اعزام دانشجو به بلاروس

  • اعزام دانشجو به بلاروس و مقدمه ای بر آن
  • اعزام دانشجو به بلاروس و مؤسسه معتبر MIE (ملکپور)
  • اعزام دانشجو به بلاروس و شرایط عمومی
  • اعزام دانش آموز به مدارس بلاروس
  • اعزام دانشجو به بلاروس در مقطع کارشناسی
  • اعزام دانشجو به بلاروس در مقطع کارشناسی ارشد
  • اعزام دانشجو به بلاروس در مقطع دکتری
  • اعزام دانشجو به بلاروس و دانشگاه های برتر بلاروس
  • اعزام دانشجو به بلاروس و هزینه های تحصیل در بلاروس
  • اعزام دانشجو به بلاروس و هزینه های زندگی در بلاروس
  • اعزام دانشجو به بلاروس و بورسیه تحصیلی بلاروس
  • اعزام دانشجو به بلاروس و پذیرش تحصیلی
  • اعزام دانشجو به بلاروس و ویزای تحصیلی بلاروس
  • اعزام دانشجو به بلاروس و زمان اعزام دانشجو به بلاروس
  • اعزام دانشجو به بلاروس و بررسی وضعیت ویزای همراه
  • اعزام دانشجو به بلاروس و وضعیت اقامت پس از تحصیل
  • اعزام دانشجو به بلاروس و سخن پایانی
اعزام دانشجو به بلاروس

اعزام دانشجو به بلاروس و مقدمه ای بر آن

اعزام دانشجو به بلاروس، شرایط پذیرش در دانشگاه های کشور بلاروس و تحصیل در کشور بلاروس در مقاطع متفاوت تحصیلی در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. شرایط اعزام دانشجو به بلاروس چیست؟ آیا اعزام دانشجو به بلاروس در تمام مقاطع تحصیلی امکان پذیر است؟ کیفیت زندگی در بلاروس چگونه است؟  تحصیل در کشور بلاروس یکی از روش های مهاجرت به این کشور می باشد. در این مقاله سعی بر این است که نحوه اعزام دانشجو به کشور بلاروس و تمام شرایط آن بررسی گردد. شما عزیزان می توانید در صورت بروز هرگونه ابهامی در مورد موضوع اعزام دانشجو به بلاروس با موسسه حقوقی ملک پور همکار  موسسه MIE اتریش  تماس حاصل  نموده و مشاوره رایگان دریافت فرمایید و یا می توانید ویدیو راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت  را تهیه نمایید و با تماشای آن بهترین شیوه را  برای  مهاجرت بیابید.

اعزام دانشجو به بلاروس و مؤسسه معتبر MIE (ملکپور)ی

 اعزام دانشجو به بلاروس و تحصیل و مهاجرت به کشور بلاروس مستلزم داشتن اطلاعات کافی در مورد شرایط تحصیل و همینطور شرایط زندگی در این کشور می باشد. یکی دیگر از مواردی که باید قبل از اقدام به دریافت پذیرش از دانشگاه های این کشور در نظر گرفت مدارک مورد نیاز برای امر پذیرش و ویزا است که موسسه حقوقی ملک پور با بیش از ۱۵ سال سابقه در امور بین الملل و تحصیل در دیگر کشورها آماده ارائه خدمات به شما عزیزان است. بهتر است قبل از هرگونه اقدامی با وکلای امور بین الملل مشورت نمایید. شما می توانید با کارشناسان زبده ما تماس حاصل فرمایید که با بررسی شرایط و رزومه ی شما بهترین روش مهاجرتی را خدمت شما ارائه نمایند.

بلاروس
بلاروس

اعزام دانشجو به بلاروس و شرایط عمومی

اعزام دانشجو به بلاروس در تمام مقاطع تحصیلی امکان پذیر است،  زبان رسمی این کشور روسی می باشد ولی سیستم آموزشی به زبان انگلیسی نیز ممکن می باشد. بیشترین تقاضا برای رشته های پزشکی و زیر شاخه های پزشکی است ولی لازم به ذکر است که هیچکدام از دانشگاه های این کشور برای رشته های پزشکی مورد تایید وزارت بهداشت نیست و برای افرادی که می خواهند در این رشته ها تحصیل کنند و به ایران برگردند کشور مناسبی نیست و توصیه نمی شود. کشور بلاروس در شرق قاره اروپا واقع شده است و با کشورهای روسیه، اوکراین، لیتوانی و لهستان همسایه می باشد. اما لازم به ذکر است کشور بلاروس جزء اتحادیه شنگن نیست. هزینه ی تحصیل و زندگی در این کشور نسبتاً پایین است و همین موضوع باعث شده است که برای تحصیل در این کشور متقاضی وجود داشته باشد. ولی در سال های اخیر کشور های درجه یک اروپایی مانند آلمان و اتریش تحصیل رایگان دارند که گزینه جایگزین مناسبی می باشد.

اعزام دانش آموز به مدارس بلاروس

 اعزام دانش آموز به بلاروس امکان پذیر است. سیستم آموزشی در کشور بلاروس برای مدارس ابتدایی به ۳ صورت است که بین المللی، خصوصی و دولتی است و از سن ۶ سالگی شروع می شود و تا ۱۵ سالگی اجباری است. تحصیل در مدارس دولتی و خصوصی برای دانش آموزانی ممکن است که والدین آنها اقامت کشور بلاروس را دارند و به صورت رایگان می باشد. در این مقطع زبان تحصیل بلاروسی است و ابتدا در مقطع پیش دبستانی تحصیل می کنند که زمینه تحصیل در دبستان فراهم می شود. بعد از تکمیل دوره ابتدایی دانش آموزان می توانند برای تحصیل در دوره متوسطه اقدام نمایند، دوره متوسطه ۵ ساله است و بعد از آن دانش آموزان وارد دبیرستان می شوند. در کشور بلاروس تحصیل در مدارس خصوصی و دولتی در صورتی ممکن است که دانش آموز قیم قانونی در این کشور داشته باشد. در غیر از این حالت باید هزینه های تحصیل در مدرسه پرداخت شود و با توجه به هزینه های پرداختی و خدمات آموزشی تحصیل در کشورهای کانادا و انگلستان برای افراد زیر ۱۸ سال توصیه می گردد.

ویزای تحصیلی بلاروس

اعزام دانشجو به بلاروس در مقطع کارشناسی

در این بخش اعزام دانشجو به بلاروس در مقطع کارشناسی مورد بررسی قرار می گیرد. قدم اول برای تحصیل در بلاروس این است که پذیرش تحصیلی از دانشگاه های مورد نظر در بلاروس دریافت شود و همینطور متقاضی تحصیل به یکی از زبان های تحصیل در دانشگاه های بلاروس که روسی و انگلیسی است مسلط باشد. طول دوره لیسانس ۳ الی ۴ سال می باشد. یکی از ملزومات و مدارک برای دریافت پذیرش از دانشگاه های این کشور ارائه ی مدرک دیپلم دوازده ساله می باشد. افرادی که می خواهند به زبان انگلیسی در دانشگاه های بلاروس تحصیل نمایند نیاز است که مدرک زبان آیلتس آکادمیک با نمره ۶ را ارائه نمایند. افرادی که در مقطع لیسانس تحصیل می کنند اجازه دارند به صورت پاره وقت یعنی حدود ۱۰ الی ۱۵ ساعت در هفته در این کشور مشغول به کار شوند که این موضوع نیمی از هزینه ها را پوشش می دهد. یکی دیگر از ملزومات ورود به دانشگاه های بلاروس در مقطع لیسانس گذراندن دوره یکساله پادفکت است که در این دوره دروس پایه آموزش داده می شود.

مهاجرت به بلاروس

اعزام دانشجو به بلاروس در مقطع کارشناسی ارشد

در این بخش اعزام دانشجو به بلاروس در مقطع کارشناسی ارشد مورد بررسی قرار می گیرد. گام ابتدایی برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در بلاروس این است که پذیرش تحصیلی از دانشگاه های بلاروس دریافت شود. طول دوره فوق لیسانس ۱ الی ۲ سال می باشد. افرادی که در مقطع فوق لیسانس تحصیل می کنند اجازه دارند به صورت پاره وقت یعنی حدود ۱۵ الی ۲۰ ساعت در هفته در این کشور مشغول به کار شوند که این موضوع  تقریبا نیمی از هزینه های زندگی فرد محصل را پوشش می دهد.  برای تحصیل در این کشور در مقطع کارشناسی ارشد، دانشجویان ملزم به ارائه مدرک زبان می باشند که برای تحصیل به زبان انگلیسی مدرک زبان آیلتس آکادمیک با نمره ۶.۵  الزامی ست. در صورتی که نمره زبان به حد تعیین شده نرسد دانشجویان باید باتوجه به سطح زبانشان، برای دوره زبان پیش نیاز، قبل از شروع  به تحصیلشان اقدام نمایند. یکی دیگر از ملزومات برای گذراندن دوره کارشناسی ارشد و دکتری در بلاروس گذراندن یک دوره زبان روسی به مدت ۳ الی ۶ ماه در این کشور می باشند.

اعزام دانشجو به بلاروس در مقطع دکتری

در این بخش اعزام دانشجو به بلاروس در مقطع دکتری مورد بررسی قرار می گیرد. پذیرش در مقطع دکتری با دیگر مقاطع متفاوت است. یکی از مهم ترین ملزومات برای دریافت پذیرش در مقطع دکتری داشتن یک سوپروایزر یا استاد راهنما است که رزومه فرد متقاضی را دریافت نماید و بعد از تایید این رزومه فرد می تواند برای باقی پروسه و ادامه مسیر و ارائه مدارک اقدام نماید. یکی از مدارک مورد نیاز مدرک زبان آیلتس آکادمیک با نمره ۷  می باشد. این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور همکار مؤسسه   MIEاتریش نگارش و تهیه شده است و هرگونه کپی برداری از آن شرعاً و قانوناً حرام و غیرقانونی می باشد. یکی دیگر از مدارک مورد نیاز مقالات بین المللی یا اصطلاحاً ISI فرد متقاضی می باشد. تحصیل دکتری در بلاروس ۳ الی ۴ سال به طول می انجامد و فرد اجازه کار ۳۰ ساعت در هفته را دارد.

اعزام دانشجو به بلاروس و دانشگاه های برتر بلاروس

یکی از مهم ترین فاکتو ها که برای اعزام دانشجو به بلاروس باید در نظر گرفت سطح علمی دانشگاه های این کشور با دیگر کشور ها می باشد، که با توجه به هزینه های پرداختی در چه دانشگاهی با چه رتبه و سطحی می توان تحصیل نمود.

 

اعزام دانشجو به بلاروس و هزینه های تحصیل در بلاروس

یکی از مهم ترین عواملی که برای اعزام دانشجو به بلاروس حائز اهمیت می باشد و باعث شده است که تقاضا برای ادامه تحصیل در این کشور وجود داشته باشد هزینه های نسبتاً پایین تحصیل دراین کشوراست که البته در حال حاضر بهترین کشورهای اروپایی مثل آلمان و اتریش تحصیل رایگان را ارائه می دهند که دانشجویان بین المللی می توانند با دریافت پذیرش از این دانشگاه ها به تحصیل در بهترین دانشگاه های دنیا مشغول شوند.

اعزام دانشجو به بلاروس و هزینه های زندگی در بلاروس

هزینه های زندگی در بلاروس نسبتاً پایین تر از دیگر کشورهای اروپایی می باشد زیرا کشور بلاروس جزء کشورهای درجه ۳ اروپایی محسوب می گردد به همین دلیل هزینه های زندگی نیز در این کشور به نسبت دیگر کشور ها پایین تر است و همین موضوع هزینه های کمتر زندگی باعث شده است که اعزام دانشجو به بلاروس متقاضی داشته باشد. با این وجود توصیه می شود قبل از اقدام، تمام جوانب زندگی و تحصیل در بلاروس سنجیده شود. هزینه یک زندگی متوسط در کشور بلاروس برای یک خانواده ۴ نفره ماهیانه ۱۵۰۰ دلار می باشد.

بلاروس

اعزام دانشجو به بلاروس و بورسیه تحصیلی بلاروس

اعزام دانشجو به بلاروس می تواند با بورسیه همراه باشد. به گونه ای که برای آن دسته از دانشجویانی که علاقه مند به تحصیل در کشور بلاروس می باشند، گروه های مختلفی هستند که بورسیه تحصیلی را به دانشجویان خارجی به زبان روسی ارائه می دهند. در ادامه به بررسی انواع بورسیه های تحصیلی در بلاروس خواهیم پرداخت.

  • بورسیه بنجامین گیلمن

    دولت فدرال برنامه بورسیه ای به نام بنجامین گیلمن به دانشجویان محروم و یا ناتوان از پرداخت شهریه ارائه می دهد. بیش از 2300 بورس تحصیلی 5000 دلاری به دانشجویان از سراسر جهان ارائه می دهد. دانشجویانی که به طور سنتی تحت برنامه بورسیه جهانی هستند، می توانند با رعایت شرایط تحصیلی خوب مثل معدل و سطح علمی بالا، در این برنامه بورسیه شرکت کنند. شرط اصلی دریافت این بورسیه این است که 4 هفته پس از تحصیل در بلاروس، تعهد به کشور یعنی مشغول شدن به کار را در نظر گیرند.

  • بورسیه دیوید بورن

    برنامه آموزش امنیت ملی به دانشجویان مقاطع کارشناسی بورسیه دیوید بورن را ارائه می دهد که مطالعات پیشرفته در زبان های بومی در رشته های کسب و کار، حقوق، کشاورزی و… محقق گردد. این برنامه نیز شامل تعهد به دولت این کشور همراه می باشد. این بورسیه ممکن است تا 20000 دلار هم باشد. اما این نوع از بورسیه بیشتر به جایزه مشابه می باشد که برای افراد امریکایی الاصل می باشد. این برنامه برای دانشجویان از 12 هفته تا 2 سال امکان پذیر می باشد.

  • بورسیه فولبرایت

    بورسیه تحصیلی فولبرایت بیشتر به دانشجویان کشور های بلاروس و اروپای شرقی با سطح بالای علمی تعلق می گیرد. این برنامه نیز برای اتباع کشور امریکا تعبیه شده است. در این برنامه برای افراد به زبان انگلیسی امکان پذیر می باشد که حمایت مالی جزئی این برنامه با بورسیه تفاوتی بسیار دارد.

  • بورسیه تحقیقات شخصی

    برنامه بورسیه تحقیقات شخصی به افراد خارجی این امکان را می دهد که با رعایت سیاست های بین المللی در بلاروس مشغول به تحصیل شوند. بورسیه این برنامه از حداقل دو ماه تا نه ماه به افراد تلعق می گیرد.

هزینه تحصیل و زندگی در بلاروس

اعزام دانشجو به بلاروس و پذیرش تحصیلی

برای دریافت پذیرش تحصیلی در بلاروس 5 مرحله به طور کلی تعبیه شده است که با رعایت آن ها می توانید به یک دانشجوی بلاروسی تبدیل شوید.

  • انتخاب یک برنامه یا تخصص برای تحصیل
  • یادگیری پذیرش و مطالعه در خصوص محیط تحصیلی
  • تکمیل مدارک و دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه
  • دریافت دعوت نامه از دانشگاه و درخواست ویزا
  • شرکت در مصاحبه دانشگاه
دفتر حقوقی ملک پور

این مراحل کلی برای دریافت ویزای تحصیلی و اعزام دانشجو به بلاروس می باشد که بررسی شد. برای مطالعه و انجام پژوهش در کشور بلاروس در مدت کمتر از 30 روز نیازی به ویزای تحصیلی نیست. اگر مدت تحصیل بیشتر از 30 روز باشد،‌نیاز است که برای دریافت پذیرش و ویزای تحصیلی بلاروس اقدام شود. در ادامه به مدارک مورد نیاز برای دریافت پذیرش تحصیلی و اعزام دانشجو به بلاروس خواهیم پرداخت.

  • ارائه پاسپورت معتبر
  • تکمیل فرم های لازم که به صورت رایگان در سایت سفارت بلاروس موجود می باشد
  • ارائه عکس متقاضی
  • ارائه انگیزه نامه برای تحصیل در بلاروس
  • ارائه بیمه نامه تحصیل

اعزام دانشجو به بلاروس و ویزای تحصیلی بلاروس

اخذ ویزای تحصیلی در موضوع اعزام دانشجو به بلاروس مهم ترین نکته است و از حساسیت بالایی برخوردار است. گام بعدی بعد از دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه های این کشور اقدام برای امر ویزا می باشد. برای دریافت ویزای تحصیلی کشور بلاروس مدارکی نیاز است که در ادامه به بررسی این مدارک می پردازیم.

لیست مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی بلاروس به شرح ذیل می باشد:

  • فرم درخواست برای ویزای تحصیلی بلاروس
  • گواهی نامه پذیرش از دانشگاه مورد تایید در بلاروس به همراه فیش پرداخت شهریه
  • عکس پرسنلی فرد متقاضی
  • مدارک شناسایی
  • نامه تمکن مالی
  • پاسپورت معتبر و دارای اعتبار بیشتر از ۶ ماه
  • گواهی نامه سلامت به همراه ترجمه آن
  • گواهی نامه معتبر عدم سوء پیشینه به همراه ترجمه آن
  • ارائه انگیزه نامه برای تحصیل در بلاروس
  • ارائه مدارک تحصیلی به همراه ترجمه آن ها و ریز نمرات

اعزام دانشجو به بلاروس و زمان اعزام دانشجو به بلاروس

 

زمان اعزام دانشجو به بلاروس عموما 1 هفته قبل از شروع تحصیلی در این کشور آغاز می شود. به طوری که اگر برای ترم سپتامبر می خواهید پذیرش بگیرید، یک هفته قبل از شروع ترم باید در این کشور حضور داشته باشید و اگر در ماه ژانویه می خواهید در این کشور پذیرش تحصیلی بگیرید، شرایط نیز به همین منوال  است. از آنجایی که مراحل صدور ویزا و دریافت اقامت دانشجویی در این کشور سریعا انجام می شود، لطفا قبل از هرگونه اقدام جدی در این پروسه، با وکلای مهاجرتی موسسه حقوقی ملک پور در تماس باشید و کار های خود را به طور دقیق طبق برنامه پیش ببرید. در اکثر مواقع زمان اعزام دانشجو به این کشور توسط دانشگاه مربوطه مشخص و معین می گردد و طی دعوت نامه ای که برای شما از طرف آن ها صادر می شود، باید در این کشور حضور داشته باشید که همان طور که قبل تر گفته شد، عموماً یک هفته قبل از دو ترم تحصیلی در این کشور می باشد.

اعزام دانشجو به بلاروس و بررسی وضعیت ویزای همراه

اعزام دانشجو به بلاروس

یکی دیگر از مسائلی که در باب اعزام دانشجو به بلاروس اهمیت دارد موضوع ویزای همراه می باشد. همراه در حقوق بین الملل به همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال اطلاق می شود. در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری فرد دانشجو تحت شرایطی در بعضی مواقع اجازه دارد که همراه داشته باشد اما در مجموع ویزای تحصیلی بلاروس ویزای همراه ندارد. همراه در کشور بلاروس به صورت رسمی اجازه کار تمام وقت را از ابتدای ورود ندارد اما همراه دانشجو در صورتی که پیشنهاد شغلی از کارفرمای مورد تایید دولت داشته باشد می تواند اجازه کار را از دولت و اداره مهاجران کشور بلاروس دریافت نماید. در مورد فرزندان هم لازم به ذکر است که اجازه تحصیل در این کشور را دارند.

اعزام دانشجو به بلاروس و وضعیت اقامت پس از تحصیل

اعزام دانشجو به بلاروس و تحصیل در این کشور به طور مستقیم منجر به اخذ اقامت نمی گردد، دانشجویان اجازه دارند مدت کوتاهی بعد از تحصیل خود در این کشور بمانند و بعد از اینکه شغلی پیدا کردند اقامت بلاروس را دریافت نماید. این اقامت بعد از گذشت مدت ۵ سال کار دائم و پرداخت مالیات به اقامت دائم تبدیل می گردد و یا اینکه متقاضیان می توانند در صورتی که سرمایه لازم را داشته باشند برای خرید ملک و یا ثبت شرکت در بلاروس اقدام نمایند که بتوانند از این طریق اقامت این کشور را اخذ کنند. لازم به ذکر است که اقامت این کشور به تابعیت منجر نمی شود و برای دریافت تابعیت باید آزمون زبان روسی را بگذرانند و در صورت کسب امتیاز لازم می توانند برای شهروندی این کشور درخواست دهند و از امتیازات شهروندی بهره مند گردند.

اعزام دانشجو به بلاروس و سخن پایانی

اعزام دانشجو به بلاروس ،شرایط اخذ پذیرش و همچنین شرایط اخذ ویزای دانشجویی در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار گرفت. اعزام دانشجو به بلاروس همانطور که در این مقاله گفته شد، از لحاظ هزینه های تحصیل به صرفه است اما باید به تمام نکات از جمله رتبه علمی دانشگاه های این کشور و کیفیت زندگی در این کشور توجه نمود. در این مقاله تمام هزینه ها و همینطور شرایط زندگی برای اعزام دانشجو به بلاروس بررسی شد. شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و همینطور بررسی شرایط خود با موسسه حقوقی ملک پور همکار دفتر MIE اتریش تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید و یا می توانید ویدیو راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت را تهیه نمایید و بعد از تماشای آن مانند یک وکیل مهاجرت بهترین شیوه را انتخاب نمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *