تحصیل در انگلستان

ایا از انواع ویزای تحصیلی در کشور انگلستان با خبر هستید ؟ شرایط تحصیل در انگلستان چگونه می باشد؟ ایا با تحصیل در انگلستان اشنا هستید ؟ ایا با هزینه های تحصیل در انگلستان اشنا هستید ؟ ایا با دوره های A level  و Foundition اشنایی دارید ؟ دوره GCSE چیست و چه نقشی در تحصیل در انگلستان دارد ؟  تحصیل در انگلستان در مقطع کارشناسی به چه صورت است ؟ ایا با تحصیل در انگلستان در مقطع دکترا اشنایی دارید ؟ شرایط تحصیل در انگلستان در مقطع کارشناسی ارشد چیست ؟ شما عزیزان می توانید برای یافتن اطلاعات در زمینه تحصیل در انگلستان این مقاله را مطالعه نمایید.

 

کشور انگلستان با سیاست و اقتصاد قوی ، فرهنگ بالا ، فرصت های شغلی زیاد، کیفیت علمی مطلوب و بسیاری از شرایط دیگر مورد علاقه ی بسیاری از افراد برای تحصیل و زندگی در این کشور است ، خیلی از افراد به علت بار علمی بالای این کشور مشتاق به ادامه تحصیل خود یا فرزندانشان در کشور انگلستان می باشند که به ان می پردازیم :

تحصیل در کشور انگلستان از سن پنج تا شانزده سالگی اجباری است . شروع سال تحصیلی در کشور انگلیس از سپتامبر شروع شده و تا جولای ادامه دارد ، هر سال تحصیلی شامل سه ترم است : ترم پاییز ( از سپتامبر تا دسامبر ) ، ترم بهار ( از ژانویه تا مارچ ) ، ترم تابستانی ( از اوریل تا جولای ) ، مدارس کشور انگلستان به دو صورت دولتی و خصوصی است . هزینه مدارس دولتی در انگلستان رایگان می باشد و برای دانش اموزان خود بریتانیا هزینه ها توسط دولت پرداخت می گردد. مدارس خصوصی در کشور انگلستان بصورت شبانه روزی می باشد و هزینه ها بر عهده خود والدین است ، در مدارس خصوصی دانش اموزان هزینه ای شامل هزینه تحصیل ، خوراک ، خوابگاه به مبلغ ۲۰۰۰۰ تا ۳۰۰۰۰ پوند در سال پرداخت می نمایند . دانش اموزان زیر هفده سال برای تحصیل در کشور انگلیس نیازی به ارائه مدرک زبان ندارند اما برای افراد بالای هفده سال مدرک زبان در سطح ایلتس ۵.۵ مورد نیاز می باشد.

فایل صوتی توضیحات آقای ملک پور (فارغ التحصیل حقوق عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین) در باب کالج انگلستان

فایل صوتی توضیحات آقای ملک پور (فارغ التحصیل حقوق عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین) در باب رشته مالی انگلستان

 فایل صوتی توضیحات آقای ملک پور (فارغ التحصیل حقوق عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین) در باب تحصیل در انگلستان زیر 18 سال

ویزاهای تحصیلی انگلستان  tier 4 visa student نام دارد و به دو گروه تقسیم می گردد :

ویزای child tire 4 برای افراد چهار تا هفده سال که قصد تحصیل در مدارس انگلستان را دارند

.ویزای general tier4 برای افراد بالای هفده سال که قصد تحصیل در کشور انگلستان را دارند .

 

ویزای Tier 4 (child) visa

برای دریافت این ویزا شرایطی مد نظر می باشد و این ویزا امتیاز بندی است :

نامه پذیرش از مدرسه در کشور انگلستان ( ۲۰ امتیاز )

تمکن مالی مناسب و نامه بانکی ( می تواند به نام والدین و سرپرست وی باشد ) ( ۱۰ امتیاز )

نامه سرپرستی و رضایت والدین

فرد برای تحصیل باید سی امتیاز دریافت کند.

 

ویزای Tier 4 (general) visa

برای دریافت این ویزا شرایطی مد نظر است و این ویزا امتیاز بندی می باشد:

نامه پذیرش تحصیلی ( ۲۰ امتیاز )

تسلط بر زبان انگلیسی در سطح ایلتس ۴ ( ۱۰ امتیاز )

تمکن مالی مناسب و نامه بانکی ( ۱۰ امتیاز )

فرد برای تحصیل باید ۴۰ امتیاز دریافت نماید .

متقاضیان می توانند برای درخواست ویزا از سه ماه قبل از شروع دوره تحصیل اقدام کنند. شخص متقاضی باید نشان بدهد که تمکن مالی لازم برای تحصیل و زندگی خود در کشور انگلستان را دارد که باید این مبلغ که شامل هزینه تحصیل و زندگی فرد می باشد را برای مدت ۲۸ روز در حساب بانکی قرار داده و پرینت بانکی دریافت کنند.

ویزای گاردین ویزایی است که به والدین دانش اموزان تعلق می گیرد و این امکان را می دهد که یکی از والدین همراه فرزند خود باشد و برای کودکان زیر دوازده سال است  ، این ویزا بار اول از شش ماه تا یکسال صادر می شود و می توان هر بار به مدت یکسال این ویزا را مجددا تمدید نمود. در این ویزا والدین حق تحصیل و هم چنین حق کار فول تایم دارند . مدارک لازم برای ویزای گاردین عبارتند از : پاسپورت ، ۶ قطعه عکس ، شناسنامه و سند ازدواج .

 

برنامه  GCSE (  ( General Certificate Secondary Education

این برنامه دوره متوسطه ( معادل سال اول و دوم دبیرستان ) است و برای دانش اموزان سیزده تا شانزده سال که قصد تحصیل در کشور انگلستان را دارند است که پس از اتمام این دوره می توانند وارد دوره های A level یا Foundation شوند . شروع دوره  GCSE در ماه های سپتامبر و ژانویه است و دانش اموزان از بین رشته های گوناگون رشته مورد علاقه خود را انتخاب کرده و امتحانات مربوط به ان را می دهند . دانش اموزانی که برای ادامه تحصیل به انگلستان می روند اگر مقطع سوم راهنمایی را به اتمام رسانده باشند در سال اول GCSE می نشینند و اگر سال اول دبیرستان را گذرانده باشند توسط کالج تعیین سطح می شوند ، در صورت داشتن سطح بالا مستقیما وارد دوره A-Level می شوند ولی در صورت نیاز باید یک دوره یک ساله GCSE بگذرانند. دانش اموزانی که سال دوم دبیرستان را تمام کرده اند مستقیما وارد دوره های A level می شوند .

 

A level

دوره  A level برای کسب امادگی و ادامه تحصیل تکمیلی دانش اموزان به منظور ورود به دانشگاه است، با تحصیل در سطح A level متقاضیان می توانند در بهترین دانشگاه های جهان و دانشگاه های کشور انگلیس به تحصیل بپردازند . A level در کالج های مختلفی در کشور انگلستان مانند کالج بلربیز ، کالج ابی ، کالج برنت و …. به دانش اموزان ارائه می گردد، طول این دوره دو ساله می باشد و دانش اموزان از سن حداقل ۱۶ سال می توانند وارد این دوره شوند ، در طول این دوره به دانش اموزان بر اساس دروسی که انتخاب نموده اند و برای انها الزامی می باشد اموزش های علمی ارائه می شود و در پایان از انها برای ورود به دانشگاه های کشور انگلستان ازمون گرفته می شود . دانش اموزانی که خواهان تحصیل در رشته های پزشکی ، دندان پزشکی ، داروسازی می باشند ومدرک دیپلم یا پیش دانشگاهی دارند باید در دوره های A level شرکت نموده و دو سال تحصیل نماید سپس در صورت قبولی در ازمون مربوطه ( ازمون ukcat یا bmat ) می تواند وارد دانشگاه شود.

 

FOUNDITION

در این دوره دانش اموزان امادگی های مقدماتی برای راه یابی به دانشگاه های کشور انگلستان را کسب می نمایند ، این دوره یکساله می باشد و از دو ترم که در ماه های سپتامبر و جنی اری اغاز می گردد تشکیل می شود . دانش اموزان از سن حداقل ۱۷ سال می توانند وارد این دوره گردند ، برای ورود به این دوره داشتن مدرک زبان در سطح ایلتس ۵.۵ و همینطور مدرک دیپلم با نمرات خوب الزامی می باشد.

هزینه های تحصیل و زندگی در کشور انگلستان ۱۰ تا ۱۵ هزار پوند در سال است و شامل هزینه های خوابگاه ، تحصیل ، خوراک و … می باشد لازم به ذکر است که هزینه ها در شهر لندن نسبت به شهرهای دیگر بیشتر است.

تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور انگلستان

دوره کارشناسی در کشور انگلستان برخلاف بسیاری از کشورها ۳ ساله است ، برای تحصیل در مقطع کارشناسی مدرک زبان در سطح ایلتس ۵.۵ – ۶ مورد نیاز می باشد و اگر فرد نتواند ایلتس مورد نیاز را برساند به عنوان مثال ایلتس ۵ بگیرد می تواند وارد کالج های زبان شده و به تحصیل زبان بپردازد ، در این مقطع امکان بردن همراه برای متقاضیان نیست هم چنین متقاضیان در این مقطع علاوه بر تحصیل حق کار به مدت ده ساعت در هفته را دارا می باشند ، هزینه زندگی برای متقاضیان مقطع کارشناسی ۷۰۰ تا ۸۰۰ پوند در ماه است.

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در کشور انگلستان

دوره کارشناسی ارشد در کشور انگلستان یک ساله می باشد، فرد برای تحصیل در این مقطع به مدرک زبان در سطح ایلتس ۶.۵ نیازمند می باشد و مانند مقطع کارشناسی امکان تحصیل زبان قبل از شروع دوره کارشناسی ارشد برای متقاضیان وجود دارد .هزینه زندگی در این مقطع مانند مقطع کارشناسی ۷۰۰ تا ۸۰۰ پوند در ماه است و فرد علاوه بر تحصیل ۲۰ ساعت در هفته حق کار دارد . امکان بردن همراه ( همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال ) در این مقطع وجود دارد .

تحصیل در مقطع دکترا درکشور انگلستان

دوره دکترا در کشور انگلستان ۳ ساله می باشد و فرد برای تحصیل در این مقطع به مدرک زبان در سطح ایلتس ۷ نیازمند است . در کشور انگلستان قبل از مقطع دکترا دوره هایی به نام Pre-Phd وجود دارد که ۶ ماهه است و متقاضیان برای افزایش مهارت و تجربه خود می توانند در این دوره ها شرکت کنند و به طور مستقیم با اساتید در ارتباط باشند . در مقطع دکتری افراد علاوه بر تحصیل ۳۰ ساعت در هفته حق کار دارند هم چنین امکان بردن همراه ( همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال ) در این مقطع وجود دارد . هزینه زندگی در این مقطع ۷۰۰ تا ۸۰۰ پوند در ماه می باشد.

دانش اموزان پس از تحصیل در مدارس می توانند وارد دانشگاه شده و ادامه تحصیل دهند هم چنین پس از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه های انگلستان می توانند وارد بازار کار شده و با کار و پرداخت مالیات می توانند در این کشور اقامت اخذ کنند. لازم به ذکر است که تبدیل ویزا از ویزای تحصیلی به ویزای کاری در خود کشور انگلستان امکان پذیر نیست .

تحصیل در انگلستان برای دانش اموزان در دوره های GCSE برای مقاطع متوسطه و پس از ان در دوره های A level یا Foundition انجام می شود که تفاوت ها و شرایط ان ها را بیان نمودیم هم چنین بسیاری از افراد برای اخذ مدارک کارشناسی ، کارشناسی ارشد یا دکترا خواهان تحصیل در دانشگاه های کشور انگلستان می باشند که شرایط تحصیل ، مدارک مورد نیاز و هزینه ها در مقاطع به تفصیل در متن ذکر شد، ما در این مقاله سعی نمودیم مطالب مفیدی در ارتباط با تحصیل در انگلستان در اختیار شما قرار دهیم ، شما عزیزان می توانید در صورت داشتن هرگونه سوال یا ابهام در ارتباط با تحصیل در انگلستان با موسسات وکالتی معتبر تماس حاصل کرده و پاسخ سوالات خود را دریافت کنید.

8 پاسخ
  1. mie editor3
    mie editor3 گفته:

    با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما استاد ملک پور و با تشکر از زحمات تیم حرفه ای موسسه ملک پور.بنده 18 ساله و دیپلم تجربی هستم در حال حاضر خود را برای کنکور تجربی آماده میکنم.دیپلم زبان انگلیسی دارم و تمامی سطوح زبان تا advanced را با نمرات عالی پاس کردم همچنین دارای گواهینامه قابل ترجمه رشته فوریت های پزشکی هستم .سوال بنده از شما این است شرایط تحصیل و کار در رشته فوریت های پزشکی در کشور هایی که مدرک زبان انگلیسی را میپذریند به چه صورت هست برای خانم ها ؟کشوری مثل سوئد انگلیس یا غیره؟آیا با مدارک پیراپزشکی مثل کارشناسی پرستاری و غیره میتوان در خواست داد ؟با توجه به اینکه اطلاعات مفیدی درباره تحصیل رشته فوریت های پزشکی و کار موجود نیست از راهنمایی شما ممنون میشوم .مانا و پایدار باشید

    پاسخ
    • mie editor3
      mie editor3 گفته:

      با سلام
      بله شما امکان کار و یا تحصیل به زبان انگلیسی را خواهید داشت اما باید در ابتدا شرایط شما بررسی شود تا بتوانید تصمیم درستی برای این امر اتخاذ نمایید که می توانید با دفاتر mie تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  2. mie editor3
    mie editor3 گفته:

    سلام و درود جناب‌ ملکپور عزیز در نخست یک جهان تشکر از شما بابت اینکه واقعاً راه درست رو برامون نشان میدین درسته حرف پول این وسطه اما شما واقعاً خشنودی مارو میخاین این رو میشه از حرفهاتون فهمید و بخاطر اینکار خیلی خیلی ممنوتون بخدا مثل شما آدم تو این دنیا خیلی کمن اما من یه مشکل داشتم و به مشوره شما نیازمندم اگه این پوست منو میخوانین لطف نموده یک جوابی واسم بفرستین ممنونتان میشم جناب ملکپور من امید هستم ۱۷ سالمه اهل افغانستانم مدرسمو تمام کردم و حالا میخوام برم خارج واسه ادامه تحصیل،در نخست میخواستم از راه پناهندگی پیش برم ولی خیلی وقته من پوست ها و حرفهایتانو تو تلگرام دنبال میکنم و بنظرم این راه منطقی نیست و من انگلیسیم خوبه ولی مدرک تافل یا ایلیتس ندارم بودجه من در حدود 30000$ تا 35000$ هستش اگر در یکی از کشور های ذیل واسه تحصیل و اخذ اقامت آن کشور راه هست لطف نموده جوابم را ارایه فرماید ؛ کانادا ، اتریش ، آلمان ، سویس ، انگلس ، هالند ، سوئد ، و یا کدام کشوری دیگر که امکاناتش مثل اینا هستش و از شما جناب ملکپور عزیز میخوام اینقدر ایرونی ها رو کمک کردین تا به هدف شان برسن لطفاً مارو هم کمک کنین مه اینو از خاطر اینکه تبعیض کرده باشم نگفتم خدا شاهده اونا مثل برادرمه. تشکر فراوان.

    پاسخ
    • mie editor3
      mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز ممنون از محبت و لطف شما، بله شما امکان مهاجرت به بسیاری از کشورها رو دارید که باید حتما شرایط شما بررسی گردد تا بتوانیم اطلاعات درست و دقیقی را در اختیار شما عزیزان بگذاریم که برای این امر می توانید با دفاتر mie تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  3. بهاره
    بهاره گفته:

    سلام….برای افراد بالای ۲۰ سال چه راه هایی وجود داره که بتونن در رشته پزشکی در انگلستان تحصیل کنن؟؟ درواقع چطوری میتونن دوره A level رو بگذرونن؟؟

    پاسخ
    • تیم مقاله نویسی
      تیم مقاله نویسی گفته:

      با سلام
      از جمله مدارک لازم برای تحصیل در دوره ی پزشکی داشتن دیپلم 12 ساله است.لذا باید آنرا اخذ نموده سپس اقدام نمایید.

      پاسخ
  4. ناشناس
    ناشناس گفته:

    سلام . من امسال سال اخر دبیرستانم هست . نمره معدلم هم 19/73 می باشد من احتمالا توانایی تحصیل در داخل ایران برای رشته ی پزشکی در دانشگاه های خوب تهران را دارا هستم اما به دلیل سطح پزشکی انگلستان می خوام در اونجا درس بخوانم … میدونم که انگلستان جز گران ترین کشور ها از نظر تحصیل هست و من برام هزینش مهمه به علاوه زبانم از نظر صحبت کردن معمولیه روبه بالاست و خب هنوز یکسالی برای تقویت حرفه ایش فرصت دارم.
    چهار سوال دارم
    این 15 هزار پوند سالانه برای همه چیز از قبیل شهریه دانشگاه . خوابگاه و … هست یا خیر ? و هزینه ی دوسال اول کالج هم همین قدره ?
    ایا من شرایط درس خواندن در انگلستان رو دارم یا خیر ( البته شنیدم اگر نمرات خوب باشند از سال سوم خودشون در شرایطی بورسیه می کنند)
    درس هاشون خیلی سخته خوندنش?
    باهمه این شرایط نظر شما تحصیلی در داخل هست یا خارج از کشور ?

    پاسخ
    • تیم مقاله نویسی
      تیم مقاله نویسی گفته:

      با سلام دوست گرامی
      تحصیل در انگلستان شرایط تحصیل در بهترین دانشگاه ها ی مورد تایید را فراهم مینماید.چنانچه مایل به دریافت بورسیه باشید بله میتوانید با کسب نمرات برتر در ترم های اول و دوم برای مابقی بورسیه نیز دریافت نمایید. لطفا برای دریافت اطلاعات کامل تر با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل فرمایید

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *