اقامت نروژ

  • اقامت نروژ و مقدمه ای بر آن
  • اقامت نروژ و شرایط عمومی آن
  • اقامت نروژ از طریق کار
  • اقامت نروژ از طریق تحصیل
  • اقامت نروژ از طریق سرمایه گذاری
  • اقامت نروژ از طریق ازدواج
  • اقامت نروژ از طریق تولد
  • اقامت نروژ از طریق پناهندگی
  • اقامت نروژ و هزینه های زندگی
  • اقامت نروژ واخذ تابعیت
  • اقامت نروژ و سخن پایانی
اقامت نروژ

اقامت نروژ و مقدمه ای بر آن

اقامت نروژ و مهاجرت به نروژ در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. اقامت نروژ از چه طرقی به دست می آید؟ اقامت نروژ چه مزایایی برای شخص به دنبال دارد؟ آیا اقامت نروژ قابل تبدیل به تابعیت این کشور می باشد؟ در صورتی که قصد مهاجرت به کشور نروژ را دارید این سوالات ممکن است به ذهنتان متبادر شود، که در این مقاله به صورت ساده و مختصر به آن ها می پردازیم. کشور نروژ کشوری ثروتمند و مردم آن از رفاه اجتماعی بالایی بسیار بالایی برخوردار می باشند، به علاوه این کشور دارای ثبات اقتصادی بسیار مطلوبی می باشد. این شرایط موجب گردیده نروژ مقصد مهاجرت بسیاری از علاقه مندان به زندگی در اروپا قرارگیرد.در این مقاله سعی شده است کلیه نکات مربوط به اقامت نروژ ذکر گردد، در صورت نیاز به اطلاعات تخصصی تر شما می توانید با مشاورین مجرب موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نموده و از اطلاعات تکمیلی برخوردار شوید.

فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با پناهندگی سوئد-نروژ
فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با تحصیل رایگان در نروژ

اقامت نروژ و شرایط عمومی آن:

کشور نروژاز لحاظ تقسیمات جغرافیایی جزء حوزه اسکاندیناوی و در شمال غرب  اروپا واقع شده است. این کشوراز شرق با سوئد، از شمال شرق با فلاند و روسیه و از جنوب با تنگه اسکاژراک هم مرز است. جمعیت کشور نروژ بالغ بر 5 ملیون نفر می باشد و زبان رسمی این کشور نروژی و دین رایج آن مسیحیت است .واحد پول این کشور کرون می باشد. این کشور دارای ذخایر نفتی و معدنی فراوان و در آمار بانک جهانی چهارمین کشور دنیا از لحاظ در آمد سرانه  می باشد.  نروژ از رفاه اجتماعی بسیار مطلوبی برخوردار است، همین شاخصه ها   باعث شده است که در سال های اخیر افراد زیادی  این کشور را به عنوان مقصد مهاجرت خود انتخاب نموده و در پی اخذ اقامت نروژ باشند.  در این مقاله طرق مختلف اخذ اقامت نروژ ارائه گردیده است.

تحصیل پزشکی نروژ
تحصیل دکترا نروژ

اقامت نروژ و روشهای اخذ آن

  • اقامت نروژ از طریق کار

     کشور نروژ دارای منابع غنی نفت  و گاز می باشد و از این لحاظ یکی از کشورهای رده اول دنیا ست. در حوزه صنعت این کشور در دهه های اخیر پیشرفت  چشم گیری داشته است. با توجه به شرایط مطلوب در زمینه های ذکر شده، سالانه افراد زیادی  به قصد کار در این حوزه ها اقدام به مهاجرت به نروژ می نمایند. اگر شما قصد مهاجرت به کشور نروژ از طریق  کار کردن دارید و از شهروندان اتحادیه اروپا نمی باشید، در ابتدا باید اجازه ورود به این کشور را اخذ نمایید. در کشور نروژ نیز مانند سایر کشورهای اروپایی کارفرما موظف است شغل مورد نظر خود را به مدت 3 ماه در کشور نروژ و 3 ماه در اتحادیه اروپا آگهی نمایید. در صورتی که موفق به یافتن نیروی کار در کشور نروژ و اتحادیه اروپا نگردید، می تواند از افراد  خارج از اتحادیه اروپا ازجمله ایران جذب نیرو نماید. بنابراین اولین قدم برای اخذ اقامت کاری نروژ، داشتن پیشنهاد کاری از یک کارفرمای واجد شرایط در نروژ می باشد. سپس کارفرما بایستی درخواست شما را به انضمام مدارکتان که در انتها ذکر خواهد شد،  به سفارت نروژ تحویل نماید تا پرونده شما مورد بررسی قرار گیرد. لازم به ذکر است از آنجا که تعداد مشاغل انگلیسی زبان در کشور نروژ محدود می باشد، شما می بایست به زبان نروژی تسلط داشته باشید. تا قبل از سال2013 اخذ ویزای جستجوی کار از کشور نروژ امکان پذیر بود. با این ویزا که به مدت 6 ماه صادر می گردید متقاضی می توانست در این مدت، در پی کاریابی باشد. در صورتی که موفق به یافتن کار و انعقاد قرارداد کاری با کارفرما می گردید  می توانست اقامت کاری نروژ را اخذ نماید که از آن زمان، صدور این نوع ویزا لغو گردیده است. در حال حاضر تنها راه اخذ ویزای کار و اقامت کاری نروژ داشتن  پیشنهاد کاری از سوی کارفرمای معتبر در کشور نروژمی باشد. در صورتی که شخص بیش از 3  سال در این کشور کار کند و بیمه و مالیات پرداخت نماید می تواند نسبت به اخذ اقامت نروژ اقدام کند. با این تفاسیر اخذ ویزای کار نروژ ساده نخواهد بود و بهتر است برای نحوه ورود به کشور نروژ و اخذ اقامت کاری این کشور با مشاورین متخصص موسسه حقوقی ملک پور تماس گرفته و از اطلاعات کاملی در این زمینه برخوردار شوید. این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور گردآوری شده است کپی برداری بدون ذکر منبع و یا استفاده از کلمات و محتویات بدون ذکر منبع شرعا حرام می باشد.

    طبق آخرین آمار گزارش شده نرخ بیکاری در کشور نروژ  3/7درصد می باشد. در نمودار ذیل نرخ بیکاری در سال های اخیر در کشور نروژ ارائه گردیده است.

اقامت نروژ
  • اقامت نروژ از طریق تحصیل

    اخذ اقامت نروژ از طریق تحصیل امکان پذیر است. در سال های اخیرشرایط تحصیل در کشور نروژ برای دانشجویان خارجی بسیار ایده آل می باشد. هر چند تحصیل در کشور نروژ در کلیه مقاطع تحصیلی رایگان است، اما هزینه های زندگی نسبت به دیگر کشورهای اروپایی بیشتر و شهر اسلو پایتخت این کشور از گرانترین شهرهای دنیاست.کشور نروژ از کیفیت آموزشی بسیار مطلوبی برخوردار است و سالانه بسیاری از متقاضیان  تحصیل در اروپا را به خود جذب می نماید.در نروژ نیز مانند دیگر کشور های اروپایی دانشجو امکان اقامت پس از تحصیل دارد و شما به مدت یک سال پس از اتمام تحصیلات خود می توانید اقامت خود را تمدید نموده و در این کشور در جستجوی کار باشید. در صورت یافتن کار، اقامت تحصلی تبدیل به اقامت کاری خواهد شد و  با 3  سال کار در این کشور و پرداخت بیمه و مالیات شما می توانید تقاضای اقامت دائم کشور نروژ نمایید. در ادامه مقاطع مختلف تحصیلی در دانشگاه های کشور نروژرا بررسی می نماییم.

  • مقطع لیسانس

    تدریس در مقطع لیسانس در نروژ به زبان نروژی می باشد به همین دلیل تسلط به این زبان و داشتن نمره 3 برای دانشجو ضروری می باشد. همچنین با توجه به این که رشته های معدودی به زبان انگلیسی تدریس می گردد داشتن نمره آیلتس 6 نیزمود نیاز است. برای ورود به این دوره متقاضی می باست در رشته مورد نظر در کشور خود پذیرفته شده باشد. هزینه تحصیل رایگان می باشد و مدت آن 3 تا 4 سال به طول خواهد انجامید.

  • مقطع فوق لیسانس

    از آنجا که تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد کشور نروژ به زبان انگلیسی می باشد، برای ورود به این مقطع داشتن مدرک آیلتس 6.5 برای متقاضی ضروری می باشد. همچنین، رشته انتخابی بایستی با رشته کارشناسی مرتبط باشد یا حداقل 60 مرتبط داشته باشد. تحصیل در این دوره به صورت رایگان و طول مدت آن 2 سال می باشد و در پایان ارائه پایان نامه ضروری است.

  • مقطع دکترا

    تحصیل در مقطع دکترا در کشورنروژ به زبان انگلیسی و داشتن نمره آیلتس 7 لازم می باشد. طول مدت تحصیل در این دوره 4 تا 5 سال به طول خواهد انجامید و هزینه آن رایگان می باشد. به علاوه، مقط دکترا شغل محسوب می شود و دانشجو حقوق دریافت می نماید و دانشجو پس از اتمام تحصیلاتش می تواند نسبت به اخذ اقامت دائم نروژ اقدام نماید.

اعزام دانشجو به نروژ
  • اقامت نروژ از طریق سرمایه گذاری

    کشور نروژ دارای ثبات اقتصادی بسیار بالایی است و یکی از امن ترین کشورهای اروپایی برای سرمایه گذاری می باشد، از این رو همواره مود توجه سرمایه گذاران خارجی قرار دارد. از طرق مختلفی می توان در کشوور نروژ سرمای گذاری نمود و به اقامت این کشور دست یافت که در ادامه به آن می پردازیم.

  • سرمایه گذاری در نروژ از طریق خرید ملک

    سرمایه گذاران خارجی  در زمینه خرید ملک در نروژ محدودیت داشته و از مالکیت برخی املاک ممنوع می باشند. د ر خصوص املاکی مثل معدن ها و جنگل ها و … افراد خارجی فقط می توانند این املاک را برای مدت ده سال اجاره نمایند.

  • سرمایه گذاری از طریق مناقصه های دولتی

    از سال 2004 دولت نروژ  به  شرکت های خارجی این اجازه را داد که بتوانند در صنعت حمل و نقل ریلی و خدمات پستی و نیروگاههای آبی  فعالیت نمایند.

  • سرمایه گذاری در نروژ از طریق تولیدات صنعتی

    تا قبل از سال2002 سرمایه گذاران خارجی برای سرمایه گذاری در امر تولید نیا زبه اخذ مجوز از سوی وزارت صنعت و تجارت داشتند، اما از آن به بعد دیگر نیازی به اخذ مجوز ندارند.

  • سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت

    شرکت های خارجی تنها در صورت داشتن شماره سازمانی می توانند در نروژ فعالیت کنند که برای اخذ این شماره باید شعبه شرکت خود را در اداره ثبت شرکت های تجاری نروژ ثبت نمایند.

  • خود حمایتی

    در سرمایه گذاری از طریق خود حمایتی شخص  سرمایه  خود را از طریق طرح توجیحی و یا بیزنس پلن به نروژ منتقل نموده و اقامت یک ساله دریافت می نماید، در این راستا شخص به سه سال سابقه کار مرتبط در رابطه با بیزینس پلنی که مطرح میکنید نیاز دارد

سرمایه گذاری در نروژ
  • اقامت نروژ از طریق ازدواج

    یکی از طرق اخذ اقامت نروژ ازدواج با یک شخص تبعه این کشور می باشد. در سال های اخیر به دلیل وقوع ازدواج های صوری جهت اخذ اقامت نروژ، این کشور قوانین سخت گیرانه تری وضع نموده است. از جمله این که شخص بایستی اثبات نماید ازدواج به صورت واقعی صورت گرفته است، بدین نحو که از مدت آشناییش با فرد نروژی 6 ماه گذشته و یکدیگر را به طور حضوری ملاقات نموده اند. متقاضی با یک ویزای 6 ماهه وارد کشور نروژ میشود. در این مدت بایستی ازدواج خود را به ثبت رسانده و مراسم قانونی ازدواج را انجام دهد. در این صورت به فرد اقامت موقت اعطاء می گردد و در صورت مداومت این ازدواج شخص پس از 3 سال زندگی در نروژ می تواند نست به اخذ اقامت دائم این کشور اقدام نماید.

    برای اخذ ویزای ازدواج کشور نروژ وجود شرایط ذیل برای طرفین الزامی می باشد:

    1-سن زوجین باید حداقل 18 سال باشد

    2-طرفین بایستی مجرد و یا از همسر سابق خود جدا شده باشند

    3-ارائه مدارک مثبت ازدواج در صورت وقوع آن در خارج نروژ

    4- اثبات اختیاری و غیر اجباری بودن ازدواج

    5-اثبات واقعی بودن ازدواج

    6-تمکن مالی فرد تبعه نروژ برای تامین هزینه های زندگی

    7-داشتن مکان مشخص برای زندگی زوجی

  • اقامت نروژ از طریق تولد

     در صورتی که فرزند از پدر و یا مادر تبعه نروژ ولو در خارج از خاک این کشور متولد شود به صورت اتوماتیک اقامت و تابعیت کشور نروژ را کسب می نماید. در واقع در این زمینه نروژ از سیستم خون تبعیت می کند. تولد فرزند از پدر و مادر غیر نروژی در خاک نروژ هر چند به خودی خود منجر به اقامت و تابعیت این کشور نمی شود، اما در صورتی که طفل 7 سال در خاک نروژ زندگی نماید می تواند اقامت و تابعیت این کشور را اخذ نماید.همچنین در صورتی که یک شهروند نروژی اطفال زیر 18 سال را به فرزند خواندگی قبول نماید، در صورت اثبات تمکن مالی برای پرداخت هزینه های زندگی و داشتن مسکن و مکان زندگی با ارائه گواهی ولادت طفل و مدارک هویتی خود می توانند برای اقامت و تابعیت نروژ را درخواست نماید.

  • اقامت نروژ از طریق پناهندگی

    موسسه حقوقی ملک پور در زمینه پناهندگی هیچ خدماتی ارائه نمی نماید و این مطالب صرفا برای افزایش اطلاعات شما و آگاهی دادن از خطرات پناهندگی نوشته شده است.پس از ورود پناهجو به کشور نروژ می بایست درخواست خود مبنی بر پناهندگی را به پلیس مهاجرت و یا نماینده سازمان ملل د رامور پناهجویان در این کشور تسلیم نماید. پناهجو به صورت موقت در خانه های ویژه پناهجویان اسکان داده خواهد شد و خدمات اولیه و کمک هزینه زندگی در اختیار وی قرار می گیرد. پناهجو تا تعیین تکلیف نهایی در همان محل زندگی می نماید، در صورت موافقت با پناهندگی، اقامت موقت سه ساله به شخص اعطاء می گردد و پس از آن می تواند تقاضای اقامت دائم نماید.برای اطلاع از طرق صحیح و قانونی مهاجرت می توانید با تهیه ویدئوی گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت اطلاعات خود را در این زمینه کامل نمایید.

پناهندگی در نروژ

اقامت نروژ و هزینه های زندگی

کشور نروژ از نظر کیفیت زندگی در زمره کشور های رده اول دنیا قرار دارد. همچنین این کشور از ثبات اقتصادی بسیار بالایی برخوردار می باشد. در کشور نروژ بین اقشار مختلف جامعه اختلاف طبقاتی زیادی وجود ندارد و هیچ فردی زیر خط فقر در این کشور یافت نمی شود. با وجود شرایط مطلوب زندگی و امکانات رفاهی در کشور نروژ  هزینه های زندگی در این کشور نسبت به دیگر کشور های اروپایی بیشتر و شهر اسلو پایتخت این کشور از گرانترین شهر های دنیا می باشد.

اقامت نروژ و اخذ تابعیت

تابعیت از طریق سیستم خون در نروژ

فردی که اقامت دائم نروژ را اخذ نموده در صورت داشتن شرایط ذیل می توانند نسبت به اخذ تابعیت این کشور اقدام نماید:

ارائه مدارک هویتی شامل شناسنامه و پاسپورت

در 10 سال گذشته شخص 7 سال در کشور نروژ زندگی نموده باشد

نداشتن سابقه کیفری در مدت اقامت

ترک تابعیت سابق

داشتن تسلط نسبی به زبان نروژی

پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزا

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

اقامت نروژ و سخن پایانی

اقامت نروژ و طرق دسترسی به آن در این مقاله بررسی گردید. هر چند اخذ اقامت نروژ از طرق مختلف امکان پذیر می باشد اما دریافت آن، کار ساده ای نیست. بنابراین اطلاع کامل از روش های دستیابی به اقامت نروژ حائز اهمیت می باشد تا با توجه به شرایط خود بهترین راه را انتخاب نموده و در این مسیر گام برداشته و دچار گمراهی نشوید.برای این منظور موسسه حقوقی ملک پور با داشتن بیش از 15 سال سابقه درخشان و داشتن مشاورین مجرب در زمینه مهاجرت شما را در این مسیر همراهی نموده و اطلاعات تخصصی در اختیار شما قرار می دهد. بنابراین جهت دریافت اطلاعات در این زمینه می توانید با مشاورین ما در موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان دریافت کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اقامت نروژ
5 (100%) 3 votes