اقامت هلند

  • اقامت هلند ومقدمه ای بر آن
  • اقامت هلند و شرایط عمومی آن
  • اقامت هلند و روش های اخذ اقامت
  • اقامت هلند از طریق تحصیل
  • اقامت هلند از طریق کار
  • اقامت هلند از طریق سرمایه گذاری
  • اقامت هلند از طریق تولد
  • اقامت هلند از طریق ازدواج
  • اقامت هلند از طریق پناهندگی
  • اقامت هلند و هزینه های زندگی
  • اقامت هلند و اخذ تابعیت هلند
  • اقامت هلند و سخن پایانی
اقامت هلند

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

اقامت هلند ومقدمه ای بر آن

اقامت هلند و روش های اخذ ویزا و اقامت هلند در این مقاله مورد تحلیل و بررسی قرار می گیرد. تمام نکات مهم و اصلی در مورد اقامت هلند و طرق صدور آن در این مقاله شرح داده می شود. ما در این مقاله به صورت ساده و مختصر راههای اخذ اقامت کشور هلند را بررسی می نماییم.اقامت کشور هلند از چه طرقی به دست می آید؟ آیا اقامت کشور هلند قابل تبدیل به تابعیت این کشور دارد؟ اقامت هلند چه مزیت هایی برای شخص در بردارد؟ کشور هلند از جمله کشورهای حوزه اسکاندیناوی و شنگن می باشد و کسی که اقامت کشور هلند را داشته باشد می تواند بدون ویزا به هر کشور اروپایی عضو شنگن سفر نماید. در کشور هلند که کشوری ثروتمند می باشد مردم از رفاه اجتماعی بسیار مطلوبی برخوردار می باشند. به علاوه شرایط مساعد اقتصادی، فرهنگی و آموزشی کشور هلند نیز موجب گردیده افراد بسیاری متقاضی اخذ اقامت  باشند. با توجه به اینکه اخذ اقامت از طرق مختلف امکانپذیر است بر آن شدیم تا با ارائه این مقاله به صورت کامل روشهای اخذ اقامت این کشور را توضیح دهیم تا با آگاهی کامل در مسیر مهاجرت گام بردارید. در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی شما می توانید با مشاوران موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش  تماس حاصل فرموده و از مشاوره رایگان بهره مند شوید.

فایل تصویری موسسه ملکپور در رابطه با کشور هلند

اقامت هلند و شرایط عمومی آن

کشور هلند از کشورهای عضو حوزه شنگن می باشد و در شمال غربی اروپا واقع شده است. این کشور از شرق با آلمان، از جنوب با بلژیک همسایه است و از غرب از طریق دریا با بریتانیا هم مرز می باشد. هلند از نظر آب و هوایی و موقعیت جغرافیایی کشوری معتدل و پر بارش می باشد و شهر آمستردام پایتخت این کشور از زیباترین شهرهای دنیاست. علاوه بر این کشور هلند با توجه به شرایط ویژه اقتصادی، فرهنگی و نظام آموزشی مقصد مهاجرت بسیاری از متقاضیان مهاجرت به اروپاست. این کشور از نظر رفاه اجتماعی و امکانات شهروندی از برترین کشورهای دنیاست.

در این مقاله سعی شده است طرق مختلف اخذ اقامت هلند به صورت کامل بررسی شود برای دریافت اطلاعات کامل شما می توانید از مشاورین متخصص موسسه ملک پور کمک بگیرید باکمال میل اطلاعات تخصصی و رایگان در اختیار شما قرار می گیرد.

اقامت هلند و روش های اخذ اقامت

  • اقامت هلند از طریق تحصیل
  • اقامت هلند از طریق کار
  • اقامت هلند از طریق سرمایه گذاری
  • اقامت هلند از طریق ازدواج
  • اقامت هلند از طریق تولد
  • اقامت هلند از طریق پناهندگی

اعزام دانشجو به هلند

اقامت هلند از طریق تحصیل

اخذ اقامت کشور هلند از طریق تحصیل امکانپذیر است. امکان تحصیل در هلند در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و تاپ آب وجود دارد. هزینه های تحصیل در این کشور نسبت به سایر کشورهای اروپایی مقرون به صرفه می باشد. هزینه تحصیل در مقطع لیسانس سالانه 7500 یورو می باشد و این دوره  3 الی 4 سال به طول می انجامد.

دوره فوق لیسانس درهلند 1 ساله می باشد و هزینه تحصیل در این دوره بین 12000 تا 16000 یورو متغیر است. رشته های مربوط به مدیریت از جمله هتل داری، مدیریت توریسم، مدیریت مالی از بازار کاری خوبی برخوردارند و در مقاطع مختلف بهتر است در این رشته های تحصیل نمایید. برای کسانی که مدرک تحصیلی آنها لیسانس می باشد و پرداخت هزینه فوق لیسانس برایشان دشوار است دوره ایی وجود دارد به نام تاپ آپ که این دوره1 سال به طول می انجامد و هزینه تحصیل در این دوره به همراه 6 ماه خوابگاه 12100 تا 12500 یورو می باشد. و در واقع پس از پایان دوره دانشجو می تواند لیسانس کشور هلند را در رشته های مدیریت اخذ نماید و جذب بازار کار شود.

با توجه به تخصصی بودن ویزا و اقامت هلند شما عزیزان می توانید از طریق مشاورین موسسه حقوقی ملک پور اطلاعات کاملی در زمینه تحصیل در هلند به دست آورید. این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور نگارش گردیده و کپی برداری بدون ذکر منبع ایراد شرعی دارد. از آنجا که تحصیل در دانشگاههای هلند به زبان انگلیسی می باشد این کشور برای کسانی که فراگیری زبان کشورهای دیگر برایشان دشوار است گزینه بسیار مناسبی می باشد.

در مدت تحصیل در هلند دانشجو اقامت تحصیلی خواهد داشت و یک سال پس از پایان تحصیل این اقامت قابل تمدید می باشد. اقامت پس از تحصیلی به شخص این امکان را می دهد که بماند و در پی کاریابی باشد.

در جدول زیر لیست تعدادی از دانشگاه های برتر هلند ارائه گردیده است.

رتبه کشوری در هلندرتبه جهانی در سال 2019دانشگاهشهر
158Delft University of Technologyدلف
259Wageningen University & Researchواخنینگن
362University of Amsterdamآمستردام
468Leiden Universityلیدن
570Erasmus University Rotterdamروتردام
674Utrecht Universityاوترخت
779University of Groningenانسخده
8123Radboud University Nijmegenانسخده
9128Maastricht Universityماستریخت
10166Vrije Universiteit Amsterdamآمستردام

اقامت هلند از طریق کار

اخذ اقامت هلند از طریق کار امکانپذیر می باشد. برای اخذ ویزای کار هلند باید شرایطی فراهم شود. از جمله متقاضی باید از یک کارفرمای معتبر در هلند پیشنهاد کاری دریافت نماید. آن کارفرما بایستی مجوز ارائه پیشنهاد کاری داشته باشد و در واقع بتواند اسپانسر شود.برای جذب نیرو کارفرما ابتدا بایستی شغل مورد نیاز خود را به مدت سه ماه در هلند و سه ماه در کل اتحادیه اروپا آگهی نماید. چنانچه نیرویی یافت نشد کارفرما می تواند از کشورهای دیگر از جمله ایران جذب نیرو نماید. پس از آگهی کارفرما باید برای استخدام متقاضی حقوقی را تعیین و اعلام نماید که تامین کننده کل هزینه های شخص و خانواده وی باشد. این هزینه ها پس از کسر بیمه و مالیات محاسبه می گردد. چنانچه با شرایط ذکر شده متقاضی پیشنهاد کاری داشته باشد می تواند ویزا و اقامت کاری هلند را اخذ نماید. موسسه حقوقی ملک پور در باب اخذ اقامت از طریق کار اطلاعات تخصصی در اختیار شما قرار می دهد.

بر اساس آخرین آمار گزارش شده نرخ بیکاری در کشور هلند حدود3.6 دزصد می باشد که نشانگر فرصت های شغلی فراوان در این کشور می باشد. در نمودار زیر نرخ بیکاری در انگلستان در سال های اخیر نشان داده شده است.

اقامت هلند

واحدپایین ترینبالاترینقبلیگذشتههلند کار
درصد3.507.903.503.60نرخ بیکاری
هزار6851.08869.08869.08869.0افراد شاغل
هزار310.0699.0326.0329.0افراد بیکار
درصد0.703.201.601.60نرخ بیکاری بلند مدت
درصد6.6017.706.606.60نرخ بیکاری جوانان
نقاط شاخص66.60117.60115.30101.50هزینه های کار
نقاط شاخص26.5094.2033.1033.88بهروری
هزار81.80260.60260.60258.30پست های شغلی خالی
ماه/یورو81.80260.60260.60258.30حداقل دستمز د
درصد0.444.712.272.36رشد دستمز
نقاط شاخص59.10114.80114.60114.80دستمز در تولید
میلیون11.417.1217.817.12جمعیت
سال65.0066.0065.7566.00سن بازنشستگی زنان
سال65.0066.0065.7566.00سن بازنشستگی مردان
درصد67.0071.0070.0071.00نرخ مشارکت نیروی کار
ماه/یورو1420.001560.001490.001560.00هزینه های زندگی
ماه /یورو965.001120.001040.001120.00هزینه زندگی مشترک
ماه / یورو2820.002940.002920.002920.00دستمز مشاغل با مهارت بالا
هزار2816.804291.904225.004291.90قسمت مدت زمان اشتغال
ماه /یورو1690.001760.001690.001760.00دستمز مشاغل با مهارت پایین
درصد0.90-1.200.700.50تغییر اشتغال
درصد63.5077.7077.0077.70نرخ اشتغال
هزار4016.004705.54207.704226.40استخدام تمام وقت

اقامت هلند از طریق سرمایه گذاری

اخذ اقامت هلند از طریق سرمایه گذاری امکان پذیر می باشد. طرق مختلف سرمایه گذاری در هلند در ادامه توضیح خواهم داد.

  • ثبت شرکت

    ثبت شرکت در هلند از دو روش امکان پذیر است. در روش نخست متقاضی باید بیزنس پلن ارائه دهد و مورد تائید اداره مهاجرت قرار بگیرد، و در روش دیگر شخص می تواند شرکتی که قبلا در کشور هلند به ثبت رسیده خریداری نموده و انتقال سند صورت پذیرد. برای ورود به پروسه ثبت شرکت در هلند متقاضی باید حداقل امتیاز را به دست آورد.

  • سرمایه گذاری به صورت مشترک

    در این نوع سرمایه گذاری شما باید با ارائه رزومه کاری و تحصیلی، توانائیهای خود را نشان دهید و دلیل علاقه مندی به سرمایه گذاری در کشور هلند را بیان نمایید. در واقع در این روش شرط لازمه قبولی داشتن تواناییهای لازم از سوی شخص متقاضی می باشد.

  • سرمایه گذاری در صندوق دولتی

    در این روش سرمایه گذاری شخص بایستی در یکی از صندوق های مورد تائید دولت هلند و وزارت اقتصاد این کشور سرمایه گذاری نماید. در واقع در این نوع سرمایه گذاری متقاضی باید مشارکت خود را با صندوق مورد تائید دولت انتخاب نماید. سرمایه گذاری در هلند منجر به اقامت سه ساله خواهد شد که قابل تمدید است و پس از پایان شخص می تواند تقاضای اقامت دائم نماید.

اقامت هلند از طریق تولد

در صورتی که فرزند از پدر و یا مادر تبعه هلند متولد شود چه در خاک هلند باشد و یا خارج از آن اقامت و تابعیت این کشور را به دست می آورد در واقع کشور هلند در این روش از سیستم خون تبعیت می نماید.

در صورتی که فرزند در خاک هلند و از پدر و مادر غیرهلندی متولد شود والدین بایستی برای فرزند اجازه اقامت موقت اخذ نماید. برای اخذ اقامت موقت فرد متولد شده در هلند باید شرایط زیر وجود داشته باشد:

  • کودک در کشور هلند متولد شده باشد.
  • رابطه خانوادگی بین کودک و والدین اثبات شود
  • کودک عضوی از خانواده باشد یعنی در همان مکانی که والدین زندگی می کنند باشد
  • کودک سند معتبر برای مسافرت مانند پاسپورت داشته باشد.

دراین مقاله اقامت هلند از طریق تولد به صورت کلی بررسی گردید، در صورت نیاز به اطلاعات کامل تر در این زمینه می توانید با مشاورین موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نمایید و از مشاوره رایگان بهره مند شوید.

اقامت هلند از طریق ازدواج

اخذ اقامت هلند از طریق ازدواج امکان پذیر می باشد. ازدواج در هلند قواعد و مقررات خاص خود را دارد که توسط شخص باید رعایت گردد، در غیر این صورت مورد پذیرش قرار نخواهد گرفت. از زمان تقدیم درخواست تا تایید اقامت ممکن است 6ماه تا 1 سال به طول انجامد. پس از تایید ازدواج شما به مدت 3 سال تحت نظر پلیس کشور هلند باشید تا صحت ادعای شما تایید گردد، در طول این 3 سال شما اجازه تحصیل و کار خواهید داشت.

شرایط و مدارک مورد نیاز ازدواج در هلند

  • سن شخص 18 سال باشد
  • شخص مجرد باشد
  • در صورت فوت همسر گواهی فوت ارائه گردد
  • در صورت طلاق مدرک آن ارائه گردد
  • شریک زندگی شما به نحوی در هلند اقامت موقت یا دائم داشته باشد
  • گواهی نامه بانکی تمکن مالی
  • مدارکی دال بر رابطه نامزدی که مدت آن باید12 ماه قبل از تقاضا باشد.
  • معرفی مسکن مشترک
  • خلاصه ای از زندگیتان از ابتدای تولد، دوران تحصیلی، وضعیت شغلی، سطح درآمد
  • آشنایی به زبان انگلیسی و هلندی

هلند در زمینه اخذ اقامت از طریق ازدواج قوانین سخت گیرانه ای وضع نموده که یکی از آن ها همان سه سال اقامت موقت می باشد. باید برای این کشور اثبات گردد که ازدواج شما صوری نمی باشد. در این صورت پس از سه سال اقامت شما به اقامت دائم تبدیل خواهد شد.

اقامت هلند از طریق پناهندگی

موسسه حقوقی ملک پور به هیچ عنوان پناهندگی را پیشنهاد نداده و در این زمینه خدماتی ارائه نمی دهد.  این مطلب صرفا جهت افزایش اطلات شما و آگاهی دادن از خطرات پناهندگی نوشته شده است. هر گونه کپی برداری از این مقاله بدون ذکر منبع منع قانونی دارد و شرعا حرام است.  کشور هلند اداره مهاجرت با عنوان اختصاری IND مرجع رسیدکی به درخواست پناهندگی متقاضیان می باشد. افراد متقاضی پناهندگی پس از معرفی خود به پلیس به عنوان پناهجو به مرکز ثبت نام این اداره در شهر ترآبلس معرفی می گردند. سپس مراحل شناسایی و ثبت نام اغاز شده و متقاضای پناهندگی به مرکز پذیرش انتقال داده شده و به تقاضای پناهندگی او رسیدگی می شود. موسسه ای با نام اختصاری کوآ ( مسئولیت تغذیه، مسکن، نقل و انتقال افراد پناهجو را طی پروسه پناهندگی بر عهده دارد. کوآ زیر مجموعه وزارت امنیت و اطلاعات هلند می باشد و به طور مستقل نسبت به اداره  مهاجرت اقدام  می نماید. قوانین پناهندگی هلند نسبت به برخی از کشورهای اروپایی از جمله آلمان و سوئد سخت گیرانه تر می باشد. علت ان افزایش بسیار زیاد پناهجویان طی سالهای اخیر می باشد به عبارت واضح تر متقاضیان پناهندگی در کشورهای مذکور شانس موفقیت بیتشری دارند افزایش چشمگیر تقاضای پناهندگی در کشور هلند طی سالهای اخیر باعث شده که به دلیل کمبود پناهگاه ها شرایط نامطلوبی بر زندگی پناهجویان حاکم باشد.

پس از رسیدگی به پرونده پناهندگی شخص در صورتی که جواب سازمان مهاجرت مثبت باشد به پناهجو مجوز اقامت موقت در کشور هلند به مدت 5 سال اعطا خواهد شد، در صورتی که پناهجو در جامعه مدنی ادغام شده باشد اقامت دائم را می تواند اخذ نماید.

اقامت هلند و هزینه های زندگی

هزینه های زندگی در هلند همانند دیگر کشورها رابطه مستقیم با نحوه زندگی متقاضی دارد. علاوه بر این موارد دیگری مانند شهر محل سکونت شما نیز می تواند تاثیرگذار باشد. به عنوان مثال هزینه مسکن در آمستردام بیشتر از شهرهای کوچک تر است. اغلب مردم در کشور هلند به دلیل این که درآمدشان با مخارج زندگیشان تناسب دارد برا تامین هزینه های زندگی دچار مشکل نمی شوند. به طور میانگین هزینه زندگی دو نفره 1000 تا 1200 یورو در ماه می باشد هزینه های زندگی شامل خورد و خوراک، مسکن، پوشاک، هزینه حمل و نقل عمومی می باشد. اگرچه شما می توانید از غذاهای گرم رستوران استفاده نمائید اما جهت کاهش هزینه های خورد و خوراک می توانید در منزل برای خودتان غذا تهیه نمائید.

مهاجرت به هلند
سرمایه گذاری در کشور هلند
ویزای کار هلند
ازدواج در هلند

اقامت هلند و اخذ تابعیت هلند

در این مقاله روش های مختلف اخذ اقامت هلند ارائه گردید. شما با داشتن اقامت هلند به جز برخی حقوق مدنی و اجتماعی مانند حق رای و کاندیداتوری در مشاغل دولتی از همه حقوق شهروندی برخوردار خواهید شد.

به علاوه، مجوز اقامت هر 5 سال باید مجدد تمدید گردد. در صورتی که شما 5 سال بی وقفه در کشور هلند زندگی کرده اید و با جامعه هلندی خو گرفته اید و قادر به صحبت کردن و خواندن و نوشتن به زبان هلندی باشید می توانید تقاضای اخذ یاسیورت این کشور نمایید. آثار اخذ تابعیت هلندی این است که می توانید برای پارمان این کشور رای دهید و پاسپورت هلندی دریافت نمایید. با در دست داشتن این پاسپورت شما می توانید بدون ویزای به کشور های زیادی سفر نمایید.

اقامت هلند و سخن پایانی

اقامت هلند و راه های اخذ آن در این مقاله بررسی گردید. هر چند اقامت این کشور از طرق مختلف امکانپذیر است ولی دسترسی به آن کار ساده ای نیست. بنابراین اطلاع کامل از روش های دستیابی به اقامت هلند حائز اهمیت است تا با توجه به شرایط خود بهترین راه را انتخاب نموده و در این مسیر گام بردارید. با توجه به شرایط مطلوب کشور هلند از نقطه نظرهای اقتصادی، رفاه اجتماعی، نظام آموزشی و شرایط آب و هوایی ممکن است مقصد شما برای مهاجرت باشد. برای دستیابی به اقامت هلند بهتر است آگاهی خود را در این زمینه تکمیل کنید تا در این مسیر دچار گمراهی نشوید. برای این منظور شما می توانید با مشاورین متخصص ما در موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نموده و از اطلاعات کاملی در این زمینه برخوردار شوید. همچنین می توانید پس از مطالعه مقاله فوق در صورت وجود سوال، سوالات خود را در بخش دیدگاهها در این مقاله و یا در بخش سوالات همگانی مطرح نموده و پاسخ آن را به صورت رایگان از مشاورین ما در موسسه حقوقی ملک پور دریافت نمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اقامت هلند
به این پست امتیاز دهید!