اقامت بلاروس

اقامت بلاروس و بررسی شرایط آن

  • اقامت بلاروس و مقدمه ای بر آن
  • اقامت بلاروس و شرایط عمومی آن
  • اقامت بلاروس از طریق کار
  • اقامت بلاروس از طریق تحصیل
  • اقامت بلاروس از طریق سرمایه گذاری
  • اقامت بلاروس از طریق ازدواج در کشور بلاروس
  • اقامت بلاروس از طریق پناهندگی
  • اقامت بلاروس از طریق تولد در بلاروس
  • اقامت بلاروس و اخذ اقامت کوتاه مدت
  • اقامت بلاروس برای هنرمندان و افراد فوق موفق
  • اقامت بلاروس و هزینه های زندگی در بلاروس
  • اقامت بلاروس و سخن پایانی
اقامت بلاروس

اقامت بلاروس و شرایط عمومی آن

اقامت بلاروس، مهاجرت و اقامت در کشور بلاروس و طرق مختلف اخذ اقامت در بلاروس در این مقاله به صورت علمی و تخصصی مورد بررسی قرار می گیرد. آیا مهاجرت به بلاروس از طریق سرمایه گذاری امکان پذیر است؟ آیا اخذ اقامت دائم بلاروس برای افراد شاخص و شناخته شده و هنرمندان امکان پذیر است؟ ما در این مقاله به طور مفصل و به صورت کاملا علمی به بررسی مهمترین راههای اخذ اقامت بلاروس می پردازیم تا شما عزیزان درانتخاب مسیر مهاجرتی خود با داشتن اطلاعات کافی قدم های مناسب در این راه بردارید. هدف از نگارش این مقاله بالا بردن سطح اطلاعات شما عزیزان من باب اقامت بلاروس می باشد، تا در صورتی که این کشور را هدف مهاجرتی خود قرار داده اید اطلاعات حقوقی و مهاجرتی شما عزیزان در خصوص هر یک از راه هایی که منجر به اخذ اقامت دائم این کشور می شود کامل گردد. پیشنهاد می شود در صورتی که کشور بلاروس را مقصد مهاجرتی خود قرار داده اید در ابتدا این مقاله را به صورت کامل مطالعه نمایید و سپس برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین برتر  موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه حقوقی MIE اتریش مشاوره داشته باشید تا اطلاعات به روز و تخصصی از مشاورین دریافت نمایید.

فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با اقامت بلاروس
فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با تحصیل پزشکی در بلاروس

اقامت بلاروس و شرایط عمومی آن

کشور بلاروس واقع  در شرق اروپا ست که با کشورهایی مثل  اوکراین و روسیه و  لهستان و لتونی و لیتوانی  هم مرز می باشد. شهرِ مینسک ، پایتخت این کشور می باشد .  شهرهای  برست،گر.دنو،گومل و ویتبسک از دیگر شهرهای مهم و بزرگ این کشور است .
زبانِ روسی ، زبان رسمی بلاروس می باشد و  روبل  واحد پول این کشور می باشد.مساحت کشور بلاروس  207.600 کیلومتر مربع اعلام شده است . جمعیت این کشور تقریبا   10 میلیون نفر می باشد .

بلاروس
بلاروس
اقامت بلاروس
  • اقامت بلاروس از طریق کار

    اخذ اقامت در بلاروس، از طریق کار در این کشور مانند دیگر کشورها امکان پذیر می باشد. باید توجه داشت ورود به بازار کار بلاروس و دریافت حقوق مکفی و پرداخت به موقع مالیات باعث می شود فرد بتواند درخواست اقامت دائم دهد و به تبع آن نیز در صورت تایید از سوی اداره مهاجرت بلاروس اقامت دائم برای فرد متقاضی صادر شود. لازم به ذکر برای ورود به بازار

کار بلاروس فرد باید پیشنهاد شغلی از سوی کارفرما داشته باشد تا بتواند با قرارداد منعقد شده با کارفرما وارد بازار کار این کشور شود. پس از گذشت 3 سال از ورود به کشور بلاروس از طریق کار ، فرد می تواند تقاضای اقامت دائم دهد . فرآیند ورود به بازار کار بلاروس مستلزم داشتن شرایط اولیه از سوی فرد می باشد، بدین معنی که فرد مدارک معتبر آکادمیک ارائه دهد و مرتبط با مدرک تحصیلی خود سابقه کار نیز داشته باشد و در نهایت شرایط سنی مناسب را نیز داشته باشد. همچنین زمینه شغلی که به فرد پیشنهاد می شود باید بارشته و تجربه کاری متقاضی مرتبط باشد. لازم به ذکر است یکی از عوامل تاثیر گذار و مهم در امر ورود فرد به بازارکار در کشورهای مختلف تسلط فرد به زبان بومی یا زبان انگلیسی می باشد. نرخ بیکاری  در کشور بلاروس درر ژانویه 2018 در حدود 0.3 درصد اعلام شده است

نمودارنرخ بیکاری در بلاروس
اقامت بلاروس
  • اقامت بلاروس از طریق تحصیل

    یکی از راه های اخذ اقامت بلاروس از طریق تحصیل در این کشور می باشد، ما دراین مقاله به بررسی راه های اخذ پذیرش و در نهایت اخذ اقامت دائم بلاروس از طریق تحصیل می پردازیم تا اطلاعات حقوقی شما عزیزان در این خصوص ارتقا یابد.

    تحصیل در بلاروس در دوران قبل از ابتدایی اجباری نیست و کودکان می توانند در صورت تمایل بین سنین 2 تا 5سال به کودکستان بروند.

  • تحصیل در مدارس بلاروس

    تحصیل در مدارس بلاروس برای دانش آموزان بلاروسی از سن 6سالگی اجباری می باشد و تمامی دانش آموزان باید دوره تحصیل ابتدایی و متوسطه خود را تا سن 15 سال به صورت مرتب بگذرانند و پس از گذراندن دوره ابتدایی و متوسطه می توانند وارد دوره دبیرستان شوند، در این دوره آنها برای ورود به دانشگاه آماده می شوند.

اقامت بلاروس
  • مقطع لیسانس در بلاروس

    همانند دیگر کشورها غالبا در اکثر رشته ها به زبان بومی این کشور می باشد ولی دانشگاه های انگلیسی زبان زیادی نیز در این کشور وجود دارد که امکان تحصیل در مقطع لیسانس را به زبان انگلیسی برای افراد متقاضی فراهم می کنند. دوره تحصیل در مقطع لیسانس در بلاروس همانند دیگر کشورها 4ساله است. لازم به ذکر است که تحصیل در کشور بلاروس علاوه بر هزینه های مناسب تحصیل و زندگی، امکان ادامه تحصیل واخذ پذیرش از سوی دانشگاه های این کشور بدون مدرک زبان را برای افراد متقاضی فراهم آورده است.

اقامت بلاروس
  • تحصیل در مقطع ارشد

    در کشور بلاروس همانند دیگر کشورها به مدت 2 سال می باشد و افراد برای ورود به این مقطع تحصیلی باید مدرک زبان آیلتس 6.5 را ارائه دهند. البته تحصیل در دانشگاه های بلاروس برای افراد متقاضی بدون مدرک زبان نیز امکان پذیر است.

اقامت بلاروس
  • تحصیل در مقطع دکترا

    در کشور بلاروس همانند دیگر کشورها برای افراد متقاضی امکان پذیر است، ولی بدین صورت است که افراد پیش از ورود به این مقطع باید با استاد راهنما ارتباط داشته باشند تا بتوانند با جلب نظر استاد راهنمای خود تاییدیه از وی دریافت کنند تا در این صورت بتوانند از دانشگاه های این کشور درخواست پذیرش نمایند.

اقامت بلاروس
فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با تحصیل پزشکی در روسیه – بلاروس
فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با تحصیل داروسازی در بلاروس
ویزای تحصیلی بلاروس
اقامت بلاروس
  • اقامت بلاروس از طریق سرمایه گذاری

    با توجه به رشد چشمگیر اقتصاد در سال های اخیر در کشور بلاروس و نیاز این کشور به جذب هر چه بیشتر سرمایه گذار خارجی برای بهبود وضع اقتصاد این کشور، در سال های اخیر کشور بلاروس به یکی از مقاصد مهاجرتی و سرمایه گذاری تبدیل شده است. سرمایه گذاری در بلاروس به دو شکل امکان پذیر است، یک حالت سرمایه گذاری از طریق خرید ملک و

دیگری از طریق ثبت شرکت در این کشور برای افراد متقاضی امکان پذیر است. برای ایجاد یک شرکت یا تجارت موفق افراد متقاضی که تجربه خوبی در زمینه بیزینس و ثبت شرکت دارند، باید طرح توجیهی قوی و نوآوری ارائه دهند، تا از این طریق بتوانند اقامت خود را اخذکنند و در صورت داشتن فعالیت تجاری مناسب بتوانند اقامت دائم خود را اخذ نمایند. افراد می توانند از طریق خربد به مبلغ 150هزار یورو اقدام به اخذ اقامت دائم بلاروس نمایند.

 سرمایه گذاری در بلاروس دارای نکاتی است که به شرح ذیل است:

  • با توجه به شرایط و قوانین اقتصاد و بازار تجارت و بیزینس در بلاروس این کشور می تواند مقصد مناسبی برای سرمایه گذاران و ایجاد تجارت و کارآفرینی برای افراد متقاضی به حساب آید.
  • با توجه به اینکه دولت بلاروس قانونی را در مجلس این کشور به تصویب نمود مبنی بر عضویت در سازمان تجارت جهانی، در صورت ورود کشور بلاروس در این سازمان تجارت جهانی روند رشد اقتصادی و توسعه تجاری این کشور با سرعت بیشتری طی می شود و این کشور در آینده به یکی از قطب های اقتصادی در جهان مبدل خواهد شد.
  • داشتن روابط خوب تجاری و اقتصادی بین ایران و بلاروس
سرمایه گذاری در بلاروس
اقامت بلاروس
  • اقامت بلاروس از طریق ازدواج

    اخذ اقامت در بلاروس از طریق  ازدواج با اتباع این کشور، امکان پذیر می باشد در صورتی که فرد طبق قوانین بلاروس، با یکی از اتباع این کشور ازدواج کند می تواند اقامت بلاروس را اخذ نماید. قوانین ازدواج در کشور بلاروس با  اتباع این کشور مانند دیگر کشورها دارای شرایط و قوائد خاصی است. فرد متقاضی ازدواج با اتباع بلاروس باید اثبات  نماید که  در امر

ازدواج قصد جدی دارد و این امر  بهانه ای برای ورود به این کشور نیست. افراد باید برای اثبات پرونده ازدواج خود، مدارکی  ارائه نمایند که این مدارک می تواند نقش تعیین کننده ای  برای اخذ اقامت از طریق اردواج داشته باشد. براساس قوانین موجود در اکثر کشورها در باب ازدواج، اگر طرفین ازدواجشان صوری بوده باشد یا اینکه پیش از موعد مقرر شده از یکدیگر جدا شوند، فرد متقاضی نمی تواند اقامت خود را تمدید کند و باید به کشور مبدا خود بازگردد. افراد باید سه سال پس از عقد ازدواج برای دریافت اقامت دائم بلاروس، می توانند درخواست نمایید و اگر قبل  از مدت زمان ذکر شده ، ازدواج آنها به  جدایی ختم  شود باعث اعطای اقامت به متقاضی نمی شود و فرد باید خاک کشور بلاروس را  پس از جدا شدن از همسر خود ترک نماید.

برای ازدواج با اتباع بلاروس افراد متقاضی باید تکات ذیل را در نظر داشته باشند:

  • در اختیار داشتن اطلاعات کافی در مورد وضعیت اقامت و تابعیت فرد در بلاروس، پیش از ازدواج با فرد مورد نظر
  • بررسی و مطالعه شرایط و قوانین ازدواج در بلاروس
  • ارائه مدارکی که نشان دهنده جدیت و قطعی بودن طرفین برای ازدواج باشد، افراد باید مدارک و مستندات خود را ترجمه شده به سفارت بلاروس ارائه دهند.
  • مشورت با وکیل مهاجرتی در مورد قوانین ازدواج در بلاروس پیش از انجام هر اقدام و عملی
اقامت بلاروس
  • اقامت بلاروس از طریق تولد

    اقامت از طریق تولد با توجه به تبعیت کشور مقصد از دو اصل خاک و خون است برای افراد متقاضی امکان پذیر خواهد بود البته در صورتی که افراد نسبت به قوانین اقامتی کشور مقصد اشراف کامل داشته باشند. در صورتی که مبنای اعطای اقامت کشور مقصد، اصل خاک باشد، اقامت کشور مقصد با تولد فرزند منجر به اعطای اقامت و تابعیت به والدینش وی نیز

خواهد شد. این قائده در مورد اصل خون متفاوت است، در صورتی که کشور مقصد اصل خون را پذیرفته باشد اقامت و تابعیت کشور از طریق والدین به فرزند انتقال می یابد. کشور بلاروس نیزمبنای اعطای اقامت را اصل خون در نظر گرفته است. تولد یک کودک در خاک کشور بلاروس، از والدینی که تابعیت و اقامت این کشور را ندارند منجر به اخذ تابعیت بلاروس برای کودک متولد شده نخواهد شد. تنها در صورتی اقامت و تابعیت  به فرزند متولد شده، اعطا می گردد که یکی از والدین فرزند تایعیت بلاروس را داشته باشد.

اقامت بلاروس
  • اقامت بلاروس از طریق پناهندگی

    در مورد مهاجرت از طریق پناهندگی ، موسسه حقوقی ملک پور هیچ گونه خدماتی ارائه نمی دهد و در این مقاله  تنها فقط برای  اطلاع رسانی و ارتقا اطلاعات مهاجرتی  شما عزیزان  ، این مورد ذکر شده است .

    پناهندگی یکی از روش های مهاجرت به بلاروس از طریق می باشد. پناهنده به فرد یا افرادی اطلاق می شود که در کشور خود با مصائب و  مشکلات

فراوانی روبرو هستند و زندگی در کشور مبدا برای آنها گاها خطرناک و بدون امنیت جانی، مالی و روحی می باشد. این افراد به ناچار به دلیل شرایط سخت پیش آمده برایشان مجبور به ترک کشور مبدا خود می شوند و به دیگر کشور پناه می آورند و درخواست پناهندگی خود را طبق مستندات و دلایل بیان شده ارائه می دهند. معمولا عوامل و شرایطی مانند تفاوت های نژادی، مذهبی و دیگر شرایط مثل عضویت در گروه های سیاسی باعث می شد افراد در شرایط سخت قرار بگیرند و مجبور به ترک کشور خود شوند. پیشنهاد می شود قبل از انتخاب روش  پناهندگی،  این مقاله را به صورت کامل و دقیق مطالعه نمایید.

پناهندگی به دلایل ذیل نمی تواند راه مناسبی برای افراد متقاضی باشد:

  • افراد شرایط مبهمی تا زمانی که تکلیف شان مشخص نشده دارند.
  • نبود امکانات رفاهی و اجتماعی برای افراد و خانواده آنها باعث می شود آنها درخواست پناهندگی دهند.
  • فرد متقاضی نمی تواند به کشور مبدا خود تا مدت مشخصی بازگردد.
  • افراد به دلیل ارائه دلایل و مستندات دروغین و اثبات شدن گفته های دروغین آنها از سوی اداره مهاجرت کشور مقصد، باغث می شوند که پرونده آنها رد شده و از سوی کشور مقصد دیپورت شوند و به کشور مبدا بازگردانده شوند.
  • پیشنهاد ما به افراد متقاضی این است که زمانی که شرایط مهاجرت از طریق راه های قانونی وجود دارد همواره بهتر است موارد قانونی انتخاب شود.
  • عدم آگاهی افراد متقاضی پناهندگی از روش های قانونی مهاجرت باعث انتخاب این روش از سوی متقاضیان شده است .
پناهندگی در بلاروس

اقامت بلاروس و ویزای کوتاه مدت

اخذ ویزا برای ورود به کشور بلاروس امری ضروری است اما براساس توافق نامه ای که کشور بلاروس امضا کرده در  مدت زمان  30 روز برای 74 کشور  نیاز به اخذ ویزا نیست. این کشور ویزای کوتاه مدت 90 روزه را  نیز در نظر گرفته، که این نوع ویزا به منظور توریسم و گردشگری،  ویزای تجاری و نمایشگاهی و دیگر ویزاهای کوتاه مدت در نظر گرفته شده است.

اقامت بلاروس برای هنرمندان و افراد فوق موفق

در این بخش روش اخذ ویزای مخصوص هنرمندان و افراد موفق در کشور بلاروس مورد بررسی قرار می گیرد. ارائه رزومه کاری و علمی افراد موفق و هنرمندان برای اخذ این نوع ویزا، می تواند تاثیر به سزایی در روند صدور این نوع ویزا برای آنها داشته باشد. باید توجه داشت چشمگیر بودن رزومه کاری، هنری و علمی افراد متقاضی از دید کشورهایی که این نوع ویزا را دارند، می تواند در اخذ ویزای آنها تاثیرگذار باشد. افرادی که به عنوان ورزشکار برای این نوع ویزا اقدام می نمایند باید توجه داشته باشند که رزومه ورزشی آنها و مقام های ورزشی داخلی و بین المللی افراد ورزشکار از سوی اداره مهاجرت کشور مقصد مورد بررسی قرار می گیرد، افراد متقاضی اخذ این نوع ویزا باید رزومه ورزشی خیلی خوبی داشته باشند تا بتوانند به واسطه این نوع ویزا اقامت خود را از سوی اداره مهاجرت کشور مقصد اخذ نمایند.  مصاحبه با رسانه های داخلی و بین المللی نیز باعث شناخته شدن فرد در سطح بین المللی می شود. افراد  زمانی که از طریق  این نوع ویزا وارد کشور مقصد می شوند، اقامت دائم خود و خانواده خود را می توانند دریافت نمایند. در واقع در کشور بلاروس هیچ گونه تایپ ویزایی ویژه هنرمندان و افراد شاخص در نظر گرفته نشده است.

اقامت بلاروس و هزینه های زندگی در بلاروس

اقامت در کشور بلاروس با توجه به مقرون به صرفه بودن هزینه های زندگی، همواره مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است و  این کشور به عنوان یکی از مقاصد مهاجرتی در سال های اخیر از سوی مهاجرین قرار گرفته است. معمولا  افراد متقاضی مهاجرت، با توجه به اینکه هزینه های مهاجرت بسیار بالاست، کشورهایی را برای مهاجرت و اقامت خود انتخاب می نمایند که هزینه های کمتری را زندگی در این کشورها بر آنها تحمیل کند. کشور بلاروس به عنوان یکی از کشورهای مهاجر پذیر با هزینه های مقرون به صرفه می تواند مقصد مناسبی برای مهاجرت به حساب آید. در جدول زیر به بررسی برخی هزینه های پیش روی افراد پرداخته است.

هزینه زندگی در بلاروس
ویزای بلاروس
دفتر حقوقی ملک پور

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

اقامت بلاروس و سخن پایانی

اقامت بلاروس، شرایط مهاجرت به این کشور و همچنین قوانین اقامتی این کشور در مقاله فوق مورد بررسی علمی و تخصصی قرار گرفت. باید در نظر داشت بحث اقامت بلاروس و راه هایی که منجر به اخذ اقامت دائم در این کشور می شود دارای شرایط و جزئیات بسیاری است که ما سعی کردیم در این مقاله به صورت مفصل تک تک راه های پیش روی افراد متقاضی را شرح دهیم تا افراد بهتر بتوانند تصمیم بگیرند کدام یک از راه های موجود برای آنها مناسب است.لازم به ذکر است قوانین مهاجرتی و اقامت در بلاروس و راه های پیش رو، دارای قوانین و قوائد خاص و پیچیده ای است که پیشنهاد می شود پس از مطالعه مقاله فوق با مشاورین با تجربه موسسه حقوقی ملکپور مشاوره کامل و تخصصی داشته باشید تا اطلاعات حقوقی شما عزیزان من باب اقامت بلاروس ارتقا یابد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *