک از این بورسیه ها شرایط مخصوص به خود را دارند و بازه زمانی مشخصی تیین می کنند، که در طی آن می توانید برای بورسیه مورد نظر، درخواست نمایید. در مورد کشور کانادا بهتر است، فرصت های بورسیه ای موجود برای رشته مورد نظر خود را از طریق سایت دانشگاه بررسی کنید.

انواع بورسیه در کانادا در رشته مهندسی
بورسیه تحصیلی کانادا

تحصیل مهندسی در کانادا به زبان انگلیسی

زبان انگلیسی به دلیل اینکه زبان بین المللی مردم جهان به شمار می رود، معمولاً اولین زبانی است که بعد از زبان مادری تدریس و یادگرفته می شود. بیشتر افرادی که قصد مهاجرت و تحصیل در کشورهای دیگر را دارند، مایلند آموزش خود را به زبان انگلیسی دریافت کنند، زیرا که درک آن برای آنان راحت تر است. زبان انگلیسی و زبان فرانسوی دو زبان رسمی کشور کانادا به حساب می آیند. با این حال به جز استان کبک، که بیشتر ساکنان به زبان فرانسوی صحبت می کنند در سایر بخش های این کشور، زبان انگلیسی رایج تر است. به این ترتیب اگرچه تحصیل مهندسی در کانادا به زبان فرانسوی امکان پذیر می باشد اما بیشترین تقاضا برای دوره های آموزش به زبان انگلیسی است.

تحصیل مهندسی در کانادا
ویزای تحصیلی کانادا

تحصیل مهندسی در کانادا و مدارک مورد نیاز پذیرش و ویزا

مدارک مورد نیاز برای تحصیل در کانادا برای مقاطع مختلف، متفاوت است. دقت در تهیه مدارک مورد نیاز برای تحصیل مهندسی در کانادا بسیار ضروری بوده و نقش بسزایی در قبولی و رد درخواست شما خواهد داشت. از جمله مدارک اولیه مورد نیاز در زمینه برای دانشجویان بین المللی مدرک زبان می باشد. همانطور که گفتیم مدارک مورد نیاز وابسته به رشته، مقطع و دانشگاه متفاوت است اما در بیشتر موارد، مدارک زیر مورد نیاز خواهد بود.

  • ترجمه مدارک تحصیلی

  • یک فرم درخواست تکمیل شده

  • رزومه و CV

  • انگیزه نامه

  • توصیه نامه

مدارک مورد نیاز ویزا

  • نامه پذیرش تحصیلی

  • گذرنامه معتبر

  • دو عکس گذرنامه ای

  • نامه توضیحات ( در این نامه هدف از تحصیل خود را بیان می کنید و نشان می دهید نسبت به مسئولیت های خود به عنوان یک دانشجو آگاه هستید)

فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با بورسیه تحصیلی در کانادا
فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با تحصیل در کانادا

تحصیل مهندسی در کانادا و وضعیت ویزای همراه

به منظور تحصیل مهندسی در کانادا و به طور کلی تحصیل در کانادا، امکان دریافت ویزای همراه برای همسر شخص متقاضی فراهم است. مدرک تحصیلی، مدرک زبان، سن همسر از جمله مواردی هستند که شانس اخذ این ویزا را دوچندان خواهند کرد. این ویزا که اعتبار آن با مدت تحصیل شخص اصلی یکسان است، امکان کار تمام وقت را برای همراه به وجود می آورد. این امر فرصت بسیار مناسبی را فراهم می کند که همراه در محیط مشغول به کار شده و علاوه بر تأمین بخشی از هزینه های مورد نیاز زندگی، بستری برای تمدید اقامت نیز فراهم نماید. ویزای همراه شامل پدر و مادر شخص دانشجو نمی شود و آنان می بایست با اثبات تحصیل فرزندشان در کانادا برای ویزای توریستی این کشور اقدام نمایند. اگر می خواهید دانش خود در زمینه سایر روش های مهاجرتی نیز افزایش دهید، می توانید ویدیو راهنمای گام به گام مسیر مهاجرت را تهیه کرده و با تمامی روش های مهاجرتی و شرایط کشورهای مختلف آشنا شوید.

تحصیل مهندسی در کانادا و وضعیت اقامت پس از تحصیل

پس از تحصیل مهندسی در کانادا راه های مختلفی برای تمدید ویزا و اقامت در این کشور وجود دارد. به طور کلی پس از اتمام مدت تحصیل به شما 90 روز فرصت داده می شود که خود را برای ترک کشور آماده نمایید. در حالت اول می توانید از طریق تحصیل در مقطع بالاتر، ویزای تحصیلی خود را تمدید نمایید که این کار می بایست قبل از تمام شدن اعتبار ویزای اول صورت گیرد. دومین راه حل درخواست برای اجازه کار پس از تحصیل در این کشور است، البته باید دوره آموزشی شما بیش از 8 ماه بوده و رشته شما اجازه کار داشته باشد که این امر برای شما اقامت موقت را به دنبال خواهد داشت. با داشتن یک سال سابقه کاری و سایر شرایط لازم از طریق روش اسکیل ورکر نیز می توانید برای اخذ اقامت دائم اقدام نمایید. شرط حضور 3 سال در طی 5 سال از الزامات اقامت دائم محسوب می شود که اگه در طول این مدت شخص ثابت کند مالیات نیز پرداخته کرده است، می تواند برای دریافت شهروندی و تابعیت کانادا در خواست نماید.

تحصیل مهندسی در کانادا
دفتر حقوقی ملک پور
تحصيل پزشكي كانادا

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

تحصیل مهندسی در کانادا و سخن پایانی

تحصیل مهندسی در کانادا در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، هزینه های تحصیل مهندسی در کانادا همچنین هزینه های زندگی در این کشور از جمله مواردی هستند که در این مقاله بدان ها پرداخته شد. دانستیم که امکان اخذ ویزای همراه نیز در این روش وجود دارد که با فراهم نمودن امکان کار تمام وقت برای همراه شرایط مساعدی را برای زندگی در این کشور به وجود می آورد. رشته های مهندسی از مشاغل مورد نیاز در این کشور محسوب می شوند و پیدا نمودن کار، پس از اتمام تحصیل تقریباً راحت است. کشور کانادا به دلیل ثبات اقتصادی و کیفیت بالای زندگی و سیاست های مهاجرپذیری مورد استقبال بسیاری از مهاجران خارجی و متقاضیان تحصیل مهندسی در کانادا قرار می گیرد. اگرچه اقلیم سرد این کشور ممکن است برای برخی افراد مطلوب نباشد. برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق تماس با موسسه حقوقی و مشاوره ای MIE اتریش از مشاوره تلفنی رایگان این موسسه برخوردار خواهید گشت. در صورت درج سوالات خود در زمینه تحصیل مهندسی در کانادا در ذیل این مقاله، پاسخ کارشناسان را در کوتاهترین زمان ممکن دریافت می کنید.

4 پاسخ
  1. میلاد
    میلاد گفته:

    با سلام و عرض خسته نباشید ، بنده آقا 28 ساله مهندس شیمی خوندم سال 95فارغ التحصیل شدم و تمایل دارم ارشد را در رشته های اقتصاد و یا MBA در کانادا ادامه بدهم، آیا امکان دارد در این رشته ها ارشد را ادامه دهم؟ برای دریافت بورسیه سطح زبان و حداقل چند مقاله لازم است؟ نمره GRE حداقل چقدر باید باشد؟ آیا امکان دارد از طریق دوره های کوآپ وارد کانادا بشوم و بعد از گذراندن دوره کوآپ وارد دانشگاه برای تحصیلات تکمیلی در رشته ذکر شده بشوم؟ متشکرم

    Rating: 5
    پاسخ
  2. فرزاد
    فرزاد گفته:

    با سلام
    لیسانس برق ۳۱ ساله
    ۶ سال سابقه کار مرتبط
    آیلتس ۶.۵

    برای مهاجرت کانادا و تحصیل راهنمایی بفرمایید خودم چون هدف بعدیم کار و اقامت هست مایلم کوآپ برم
    ایا اگه فوق برم بعدش مثل کوآپ فرصت کار دارم

    پاسخ
    • m h
      m h گفته:

      سلام و عرض ادب
      اگر برای رفتن خیلی عجله ندارید می توانید از طریق اکسپرس انتری اقدام نمایید. برای اکسپرس انتری شرایط خوبی دارید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Rating: 5