اقامت دانمارک

  • اقامت دانمارک و مقدمه بر آن
  • اقامت دانمارک و شرایط عمومی
  • اقامت دانمارک از طریق کار
  • اقامت دانمارک از طریق تحصیلی
  • اقامت دانمارک از طریق سرمایه گذاری
  • اقامت دانمارک از طریق ازدواج
  • اقامت دانمارک و اخذ تابعیت از طریق تولد
  • اقامت دانمارک از طریق پناهندگی
  • اقامت دانمارک و هزینه های زندگی در دانمارک
  • اقامت دانمارک و اخذ تابعیت
  • اقامت دانمارک و سخن پایانی
اقامت دانمارک

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

اقامت دانمارک و مقدمه بر آن

اقامت دانمارک ،مهاجرت به دانمارک و شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت دانمارک در این مقاله مورد تحقیق و بررسی علمی قرار گرفته است. تلاش ما بر این است که به سوالات شما عزیزان در باب اقامت دانمارک پاسخ بدهیم. راه های اخذ اقامت و تابعیت دانمارک چیست و چه شرایطی دارد ؟ هزینه زندگی در دانمارک چگونه است ؟ اخذ تابعبت دانمارک به چه صورت است؟ به درخواست مکرر دوستان بر آن شدیم تا مقاله ای کامل در باب اقامت دانمارک تهیه نموده و نکات لازم  را به طور خلاصه بیان کنیم، شما عزیزان می توانید با مطالعه این مطالب، بهترین و نتیجه بخش ترین مسیر مهاجرت به دانمارک را طی نمایید. این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور تهیه شده و تلاش شده چراغ راه شما سروران در این زمینه باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات تکمیلی با کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور همکار MIE اتریش تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان دریافت نمایید و یا میتوانید ویدیو راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت را تهیه نموده و با تماشای آن بهترین مسیر خود برای مهاجرت را بیابید .

فایل تصویری موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با بهترین کشور دنیا برای مهاجرت
فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با بهترین کشور دنیا برای مهاجرت

اقامت دانمارک و شرایط عمومی

کشور دانمارک در شمال اروپا  واقع شده و با کشور های سوئد، نروژ و آلمان هم مرز است. پایتخت کشور دانمارک کپنهانگ نام دارد و زبان رسمی این کشور دانمارکی است. ولی اکثر مردم این کشور به زبان انگلیسی صحبت کرده و تدریس به زبان انگلیسی صورت می گیرد. دو زبانه بودن کشور دانمارک ویژگی بسیار مثبتی برای تحصیل و کار در این کشور محسوب می شود. لازم به ذکر است دانمارک دارای رنکینگ بالایی در زمینه کیفیت زندگی و کیفیت تحصیل می باشد. دانمارک با اختلاف طبقاتی صفر و نرخ بیکاری کمتر از 4 درصد، بسیار مورد توجه افراد خواهان مهاجرت واقع شده است که این ویژگی های مثبت باعث شانس کاریابی قطعی بعد از تحصیل و اخذ اقامت دانمارک شده است. از دیگر مزایای کشور دانمارک می توان به شرایط عالی همراه و خانواده فرد اصلی و اجازه کار تمام وقت و از ابتدا برای همراه اشاره کرد. همینطور شرایط خوبی برای فرزندان و تحصیل رایگان  آنها فراهم است. در ادامه راه های اخذ اقامت دانمارک و هزینه زندگی  در دانمارک برای شما عزیزان بیان شده است.

اقامت دانمارک از طریق کار

اقامت اقامت دانمارک از طریق کار روشی است که افراد خواهان اطلاعاتی از آن هستند. در واقع کار در دانمارک به این صورت است که متقاضی باید یک پیشنهاد شغلی از یک کارفرما، شرکت یا سازمانی در دانمارک داشته باشد تا بتواند اقدام کند. البته اخذ پیشنهاد شغلی پروسه ای دارد به این ترتیب که  ابتدا باید 3 ماه در کشور دانمارک آگهی شود، اگر شغل مورد نیاز آن کارفرما در دانمارک یافت نشد 3 ماه نیز در اتحادیه اروپا آگهی می شود و اگر متقاصی این کار در اتحادیه اروپا نیز یافت نشد می توانند برای  افراد خارج از اتحادیه اروپا دعوتنامه ارسال کنند. لذا به دلیل زمان بر بودن این پروسه بهتر است افراد ابتدا در دانمارک تحصیل کرده و پس از تحصیل در کشور دانمارک وارد بازار کار دانمارک شوند که به این صورت اخذ اقامت نیز قطعی است.

مدارک لازم برای اخذ ویزا کاری دانمارک عبارت است از :

پاسپورت غیر اروپایی

تکمیل فرم الکترونیکی درخواست ویزا کار

اظهارنامه دلیل سفر به دانمارک

پرینت سپرده حساب بانکی

2 قطعه عکس

رسید بلیط سفر رفت و برگشت

رزو هتل

بیمه مسافرتی

 اخذ اقامت دانمارک  از طریق کار در دانمارک به این صورت است که با 4 سال کار، پرداخت مالیات و رعایت قوانین اقامت دانمارک را می توان دریافت کرد. آگاهی از مشاغل مورد نیاز برای کاریابی نیز امری ضروری است. مشاغل مورد نیاز دانمارک شامل رشته های فنی مهندسی و رشته های مدیریتی می باشد. نرخ بیکاری در دانمارک کمتر از 4 درصد بوده که نرخی فوق العاده عالی در بین کشور های مشابه محسوب می شود  و نشان از شانس کاریابی بالا در این کشور دارد. نمودار زیر نشان دهنده نرخ بیکاری دانمارک است :

اقامت دانمارک

اقامت دانمارک از طریق تحصیلی

اقامت دانمارک از طریق تحصیلی روشی بسیار عالی است که مورد توجه بسیاری از مردم دنیا قرار گرفته است. در واقع تحصیل در دانشگاه های دانمارک  بهترین روش مهاجرت به منظور اخذ اقامت دانمارک محسوب می شود. از امتیازات تحصیل در دانمارک می توان به وجود دانشگاه های با رنکینگ بالا و تحصیل به زبان انگلیسی اشاره کرد.

تحصیل در مقطع کارشناسی در دانمارک

تحصیل در مقطع کارشناسی 3 الی 4 ساله است و نیازمند مدرک زبان ایلتس 6 می باشد. شخص برای مقطع لیسانس نیاز به دیپلم 12 ساله دارد. متقاضی در حین تحصیل اجازه 10 ساعت کار را خواهد داشت. هزینه تحصیل در مقطع لیسانس در دانمارک 8  تا 10 هزار یورو می باشد .از دیگر مزیت های تحصیل در دانمارک می توان به این موضوع اشاره کرد که دانشگاه های دانمارک بر روی سن حساسیت زیادی نداشته و با گپ تحصیلی زیاد نیز می توان اقدام کرد که این امر باعث شده خیلی از افراد با این شرایط بتوانند برای اخذ اقامت دانمارک از طریق تحصیل در دانمارک اقدام کنند.

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در دانمارک

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد 1 الی 2 ساله بوده و نیازمند ایلتس 6.5  می باشد . همچنین شخص اجازه 20 ساعت کار در هفته را داشته و  به این ترتیب می تواند قسمتی از هزینه زندگی خود را پوشش دهد. هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در دانمارک  10 تا 12 هزار یورو می باشد.

تحصیل در مقطع دکتری در دانمارک

تحصیل در مقطع دکتری 3 ساله بوده و امکان اخذ بورسیه در این مقطع نیز وجود دارد. البته لازم به ذکر است که تحصبل در مقطع دکتری نیازمند بررسی رزومه شخص متقاضی بوده و شخص باید سوپروایزر، مقالات بین المللی و مدرک ایلتس داشته باشد. دانشجو با تحصیل در مقطع دکترا اجازه کار تمام وقت داشته و شرایط بسیار عالی  برای وی فراهم است. از بهترین رشته های تحصیل در دانمارک که سبب کسب اقامت دانمارک می شود تحصیل در رشته های مدیریتی و بازرگانی می باشد که بازار کار بسیار عالی با درآمد بالا برای فارغ التحصیلان این رشته در دانمارک فراهم است. با پذیرش تحصیلی فرد دانشجو، همسر و فرزند شخص میتواند به صورت همزمان، همراه دانشجو به دانمارک عزیمت کنند. برای همراه شرایط آسانی فراهم است به این صورت که همسر دانشجو در ابتدا ورود نیازی به مدرک زبان نداشته، همینطور اجازه کار تمام وقت و از ابتدای ورود را دارد، زبان دانمارکی نیز به صورت رایگان به همراه آموزش داده می شود. فرزند شخص دانشجو امکان تحصیل رایگان در دانمارک را داشته، از امکانات زیادی بهرمند بوده و آینده ای بسیار روشن در انتظار اوست. موارد ذکر شده ویژگی استثنائی و مزیت بزرگی برای افرادی است که تمایل به مهاجرت خانوادگی به همراه فرزند دارند، محسوب می شود.

تحصیل در دانمارک و بورسیه تحصیلی

در مورد بورسیه دانمارک برای اخذ اقامت دانمارک نیز می توان گفت که بورسیه تحصیلی دانمارک برای دانشجویان بین المللی و افراد غیر تبعه دانمارک و غیر اتحادیه اروپا  به علت تحصیل به زبان انگلیسی و وجود  دانشگاه معتبر مورد استقبال  واقع شده است. اخذ بورسیه برای مقطع کارشناسی امکان پذیر نبوده، برای مقطع کارشناسی ارشد تا حدی شانس وجود داشته ولی بورسیه برای دکتری شانس بیشتری خواهد داشت. البته دانشجو به منظور اخذ بورسیه دانمارک باید استاد پشتیبان و یا سوپروایزر داشته باشد. همینطور نیاز به مدرک زبان با نمره بالا و مقالات بین المللی،  نمرات و معدل خوب در مقاطع گذشته خواهد داشت. شخص در صورت واجد شرایط بودن می تواند استعلام گرفته و برای بورسیه تحصیلی دانمارک در مقطع دکتری اقدام کند. بورسیه ها نیز به دو صورت هستند، یا به طور کامل هزینه هارا پوشش می دهد و یا بخشی از هزینه را پوشش خواهد داد. این بورسیه طرح های مختلفی دارد از جمله اراسموس که برای دانشجویان اتحادیه اروپا است، طرح اراسموس موندس که برای دانسجویان اتحادیه اروپا و غیر اتحادیه اروپا است و  تعدادی بورسیه در دانشگاه جنوبی دانمارک و کپنهانگ که برای رشته های خاصی برای داشجویان بین المللی بوده و برای مقاطع فوق لیسانس به بالا است.از دیگر بورسیه های دانمارک می توان به طرح فول برایت نیز اشاره کرد.

اقامت دانمارک از طریق سرمایه گذاری

کشور دانمارک با داشتن معیار های مناسب می تواند از گزینه های مناسب برای سرمایه گذاری و اخذ اقامت دانمارک محسوب شود. کشور دانمارک دارای بهترین شرکت های حمل و نقل دریایی می باشد. سهولت تجارت الکترونیک و ثبت الکترونیک شرکت نیز از مزایای سرمایه گذاری در دانمارک است.در دانمارک نمایندگی و دفاتر اصلی برخی از بزرگترین شرکت های دنیا دایر است.

برای سرمایه گذاری و کسب اقامت دانمارک باید استانداردهای سرمایه گذاری مورد بررسی واقع شود تا متقاضی با سرمایه گذاری صحیح و سنجیده بتواند اقامت دانمارک را اخذ نماید. از جمله استانداردهای سرمایه گذاری در دانمارک می توان به نرخ مالیات کشور دانمارک 22%  اشاره کرد که زیاد محسوب شده و باید در نظر گرفته شود ،همینطور نرخ فساد اداری که در دانمارک پایین بوده و در بین کشور های اروپایی از کمترین میزان فساد اداری و بالاترین شفافیت اقتصادی برخوردار است .

کشور دانمارک به علت ساعات کار منعطف، عدم وجود قوانین دست و پا گیر و امکان جذب نیروی کار آزمایشی از کشورهای مناسب برای شروع سرمایه گذاری محسوب میشود.

اقامت از طریق ثبت شرکت در دانمارک:

ثبت شرکت در دانمارک  به دو صورت روش آنلاین و روش ثیت کاغذی امکان پذیر است که از مزایای ثبت شرکت در دانمارک میزان پایین مالیات بر درامد می باشد.انواع شرکت های سهامی عام  عبارتند از

  • شرکت SEسهامی عام

    شرکت سهامی عامSE   که سرمایه مورد نیاز آن حداقل 120 هزار یورو می باشد و  لازم است در سازمان کسب و کار دانمارک به ثبت برسد.  از دیگر شرکت های دانمارک می توان به شرکت EEIG گروه منافع اقتصادی اروپا نیز اشاره کرد که برای افراد و شرکت هایی از اتحادیه اروپا می باشد که برای کسب و کار باهم شرکتی تاسیس می کنند و تاسیس آن بدون سرمایه اولیه امکان پذیر خواهد بود.

  • شرکت IVS شرکت با مسئولیت محدود

    این شرکت ها برای کسب و کار های کوچک است و ثبت آنها تنها با با یک کرون دانمارک امکان پذیر است

  • شرکت jv مشارکت شخصیت های حقوقی

    شرکتهایی است که افراد با ملیت های مختلف جهت انجام فعالیت های مشخصی در دانمارک برای مشارکت و ثبت شرکت اقدام می نمایند و نیاز به حداقل سرمایه ندارند .

به طور کلی سرمایه گذاری شخص در دانمارک به علت این که ایرانی ها نمی توانند در این کشور حساب باز کنند و مستقیم و بدون واسطه ثبت شرکت کنند زیاد رایج نبوده و نمی توان برای اقامت دانمارک از این طریق اقدام کرد زیرا نیازمند این است که شخص با یک دانمارکی شریک شده و شرایط سخت و خاص خود را دارد. پس بهتر است از طریق تحصیلی که مناسب تر و مساعدتر است اقدام کرده و با حضور در این کشور و سنجیدن شرایط  کسب و کار و ثبت شرکت، آگاهانه اقدام به سرمایه گذاری کنند تا کمترین ریسک را داشته باشد و با موفقیت پروسه اقامت دانمارک طی شود.  در نمودار زیر نرخ فساد مالی دانمارک را نشان می دهد که در این کشور بسیار عالی بوده و در بین کشور های اروپایی از بهترین وضعیت برخوردار است :

اقامت دانمارک

اخذ تابعیت دانمارک از طریق تولد
سرمایه گذاری در دانمارک
تحصیل در دانمارک
پناهندگی دردانمارک

اقامت دانمارک از طریق ازدواج

اقامت دانمارک از طریق ازدواج روشی است که شرایط خاص و مخصوص به خود را دارد که در صورت وجود این شرایط امکان اخذ اقامت دانمارک و تابعیت دانمارک برای متقاضی وجود خواهد داشت. اخذ اقامت دانمارک از طریق ازدواج به این صورت است که  شخص باید با فردی از تبعه دانمارک  ازدواج کند. به دلیل سو استفاده هایی که اخیرا از این روش شده است قوانین سختگیرانه ای را برای این نوع اقامت لحاظ کرده اند از جمله  اینکه: باید ثابت کنند که مدتی در کنار هم بوده،با هم مسافرت رفته و به هم علاقه دارند. به عبارتی اثبات شود که این ازدواج صوری نیست.

 همچنین شخص تبعه دانمارک  باید اثبات کند خانه ای دارد و وضعیت مالی او مناسبی است که از پس هزینه زندگی خود و همسرش برآید.  شخص  می تواند از طریق ویزای توریستی و دعوتنامه همسرش اقدام کند که برای اخذ ویزا توریستی  علاوه بر مدارک هویتی و فردی  نیازمند گواهی ازدواج در فرانسه و آدرس محل زندگی و تمکن مالی همسر تبعه دانمارک است.

شخص پس از 4 سال میتواند ویزای ازدواج خود را به اقامت دانمارک تبدیل کرده و سپس پاسپورت دانمارک را دریافت کند.

اقامت دانمارک و اخذ تابعیت از طریق تولد

اقامت دانمارک از طریق مختلفی اعطا می شود که ما در این بخش اقامت دانمارک از طریق تولد را مورد بررسی قرار خواهیم داد .به طور کلی با تولد فرزند امکان اقامت دانمارک وجود دارد ،ولی به سیستم و قانون کشور بستگی دارد. دانمارک جزو کشورهایی است که از قانون خون تبعیت می کند و فرزند فقط در صورتی که پدر و مادراش تبعه دانمارک باشند دانمارکی محسوب می شود و از خون آنها تابعیت دانمارک به فرزند  منتقل می شود. اگر فرزندی در دانمارک به دنیا بیاید و  پدر و مادر اش نامشخص باشد نیز در صورت اقامت و تحصیل در این کشور اقامت دانمارک را اخذ خواهند کرد.  اگر پدر و مادر غیر  دانمارکی داشته باشند برای اخذ اقامت دانمارک می توانند از طرق دیگری مثل تحصیل، کار و سرمایه گذاری اقدام کرده و پدر و مادر اقامت دائم گرفته و فرزند از امکانات و پشتیبانی دولت بهرمند شوند و بعضی خدمات رایگان نیز دریافت می کنند. حتی در صورت اخذ اقامت دانمارک توسط فرزند، پدر و مادر امکان اخذ  اقامت دانمارک را نخواهند داشت.

قامت دانمارک از طریق پناهندگی

پناهندگی روشی است که افرادی بدون آگاهی از شرایط به عنوان گزینه ای برای مهاجرت  و رسیدن به اقامت دانمارک بررسی می کنند. به همین منظور ما بر آن شدیم تا با ارائه اطلاعاتی درباره پناهندگی در دانمارک افراد متقاضی این راه اشتباه را راهنمایی کنیم تا تصمیمی درست برای آینده خود اتخاذ کنند. طبق کنوانسیون پناهندگی پناهنده کسی است که به دلایل نژادی ، مذهبی ، ملیتی و قومیتی و یا داشتن عقاید خاص خود و بیم شکنجه  و از ترس جان خود بیم مراجعه به کشور خود را دارد . شخص پناهنده در زمان پناهندگی امکان آوردن خانواده خود را تا مدت زمان  3 سال از گذشت پرونده اش نخواهد داشت. همینطور پناهنده امکان بازگشت به کشور خود را نیز ندارد. درخواست پناهندگی نیازمند به دلایل قانع کننده است که اداره مهاجرت باید آن را بپذیرد،  در غیر این صورت درخواست پناهندگی رد می شود و امکان اخذ اقامت دانمارک وجود نخواهد داشت. این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تهیه و گرد آوری شده و هر گونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع شرعا حرام و خلاف قانون است. کشور دانمارک نیز عضو معاهده دوبلین بوده و در صورتی که پرونده در کشوری غیر دانمارک باشد امکان بررسی آن در کشور دیگر وجود ندارد تا شخص بتواند اقامت دانمارک را کسب کند. اخیرا به علت این که افراد بسیاری با دروغ خود را پناهنده معرفی کرده و به کشورهای اروپایی هجوم آورده اند در پذیرش پناهجویان سخت گیری صورت گرفته است. پناهنده ها در کمپ ها سکونت داشته و از شرایط مناسبی برخوردار نیستند. به طور کلی  مهاجرت از روش پناهندگی روشی غیر قانونی ،بسیار سخت ، طاقت فرسا و با ریسک بسیار بالا است که عزت و شرف انسان را خدشه دار میکند و به همین علت موسسه حقوقی دکتر ملک پور در این زمینه فعالیت نداشته و راه های جایگزین قانونی که نتیجه بخش است را به شما عزیزان برای اخذ اقامت دانمارک پیشنهاد می کند .

اقامت دانمارک و هزینه های زندگی در دانمارک

شخصی که قصد مهاجرت و اخذ اقامت دانمارک را دارد باید از هزینه زندگی در دانمارک آگاهی داشته و تمکن مالی مورد نیاز را داشته باشد. در مورد هزینه های دانمارک می توان گفت که هزینه اجاره آپارتمان در دانمارک مناسب و استاندارد است، همینطور هزینه بهداشت و درمان در شرایط مطلوبی قرار دارد. در مقابل هزینه رستوران و آب و برق و بنزین بالا محسوب می شود. درامد افراد شاغل در دانمارک نیز بالا و قابل توجه است .کپنهانگ گرانترین شهر دانمارک محسوب می شود. به طور کلی هزینه زندگی در دانمارک برای فرد تنها بستگی به شهر که زندگی میکند و کیفیت زندگی اش  متفاوت است.

میانگین هزینه 1 ماه زندگی هر فرد در دانمارک 1000 یورو و برای دو نفر 1300 یورو و برای 3 نفر 1400 یورو می باشد که بسته به سبک زندگی هر فرد متفاوت خواهد بود .

در جدول ذیل می توانید هزینه های زندگی در دانمارک را مشاهده نمائید:

رستوران ارزان قیمت110.00 کرون
کاپوچینو34.82 کرون
تخم مرغ23.02 کرون
گوشت گاو91.28 کرون
بلیط یک طرفه22.00 کرون

تاکسی یک طرفه

15.50 کرون
برق ، آب ، زباله1،218.04 کرون
باشگاه تناسب اندام232.59 کرون
اجاره یک آپارتمان 1 خوابه در مرکز در شهر6،535.97 کرون
قیمت خرید آپارتمان32،718.66 کرون
یک جفت کفش نایک32،718.66 کرون

اقامت دانمارک و اخذ تابعیت

بسیاری از افراد هدف و قصدشان از مهاجرت به دانمارک اخذ تابعیت دانمارک است . شخص با اقامت دانمارک از امکانات زیادی بهرمند شده ولی در عوض دارای حقوقی مانند حق رای دادن نخواهد بود. با اخذ تابعیت دانمارک در واقع شخص شهروند اروپایی محسوب شده و به راحتی می تواند در اتحادیه اروپا رفت و آمد کند. اقامت دانمارک و اخذ تابعیت شرایطی دارد، از جمله اینکه شخص خواهان تابعیت دانمارک باید چندین سال در دانمارک زندگی کند. شخص بعد از 9 سال زندگی در دانمارک می تواند برای اخذ تابعیت درخواست دهد. شخص متقاضی برای  اخذ اقامت دائم دانمارک باید ثابت کند که سابقه کیفری نداشته و قادر به حمایت مالی از خود است.

به طور کلی برای موارد مورد نیاز برای درخواست تابعیت دانمارک شامل موارد زیر خواهند بود:

اشتغال

ثبات مالی

اثبات پیوستن به (ادغام در ) جامعه  دانمارک

تطابق و آگاهی  از جامعه و فرهنگ و تاریخ دانمارک

قبولی در آزمون زبان دانمارکی

تعهد برای وفاداری به دانمارک و احترام و رعایت قوانین دانمارک

کشور دانمارک در مورد اخذ تابعیت دانمارک ترجیح می دهد تا حد امکان از دوتابعیتی جلوگبری کند، با این حال در بعضی مواقع تابعیت دوگانه را می پذیرد.

اقامت دانمارک و سخن پایانی

اقامت دانمارک به طور کامل در این مقاله مورد تحلیل واقع شد تا افراد متقاضی اخذ اقامت دانمارک بتوانند از راه صحیح و مناسب و نتیجه بخش اقدام کنند. همانطور که گفته شد، به طور کلی اقامت دانمارک از طریق تحصیل، کار، سرمایه گذاری، تولد، ازدواج و پناهندگی امکان پذیر است. با توجه به مطالب ذکر شده بهترین روش اخذ اقامت دانماک، اقامت دانمارک از طریق تحصیل محسوب می شود که افراد زیادی با واجد شرایط بودن می توانند به همراه خانواده اقدام کرده و امکانات عالی برای فرد متقاضی و خانواده بهره مند شوند. متقاضی پس از اتمام تحصیلت در دانمارک ورود به بازار کار این کشور و طی مراحلی امکان درخواست اقامت و تابعیت دانمارک را خواهد داشت . امیدواریم توانسته باشیم به سوالات شما در باب اقامت دانمارک پاسخ داده باشیم. جهت اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین تخصصی ما درموسسه حقوقی ملک پور همکار موسسهMIE اتریش تماس حاصل فرموده و مشاوره رایگان دریافت کنید و یا در قسمت دیدگاه نطرات و پرسش های خود را بیان کرده و پاسخ خود را در کوتاه ترین زمان دریافت کنید تا شما را در این امر مهم اقامت دانمارک یاری نماییم .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اقامت دانمارک
به این پست امتیاز دهید!