تحصیل در اتریش

تحصیل در اتریش و بررسی تحصیل در مقاطع مختلف

  • تحصیل در اتریش و مقدمه ای بر آن
  • تحصیل در اتریش و شرایط عمومی
  • تحصیل در اتریش در مدارس
  • تحصیل در اتریش در مقطع کارشناسی
  • تحصیل در اتریش در مقطع کارشناسی ارشد
  • تحصیل در اتریش در مقطع دکتری
  • تحصیل در اتریش به همراه بورسیه تحصیلی
  • تحصیل در اتریش و هزینه های تحصیل و زندگی در اتریش
  • تحصیل در اتریش و کار دانشجویی
  • تحصیل دراتریش و شرایط ویزای همراه
  • تحصیل در اتریش و معرفی دانشگاه های برتر
  • تحصیل در اتریش و مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی اتریش
  • تحصیل در اتریش و موقعیت کار پس از تحصیل
  • تحصیل در اتریش و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت پس از تحصیل
  • تحصیل در اتریش و سخن پایانی
تحصیل در اتریش

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

تحصیل در اتریش و مقدمه ای بر آن

تحصیل در اتریش، شرایط و نکات برای تحصیل در اتریش وچگونگی اخذ ویزای تحصیلی در اتریش در این مقاله علمی مورد بررسی و تحلیل علمی قرار خواهد گرفت. اخذ ویزای تحصیلی اتریش چگونه است؟ دریافت پذیرش تحصیلی از کشور اتریش چگونه است؟ توصیه می گردد این مقاله را بصورت کامل مطالعه نمایید تا پاسخ سوالات خود را در مورد این موضوع تحصیل در اتریش به دست آورید . یا این که می توانید برای آموزش کامل و بدون اینکه نیاز به وکیل داشته باشید ویدیوی اپلای و ویزای تحصیلی اتریش را خریداری نموده و تمام راه های مهاجرتی را آموزش ببینید. و یا می توانید با کارشناسان مجرب مجموعه MIE تماس حاصل نمایید و از مشاوره تلفنی رایگان بهره مند گردید.

فایل تصویری موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با اپلای و ویزای تحصیلی اتریش
فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با اپلای و ویزای تحصیلی اتریش

تحصیل در اتریش و شرایط عمومی

اتریش کشوری در اروپای مرکزی است. کشور اتریش از شمال با کشور آلمان و همینطور جمهوری چک، و از جنوب با کشور ایتالیا و اسلوونی هم مرز است. زبان رسمی این کشور آلمانی است ولی بسیاری از افراد به زبان انگلیسی مسلط هستند. پایتخت اتریش شهر وین است. شهر وین از نظر استاندارد های زندگی و خدماتی که از طرف دولت به شهروندان ارائه می شود به عنوان بهترین شهر دنیا انتخاب می گردد. تحصیل در اتریش برای دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در دانشگاه های کشور اتریش را دارند ، به این صورت است که در ابتدا باید برای دریافت پذیرش از یکی از دانشگاه های اتریش اقدام نمایند و بعد از آن که پذیرش پس از طی مراحلی دریافت شد می توان برای امر ویزا اقدام نمود. دانشگاه های کشور اتریش برای بسیاری از افراد مورد توجه است به این علت که دانشگاه های کشور اتریش هم دارای رنکینگ جهانی بالایی هستند و هم اینکه تحصیل در این کشور به زبان رسمی رایگان است.

تحصیل در اتریش در مدارس آن

در اتریش مدارس هم به صورت خصوصی و هم به صورت دولتی وجود دارند.  اکثر مدارس در کشور اتریش مدارس دولتی هستند و تحصیل در این مدارس به صورت رایگان است و هیچگونه هزینه ای برای این مدارس پرداخت نمی گردد و لازم به ذکر است همچنین از نظر کیفیت هم در سطح بالای آموزش هستند. تحصیل در اتریش از سن ۵ سالگی برای آمادگی و سن ۶ سالگی برای آغاز تحصیل در مقطع دبستان می باشد.

تحصیل در اتریش برای افراد بین شش تا پانزده سال اجباری است. سیستم مدرسه را آموزش و پرورش دولت ارائه می دهد که کاملا رایگان است از جمله کتاب ها و حمل و نقل به و از مدرسه. با این حال، مدارس خصوصی در اکثر مناطق، از جمله مدارس بین المللی در شهرهای بزرگ که تمام درآمد خود را از والدین شاگردان دریافت می کنند، کار می کنند.

ساختار زمانی و دوره ای مدارس اتریش

  • آموزش ابتدایی

    ۹ سال اول تحصیل در اتریش در سراسر کشور ادر مدارس دولتی که توسط وزارت آموزش و پرورش فدرال اداره می شود، رایگان هستند. ۴ سال مدرسه ابتدایی در –والکسچول- یا مدارس مردمی است.

  • آموزش متوسطه میانه

    پس از آن، آنها با توجه به مسیر تحصیلی خود به مدت ۴ سال به انتخاب خود به مدرسه متوسطه عمومی یا آکادمیک می روند. در ابتدای هر سال تحصیلی این امکان وجود دارد که دانش آموز این گزینه ها را تغییر دهند.

  • آموزش متوسطه

    پس از این دوره آموزش میانجی، کسانی که از گزینه های تحصیلات عالی استفاده می کنند، به دبیرستان می روند. در اینجا آنها یک آموزش علمی طراحی شده برای پیوستن به دانشگاه  را کامل می کنند.

  • آموزش فنی حرفه ای

    دانش آموزان با استعداد عملی بیشتر می توانند به مدرسه حرفه ای بالاتر بروند. در اینجا آنها خود را برای یکی از حرفه های مختلف آماده می کنند، اگر چه این امکان وجود دارد که این مسیر را به دانشگاه ادامه دهند.

مدارس در اتریش

در اینجا به چند نمونه از بورسیه ها در مقاطع مختلف تحصیلی می پردازیم:

  • VES

    نه تنها محل یادگیری، بلکه یک مکان اجتماعی است: یک خانه برای کودکان. به منظور ایجاد اعتماد به نفس، کودکان باید تجربیات خود را با هم در یک محیط غنی سازی و بدور از تهدید و فشار تجربه کنند، مانند یادگیری، آواز خواندن، بازی ها و جشن های گوناگون. VES هزینه های تحصیلات را سالانه دریافت می کند. در ابتدای هر ترم این هزینه ها می تواند در دو مرحله پرداخت شود.

هزینه مدارس اتریش
  • AMADEUS

    مدرسه بین المللی AMADEUS در قلب اروپا یک مدرسه منحصر به فرد و بین المللی IB است که دارای یک آکادمی موسیقی و هنر ویژه می باشد از طریق ایجاد یک جامعه بین المللی متشکل از آموزگاران مشتاق، پرشور و آرمانگرا شرایط خاصی را برای دانش آموزان مشتاق ایجاد کرده است.

    هزینه ارسال درخواست غیر قابل بازگشت و ۳۰۰  یورو می باشد و پس از ارسال

تحصیل در اتریش

ارسال فرم درخواست پرداخت می شود. قبل از حضور دانشجویان در AMADEUS وین، تمام هزینه های مدرسه باید پرداخت شود. طرح پرداخت اقساطی در صورت درخواست متقاضی در فرم درخواست، در دسترس می باشد.

  • Danube

    ارائه آموزش بین المللی با کیفیت بالا برای کودکان از تمام کشورها از اوایل سال تا مقطع ۱۲ به  زبان انگلیسی می باشد. آماده شدن دانش آموزان برای تبدیل شدن به شهروندان جهانی از طریق تعهد به توسعه تمامی جوانب دانش آموزان، هم به عنوان یک فرد و هم به عنوان یک عضو جامعه است.

    دانش آموزان متوسطه – هزینه سالانه € ۱۱۸۰

    دانش آموزان ابتدایی (مقاطع ۱ تا ۵) – هزینه سالانه € ۹۴۰

    دانش آموزان ابتدایی (EYU و بنیاد) – هزینه سالانه € ۷۰۰

تحصیل در اتریش
  • تحصیل در اتریش در مقطع کارشناسی

    تحصیل در کشور اتریش در مقطع کارشناسی امکان پذیر است. برای تحصیل در مقطع لیسانس برای دانشگاه های رایگان اتریش برای دانشجویان ایرانی لازم است که فرد دانشجو یا قبولی دانشگاه سراسری را داشته باشد و یا در حال تحصیل در دانشگاه های

سراسری باشد. تحصیل در دانشگاه های رایگان اتریش به زبان آلمانی است و نیاز است که فرد دانشجو زبان آلمانی را در سطح B2,2 بدانند و یا برای تحصیل در دانشگاه های بین المللی و به زبان انگلیسی نیاز است که فرد دانشجو زبان انگلیسی را در حد آیلتس ۶ بداند. یکی دیگر از ملزومات برای تحصیل در دانشگاه های کشور اتریش ارائه مدرک دیپلم ۱۲ ساله و همین طور ارائه ریز نمرات است. طول دوره  لیسانس چهار ساله است و فرد دانشجو اجازه دارد به صورت پارت تایم و ۱۰ ساعت در هفته مشغول به کار شود. دانشجویان بین المللی که قصد تحصیل در مقطع لیسانس  در کشور اتریش را دارند باید یک گواهی عدم منع تحصیل از کشور خود ارائه نمایند.

مدارک لازم:

  • مدارک هویتی
  • عکس 4*6
  • دیپلم ۱۲ ساله
  • مدرک پیش دانشگاهی
  • ریز نمرات
  • ارائه مدرک زبان آیلتس نمره ۶ یا زبان آلمانی B2,2
  • گواهی عدم منع تحصیل
  • تحصیل در اتریش در مقطع کارشناسی ارشد

    درخواست برای تحصیل در اتریش در مقطع کارشناسی ارشد هم وجود دارد. دانشجویان مقطع فوق لیسانس می توانند ۲۰ ساعت در هفته یعنی به صورت پارت تایم در کشور اتریش مشغول به کار شوند. نامه عدم منع تحصیل یکی از مدارک لازم برای پذیرش است. طول زمان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد تقریباً دو سال است. زبان تحصیل در دانشگاه های اتریش آلمانی است ولی دانشجویان می توانند برای تحصیل به زبان انگلیسی برای دریافت پذیرش از دانشگاه های بین المللی اقدام نمایند. فرد دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد می تواند برای دریافت ویزای همراه خود اقدام نماید و فرد همراه به صورت فول تایم اجازه کار در این کشور را دارد. لازم به ذکر است فرد همراه به همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال اطلاق می شود.

  • مدارک هویتی
  • عکس 4*6
  • دیپلم ۱۲ ساله
  • مدرک پیش دانشگاهی
  • ریز نمرات
  • ارائه مدرک زبان آیلتس نمره 6.5 یا زبان آلمانی C1
  • ارائه مدرک لیسانس
  • گواهی عدم منع تحصیل
  • تحصیل در اتریش در مقطع دکتری

    برای تحصیل در اتریش در مقطع دکترا شخص دانشجو باید بتواند یک استاد راهنما پیدا کند، دوره ی دکتری در اتریش معمولاً بین ۳ تا ۵ سال است، دریافت پذیرش در مقطع دکتری به طورکلی نسبتا دشوار است و در صورت وجود شرایطی امکان پذیر است ، لازم به ذکر است فردی که در کشور اتریش در مقطع دکتری اقدام به تحصیل می نماید با توجه به تعداد پروژه های دریافتی می تواند مبنع درآمدی برای خود مهیا نماید. در این جهت

فرد باید مقالات ISI  ، رزومه ی پژوهشی ، معدل بالا ، توصیه نامه و انگیزه نامه و گواهی عدم منع تحصیل را ارائه نماید.  علاوه بر آن نیاز به سطح بالایی از زبان است که توصیه می شود سطح زبان خود را تا حد زبان آلمانی C1 یا C2 ارتقا دهد .

فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با تحصیل اتریش و دانشگاه غیر انتفاعی
فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با رشته آی تی برای آلمان واتریش

تحصیل در اتریش به همراه بورسیه تحصیلی

بسیاری از افراد تمایل دارند که برای ادامه تحصیل در اتریش بورسیه دریافت نمایند افراد می توانند با توجه به شرایط خود و شرایط دانشگاه مقصد اقدام به دریافت بورسیه نمایند. این موضوع بستگی به برنامه بورس تحصیلی دارد.

نحوه درخواست

برای درخواست: فرد باید برای یک کارشناسی ارشد یا برنامه دکترا در دانشگاه علوم کاربردی درخواست دهد. مدارک کامل درخواست خود را ارسال کند.

الزامات درخواست:

  • نیاز مالی

    متقاضی باید نیاز مالی خود را نشان دهند.

  • شواهد پیشرفت مناسب مطالعاتی

    پیشرفت تحصیلی که از سوابق مطالعات جاری و گذشته ثبت شده است ارايه دهد. متقاضیانی که حداقل یک ترم در یکی از دانشگاه های اتریش را سپری کرده اند دارای مزیت متمایزی هستند.

بورس تحصیلی کارشناسی ارشد MARIHE  

این بورسیه یک برنامه کاربردی برای آموزش است که توسط اتحادیه اروپا ارائه می شود که همه ملیت ها اجازه شرکت داشته باشند. هدف آن ارتقاء و نوآوری سطح دانشگاه ها برای افزایش جذابیت منطقه اروپا می باشد.  برای دوره تحصیلی به مدت چهار ترم 12000 یورو هزینه در نظر گرفته شده است.

بورس دانشگاه وین PHD COQUS

این بورس تحصیلی در دانشگاه وین و مرکز سیستم های کوانتومی می باشد که دانشجویان را بر اساس دستاورد های علمی و پژوهشی آن ها انتخاب می کنند. دانشگاه وین یکی از قدیمی ترین و بزرگترین دانشگاه های اروپا می باشد که این بورس را ارائه می دهد. حقوق به مبلغ 2000 یورو در ماه در نظر گرفته شده است.

ویزای تحصیلی اتریش
فایل تصویری موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با مهاجرت تحصیلی به اتریش
فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با مهاجرت تحصیلی به کشور اتریش

تحصیل در اتریش و هزینه های تحصیل و زندگی در اتریش

یکی از الزامات تحصیل در اتریش ، تامین هزینه ها برای مدت زمان تحصیل می باشد. مانند هزینه های اسکان و و یا خوابگاه ، خوراک ، حمل و نقل که این هزینه ها در حساب بانکی شخص به سفارت ارائه می شود ، به طور میانگین در ماه حدود 800 یورو الی 1200 یورو بستگی به نوع زندگی و تعداد اعضای خانواده باید برای هزینه زندگی درنظر گرفته شود .

زندگی در وین
تحصيل دكترا اتريش

تحصیل در اتریش و کار دانشجویی

تحصیل در اتریش با کار دانشجویی یکی از مواردی است که بسیاری از دانشجویان در این کشور در اندیشه آن هستند دانشجویانی که قصد تحصیل را دارند می‌توانند به صورت نیمه وقت درکشور اتریش مشغول به کار گردند. نکته ای که دانشجویان باید بدانند این است که کار دانشجویی در اتریش نیاز به پرداخت مالیات ندارد و و افراد دانشجو در این کشور معاف از مالیات هستند. دانشجویانی که در اتریش مشغول به تحصیل هستند باید بدانند که در هر مقطعی از تحصیل خود میزان ساعت کاری در اتریش متفاوت است مثلا دانشجویانی که در مقطع لیسانس مشغول به کار هستند. ۱۰ ساعت در هفته و دانشجویانی که در مقطع فوق لیسانس نیز به تحصیل می پردازند در حدود ۲۰ ساعت در هفته اجازه کار را خواهند داشت. با انجام کار دانشجویی در اتریش باید بدانید که شخص دانشجو نمی تواند هزینه های خود را به صورت کامل پرداخت نماید و تنها بخشی از هزینه‌ها با انجام کار دانشجویی نیز تامین خواهد شد. اما دانشجویان می توانند تا حدودی هزینه‌های خود را نیز از این طریق به دست آورند بنابراین برای به دست آوردن کار دانشجویی در این کشور می‌توانند از طریق آگهی باشد.

تحصیل در اتریش

تحصیل دراتریش و شرایط ویزای همراه

تحصیل در اتریش این امکان را برای دانشجو دارد که که بتوانند برای همسر خود و فرزندان زیر 18 سال تقاضای ویزای همراه را ارائه نماید، برای دریافت این ویزا بایستی تمکن مالی برای هزینه های زندگی همراه در حساب فرد نشان داده شود و همراه باید مدرک زبان در سطح A1 را به سفارت ارائه دهد ، بهتر است که  برای دریافت ویزای کشور اتریش فرد و خانواده هم زمان اقدام نکرده و ابتدا  فرد اصلی اقدام نماید و پس از اخذ ویزای تحصیلی برای همراه خود درخواست الحاق را ارائه دهد .

  • سند ازدواج به همراه ترجمه به زبان آلمانی
  • شناسنامه
  • پاسپورت
  • کارت اقامت دانشجو
  • اثبات تمکن مالی جهت الحاق همراه
تحصیل پزشکی در اتریش

تحصیل دراتریش و دانشگاه های برتر اتریش

 تحصیل در اتریش  یه دلیل وجود دانشگاه های متعدد مورد توجه و درخواست تعداد زیادی از دانشجویان بین المللی قرار گرفته است.

  • دانشگاه دولتی در اتریش

    تحصیل در اتریش و ورود به دانشگاههای دولتی کشور اتریش و تحصیل در این دانشگاه ها برای دانشجویان غیر اروپایی نیز امکان پذیر است. شهریه هر ترم برای این دانشگاه ها حدوداً مبلغ بین ۳۵۰ تا ۷۵۰ یورو است، لازم است که فرد دانشجو زبان آلمانی را در سطح A2 بداند و بعد از آن زمان برای ارتقا و تکمیل زبان آلمانی به فرد داده می شود.

  • دانشگاه خصوصی در اتریش

    تحصیل دراتریش از طریق دانشگاههای خصوصی بیشتر مورد توجه دانشجویان بین المللی است زیرا  در این دانشگاه ها تدریس به زبان انگلیسی است و میتوان نمره زبان آیلتس را به جای زبان آلمانی ارائه نمود ، سطح لازم برای دریافت پذیرش در دانشگاههای خصوصی اتریش حدود آیلتس 6 یا 6.5 تعیین شده است. یکی دیگر از تفاوت ها برای دانشگاه های خصوصی شهریه است که بین ۴۰۰۰ یورو تا ۱۳۰۰۰ یورو تفاوت دارد.

  • معرفی دانشگاه های برتر

    دانشگاه های اتریش در سطح جهان از رنکینگ بالایی برخوردار هستند. این رنکینگ در سطح جهانی است و از نظر کیفیت علمی و پژوهشی دانشگاه ها مورد بررسی قرار می گیرند.

دانشگاههای اتریش

تحصیل در اتریش و مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی اتریش

برای تحصیل در اتریش  نیاز به دریافت ویزای تحصیلی اتریش است که ابتدا باید پذیرش از دانشگاه های اتریش دریافت شود و بعد از تایید فرد می تواند برای دریافت ویزا اقدام نماید.

  • پذیرش از دانشگاهای اتریش(خصوصی یا دولتی)
  • فرم درخواست ویزا
  • نامه تمکن مالی
  • گواهی اقامت در کشور اتریش
  • پاسپورت با اعتبار
  • تمام مدارک هویتی مانند شناسنامه، سند ازدواج( برای دریافت اقامت همراه) به همراه ترجمه آلمانی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • بیمه نامه دانشجویی
  • عکس پرسنلی

تحصیل در اتریش و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت پس از تحصیل

تحصیل در اتریش و اخذ اقامت و تابعیت پس از تحصیل در اتریش برای اشخاصی که در این کشور به تحصیل می پردازد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. اگر قصد اقامت و تابعیت پس از تحصیل در اتریش را دارید باید به این موضوع توجه کنید که در صورتی می توانید اقامت و در نهایت تابعیت در این کشور دست یابید که پس از اتمام تحصیل خود بتوانید وارد بازار کار شده و به صورت تمام وقت در این کشور مشغول به کار شوید. در صورتی که شخص متقاضی بتواند به صورت تمام وقت در این کشور به کار بپردازد و مالیات خود را نیز پرداخت نماید می تواند درخواست اقامت و تابعیت کشور اتریش را نماید. اقامت دائم با گذشت ۵ سال از کار فول تایم نیز می‌تواند انجام شود و شخص با گذشت ۵ سال از اقامت خود در این کشور می تواند درخواست اقامت دائم کشور اتریش را نماید. همچنین برای اخذ پاسپورت کشور اتریش شخص متقاضی باید بتواند به مدت ۶ سال در این کشور حضور داشته باشد چرا که اخذ پاسپورت در کشور اتریش در سال ششم به حضور فرد در این کشور. اتفاق می افتد. نکته مهمی که وجود دارد این است که شخصی که قصد تابعیت کشور اتریش را دارد برای دریافت پاسپورت اتریش باید بتواند به زبان آلمانی نیز تسلط کافی داشته باشد همچنین باید از تاریخ کشور اتریش نیز آگاهی داشته باشد. در این صورت می تواند درخواست پاسپورت کشور اتریش را نماید و پاسپورت این کشور را نیز به دست آورد.

تحصیل در اتریش و موقعیت کار پس از تحصیل

دانشجویانی که به تحصیل در اتریش مشغول هستند از موقعیت کار پس از تحصیل نیز برخوردار هستند و می توانند پس از تحصیل خود به مدت ۶ ماه در این کشور نیز در جستجوی کار مورد نظر خود باشند. در صورت یافتن کار مناسب و تمام وقت در صورتی که بتوانند مالیات خود را نیز بپردازند می توانند در این کشور درخواست اقامت و سپس تابعیت را نمایند. اشخاصی که در اتریش تحصیل می نمایند از امتیاز ویژه ای برای یافتن کار در این کشور برخوردار هستند حتی می توانند با اخذ ویزای جستجوی کار به دنبال کار مورد نظر خود نیز باشند اما نکته مهمی که باید گفت این است که افراد برای یافتن شغل مورد نظر می توانند از طریق موسسات کاریابی و یا آگهی های کار نیز استفاده نمایند.

نمودار نرخ بیکاری در اتریش

نمودار نرخ بیکاری اتریش
تحصیل مهندسی در اتریش
دفتر حقوقی ملک پور
تحصیل در اتریش و سخن پایانی

تحصیل در اتریش و دانشگاه های کشور اتریش و همچنین شرایط دریافت پذیرش و ویزای تحصیل در اتریش در این مقاله علمی مورد تحلیل و بررسی علمی قرار گرفت. تحصیل یکی از راه های مهاجرت به اتریش می باشد. با توجه به اینکه بسیاری از دانشگاه های معتبر و رایگان از جمله دانشگاه ملی وین در کشور اتریش واقع شده اند دانشجویان زیادی از سرتا سر جهان تمایل به تحصیل در این کشور زیبا را دارند. لازم به ذکر است تحصیل در اتریش سبب اعطای اقامت و تابعیت نمی گردد و فرد باید پس از اتمام دوره تحصیلی اقدام به یافتن شغل نماید. موسسه حقوقی ملک پور با داشتن 15 سال سابقه درخشان در امر حقوق بین الملل و مهاجرت مفتخر است در خدمت شما عزیزان باشد و راهنمایی های لازم در این خصوص را ارائه نماید. برای اطلاعات بیشتر در این مورد و بررسی شرایط خود با موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نمایید و از مشاوره تلفنی رایگان بهره مند شوید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *