اقامت سوئد

  • اقامت سوئد و مقدمه ای بر آن
  • اقامت سوئد و شرایط عمومی
  • اقامت سوئد از طریق کار
  • اقامت سوئد از طریق تحصیل
  • اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری
  • اقامت سوئد از طریق ازدواج
  • اقامت سوئد و اخذ تابعیت از طریق تولد
  • اقامت سوئد از طریق پناهندگی
  • اقامت سوئد و هزینه های زندگی در سوئد
  • اقامت سوئد و اخذ تابعیت
  • اقامت سوئد و سخن پایانی
اقامت سوئد

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

اقامت سوئد و مقدمه ای بر آن

اقامت سوئد، مهاجرت به سوئد و شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت سوئد در این مقاله مورد تحقیق و بررسی علمی قرار گرفته است. تلاش ما بر این است که به سوالات شما عزیزان در باب اقامت سوئد پاسخ بدهیم. راه های اخذ اقامت سوئد چیست و چه شرایطی دارد ؟ هزینه زندگی در سوئد چگونه است ؟ اخذ تابعبت سوئد به چه صورت است؟ به درخواست مکرر دوستان بر آن شدیم تا مقاله ای کامل در باب اقامت سوئد تهیه نموده و نکات لازم  را به طور خلاصه بیان کنیم. شما عزیزان می توانید با مطالعه این مطالب، بهترین و نتیجه بخش ترین مسیر مهاجرت به سوئد را طی نمایید. این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور تهیه شده و تلاش شده چراغ راه شما سروران در اقامت سوئد باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات تکمیلی با کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور همکار MIE اتریش تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان دریافت نمایید و یا میتوانید ویدیو راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت را تهیه نموده و با تماشای آن بهترین مسیر خود برای مهاجرت را بیابید .

فایل تصویری موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با سوئد
فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با ثبت شرکت در سوئد

اقامت سوئد و شرایط عمومی

اقامت سوئد با توجه شرایط عالی و کیفیت بالا زندگی در این کشور مورد توجه افراد زیادی قرار گرفته است. سوئد بزرگترین کشور شبه جزیره اسکاندیناوی است که در شمال اروپا واقع شده است. جنوب سوئد آب و هوایی معتدل داشته و دارای 4 فصل می باشد در حالی که در مناطق شمالی سوئد شش ماه در سال روز و شش ماه دیگر شب می باشد. مساحت کشور سوئد 449.664 کیلومتر مربع است. واحد پول سوئد کرون می باشد. زبان این کشور سوئدی است ولی حدودا 90% مردم آن به زبان انگلیسی صحبت کرده و تدریس به زبان انگلیسی صورت می گیرد. با اقامت سوئد متقاضی از مزایای شهروندی این کشور برخوردار شده و امکان تردد بدون ویزا در کشورهای عضو شنگن را خواهد داشت. لازم به ذکر است در فرآیند اقامت سوئد آگاهی  از هزینه ها از جمله مهم ترین مسائل می باشد. هزینه زندگی در سوئد به نسبت سایر کشورهای اروپایی بسیار بالا بوده و اصولا دانشجویان با مشکل کمبود خوابگاه مواجه اند. به این ترتیب متقاضیان اقامت در اروپا می توانند به کشورهای دیگر حوزه اسکاندیناوی همچون دانمارک مهاجرت کنند.

اقامت سوئد از طریق کار

کار در سوئد از روش های اخذ اقامت سوئد می باشد. به این ترتیب که متقاضی برای کار در سوئد نیازمند داشتن پیشنهاد شغلی از یک کارفرما در سوئد می باشد. در واقع پیشنهاد شغلی از کارفرما تنها راه کار در سوئد است و این کشور مانند کشورهای آلمان و اتریش ویزای جستجو کار ندارد. روند اخذ پیشنهاد شغلی در سوئد به این صورت است که آن شغل باید 10 روز در سوئد و 3 ماه در اتحادیه اروپا آگاهی شود. در صورتی که نیروی کار مورد نیاز یافت نشد کارفرما می تواند دعوتنامه برای متقاضیان در جهان صادر کند و متقاضیان پس از عقد قرارداد کاری پس از چند سال  با کار و پرداخت مالیات می توانند اقامت سوئد را دریافت کنند. این امر فرآیند دشواری بوده و نیازمند داشتن رزومه قوی می باشد. روند اخذ پیشنهاد کاری از کارفرمای سوئدی عبارت است از :

1.پیشنهاد کار از کارفرما سوئدی

2.دریافت ایمیل از کارفرما

3.ارسال درخواست کار

4.اطلاعات لازم کارت اقامت

5.دریافت تصمیم نهایی از سفارت

پس از دریافت پیشنهاد کاری از کارفرما و اتمام مراحل، متقاضی باید مدارک مورد نیاز ویزای کار  سوئد را آماده کند که این مدارک عبارتند از:

1.پاسپورت دارای اعتبار به میزان 6 ماه

2.پیشنهاد شغلی از کارفرما سوئدی

3.بیمه

4.حقوق مشخص شده توسط کارفرما

شخص با کار در سوئد می تواند خانواده خود که شامل همسر و فرزند زیر 18 سال است نیز با خود به همراه آورده و به این ترتیب خانواده نیز از امکانات و زندگی عالی با اقامت سوئد بهرمند شوند. در نمودار زیر نرخ بیکاری در سوئد از سال 1970 تا 2017 بررسی شده است که نرخ بیکاری این کشور در حال حاضر  5.62 % می باشد و به این ترتیب از شرایط بسیار مطلوبی برای زندگی و اقامت سوئد بهرمند است.

نمودار نرخ بیکاری در سوئد

اقامت سوئد

اقامت سوئد از طریق تحصیل

تحصیل در سوئد از بهترین راه های اخذ اقامت سوئد می باشد. سوئد با دانشگاه های معتبر و رنکینگ بالا همچون کرولیسکا، اوپسالا و لوند با آموزش در سطح بالا مورد توجه افراد زیادی واقع شده است. تدریس به زبان انگلیسی نیز از مزایای تحصیل در سوئد است.

  • تحصیل در مدارس سوئد

    تحصیل از سن 7 تا 16 سالگی در سوئد اجباری می باشد. بیشتر مدارس توسط شهرداری اداره می شوند. اکثر دانشگاه های سوئد دولتی می باشد که تدریس در این دانشگاه ها به زبان سوئدی است. تعدادی دانشگاه خصوصی نیز وجود دارد که تدریس در آن ها به زبان انگلیسی بوده و از این جهت نیازمند به مدرک زبان ایلتس می باشند.

  • تحصیل در مقطع کارشناسی

    این مقطع 4  ساله می باشد که از شرایط آن می توان به نمره آیلتس 6.5 اشاره کرد. دانشجو در حین تحصیل اجازه 10 ساعت کار در هفته را داشته که به این ترتیب می تواند هزینه های خود را تا حدی پوشش دهد. البته سوئد کشوری گران در اروپا محسوب می شود که زندگی در آن نیازمند پشتوانه مالی است. دانشجو بعد از تحصیل با کار در سوئد و پرداخت مالیات امکان اخذ اقامت سوئد را خوهد داشت.

  • تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد

    تحصیل در این مقطع  2 ساله بوده و نیازمند آیلتس 6.5 است.  دانشجویان با توجه به هزینه های بالای زندگی و اجاره خانه، اجازه 20 ساعت کار در هفته به صورت پاره وقت را خواهند داشت. برای ورود به مقطع لیسانس علاوه بر مدارک پذیرش حداقل مدرک لیسانس نیز ضروری است. شروع ترم ها در ماه ژانویه و سپتامبر می باشد.

  • تحصیل در مقطع دکتری

    تحصیل در این مقطع  4 سال به طول می انجامد و در تمام طول تحصیل، دانشجو به پژوهش علمی، مطالعات نظری در قالب دوره ها می پردازد. شروع ترم در مقطع دکتری به نظر استاد راهنما بستگی دارد. تدریس به دو زبان انگلیسی و سوئدی انجام  می شود که نیازمند مدرک زبان ایلتس 7 می باشد. باید این نکته را در نظر گرفت که تحصیل در مقطع دکتری رایگان بوده ولی دانشجو دکتری اجازه 30 ساعت کار در هفته را نیز دارد. با تحصیل در مقطع دکتری دانشجو می تواند اقامت سوئد را اخذ نماید.

     در بعضی رشته ها و دانشگاه ها بورسیه تحصیلی ارائه می گردد. تحصیل در مقطع دکتری نیازمند مقالات ISI بین المللی، تاییدیه استاد راهنما و معدل بالا مقطع کارشناسی ارشد می باشد.

    به این ترتیب دانشجویان با تحصیل در تمامی مقاطع و پس از آن با کار در سوئد و پرداخت مالیات امکان اخذ اقامت سوئد را داشته و به این ترتیب امکان سفر بدون ویزا به بسیاری از کشورهای اروپایی را خواهد داشت و می تواند برای پاسپورت سوئد نیز اقدام کند.

    به طور کلی برای پذیرش در دانشگاه های سوئد ارائه مدارک زیر الزامی می باشد :

    پاسپورت معتبر

    مدارک هویتی معتبر ترجمه شده رسمی

    مدارک تحصیلی مقاطع گذشته به صورت ترجمه شده

    مدارک زبان با نمره مورد نیاز هر مقطع

    پرداخت شهریه

     وقت سفارت تحصیلی سوئد به صورت آنلاین می باشد. جالب است بدانید برای اخذ ویزا نیازی نیست به سفارت سوئد مراجعه نمایید و مصاحبه حضوری برای تحصیل در سوئد انجام نمی شود که این ویژگی مثبتی برای ویزا محسوب می شود.

اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در سوئد با توجه به شرایط اقتصادی این کشور واستانداردهای مناسب سرمایه گذاری از گزینه های مناسب برای اخذ اقامت سوئد محسوب می شود. این کشور در سال 2018 رتبه دهم اقتصاد جهان را کسب کرد. از راه های سرمایه گذاری در سوئد می توان به ثبت شرکت اشاره کرد. برای ثبت شرکت در سوئد متقاضی باید  طرح اقتصادی خود، برنامه ریزی مالی، تمکن مالی و توانایی مدیریت خود را به اداره مهاجرت اثبات کند. ثبت شرکت با مسئولیت محدود با حداقل سرمایه اولیه 50.000 کرون تاسیس می شود که متشکل از یک یا چند عضو می باشد. سود و عواید حاصل از کار شرکت بین سهامداران تقسیم می شود و شرکت مالیاتی در حدود 21.4 % سالانه پرداخت می کنند.

به طور کلی شرایط سرمایه گذاری در سوئد عبارتند از :

متقاضی باید ثابت کند در 5 سال گذشته 2 سال سابقه کار مرتبط با کار مورد نظر را داشته است.

تحصیلات متقاضی مرتبط با سرمایه گذاری باشد (به منظور افزایش شانس)

تاییدیه تمکن مالی متقاضی از سوی بانک به قدری که بتواند هزینه زندگی خود و خانواده اش را تامیین کند.

ارائه مدرک زبان سوئدی یا انگلیسی الزامی نیست اما شانس متقاضی را افزایش می دهد.

حداقل سرمایه مورد نظر برای سرمایه گذاری در سوئد بین  600 هزار تا 150 هزار کرون می باشد.

پاسپورت معتبر نیز از الزامات سرمایه گذاری و اخذ اقامت سوئد می باشد.

مدت اجازه اقامت متقاضی در سوئد 2 سال می باشد که بعد از 2 سال نیز تمدید می شود به این ترتیب بعد از 4 سال امکان تبدیل اقامت سوئد به اقامت دائم فراهم می شود. استانداردهای سرمایه گذاری از نکات ضروری است که قبل از اقدام باید بررسی شود. سوئد از استانداردهای لازم برای سرمایه گذاری برخوردار بوده و کشور مناسبی در این زمینه محسوب می شود. از جمله این شاخص ها می توان به کنترل فساد اشاره کرد که در نمودار روبرو نشان داده شده است. به این ترتیب با نرخ 2.14 در سالهای اخیر از بهترین شرایط در کنترل فساد برخوردار است.

اقامت سوئد

اقامت سوئد از طریق ازدواج

ازدواج با فردی از تبعه سوئد می تواند منجربه اقامت سوئد شود. اما باید در نظر داشت که ازدواج در سوئد شرایطی که می بایست قبل از اقدام باید این شرایط را بررسی نمود. قبل از ازدواج اداره مالیات باید در مورد این ازدواج تحقیق کند ، در نتیجه می بایست درخواست کتبی ازدواج خود را به اداره مالیات ارائه دهید. از جمله موانع ازدواج می توان به سن زیر 18 سال، ازدواج با شخص دیگر و نسبت نزدیک داشتن طرفین با یکدیگر از جمله خواهر و برادر بودن طرفین اشاره کرد. برای موفقیت در این فرآیند به طوری که به اقامت سوئد منجربه شود نیاز به ارائه مدارکی خواهد بود. لازم به ذکر است برای مصاحبه حضوری اثبات این امر که ازدواج آنها واقعی بوده و صوری نیست ضروری است و باید فیلم و عکس، چت های خصوصی و عکس های خانوادگی را ارائه دهند. اثبات تمکن مالی و داشتن خانه ای مناسب برای زندگی مشترک از سوی شخص تبعه سوئد نیز ضروری است. به این ترتیب متقاضی ابتدا اقامت سوئد به مدت 2 سال را اخذ می کند و بعد از آن هم در صورت واجد شرایط بودن تبدیل به اقامت دائم می شود. به این ترتیب امکان کار در سوئد و تردد در شنگن بدون ویزا را خواهد داشت.

اقامت سوئد و اخذ تابعیت از طریق تولد

تولد در سوئد از روش های اخذ اقامت سوئد محسوب می شود که تحت شرایط خاصی امکان پذیر است. ظبق قوانین بین المللی،  کشورها به دو سیستم خاک و خون تقسیم می شوند که کشور سوئد از سیستم خاک پیروی می کند. به این صورت که هر فرزندی که از پدر یا مادر سوئدی متولد شود تابعیت سوئد را دارد. همینطور اگر  پدر و مادر فرزندی مشخص نباشند و در خاک سوئد متولد شود نیز اقامت سوئد و تابعبت آن را کسب می کند. از دیگر موارد می توان به تولد فرزندی که پدر و مادر او خارجی بوده و با یکدیگر ازدواج نکرده اند نیز اشاره کرد به این ترتیب اگر قبل از 18 سالگی با یکدیگر ازدواج کنند، کودک تابعیت سوئد را اخذ می کند. فرزند خواندگی نیز از موارد اخذ اقامت سوئد می باشد در صورتی که خانواده سوئدی فرزندی را به فرزند خواندگی بپذیرند تا قبل از 5 سالگی می توانند تابعیت سوئد را برای فرزند اخذ نمایند. کشور سوئد بر طبق قانون دو تابعیتی یا تابعیت مضاعف افراد را پذیرفته است. به این صورت ایرانیانی که 5 سال اقامت سوئد را داشته و کار و زندگی کرده اند در صورت واجد شرایط بودن می توانند تابعیت سوئد را با حفظ تابعیت ایرانی خود اخذ کنند.

اقامت سوئد از طریق پناهندگی

اقامت سوئد

اقامت سوئد از طریق پناهندگی یکی از راه های اخذ اقامت سوئد می باشد. کشور سوئد عضو کنوانسیون ژنو می باشد. این کنوانسیون تنظیم کننده قرارداد بین المللی مربوط به وضعیت پناهندگان است. از جمله مفاد این کنوانسیون می توان به این موارد اشاره داشت که همه انسان ها از سراسر دنیا حق دارند شرایط مناسب برای زندگی داشته و از امکانات اولیه زندگی بهرمند شوند. بر اساس کنوانسیون ژنو پناهنده به شخصی اطلاق می شود که به دلیل ترس از جان،  آزار و اذیت یا تهدید به خاطر نژاد، عقاید سیاسی، مذهب، نژاد و  گرایشات جنسی امکان بازگشت به کشور خود را ندارد، زیرا در صورت بازگشت ممکن است آسیب دیده و جان خود را از دست بدهد. بر این اساس طبق کنوانسیون ژنو کشور هایی که عضو این کنوانسیون هستند به این افراد پناه داده و از آنها حمایت می کنند. برای پناهندگی در سوئد متقاضی باید خود را به خاک سوئد برساند که رسیدن به سوئد نیز بسیار سخت بوده و جان و مال متقاضی برای

اقامت سوئد به خطر می افتد. با ورود به سوئد باید به اداره مهاجرت درخواست پناهندگی داده و مدارک هویتی و دلایل خود را ارائه دهد. اگر هویت شخص پناهجو اثبات نشود از حقوق مربوط به پناهندگان سوئد محروم می شود. دلایل ارائه شده نیز در صورتی که مورد قبول و واقعی نباشد درخواست متقاضی رد می شود در نتیجه امکان اقامت سوئد فراهم نمی شود و فرد موظف به بازگشت به کشور خود و تحمل خطرات و عواقب احتمالی می باشد. در صورت عدم پذیرش درخواست پناهندگی تا 4 سال امکان درخواست دوباره را نخواهد داشت. به طور کلی در سالهای اخیر به علت این که افراد زیادی برای اخذ اقامت سوئد از طریق دوره زبان وارد شده و پناهنده شده اند، سوئد دیگر به ایرانی ها به آسانی ویزا نداده و پناهنده نیز به سختی قبول می کند. به طور کلی موسسه حقوقی ملک پور پناهندگی را پیشنهاد نمی دهد، زیرا ریسک زیادی داشته و جان و شرافت افراد به خطر می افتد. جالب است بدانید طبق آمار سال های اخیر 90% افرادی که برای پناهندگی اقدام کرده اند امکان مهاجرت قانونی را داشته و  از بهترین روش می توانستند اقامت سوئد را اخذ کنند ولی بدون آگاهی ایز ابن طریق اقدام کرده و گرفتار شده اند.

ویزای کاری در سوئد
ویزای تحصیلی سوئد
خرید ملک در سوئد
ویزای سوئد

اقامت سوئد و هزینه های زندگی در سوئد

هزینه های زندگی در سوئد از نکات مهم اقامت سوئد می باشد متقاضیانی که قصد زندگی در این کشور را دارند باید از این موضوع اطلاع داشته باشند. هزینه زندگی در سوئد بسته به شهر و نوع زندگی متفاوت است. به طور کلی متوسط هزینه زندگی یک فرد تنها در سوئد حدودا 8370 کرون در ماه می باشد. از معایب زندگی در این کشور می توان به این امر که هزینه اسکان و اجاره خانه بسیار بالا است اشاره کرد. توصیه می شود متقاضیان مهاجرت به اروپا برای کشورهای دیگری که هزینه های مناسب تری دارند مانند دانمارک اقدام کنند.

در جدول زیر هزینه زندگی در سوئد ذکر شده شده است:

رستوران ارزان قیمت100.00 کرون
کاپوچینو35.01 کرون
آپارتمان یک خوابه در مرکز شهرکرون 7.999.10
تخم مرغ27.04 کرون
گوشت گاوکرون137.86
بلیط یک طرفه30.00 کرون

تاکسی یک طرفه

16.00 کرون
شیرکرون10.98

اقامت سوئد و اخذ تابعیت

اقامت سوئد می تواند منجربه تابعیت در این کشور شود. به طور کلی تابعیت عبارت است از یک رابطه سیاسی،حقوقی و معنوی که فردی را به دولتی وابسته کرده و به موجب آن دولت می بایست حمایت های لازم را از تبعه خود به عمل آورد.  از جمله حقوقی که با تابعیت برای فرد فراهم می شود حق رای برای تبعه سوئد است. متقاضیان با 5 سال اقامت سوئد و حضور مستمر در این کشور می توان تابعیت سوئد را اخذ کنند. منظور از حضور مستمر به این معنی است که بیشتر از 6 هفته در سال از خاک سوئد خارج نشوذ. اگر خانواده ای تابعیت سوئد را کسب کنند فرزندان زیر 18 سال نیز دارای تابعیت می شوند.لازم به ذکر است اقامت های موقت مانند ویزاهای توریستی و اقامت دانشجویان در محاسبه مدت زمان مورد نیاز جهت تبدیل اقامت سوئد به تابعیت در نظر گرفته نمی شود. تنها مدت زمان تحصیل در مقطع دکتری در محاسبه مدت زمان حضور در سوئد محسوب می شود.  در مقاطع دیگر شخص پس از تحصیل با 4 سال کار و پرداخت در محاسبه مدت زمان محسوب می شود. . کشور سوئد بر طبق قانون، دو تابعیتی یا تابعیت مضاعف افراد را پذیرفته است به این صورت ایرانیانی می توانند تابعیت سوئد را با حفظ تابعیت ایرانی خود اخذ کنند.جالب است بدانید پاسپورت سوئد سومین پاسپورت معتبر دنیا می باشد.

شرایط تبدیل اقامت سوئد به تابعیت عبارت است از :

سن حداقل زیر 18 سال

ارائه مدارک هویتی معتبر

حسن رفتار و تطابق با فرهنگ در سوئد

عدم سابقه کیفری

اقامت سوئد و سخن پایانی

اقامت سوئد به طور کامل در این مقاله مورد تحلیل واقع شد تا متقاضیان بتوانند از راه صحیح و مناسب و نتیجه بخش اقدام کنند. همانطور که گفته شد، به طور کلی اقامت سوئد از طریق تحصیل، کار، سرمایه گذاری، تولد، ازدواج و پناهندگی امکان پذیر است. با توجه به مطالب ذکر شده بهترین روش اخذ اقامت سوئد از طریق تحصیل محسوب می شود. افراد با واجد شرایط بودن می توانند اقدام کرده و امکانات عالی برای فرد متقاضی و خانواده او فراهم می شود. متقاضی پس از اتمام تحصیل در سوئد و ورود به بازار کار این کشور در صورت واجد شرایط بودن امکان درخواست اقامت و تابعیت سوئد را خواهد داشت. امیدواریم توانسته باشیم به سوالات شما پاسخ داده باشیم. جهت اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین تخصصی ما درموسسه حقوقی ملک پور همکار موسسهMIE اتریش تماس حاصل فرموده و مشاوره رایگان دریافت کنید و یا در قسمت دیدگاه نظرات و پرسش های خود را بیان کرده و پاسخ خود را در کوتاه ترین زمان دریافت کنید تا شما را در این امر مهم اقامت سوئد یاری نماییم .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اقامت سوئد
به این پست امتیاز دهید!