اقامت فرانسه

  • اقامت فرانسه و مقدمه ای بر آن
  • اقامت فرانسه و شرایط عمومی آن
  • اقامت فرانسه از طریق کار
  • اقامت فرانسه از طریق تحصیل
  • اقامت فرانسه از طریق سرمایه گذاری
  • اقامت فرانسه از طریق ازدواج
  • اقامت فرانسه و اخذ تابعیت از طریق تولد
  • اقامت فرانسه و هزینه های زندگی در فرانسه
  • اقامت فرانسه و اخذ تابعیت
  • اقامت فرانسه و سخن پایانی
اقامت فرانسه

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

اقامت فرانسه و مقدمه ای بر آن

اقامت فرانسه در این مقاله مورد تحقیق و بررسی علمی قرار می گیرد. از طرق مختلفی  میتوان به اقامت فرانسه دست یافت که این طرق به تفصیل  همراه با نکات کلیدی آن توضیح داده شده است. افراد کثیری هدف شان از مهاجرت به فرانسه اخذ اقامت فرانسه است که باید این مهاجرت اصولی و بر طبق قوانین روز صورت بگیرد، تا منجربه اقامت فرانسه شود و این میسر نیست مگر به وسیله وکیل مهاجرت. در این مقاله راه های مهاجرت به فرانسه، راه های اخذ اقامت فرانسه، تابعیت فرانسه و هزینه های مهاجرت به فرانسه بیان شده است که امید است راهنمای شما در این امر باشد و بهترین و کم ریسک ترین مهاجرت را داشته باشید . این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور تهیه شده است. در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی با کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور همکار MIE اتریش تماس حاصل فرمایید و مشاوره رایگان دریافت نمایید و یا میتوانید ویدیو راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت را تهیه نمایید و با تماشای آن بهترین مسیر خود را بیابید.

اقامت فرانسه و شرایط عمومی آن

اقامت فرانسه و مهاجرت به فرانسه با توجه به اروپایی بودن این کشور و حضور آن در غرب اروپا و پایتختی همچون پاریس مورد بررسی افراد مهاجر است. زبان رسمی این کشور فرانسوی و واحد پول آنها یورو است . کشور  فرانسه در همسایگی آلمان، سوئیس و اسپانیا و ایتالیا است که این امر در اخذ اقامت فرانسه بسیار حائز اهمیت است و شخص با اخذ اقامت فرانسه میتواند به کشور های دیگر سفر کرده و یا در کشور های دیگر با تغییر ویزا زندگی کند. برای اقامت فرانسه شخص نیاز به ویزای فرانسه دارد که با توجه به شرایطش ویزای مربوطه را اخذ کرده و طرق مختلف آن در این مقاله ذکر شده است.

اقامت فرانسه از طریق کار

اقامت فرانسه از طریق کار روشی  است که افرادی که خواهان کار  هستند آن را بررسی میکنند . فرانسه برای کار 2 نوع ویزا به افراد میدهد. ویزایی برای افراد متخصص که حداقل مدرک لیسانس را داشته باشند و شخص باید پیشنهاد شغلی در فرانسه داشته باشد. در واقع کار فرمایی در فرانسه خواهان او باشد. ویزایی دیگر که باعث اقامت فرانسه میشود ویزای کار برای افراد نخبه است و باید دارای حداقل مدرک فوق لیسانس  و بالاتر باشند و از کارفرمایی در فرانسه پیشنهاد کاری داشته باشند. هر دوی  این گروه اشخاص باید علاوه بر مدرک تحصیلی ذکر شده به زبان فرانسوی نیز برای ارتباط با مردم و کار مسلط باشند و شرایط سنی مناسب کار و سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی خود داشته باشند. این ویزا 90 روزه است که قابل تمدید است. اقامت فرانسه با تمدید ویزاهای کار ممکن است بنابراین شخص تا 4سال ویزای کاری خود را تمدید کرده و بعد از آن برای اقامت دائم فرانسه اقدام میکند. نرخ بیکاری فرانسه 9.10 % است و این نرخ در اروپا بالا محسوب میشود و ممکن است شخص بعد از تحصیل در کاریابی دچار مشکل شود.  همراه شخصی که ویزای کاری میگیرد میتواند بیاید که این امر بعد از قرار داد کاری و نشان دادن تمکن مالی برای اداره خانواده اش صورت میگیرد. همراه با ویزای همراه وارد میشود و برای کار در فرانسه نیاز به تایید اداره مهاجرت دارد .

برای دریافت ویزای کار فرانسه باید مدارک زیر را به سفارت فرانسه در کشور خود داده ارائه کنید. این مدارک عبارت است از:

  • پاسپورت معتبر (حداقل ۳ ماه اعتبار داشته باشد)
  • کپی صفحه اول شناسنامه
  • گواهی تجربه ها و مهارتهای کاری
  • رزومه شخصی
  • 2 قطعه عکس
  • فرم ویزای طولانی مدت
  • فرم قرارداد کاری بین متقاضی ویزای کار فرانسه و کارفرمای فرانسوی، با تایید مقامات فرانسوی مثل اداره کار و اتباع خارجی (گواهی اشتغال با نام شما از طرف کارفرما)
  • نامه 3 ماه تمکن مالی برای ویزای کار فرانسه
  • ضمانت نامه کارفرما ساپورت هزینه ها همراه با کپی از اسناد هویتی مثل گذرنامه فرانسه و اثبات درآمد.
  • بیمه درمانی درطول مدت اقامت
  • ارائه سند ثبت نام کسب وکار
  • فتوکپی ویزای شینگن، آمریکا و بریتانیا دردوسال اخیر
  • مدارک تحصیلی ( شامل مدرک لیسانس و بالاتر)
  • هزینه ویزای کاری فرانسه 368 یورو است .

اقامت فرانسه از طریق تحصیل

اقامت فرانسه از طریق تحصیل روشی است که مورد استقبال افراد بسیاری است که قصد مهاجرت به فرانسه را دارند. تحصیل فرانسه منطبق با نظام آموزشی بولونیا است. تحصیل در فرانسه در مقاطع مختلف عبارت است از : دوره ابتدایی است که برای افراد 6 تا 11 سال بوده و مدارک آموزشی به نام های    cm1 . ce1. ce2 . cp . cm2است و شخص از دوره 11 تا 15 سال وارده دوره کالج میشود و برای سنین 15 تا 18 دوره lyceeدر نظر گرفته شده است .پس از این دوره ها شخص در مواعد زمانی سپتامبر و ژوئن وارد دوره های دانشگاهی میشود. از دانشگاه های برتر فرانسه میتوان به دانشگاه لویی پاستور، استراسبورگو  و سوربن اشاره کرد. مقاطع تحصیلی دوره های دانشگاهی لیسانس 3 ساله، فوق لیساتس 2ساله و دکتری 2 تا 3 ساله است . شخص برای اقامت فرانسه از طریق تحصیل هزینه های تحصیل را باید در نظر بگیرد که هزینه های تحصیل در دانشگاه های دولتی  فرانسه بسیار پایین و مناسب است و در مقطع لیسانس تا 150 یورو و برای فوق لیسانس تا 3500 یورو است در مقطع دکتری نیاز به سوپروایزر است و اصولا بورسیه تحصیلی فرانسه اخذ میشود  برای تحصیل در دانشگاه های دولتی نیاز به زبان فرانسوی است. هزینه های  دانشگاه های خصوصی  فرانسه 7000 تا 15000 یورو در سال است. رشته های تحصیلی در دانشگاه های فرانسه عبارت است از : مدیریت بازرگانی، روانشناسی، اقتصاد، فناوری اطلاعات، پزشکی، داروسازی و هنر.

دانشجو حین تحصیل با تاییدیه اداره مهاجرت فرانسه اجازه کار داشته و میتواند هفته ای 20 ساعت کار کرده و قسمتی از هزینه های خود را پوشش دهد .یرای اخذ بورسیه از دانشگاه های فرانسه دانشجو باید دارای شرایطی باشد از جمله نمرات و پیشینه تحصیلی قوی و سطح زبان عالی بوده، مقالات و رزومه قوی  داشته باشد . اگر شخص شرایط بورسیه فرانسه را داشت دانشگاه نیز تایید کرد حدودا 450 یورو به عنوان کمک هزینه های تحصیلی و زندگی داده میشود. شخص دانشجو در فرانسه میتواند همراه نیز داشته باشد ،که ویزای همراه چند ماه بعد از ورود دانشجو درخواست داده میشود و اجازه کار شخص دانشجو باید توسط اداره مهاجرت تایید شود .

اقامت فرانسه از طریق سرمایه گذاری

اقامت فرانسه از طریق سرمایه گذاری نیز حاصل میشود و طرق مختلفی دارد از جمله : ثبت شرکت و سرمایه گذاری در بخش های مختلف اقتصادی. سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت در فرانسه نیازمند بیزنس پلن و استارت آپ است و باید ثابت شود که دارای نوآوری برای فرانسه است و نیازمند طرح توجیهی است. حداقل سرمایه برای ثبت شرکت فرانسه 30 هزار یورو است و شخص باید به کارمندان شرکت خود حقوقی طبق قانون فرانسه نیز بدهد. شخص با ثبت شرکت در فرانسه ابتدا ویزای 4 ساله گرفته و پس از آن اقامت فرانسه را دریافت میکند همچنین خانواده شخص میتواند با ویزای همرا آمده و او نیز میتواند اقامت فرانسه را بگیرد ولی برای کار نیاز به اجازه از اداره مهاجرت دارد. نوع دیگری از ویزای سرمایه گذاری فرانسه در بخش های اقتصادی است. که   منجربه ایجاد شغل در بخش های صنعتی و اقتصادی فرانسه میشود. سرمایه مورد نیاز برای اشتغال زایی در فرانسه 300 هزار یورو بوده و شخص پس از 4 سال میتواند اقامت فرانسه را دریافت کند. همراه نیز میتواند به شخص اصلی پیوسته و او نیز امکان اقامت فرانسه را دارد. میزان ریسک در سرمایه گذاری بسیار اهمیت دارد که باید در نظر گرفته شود میزان ریسک سرمایه گذاری در فرانسه در سالهای اخیر بین 1 تا 7 ، 1 است که نشان دهنده این است وضعیت سرمایه گذاری در فرانسه پایین است نمودار زیر نشان دهنده این موضوع است.

اقامت فرانسه

اقامت فرانسه از طریق ازدواج

اقامت فرانسه با ازدواج نیز حاصل میشود که شرایط خاص و مخصوص به خود را دارد که در صورت وجود این شرایط امکان اخذ اقامت و تابعیت فرانسه وجود دارد. به این صورت شخص با فردی از تبعه فرانسه ازدواج کرده و باید ثابت کند که مدتی در کنار هم بوده با هم مسافرت کرده و علاقه خود را بهم ثابت کرده به عبارتی اثبات شود که این ازدواج صوری نبوده و از این جهت سختگیری بسیار میشود. همچنین شخص تبعه فرانسه باید خانه داشته و وضعیت مالی مناسبی داشته باشد که از پس هزینه زندگی خود و همسرش برآید  شخص برای اخذ ویزای توریستی  علاوه بر مدارک هویتی و فردی، نیازمند گواهی ازدواج در فرانسه و ادرس محل زندگی و تمکن مالی همسر  تبعه فرانسوی است.  این ویزا، ویزای نامزدی فرانسه نام دارد. شخص پس از 4 سال میتواند ویزای ازدواج خود را به اقامت دائم فرانسه  تبدیل کند.

قوانین فرانسه

اقامت فرانسه و اخذ تابعیت از طریق تولد

اقامت فرانسه از طریق مختلفی داده میشود که ما در اینجا اقامت فرانسه از طریق تولد را مورد بررسی قرار میدهیم. با تولد فرزند امکان اقامت  فرانسه  هست ولی به سیستم و قانون کشور بستگی دارد که از این جهت سیستم فرانسه خون است و فرزند فقط در صورتی که پدر و مادر نوزاد تبعه فرانسه باشند و از خون آنها تابعیت فرانسه به فرزند  منتقل میشود حتی اگر یکی از پدر یا مادر تبعه فرانسه باشند فرزند هم تبعه فرانسه است یا اگر فرزندی در فرانسه به دنیا بیاید و  پدر و مادر اش نا مشخص باشد نیز تابعیت فرانسه را میگیرد.  همینطور کسی که از والدینی متولد شده که قبل از استقلال فرانسه در مستعمرات فرانسه بوده اند. ولی اگر فرزند پدر و مادر غیر فرانسوی داشته باشند هیچ حق اقامت فرانسه برای فرزتد و والدین اش وجود ندارد و فرزند فقط از امکانات و پشتیبانی بهرمند میشود و بعضی خدمات رایگان دریافت میکند. حتی در صورت اخذ اقامت فرانسه فرزند پدر و مادر امکان اخذ اقامت فرانسه را نخواهند داشت.

اقامت فرانسه و هزینه های زندگی در فرانسه

اقامت فرانسه پروسه ای است که حدودا 4-5 سال طول میکشد و شخص بایدبتواند در ابتدای مهاجرت به فرانسه هزینه های زندگی اش را در نظر بگیرد  که این مسئله مهم است. هزینه زندگی در شهر های مختلف متفاوت است و در شهر پاریس نسبتا بالا است. شما برای مهاجرت نیاز به دو نوع  هزینه دارید یکی هزینه ای برای گرفتن ویزا و هزینه های شخصی شامل هزینه خوابگاه خوراک و پوشاک و حمل و نقل و هزینه های درمانی است . به طور کلی هزینه های دو نفر در اروپا و فرانسه 1000 تا 1200 یورو است و برای هر فرزند 300 یورو اضافی در نظر گرفته میشود که شخص باید این مبلغ را قبل از اقدام در حساب به عنوان تمکن مالی داشته باشد. به طور کلی به عنوان مثال هزینه رستوران ارزان 14.00 یورو ، یک لیتر بنزین1.54 یورو، اجاره آپارتمان یک خوابه در مرکز شهر 1.159.80 یورو . متقاضی باید بتواند  از پس 1 سال هزینه زندگی خود برآید و شخص پس از ورود میتواند با کار نیمه وقت وارد بازار کار شده و قسمتی از هزینه خود را پوشش دهد و پس از آن نیز وارد بازار کار شده و هزینه هایش را کاملا پوشش دهد.

15.00 یورورستوران ارزان قیمت
55.00 یوروغذا برای 2 نفر
1.93 یوروآب
3.33 یوروتخم مرغ
2.06 یوروبرنج
2.75 یوروسیب
1.90 یوروحمل و نقل بلیط 1نفره
1.30 یوروتاکسی1 کیلومتر
149.36 یوروانرژی برق و گاز و اب و..
28.40 یورواینترنت60 مگابایت
44.55 یوروباشگاه تناسب اندام
824.41 یورومهد کودک
85.48لباس و کفش
1.166.69 یورواجاره در ماه 1 خوابه مرکز شهر
10.410.96 یوروخرید اپارتمان  قیمت هر متر مربع
1.052.64 یورومتوسط درامد ماهیانه
مهاجرت به فرانسه
تحصیل در فرانسه
کار در فرانسه

اقامت فرانسه و اخذ تابعیت

اقامت فرانسه هدف افراد کثیری از مهاجرت به  فرانسه است که از طرق ذکر شده حاصل میشود . شخص پس از 5 سال زندگی امکان اخذ اقامت دائم را دارد. با اقامت دائم شخص میتواند مدت 10 سال در فرانسه باقی بماند و زندگی کند شخص با اقامت دائم فرانسه از امکانات بهرمند شده، ولی حقوقی مثل حق رای دادن را ندارد. با شهروند فرانسوی شدن در واقع شخص شهروند اروپایی است و به راحتی میتواند در اتحادیه اروپا رفت و آمد کرده و شخص باحفظ تابعیت خود اقامت و تابعیت فرانسه را دریافت میکند. اقامت دائم فرانسه بستگی به مشخصات شخصی فرد  دارد و مسائلی مانند اشتغال، ثبات مالی و چگونگی پیوستن به جامعه فرانسه و توانایی زبان بستگی دارد. همینطور شخص اگر بیش از 2 سال متوالی فرانسه را ترک کند حق اقامت دائمی از بین خواهد رفت. اگر شخصی عضو خانواده ای باشد که اقامت دائم دارد اقامت دائم از 5 سال به 3سال میرسد. برای اقامت دائم نیاز به مدارکی دارید از جمله یک قرار داد کاری، بیانیه بانکی، گواهی تولد و یا ازدواج و گواهی پزشکی که بستگی به شرایط شخص متفاوت است. پس از اخذ اقامت فرانسه امکان شهروند فرانسه شدن وجود دارد که شخص با شهروند فرانسه بودن حق رآی دادن دارد شخص باید بالای 18 ساله بوده و 5 سال متوالی در فرانسه زندگی کرده و به زبان فرانسوی مسلط بوده و با فرهنگ و دانش و جامعه و حقوق و وظایف شهروندان فرانسوی آگاه باشد .  شخص نیازی نیست ملیت خود را از بین ببرد و دو تابعیتی میشود.

اقامت فرانسه و سخن پایانی

اقامت فرانسه و شرایط و راه های رسیدن به اقامت فرانسه در این مقاله مورد بررسی واقع شده است و بر آن شدیم راه های اخذ اقامت فرانسه و تابعیت فرانسه را بیان کرده تا راهنمای شما سروران باشد. معایب و مزایای مهاجرت به فرانسه به عنوان مثال با توجه به نرخ بیکاری فرانسه شخص پس از تحصیل ممکن است در کاریابی دچار مشکل شود. روش های مختلف اقامت فرانسه از قبیل اقامت فرانسه از طریق کار، تحصیل، سرمایه گذاری همراه با نکات به طور کامل توضیح داده شده است .جهت اخذ اطلاعات بیشتر میتوانید با مشاورین تخصصی ما در موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تماس حاصل فرموده و مشاوره رایگان در باب اقامت فرانسه دریافت کنید و یا در قسمت دیدگاه نظرات و پرسش های خود را بیان کنید و پاسخ خود را در کوتاه ترین زمان دریافت کنید تا شما را در این امر مهم اقامت فرانسه راهنمایی نمایند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اقامت فرانسه
به این پست امتیاز دهید!