تحصیل دکترا انگلستان

  • تحصیل دکترا انگلستان و مقدمه ای برآن
  • تحصیل دکترا انگلستان و شرایط عمومی
  • تحصیل دکترا انگلستان ( Phd با فاند ) شرایط بورسیه کامل
  • تحصیل دکترا انگلستان و دانشگاههای برتر انگلستان
  • تحصیل دکترا انگلستان و مدارک لازم
  • تحصیل دکترا انگلستان و پیدا کردن سوپروایزر (استاد راهنما برای PHD)
  • تحصیل دکترا انگلستان و مدت زمان تحصیل
  • تحصیل دکترا انگلستان و امکان بردن همراه
  • تحصیل دکترا انگلستان و نکات مهم در اخذ پذیرش
  • تحصیل دکترا انگلستان و کار بعد از تحصیل
  • تحصیل دکترا انگلستان و اخذ پذیرش و خدمات موسسه ملک پور و MIE اتریش
  • تحصیل دکترا انگلستان و سخن پایانی
تحصیل دکترا انگلستان

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

تحصیل دکترا انگلستان و مقدمه ای برآن

تحصیل دکترا انگلستان Study Phd in UK  ، شرایط بورسیه تحصیل دکترا و نکات مهم اخذ پذیرش تحصیل دکترا  در این مقاله مورد بررسی قرار خواهد گرفت. شرایط تحصیل دکترا  انگلستان چگونه است؟ مدارک لازم برای اخذ ویزای دکترا  چیست؟ مدت زمان و هزینه های تحصیل دکترا  چیست؟  تحصیل دکترا در انگلستان از جهات بسیاری قابل بحث خواهد بود که به صورت ساده و خلاصه اساسی ترین و مهم ترین نکات پیرامون آن ، خدمت شما دوستان گرامی ارائه می شود . کشور انگلستان یکی از مرفه ترین کشورهای جهان میباشد و کیفیت بالای زندگی در این کشور مردم زیادی را به خود جذب مینماید. و همواره مهاجرت به انگلستان از طرق مختلف و همچنین چگونگی اخذ پذیرش جهت تحصیل دکترا انگلستان مورد سوال مخاطبین بوده است ، امید است این مقاله بتواند تمامی سوالات و ابهامات ذهنی شما عزیزان را برطرف نماید و اطلاعات کاملی در باب تحصیل دکترا در انگلستان و شرایط اخذ پذیرش تحصیل دکترا   و هزینه های تحصیل دکترا در انگلستان خدمت شما دوستان ارجمند ارائه دهد . در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی با کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور ، همکار موسسه مشاوره ای MIE اتریش ، تماس حاصل فرموده و از امکان مشاوره رایگان تلفنی بهره مند گردید.

فایل تصویری موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با تحصیل در انگلستان
فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با بورسیه تحصیل در انگلستان

تحصیل دکترا انگلستان و شرایط عمومی

تحصیل یکی از پرطرفدارترین راه‌های مهاجرت و اخذ تابعیت و اقامت است. در انگلستان حدود 3000 موسسه آموزشی وجود دارد که از دانشجویان و دانش‌آموزان بین‌المللی استقبال می‌کنند. این کشور یکی از پرطرفدارترین مقصدهای تحصیل برای بسیاری از دانشجویان بین‌المللی است. در سال تحصیلی 2016 و 2017، جمعیت دانشجویان خارجی در این کشور بیش از 440هزار نفر بوده است.

با توجه به بالا بودن سطح آموزش و پرورش در انگلستان همه ساله از سر تا سر دنیا دانش آموزان و دانش جویان متعددی برای تحصیل به انگلستان می روند. شما برای تحصیل در انگلستان نیاز به داشتن ویزای tier4 General دارید هر چند 56 کشور دنیا خارج از اتحادیه اروپا برای رفتن به انگلستان نیازی به داشتن ویزا ندارند. اما همچنان می بایست اجازه ورود به انگلستان را داشته باشند. هر چند همین ملیت ها نیز در صورتی که می خواهند بیش از 6 ماه در انگلستان بمانند می بایست ویزای تحصیلی، کاری یا انواع دیگر ویزا را داشته باشند تا اقامتشان در انگلستان قانونی باشد.

از دسامبر 2013 تابعین عمان، قطر و امارات متحده عربی قادر بوده اند تا ویزای الکترونیکی به صورت آنلاین اخذ نمایند. این نوع ویزا آن ها را قادر می سازد تا بدون ویزا تا 6 ماه برای بازدید یا تحصیل در انگلستان بمانند. هر چند برای ماندن بیش از 6 ماه نیاز به ویزا دارند. تابعین استرالیا، کانادا، هنگ کنگ، ژاپن، مالزی، نیوزلند، سنگاپور، آفریقای جنوبی، کره جنوبی و ایالات متحده آمریکا نیز در صورتی که اقامتشان در انگلستان تا 6 ماه باشد نیازی به اخذ ویزا برای رفتن به انگلستان ندارند.

جهت تحصیل دکترا انگلستان شما نیاز به اخذ ویزای tier4 General خواهید داشت که شرایط ان ویزا را در ادامه آورده ایم :

شما می توانید درخواست ویزای تییر 4 عمومی (tier 4 general ) را بدهید در صورتی که بیش از 16 سال دارید و :

  • موفق به اخذ پذیرش از دانشگاه شده اید.
  • مکانی برای زندگی در طول دوران تحصیل خود تهیه نموده اید.
  • می توانید به زبان انگلیسی صحبت کنید، بخوانید، بنویسید و علاوه بر آن گفتگوهایی که به این زبان است را بفهمید (جهت دکترا مدرک آیلتس آکادمیک نمره 7.5 ).
  • تمکن مالی کافی برای تامین هزینه های تحصیل و هزینه های زندگی خود را برای این دوره در انگلستان داشته باشید.
  • از کشوری خارج از حوزه اقتصادی اروپا EU یا سوییس آمده باشید.

تحصیل دکترا انگلستان ( Phd با فاند ) شرایط بورسیه کامل

جهت اخذ بورسیه تحصیلی برای دانشجوی مشغول به تحصیل دکترا انگلستان ، خود دانشجو میبایست استاد راهنما و یا سوپروایزر را بیابد و با ایشان تبادل اطلاعات و ایجاد ارتباط نموده و سپس بتواند پذیرش خود را اخذ نماید ،

در این میان با پروپوزالی که ایشان ارائه مینماید ممکن است با درخواست بورسیه وی نیز موافقت گردد ، ولی میزان بورسیه و اینکه فول فاند به دانشجو تعلق بگیرد یا نه ، این بسته به طرح ارائه شده وی دارد ، همچنین باید دید دانشگاه و دولت جهت رشته ایشان و مقطع دانشجو چه بورسیه هایی را پیش بینی نموده و در صورت احراز شرایط به وی تعلق میگیرد.

عموم دانشجویان مشغول به تحصیل دکترا انگلستان از امکان فول فاند و فول اسکالرشیپ استفاده مینمایند ، میزان شهریه تحصیل دکترا انگلستان بین 30.000 تا 50.000 پوند میباشد،  امکان اخذ بورسیه کامل تحصیلی جهت تحصیل دکترا انگلستان یکی از مزایای تحصیل در این کشور غنی میباشد ، زمانیکه دانشجو با فول فاند مشغول به تحصیل باشد ، علاوه بر اینکه هزینه ای برای تحصیل نخواهد داد بلکه هزینه زندگی وی و خانواده ایشان نیز از این منبع تامین خواهد شد.

  • جهت اطلاع از چگونگی اقدام برای اخذ بورسیه تحصیلی پیشنهاد مینماییم از ویدیو ها وویس های آقای ملک پور در این باب بهره مند شوید.

تحصیل دکترا انگلستان و دانشگاههای برتر انگلستان

سیستم آموزشی انگلستان، یکی از بهترین و قدیم‌ترین سیستم‌های آموزشی دنیا است. این کشور، خواستگاه بسیاری از کهن‌ترین موسسات آموزشی است. دانشگاه‌های آکسفورد و کمبریج، از جمله این موسسات هستند که غالبا برای کسب رتبه نخست، در رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان، به رقابت می پردازند. به طور کلی، حدود یک چهارم دانشگاه‌های انگلستان جزء 100دانشگاه برتر دنیا هستند.

دانشگاه‌های انگلستان به چهار دسته  کلی تقسیم می گردند که به شرح ذیل می باشند:

  1. دانشگاه‌ های کهن انگلستان : از جمله دانشگاه ‌های آکسفورد ، کمبریج و دانشگاه St Andrews سنت اندروز می باشند.
  2. دانشگاه‌ های Red Brick انگلستان : این مجموعه از دانشگاه ها شامل شش دانشگاه می باشد که در شهرهای صنعتی کشور انگلستان تاسیس گردیده اند . این شش دانشگاه‌ در ابتدا جهت رشته های علوم مهندسی و بعنوان کالج‌ های رشته های مهندسی پایه‌گذاری گردیده اند . انتخاب نام Red Brick برای این دانشگاه ‌ها به جهت مدل معماری خاص این دانشگاه ها می باشد.
  3. دانشگاه‌های Plate Glass انگلستان : این دانشگاه ‌های انگلستان ، دانشگاه هایی می باشند که تاسیس و یا در مواردی ارتقا آنها در تاریخ بعد از سال 1960 انجام گردیده است. علت انتخاب این نام برای آنها به Plate Glass نیز به جهت استفاده مقدار بسیار زیادی شیشه در ساختمان‌های این دانشگاه ها می باشد.
  4. گروه Russell انگلستان : این گروه از دانشگاه ها شامل مجموعه ‌24 دانشگاه دولتی- تحقیقاتی می باشد ، که دو سوم امتیاز تمامی دانشگاه‌ های تحقیقاتی این کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

تحصیل دکترا انگلستان و مدارک لازم

شرایط ویزای تحصیلی انگلستان برای دانشجویان کشورهای منطقه اتحادیه اروپا برای ادامه تحصیل در انگلستان به صورتی است که نیازی به درخواست ویزا ندارند، اما اخذ ویزا برای دانشجویان سایر کشورهای خارج از اتحادیه اروپا و سوئیس ضروری است. فرم‌های مرتبط با درخواست ویزا بر روی سایت سفارت انگلستان موجود می باشد و دانشجویان می‌توانند با پر کردن این فرم‌ها به صورت آنلاین درخواست ویزای تحصیلی بدهند. از آنجایی که این فرآیند، می‌تواند فرآیند حساسی از نظر زمانبندی باشد، درخواست‌دهندگان باید زمان کافی جهت اخذ ویزا را در نظر بگیرند. (برای اخذ ویزای تحصیلی نهایتا می‌توان تا سه ماه پیش از شروع کلاس‌ها اقدام کرد.) ویزای تحصیلی انگلستان به روش امتیاز محور صادر می‌گردد. درنتیجه متقاضیان باید برای کسب امتیاز کافی اطلاعات و مدارک لازم را تهیه کنند. این مدارک به نوع ویزای درخواستی بستگی دارد اما در هر صورت باید شامل موارد زیر باشد که در ذیل لیست آنها را آورده ایم.

  • جزئیات اطلاعات پاسپورت و عکس جدید
  • نامه پذیرش و یا تاییدیه پذیرش دانشجو از موسسه آموزشی پذیرش شده
  • در صورتی که زبان انگلیسی زبان بومی یا مادری دانشجو نیست، لازم است مدرکی جهت تایید مهارت انگلیسی صحبت کردن ارائه گردد. مدرک SELT و یا مدرک آیلتس که برای دکترا حداقل نمره آیلتس آکادمیک 5 مورد نیاز است.
  • ارائه مدرکی درخصوص تایید توانایی مالی دانشجو برای تامین مالی در طول دوره تحصیل (مدرک تمکن مالی)
  • برای اخذ ویرای تحصیلی عمومی ، افراد باید مبلغ 328 پوند پرداخت کنند و درصورتی که تحصیل آنها بیش از شش ماه به طول می‌انجامد، باید مبلغ 150پوند نیز برای دسترسی به سرویس خدمات عمومی پرداخت گردد.
  • ارائه سند ملک در صورت دارا بودن و یا نشان دادن اموال ارزشمند در کشور خود همانند سهام ، ماشین و …
  • ارائه مدارک تحصیلی از دیپلم تا آخرین مدرک تحصیلی به صورت ترجمه رسمی انگلیسی با تایید دادگستری
  • کارت ملی و شناسنامه
  • سند ازدواج (درصورت دارا بودن)
  • مدارک شغلی اعم از نامه اشتغال به کار و پروانه کسب و …
  • رزرو محل اقامت و یا خوابگاه
  • تکمیل فرم درخواست ویزای Tier4 General
  • گرفتن وقت سفارت و داشتن پرینت وقت سفارت

این مدارک تماما باید به ترجمه رسمی انگلیسی با مهر تاییدیه دادگستری رسیده باشد ، و در زمان حضور در سفارت باید اصل مدارک نیز همراه شما باشد. (اصل مدارک ، اصل ترجمه ها ، یک سری کپی از همه ی مدارک ترجمه شده و مدارک ترجمه نشده)

اخذ پذیرش تحصیلی در انگلستان
هزینه های تحصیل و زندگی در انگلستان
کار پس از تحصیل در کشور انگلستان

تحصیل دکترا انگلستان و پیدا کردن سوپروایزر (استاد راهنما برای PHD)

جهت تحصیل دکترا انگلستان دانشجوی متقاضی تحصیلات تکمیلی میبایست همانند همه دانشجویان دکترا در تمامی دنیا ابتدا یک پروپوزال تهیه نماید که این پروپوزال میبایست از نظر علمی ارزشمند باشد تا بتواند مورد قبول اساتید و سوپروایزر قرار گیرد ، سپس در مرحله بعدی دانشجو میبایست با مراجعه به وبسایت دانشگاه ها و سرچ و تحقیق در باب رشته ی خود و مرتبط به پروپوزال خود به دنبال استاد راهنما و و سوپروایزر بگردد و پروپوزال خود را برای آنها ارسال نماید ، و پس از تبادل اطلاعات و ایجاد ارتباط و توافق و قبول طرح پیشنهادی وی از سمت استاد و یا سوپروایزر میتواند درخواست نماید که پذیرش وی صادر گردد ، گاهی در یک صورت دیگر میتواند با ارائه پروپوزال خود سطح علمی خود را ثابت نموده و در طرح و پروژه ای که استاد و سوپروایزر مشغول تحقیق و کار بر روی آن میباشند توافق کنند که ایشان نیز در آن دخیل شوند ، درآن صورت نیز میتوانند به اخذ پذیرش تحصیل دکترا انگلستان دست یابند.

لکن توجه بفرمایید که اینکه بسیار مهم است که استاد و سوپروایزر مستقیما با خود متقاضی تحصیل دکترا انگلستان صحبت نمایند و دانشجو بتواند نظر ایشان را شخصا جلب نماید و بهتر است که این موضوع ایجاد ارتباط و صحبت با استاد راهنما به جهت بحث اعتماد سازی اساتید و سوپروایزر و همچنین بحث علمی تخصصی که فقط متقاضی از آن سررشته دارد ، به اشخاص دیگری واگذار نگردد.

تحصیل دکترا انگلستان و مدت زمان تحصیل

تحصیلات تکمیلی در انگلستان شامل دو مقطع کارشناسی ارشد و دکترا می‌باشد که معمولا از دوره کارشناسی کوتاه‌تر هستند ، با این وجود می‌توان برای این مقطع دوره زمانی یک تا پنج ساله را در نظر گرفت. (دوره‌های زمانی بلندمدت مخصوص برخی رشته‌های تحصیلی از جمله پزشکی و حقوق است.) در مقطع تحصیلات تکمیلی دانشجویان باید تحقیقات علمی خود را زیرنظر یک استاد راهنمای متخصص در رشته خودشان توسعه دهند. عموما دانشجویان دوره فوق لیسانس را یک تا دو ساله و دوره دکترا در انگلستان را طی سه سال خواهند گذراند لکن ممکن است تا پنج سال بسته به تلاش دانشجو به طول بیانجامد. به طور کلی دوره تحصیلات در انگلستان نسبت به کشورهای دیگر کوتاه تر بوده ولی از کیفیت بالاتر آموزشی نیز برخوردار می باشد.

تحصیل دکترا انگلستان و امکان بردن همراه

از مزایای تحصیل دکترا انگلستان این است که امکان بردن همراه ( همسر و فرزندان زیر 18 سال) برای دانشجویان مهیا می باشد ، متقاضیانی که میخواهند همراه با فرزند خود به انگلستان سفر کنند باید دارای تمکن مالی برای تامین هزینه های تحصیل و زندگی خویش و تحصیل فرزندان خود باشند ، فرزند متقاضی باید در یک مدرسه روزانه مشغول به تحصیل گردد .

 متقاضی میبایست 3 ماه قبل از سفر به انگلستان برای ویزا درخواست دهد و هزینه ویزا 516 پوند میباشد . متقاضی میتواند 12 ماه در انگلستان اقامت کند و آنرا تا زمانی که تحصیل میکند هرساله تمدید نماید همچنین ویزای همراهان هم همینطور خواهد بود ، مادامی که فرزندش زیر 18 سال است میتواند ویزای همراه وی و همسر خود را تمدید نماید و ویزای آنها هر سال به مدت یک سال تمدید خواهد شد تا پایان تحصیل به علاوه دو سال اضافه که فارغ التحصیل فرصت خواهد داشت به دنبال کار در این کشور بگردد  . هزینه درخواست تمدید ویزا 1643 پوند است . همراهان متقاضی نمیتوانند درانگلستان مشغول به کار شوند  و طبق قوانین مهاجرتی انگلستان اجازه کار در انگلستان را ندارند.

تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در انگلستان
تحصیل داروسازی در انگلستان

تحصیل دکترا انگلستان و نکات مهم در اخذ پذیرش

جهت تحصیل دکترا انگلستان ابتدا متقاضی میبایست اقدام به اخذ پذیرش تحصیل دکترا انگلستان نماید ،

اموری که در این راستا انجام میدهد به شرح ذیل می باشد :

  • نوشتن پروپوزال قوی
  • جمع آوری مدارک تحصیلی از دیپلم تا آخرین مدرک تحصیلی بهمراه ریز نمرات
  • اقدام جهت ترجمه رسمی انگلیسی با مهر تایید دادگستری
  • سرچ و یافتن دانشگاه و استاد راهنما و سوپروایزر
  • تهیه توصیه نامه از سه نفر از اساتید در ایران که عضو هیئت علمی دانشگاه باشند.
  • ایجاد ارتباط با اساتید و ارائه پروپوزال و توافق برای کار با آن استاد و سوپروایزر
  • ارسال مدارک جهت صدور پذیرش
  • ارسال اسکن از پاسپورت
  • داشتن مدرک زبان برای دکترا حداقل آیلتس 7.5 آکادمیک

تحصیل دکترا انگلستان و کار بعد از تحصیل

در مورد امکان پس از اتمام تحصیل دکترا انگلستان باید گفت که از مزایای تحصیل در انگلستان آنست که دانشجو پس از اتمام تحصیلات خود در انگلستان مدت دو سال وقت خواهد داشت تا در این کشور کار پیدا کند و بتواند با ویزای کاری در این کشور بماند . نام این ویزا Tier2 میباشد.

شرایط اخذ ویزای کاری در انگلستان را در ذیل به طور خلاصه آورده ایم :

شما میتوانید ویزای Tier2 عمومی را درخواست نمایید اگر :

  • در کشور انگلستان یک شغل حرفه ای داشته باشید (پیشنهاد شغلی تخصصی باشد)
  • در خارج از منطقه اقتصادی اروپا EU و سوئیس باشید.
  • باید توسط یک ساپورتر مجاز به کار در انگلستان حمایت و مشغول به کار شوید.
  • ساپورتر مالی شما باید بهمراه دادن کار به شما به عنوان حمایت مالی از شما مبلغ مشخصی را نشان دهد.
  • باید درخواست خود را سه ماه قبل از شروع کار ارائه نمایید ، این تاریخ در نامه ی کاری که از طرف ساپورتر یا همان کارفرمای شما صادر می شود درج می گردد.
  • درصورت ارائه درخواست این ویزا از خارج از خاک انگلستان برای دریافت این ویزا باید از قبل برنامه ریزی زمانبندی شده داشته باشید.

تحصیل دکترا انگلستان و اخذ پذیرش و خدمات موسسه ملک پور و MIE اتریش

به جهت حساس بودن امر اخذ پذیرش تحصیل دکترا انگلستان و خصوصا ویزای انگلستان بهتر است که با وکیل حاذق و مشاوران امور مهاجرتی حتما در زمینه این امور از اخذ پذیرش تا اخذ ویزای تحصیلی و اخذ بورسیه تحصیلی خود مشورت نمایید ، تا تجربیات خود را در مورد نحوه اخذ پذیرش و نحوه درخواست ویزای تحصیلی انگلستان که از امور بسیار حساس و مهم می باشد در اختیاز شما بزرگواران قرار دهند ، امر اخذ ویزای تحصیلی انگلستان بحثی کاملا تخصصی بوده و افرادی که تجربه آن را نداشته باشند جهت انجام آن با خطر و ریسک بالایی از ریجکتی ویزا روبرو خواهند بود ، موسسه حقوقی ملک پور مفتخر است که بالغ بر 15 سال تجربه موفقیت آمیز در این زمینه داشته است و شما سروران گرامی میتوانید با خیالی آسوده در مورد امور مربوط به تحصیل دکترا انگلستان با ما مشاوره داشته باشید ، توجه بفرمایید که جهت درخواست ویزای انگلستان نکات بسیر ریز ولی اساسی و مهمی وجود دارد ، از نحوه پر کردن فرم درخواست ویزا تا مدارکی که باید داشته باشید و پرونده شما را قوی تر میکند ، و در این راه حتی نحوه و ترتیب چیدن مدارک نیز از نظر سفارت بسیار مهم می باشد که درصورت عدم رعایت آنها ریسک ریجکت شدن ویزای افراد بالا خواهد بود. همچنین موسسه حقوقی ملک پور امور مشاوره پرونده هایی که سابقه ریجکتی ویزا داشته باشند را نیز با بررسی پرونده میپذیرد و در زمینه مشاوره و اخذ ویزای اشخاصی که ریجکتی داشته اند نیز با تکیه بر تجربیات و اطلاعات و علم خود به صورت تخصصی عمل مینماید و سابقه پرونده های موفق بسیاری تا کنون داشته است. شما میتوانید جهت اخذ اطلاعات بیشتر در باب پرونده خود با ما تماس حاصل نمایید.

تحصیل دکترا انگلستان و سخن پایانی

تحصیل دکترا انگلستان و شرایط آن ، در این نوشتار بررسی شد . از آنجا که کشور انگلستان به سبب کیفیت بالای زندگی در این کشور مد نظر افراد بسیاری است ، بر آن شدیم پیرامون مسائل مهم راجع به تحصیل دکترا درانگلستان مطالبی را به نگارش درآوریم تا راهنمای شما مخاطبان همیشگی ما باشد ، هزینه های تحصیل دکترا انگلستان ، مدت زمان تحصیل دکترا انگلستان ، اخذ پذیرش تحصیل دکترا انگلستان و شرایط بورسیه تحصیل دکترا انگلستان از جمله مواردی است که در این مقاله مورد بحث قرار گرفت، امیدواریم توانسته باشیم سوالات شما در باب تحصیل دکترا را پاسخ گفته باشیم ، در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی و بررسی رزومه و شرایط شخصی خود میتوانید با مشاوران مجرب ما در امور حقوق بین الملل تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان دریافت نمایید . همچنین می توانید در قسمت انتهای مقاله ، در قسمت دیدگاه نظرات و پرسش های خود را بیان نموده و پاسخ خود را در کوتاه ترین زمان ممکن دریافت نمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تحصیل دکترا انگلستان
به این پست امتیاز دهید!