اخذ اقامت المان از طریق تولد

اخذ اقامت المان از طریق تولد

اخذ اقامت المان از طریق تولد در سال 2018 شامل چه قوانینی میشود ، ایا در ارتباط با تابعیت کشور المان از طریق تولد اطلاعات دارید ؟ ایا اخذ اقامت المان از طریق تولد امکان پذیر است ؟ ایا تابعیت کشور المان قابل اخذ می باشد ؟ نظام کشور المان بر اساس خون می باشد یا خاک ؟ ایا اخذ اقامت المان از طریق تولد قابل کسب یا قابل سلب می باشد‌ ؟ شرایط اخذ اقامت المان از طریق تولد چیست ؟ کشور المان از کشورهای عضو اتحادیه اروپا می باشد که با توجه به امکانات و شرایط خاص این کشور از جمله امنیت بالا ، وضع اقتصادی مناسب ، تحصیل رایگان و …. مورد علاقه بسیاری از افراد در تمامی دنیا است . تعداد زیادی از افراد تقاضای مهاجرت به آلمان و اخذ تابعیت کشور المان را دارند . یکی از راه های اخذ اقامت المان از طریق تولد می باشد.

 

ابتدا به تعریفی جامعی در رابطه با تابعیت و اقامت می پردازیم :

تابعیت ؛

در لغت تابعیت به معنای پیروی و اطاعت کردن می باشد که رابطه  ای است معنوی ، سیاسی ، حقوقی و بین المللی بین شخص و دولت . در یک دولت وظایف و حقوق افراد از حاکمیت نشات گرفته و هر یک در قبال دیگری دارای وظایف و حقوقی است.

اقامت ؛

در لغت اقامت به معنای سکنی گزیدن ، سکون و توقف است و فرد را به قسمتی از خاک کشوری که در ان سکونت دارد ارتباط می دهد . اقامت به دو گونه است : اقامت موقت و اقامت دائم

اگر شخصی از کشور خود خارج شده و به قصد سفر با ویزاهای توریستی وارد کشور دیگری شود می تواند از کشور مورد نظر اقامت موقت دریافت نماید هم چنین اگر شخصی با انواع تایپ ویزاهای تحصیلی ، کاری ، ثبت شرکت  یا سرمایه گذاری به کشور دیگری سفر کرده و سکونت کند طبق قوانین خاص هر کشور می تواند با رعایت و انجام شرایط مطرح کشور متبوع برای دریافت اقامت ، درخواست اقامت دائم داشته باشد.

 

به طور کلی در تمامی کشورها اخذ تابعیت از طریق تولد از دو نظام خاک و خون تشکیل می شود .

در نظام خون تابعیت شخص به تابعیت والدین و نسب وی برمی گردد درصورتی که در نظام خاک تابعیت شخص به محل تولد وی برمی گردد . کسب تابعیت در تمامی کشورها معمولا به اراده افراد بستگی ندارد و به ان ها تحمیل می گردد .

کشور المان به طور اصلی نظام خون را انتخاب کرده است به طوری که اگر طفلی با پدر یا مادر المانی در کشور المان یا خارج از المان متولد شود طبق اصل خون تابعیت المان را اتخاذ می کند اما در بعضی از موارد کشور المان به طور فرعی اصل خاک را مبنا قرار می دهد به طور مثال اگر طفلی در المان متولد شود که والدین وی بی تابعیت باشند یا مشخص نباشند ، طفل به طور فرعی از طریق نظام خاک تابعیت المان را می گیرد هم چنین والدین طفل که تابعیتی ندارند ( بی تابعیت ) نیز از طریق فرزند خود می توانند تابعیت کشور المان را کسب نمایند .

اگر طفلی در کشور المان به فرزند خواندگی گرفته شود و یکی از والدین وی تابعیت المان را داشته باشد طفل نیز به تبعیت از والد خود تابعیت کشور المان را دریافت می نماید.

در اول ژانویه سال ۲۰۰۰ میلادی در کشور المان قانونی تصویب شد که کودکی که در کشور المان با پدر و مادر خارجی متولد گردد با شرایطی می تواند تابعیت کشور المان را کسب نماید که این شرایط عبارت است از :

فرد تا سن ۲۱ سالگی به مدت ۸ سال مقیم کشور المان باشد و در این کشور زندگی نماید.

فرد به مدت ۶ سال در یکی از مدارس کشور المان تحصیل کند .

والدین فرد مقیم دائم کشور المان باشند یا به مدت ۸ سال در این کشور زندگی کرده باشند .

فرد از یکی از مدارس کشور المان فارغ التحصیل گردد.

فرد درکشور المان اموزش و موفقیت های حرفه ای داشته باشد .

متقاضی برای اخذ تابعیت کشور المان نباید هیچ گونه سابقه کیفری داشته باشد .

کودکان خارجی برای حفظ تابعیت خود در کشور المان باید تا سن ۲۳ سالگی تابعیت المانی خود را ثابت کنند وگرنه تابعیت انها سلب می گردد.

تابعیت کشور المان فقط از راه درخواست تابعیت اعطا می شود و بدون درخواست هیچ گونه تابعیتی به فرد داده نمی شود ، والدین المانی فرزندی در خارج از کشور المان که تقاضای تابعیت المان برای فرزند خود را دارند باید ظرف یکسال تقاضای خود را به مسئولین کنسولگری المان اطلاع دهند . این نکته حائز اهمیت است که فردی که از والدین تبعه المانی متولد شده باشد در سن ۱۸ سالگی می تواند برای حفظ یا ترک تابعیت المانی خود تصمیم گیری و اقدام کند.

کشور المان تابعیت مضاعف را نمی پذیرد و افرادی که خواهان لغو تابعیت المانی خود هستند باید از قوانین و شرایط خاصی اقدام کنند و این نکته در کشور المان وجود دارد که تحت قانون اساسی کشور المان لغو تابعیت این کشور ممنوع می باشد . تمامی حقوق شهروندی فردی که تابعیت المانی خود را از دست داده باشد از وی سلب می گردد .

پاسپورت کشور المان گواهی تابعیت کشور المان است و افرادی که تابعیت کشور المان را دارند بدون دریافت ویزا می توانند به کشور های عضو اتحادیه اروپا سفر کنند .

اخذ اقامت المان از طریق تولد موضوعی بود که در این مقاله به آن پرداخته شد ، طبق مطالب فوق ، فرد با والدین المانی یا شرایط ویژه ، تابعیت المان را به طور تحمیلی دریافت می نماید اما برای افراد خارجی کسب تابعیت کشور المان ملزم به رعایت شرایط خاصی در این کشوراست که به ان ها اشاره شد . برای دریافت تابعیت کشور المان حتما نیاز به درخواست متقاضی می باشد و بدون درخواست تابعیتی اعطا نمی گردد . شما عزیزان در صورت داشتن هرگونه سوال در ارتباط با اخذ اقامت المان از طریق تولد می توانید با موسسات مهاجرتی معتبر و وکیل مهاجرت و یا موسسه مشاوره ای MIE اتریش تماس حاصل کنید.

2 پاسخ
  1. بهروز
    بهروز گفته:

    من از يك زن الماني فرزند نوزاد تازه متولد شده دارم و ميخواستم بدونم من شامل تابعيت الماني ميشوم در صورتي كه خودم پناهنده هستم؟

    پاسخ
    • m h
      m h گفته:

      سلام و عرض ارادت
      دوست عزیز با توجه به قوانین ازدواج در آلمان ، بستگی به مدت زمان گذشته از ازدواج شما دارد. در صورت گذشت حداقل 3 سال از تاریخ ازدواج میتوانید برای اقامت دائم درخواست نمایید. فرزند شما نیز با توجه به اینکه همسر شما تابعیت آلمانی دارند تبعه آلمان محسوب می شوند.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *