تحصیل در سنگاپور

  • تحصیل در سنگاپور و مقدمه آن
  • تحصیل در سنگاپور و شرایط عمومی
  • تحصیل در سنگاپور در مدارس
  • تحصیل در سنگاپور در مقطع کارشناسی
  • تحصیل در سنگاپور در مقطع کارشناسی ارشد
  • تحصیل در سنگاپور در مقطع دکتری
  • تحصیل در سنگاپور به همراه بورس تحصیلی
  • تحصیل در سنگاپور و هزینه های زندگی در سنگاپور
  • تحصیل در سنگاپور و کار دانشجویی
  • تحصیل در سنگاپور و بررسی ویزای همراه
  • تحصیل در سنگاپور و معرفی دانشگاههای برتر سنگاپور
  • تحصیل در سنگاپور و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی
  • تحصیل در سنگاپور و موقعیت کار پس از تحصیل
  • تحصیل در سنگاپور و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت پس از تحصیل
  • تحصیل در سنگاپور و سخن پایانی
پاسپورت سنگاپور

تحصیل در سنگاپور و مقدمه ای بر آن

تحصیل در سنگاپور در مراحل مختلف، شرایط اخذ اقامت سنگاپور از طریق تحصیل، مهاجرت به سنگاپور از طریق تحصیل در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. آیا با تحصیل در سنگاپور می توان به اقامت و تابعیت سنگاپور دست یافت؟ برای تحصیل در کشور سنگاپور چه شرایطی می بایست وجود داشته باشد؟ آیا کشور سنگاپور کشور مناسبی جهت تحصیل است؟ مدارک لازم برای پذیرش و اخذ ویزای تحصیلی این کشور چیست؟ یکی از راه های مهاجرت به سنگاپور از طریق تحصیل می باشد چرا که در حال حاضر متقاضیان فراوانی دارد. سنگاپور از نظر سطح علمی کشور خوبی برای تحصیل می باشد و دارای دانشگاه هایی با جایگاه علمی بسیار مناسب می باشد. امیدواریم مقاله پیش رو که توسط متخصصین مجرب موسسه حقوقی ملک پور به نگارش در آمده، تمامی سئوالات و ابهامات ذهنی شما را برطرف نماید و اطلاعات کاملی در باب تحصیل در سنگاپور و مهاجرت تحصیلی به این کشور خدمت شما عزیزان ارائه دهد. در صورت نیاز به اطلاعات تمکیلی، با کارشناسان مؤسسه حقوقی ملک پور؛ همکار مؤسسه MIE اتریش؛ تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان دریافت نمائید.

فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در باب توضیحات کلی سنگاپور

تحصیل در سنگاپور و شرایط عمومی

سنگاپور یکی از مستعمرات بریتانیا بوده است. سنگاپور کشوری ثروتمند است که در این سال ها رشد اقتصادی بسیار خوبی داشته و به عنوان یکی از کشورهای توسعه یافته شناخته می شود. این کشور همسایه تایوان، کره جنوبی و هنگ کنگ می باشد و از کشورهای آسیایی محسوب می گردد. کشور سنگاپور در زمینه صنعت و خدمات کشوری قوی می باشد از این جهت اقتصاد این کشور پیشرفت چشمگیری داشته است و از قطب های اقتصادی جهان به شمار می رود. زبان رایج آن انگلیسی می باشد و زبان بومی سنگاپور چینی، ماندریان، تامیلی و مالایی  است. واحد پول آن دلار است. این کشور از آب و هوای گرم و مرطوب برخوردار می باشد. افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی به سنگاپور را دارند، در صورتی که پذیرش یکی از دانشگاه های این کشور را اخذ کنند، می توانند برای ویزای تحصیلی سنگاپور اقدام نمایند.

پاسپورت سنگاپور ۱

تحصیل در سنگاپور در مدارس

تحصیل در سنگاپور برای دانش آموزان و کودکان از ۳ سالگی، در دوره پیش دبستانی شروع و از ۶ سالگی تحصیل دوره دبستان آنها شروع می شود. در پیش دبستانی به کودکان چگونگی تحصیل و درس خواندن را آموزش می دهند. دوره ابتدایی کودکان تا ۱۲ سالگی ادامه دارد و ۶ ساله می باشد و پس از آن ۶ سال تحصیلات متوسطه را می گذرانند. مدارس بین المللی با کیفیت زیادی در این کشور وجود دارد که خود اشخاص سنگاپوری برای شرکت در آنها نیاز به مجوز از وزارت آموزش کشور سنگاپور دارند، در سنگاپور مدارس بین المللی آمریکایی و انگلیسی و استرالیایی و… وجود دارند که برخی اشخاص کودکان خود را جهت تحصیل در این مدارس ثبت نام می کنند. از بهترین مدارس بین المللی سنگاپور می توان به مدرسه آمریکایی سنگاپور اشاره کرد که مدرسه ای با سطح علمی بسیار مناسبی می باشد که هزینه های سالیانه تحصیل در این مدارس بین المللی نزدیک به ۵۰ هزار دلار در سال می باشد.

پاسپورت سنگاپور ۲

تحصیل در سنگاپور در مقطع کارشناسی

اخذ ویزای تحصیلی سنگاپور در مقطع کارشناسی برای افرادی که تمایل به تحصیل در این مقطع را دارند امکان پذیر می باشد. مقطع کارشناسی عموما بین ۳ تا ۴ سال به طول می انجامد. تحصیل در دو بخش دولتی و خصوصی در این مقطع امکان پذیر می باشد. دانشگاه های خصوصی شرایط ساده تری دارند ولی هزینه های بالاتری دریافت می کنند. در مقطع کارشناسی اجازه کار نیمه وقت ۱۰ ساعت در هفته به دانشجو برای تامین بخشی از مخارج تحصیل و زندگی داده می شود. هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی حدودا ۱۵ هزار دلار در سال است. شروع دوره تحصیلی در سنگاپور در ماه آگوست می باشد. برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارائه مدرک آیلتس ۶ آکادمیک نیاز است. و در صورتی که دانشجو از سطح زبان بالایی برخوردار نباشد می تواند پیش از ورود به دانشگاه در دوره های زبان این کشور شرکت کرده و زمانی که به سطح مورد نظر رسید، وارد مقطع اصلی شود.

پاسپورت سنگاپور ۵

تحصیل در سنگاپور در مقطع کارشناسی ارشد

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد یا فوق لیسانس بین ۱ الی ۲ سال به طول می انجامد. در این مقطع امکان اخذ بورسیه وجود دارد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت. هزینه های تحصیل با توجه به رشته و دانشگاه متغیر است و به طور کلی سالانه از ۱۶ هزار دلار تا ۱۸ هزار دلار می باشد. زمان پذیرش دوره های کارشناسی ارشد در ماه های اوت و ژانویه امکان پذیر است. به دلیل اینکه اخذ ویزای تحصیلی سنگاپورمبحث تخصصی است می توانید با مشاوران ما جهت بالا بردن شانس خود مشورت فرمایید. برای پذیرش در این مقطع باید مدرک لیسانس خود را ارائه دهید. ارائه مدرک زبان با نمره آیلتس ۶.۵ آکادمیک الزامی است. شما عزیزان برای کسب اطلاعات بیشتر برای تحصیل در سنگاپور می توانید وارد لینک زیر شده و از مطالب آن بهره مند شوید.

پاسپورت سنگاپور ۶

تحصیل در سنگاپور در مقطع دکترا

مقطع دکترا بالاترین مقطع تحصیلی در دانشگاه های سنگاپور می باشد. تحصیل در این مقطع حدودا ۴ الی ۵ سال به طول می انجامد. در این مقطع نیازی به پیدا کردن سوپروایزر یا استاد راهنما نمی باشد. ولی دانشجویان ملزم به انجام تحقیقات دقیق و پژوهش های راهبردی در زمینه رشته تحصیلی خود می باشند که سرانجام باید تحقیقی به عنوان پایان نامه که محتویات علمی قابل قبولی در حوزه تحصیلی داشته باشد را به استادان ارائه دهند و جهت راهنمایی در این زمینه می توانند با استاد راهنما مکاتبه نمایند. برای پذیرش در این مقطع امکان اخذ بورسیه وجود دارد، که متقاضیان باید رزومه خود از جمله توصیه نامه، مقالات، مدرک زبان آیلتس ۷ ، تحصیل در سنگاپور مدارک تحصیلی فوق لیسانس خود را ارائه دهند تا درخواستشان مورد قبول واقع گردد.  برای کسب اطلاعات در این زمینه می توانید با موسسه ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تماس حاصل نمایید.

تحصیل در سنگاپور به همراه بورس تحصیلی

تحصیل در سنگاپور هزینه بالایی دارد. دانشگاه های این کشور رایگان نیستند و هزینه شهریه و زندگی در این کشور جزء گران ترین کشورها می باشد. بنابراین با توجه به هزینه های بالای تحصیل در این کشور اشخاص متقاضی قصد دریافت ویزای تحصیلی از راه بورسیه در این کشور را دارند و بورسیه های تحصیلی در این کشور به بورسیه های تحصیلی دولتی سنگاپور و بورسیه های دانشگاه های سنگاپور تقسیم می شوند. البته باید توجه داشت اکثراً بورسیه های تحصیلی برای مقطع دکترا و جهت انجام پروژه های تحقیقاتی به اشخاص با رزومه و سابقه فعالیت های پژوهشی قوی اعطا می شود و بورسیه های کامل برای مقاطع لیسانس و یا مدارس خیلی کمتر وجود دارند.

برخی از بورسیه های تحصیلی سنگاپور:

  • بورسیه کمیسیون خدمات دولتی فوق لیسانس سنگاپور

  • بورسیه تحصیلی A*STAR Computing and Information Science

  • بورسیه پژوهشی هوش مصنوعی NRF

  • بورسیه NUS

  • بورسیه های دانشگاه نیانگ

    بورسیه ای که تمام هزینه تحصیل به همراه ۶ هزار دلار هزینه زندگی در سال را شامل میشود

  • بورسیه تحصیلی فرودگاه چانگی

  • بورسیه پزشکی سنگاپور

کمک های مالی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی در قالب بورس تحصیلی از دانشگاه ها و سازمان های خارجی نیز در دسترس است. مثالها عبارتند از:

  • بورس تحصیلی ASEAN برای اتباع اعضای انجمن ملل آسیای جنوب شرقی
  • بورس تحصیلی APEC برای رشته ی مدیریت کسب و کار، ملیت های انتخاب شده
بورسیه تحصیلی در سنگاپور

دانشجویان تحصیلات تکمیلی (به استثنای افرادی که کمک هزینه تحصیلی، یارانه و غیره دریافت می کنند) نیز ممکن است برای وام تحت طرح وام هزینه تحصیل (TFL) درخواست دهند. مبلغ حداکثر وام ٪۹۰ از هزینه های تحصیلی که توسط شهروندان سنگاپور پرداخت می شود و برای تحصیلات عالی انتخاب می شود.

تحصیل در سنگاپور و معرفی دانشگاههای برتر سنگاپور

تحصیل در سنگاپور و ورود به دانشگاه های این کشور نیاز به بررسی و شناخت شما عزیزان از دانشگاه های این کشور دارد.

در ادامه به بررسی رتبه دانشگاهها در کشور سنگاپور و همچنین رتبه جهانی برخی دانشگاههای سنگاپور می پردازیم.

نام دانشگاه رتبه در کشور رتبه در جهان
ملی سنگاپور 1 65
فناوری نانیانگ 2 126
مدیریت سنگاپور 3 733
صنعت و معدن سنگاپور 4 2935
علوم اجتماعی سنگاپور 5 3577
فناوری سنگاپور 6 4243
هنر سنگاپور 7 4385
هنر های زیبایی 8 5064

تحصیل در سنگاپور و کار دانشجویی

تحصیل در سنگاپور و شرایط کار درهنگام تحصیل نکته مهمی است که بسیاری از دانشجویان بین المللی باید از آن اطلاع داشته باشند. در صورتی که اقامت دانشجویی درسنگاپور دارید، شرایط خاصی لازم است تا اجازه کار داشته باشید. شما مجاز به کار نیستید اگر:

  • در هیچ یک از موسسات مورد تایید سنگاپور تحصیل نکرده باشید.
  • دانشجوی انتقالی باشید که تنها واحد های تحصیلی خود را در سنگاپور می گذرانید.

به طور کل دانشجویان بین المللی  ۱۶ ساعت در هفته و در طول تعطیلات تمام وقت، بدون نیاز به هیچ مجوز اضافی اجازه کار دارند در حالی که تمام وقت در دانشگاه سنگاپور ثبت نام کرده اند. این مقاله متعلق به موسسه حقوقی ملک پور می باشد و هر گونه کپی برداری از آن حرام و غیر قانونی می باشد.

پاسپورت سنگاپور ۷

تحصیل در سنگاپور و بررسی ویزای همراه

تحصیل در سنگاپور و اخذ ویزای تحصیلی در این کشور دارای شرایط به خصوصی می باشد. متقاضیانی که در این کشور مشغول تحصیل می شوند می توانند در برخی از مقاطع درخواست ویزای همراه برای خانواده خود نیز داشته باشند. طبق قوانین این کشور فرزند زیر ۱۸ سال و همسر متقاضیان می توانند از ویزای همراه استفاده نمایند و در کنار متقاضی اصلی در این کشور حضور داشته باشند. افرادی که به عنوان همراه در این کشور حضور پیدا می کنند اجازه کار در این کشور را ندارند مگر در شرایط خاص، که در این موارد متقاضیان باید در صورتی که درخواست کار از یک کار فرمای معتبر و یا یک شرکت در این کشور دارند می توانند بعد از کسب پیشنهاد کاری در این کشور از اداره مهاجرت این کشور تقاضای اجازه کار داشته باشند و وارد بازار کاری این کشور شوند.

تحصیل در سنگاپور و هزینه های زندگی در سنگاپور

متقاضیان تحصیل در سنگاپور باید قبل از هرگونه اقدام از هزینه های زندگی در این کشور مطلع شوند

که در اینجا به چند مورد اشاره می شود.

 کالای مورد نظر

 قیمت به دلار

بطری آب معدنی 0.33 لیتری 1.20 دلار
نان سفید 500 گرم 1.94 دلار
1 لیتر بنزین 2.27 دلار
بلیط یکماهه حمل و نقل 100 دلار
اجاره آپارتمان 1 خوابه داخل از شهر 2.639 دلار
هزینه رستوران متوسط برای 2 نفر 50 دلار
پنیر محلی یک کیلو 16.72 دلار
گوجه فرنگی یک کیلو 2.24 دلار
هر کیلومتر تاکسی 0.55 دلار
برنج 2.58 دلار
بلیط سینما 12.00 دلار
سیب 3.76 دلار
شیر 2.99 دلار

همچنین شما می توانید با مراجعه به لینک هزینه های تحصیل و زندگی در سنگاپور از اطلاعات کامل تری برخوردار شوید.

در نمودار زیر توزیع هزینه ها با استفاده از مدل آماری آورده شده است:

تحصیل در سنگاپور و مدارک مورد نیاز

پس از دریافت پذیرش از دانشگاه و موسسه مورد نظر برای یک رشته و مقطع تحصیلی، متقاضیان باید برای ورود درخواست ویزای تحصیلی سنگاپور را ارائه دهند. درخواست متقاضیان حتما می بایست حداقل دو ماه قبل از شروع دوره تحصیلی جدید به اداره مهاجرت سنگاپور ارسال شود. اداره مهاجرت سنگاپور با توجه به نامه پذیرش دانشجو توسط دانشگاه و بررسی مدارک دیگر از قبیل گواهی توانایی پوشش هزینه های تحصیل و زندگی، بیمه، نحوه اسکان و… مبادرت به صدور ویزای تحصیلی می نماید که باید هر سال در طول مدت دوران تحصیل تمدید گردد. هزینه ارسال درخواست ویزا ۳۰ دلار می باشد که غیر قبال بازگشت است و می توان از طریق کارت اعتباری یا درگاه اینترنتی پرداخت گردد. هزینه صدور ویزا نیز ۶۰ دلار مجزا می باشد که توسط اداره مهاجرت سنگاپور در کنسولگری ها دریافت می گردد. مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای ویزای تحصیلی سنگاپور از این قرار است:

  • گذرنامه معتبر با اعتبار حد اقل ۳ ماه
  • تکمیل شده فرم های 16 و V36 و ICA در اداره مهاجرت یا کنسولگری سنگاپور در مبدا
  • گواهی واریز فیش های لازم برای درخواست و ارسال ویزا (30 + 60 دلار)
  • نامه ایی تحت عنوان مکان پیشنهادی متقاضی برای اسکان در دوران تحصیل
  • گواهی توانایی پوشش هزینه های تحصیل و زندگی به اندازه ۸۴۰۰ دلار
  • دو قطعه از آخرین عکس به اندازه عکس پاسپورت
  • ترجمه رسمی مدارک تحصیلی مقاطع گذشته به همراه ریز نمرات و رزومه تحصیلی (CV)
  • نامه پذیرش دانشگاه
  • چگونگی تامین هزینه های تحصیل و زندگی در طول دوران تحصیل
  • انگیزه متقاضی جهت ویزای تحصیلی سنگاپور
  • مدرک زبان آیلتس یا تافل یا C1

دانشجویانی که به تحصیل در سنگاپور پرداخته اند معمولا تا زمان اتمام تحصیلشان نمی توانند کار مورد نظر خودشان را به راحتی پیدا کنند و یا پیشنهاد شغلی از سمت کارفرمایی را ندارند، از این جهت پس از تحصیل به مدت یک سال اجازه اقامت در این کشور را دارند، که این امکان را برای دانشجویان بین المللی فراهم می کند که بتوانند در کشور بمانند و جویای کار شوند و شغل مورد نظر خود را بیابند. این اقامت قابل تمدید نیست مگر اینکه بتواند در این کشور کارفرما پیدا کند و از اداره کار اجازه کار داشته باشد تا بتواند ویزای خود را به ویزای کاری تبدیل نماید. برای دریافت ویزای کار مستلزم این می باشد که از سوی کارفرما حقوق ماهانه ۳.۳۰۰ دلار دریافت کنید.

تحصیل در سنگاپور و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت پس از تحصیل

با داشتن ویزای تحصیلی سنگاپور و گذراندن حداقل یکی از دوره های تحصیلی دانشگاهی و اقامت بیش از دو سال در این کشور می توانید برای اقامت دائم سنگاپور اقدام نمایید. همچنین امکان درخواست برای اخذ تابعیت این کشور پس از گذشت دو سال از دریافت اقامت دائم سنگاپور برای متقاضی وجود خواهد داشت. در مجموع باید بدانید در بازه زمانی سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۷ از کل دانشجویان بین المللی که در سنگاپور تحصیل می کردند تنها ۱۸ درصد موفق به اخذ تابعیت سنگاپور شده اند. ظاهرا برخی از این 82 درصد دانشجویان بعد از اتمام تحصیل به دلایل مختلف به کشور خود بازگشتند. اخذ اقامت و تابعیت سنگاپور برای ایرانی ها بسیار دشوار می باشد و اصلا توصیه نمی گردد.

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

تحصیل در سنگاپور و سخن پایانی

تحصیل در سنگاپور با توجه به اینکه هزینه های مقرون به صرفه و بورسیه های مناسبی برای دانشجویان دارد، این روزها مورد توجه بسیاری از دانشجویان قرار گرفته است. تحصیل در سنگاپور در بسیاری از رشته ها برای دانشجویان امکان پذیر است و دانشجویان می توانند با توجه به رشته
مورد نظر خود دانشگاه محل تحصیل خود را نیز انتخاب نمایند. البته اگر به دنبال کشوری با سطح علمی مثال زدنی و انگلیسی زبان هستید که بتوانید کار بعد از تحصیل خود را تضمین کنید قطعا کشور هایی مثل انگلیس و کانادا گزینه های بهتری خواهند بود. موسسه حقوقی ملک پور در این مقاله شرایط تحصیل در سنگاپور را بیان نموده است. برای اطلاعات بیشتر در مورد تحصیل در سنگاپور و یا یافتن بهترین گزینه جهت ادامه تحصیل، می توانید با تماس تلفنی از مشاوره رایگان کارشناسان حقوقی موسسه حقوقی ملک پور با همکاری موسسه مشاوره MIE اتریش بهره مند شوید. همچنین می توانید سوالات خود را در قسمت پرسش و پاسخ نیز مطرح نمائید و پاسخ سوال خود را به صورت رایگان دریافت نمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *